Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']dziś moja siostra sprawdzała oferty wczasów.....
pytam "ile za takie dziecko jak Grosia się płaci"?
- ona .."nic"
-mówię- to weź ją
- a moja osobista prywatna siostra ............ :shocked!: NIE! NIE! nawet o tym nie marz....:niewiem:

zupełnie nie rozumiem dlaczemu nie chciała wziąć słodkiej Dominisi na urlop :roll::roll:
:angel::angel::angel::angel:
[FONT=Arial]
:splat:
...jak mogła ...i to TWOJA prywatna Siostra .....nie rozumie o co Adze chodzi[/FONT] :shake:

[quote name='Gioco']http://images8.fotosik.pl/2191/5ee935e32d757a5a.jpg - Ozzy pruje niczym parostatek :evil_lol:
I jak zwykle niezwykle urodziwy http://images8.fotosik.pl/2191/a0411bcd776e3c93.jpg :diabloti:

[FONT=Arial]wiedziałam , ze ci się spodoba :p[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]chyba czas iść spać....przeczytałam prostytutek :roll:[/FONT]
[FONT=Arial]
czyli ja też powinnam iść:roll::oops:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]wiedziałam , ze ci się spodoba :p[/FONT]
Miodzio :p

Przecież nie napiszę, że Ozzulek pruje jak amfibia ;) Parostatek bardziej do Niego pasuje i ten maszcik na banderę wiecznie w górze :loveu:

Posted

fioneczka napisał(a):
leżę i kwiczę ... ja też tak przeczytałam :roflt:

No to chyba jakaś epidemia , bo i ja tak przeczytałam .... wróciłam , żeby jeszcze raz przeczytać i zrozumieć dlaczego tak go nazwano a tu... PAROSTATEK ... czas zmienić okularki

Posted

[quote name='J_ulia']Jestem i zgodnie z Twoim zalecenie ;) "wpadam" w odwiedziny do Ozzulca :)[/QUOTE]

:lol: w naturze miałaś wpaść go zobaczyć :lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]chyba czas iść spać....przeczytałam prostytutek :roll:[/FONT]

[quote name='fioneczka']leżę i kwiczę ... ja też tak przeczytałam :roflt:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::diabloti:

[FONT=Arial]przyznaj się że Ty też :grins:

A u nas LEJE i cały czas grzmi :diabloti:

[/FONT]

[FONT=Arial]ZAPRASZAMY z Ozzulkiem na bazarek dla boxiaków
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]szczerze to trochę zazdroszczę ... u nas jest ukrop, żar leje się z nieba i nie ma czym oddychać, mam nadzieję że burza wieczorem się jakaś napatoczy [/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]szczerze to trochę zazdroszczę ... u nas jest ukrop, żar leje się z nieba i nie ma czym oddychać, mam nadzieję że burza wieczorem się jakaś napatoczy [/FONT]

a ja nie mam jak wyjść z Ozzym bo ON nie lubi deszczu :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]przyznaj się że Ty też :grins:

A u nas LEJE i cały czas grzmi :diabloti:

[/FONT]

[FONT=Arial]ZAPRASZAMY z Ozzulkiem na bazarek dla boxiaków
[/FONT]

Ja nie :shake: jakaś niedorajda jestem :oops::roll:

U mnie słoneczko świeci i duszno jest :p

Posted

[quote name='clockwork']u nas prawie codziennie oberwania chmury....................
od marca padało tylko 2 razy-
raz 2 miesiące i drugi raz miesiąc i 26 dni :angryy::angryy:

czas się przeprowadzać w gorące klimaty.........

nie marudź ;) ...przywiozę Ci parasolkę :)

Posted

[quote name='fioneczka']ostatnio dwa razy było tak u nas ... na balkonie miałam akwarium bo kanaliki odwadniające nie nadążały ... se mogłam karpie hodować :evil_lol:[/QUOTE]

sugeruję piranie :grins: