Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Czyli znowu dałaś nogę teoretycznie bo praktycznie to jej właśnie nie dałaś :diabloti:
Ale fajnie że już wróciłaś :calus:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[B]nio :evil_lol:[/B]

:calus:

[quote name='Gioco']Witaj Ala :hand: :calus:[/QUOTE]

:multi: ::calus:

[quote name='Katerinas'][B]Alu[/B] - dobrze, że jesteś. :)
Cóż... 1% gwarancji to rzeczywiście nic... :roll:[/QUOTE]

:calus:

Rozmawiałam z ordynatorem rzeczowo , bez emocji ale kładąc na ławę jakie nadzieje wiąże z zabiegiem ...a potem już jak zrezygnowałam to siedziałam z rehabilitantką na pogaduchach ...no i Ona powiedziała , ze dobrze zrobiłam ,bo ona sama by się nie poddała temu zabiegowi ...
Jutro wracam do pracy i jest mi jakoś tak lekko ... nózię będę oszczędzać ale nie będę kuśtykać ;)

Posted

[quote name='fioneczka']cieść :grins:[/QUOTE]

[B]sześć :grins:[/B]

[quote name='zuzolandia'][I][B]oooooooooooooooooooo no to faktycznie do 3 razy sztuka hihihihihii

dopszzz ze wróciłaś bez uszczerbu na zdrowiu ;-)

buziammmmmmmmmmmmm!!!!![/B][/I][/QUOTE]

[B]wróciłam i póki co się nie wybieram ....oj dość atrakcji na kolejne 4 lata do przodu .... dam radę , jak będzie bolało mocno to se łyknę coś od bólu ...a tak lekko to cały czas boli wiec się przyzwyczaiłam ;)[/B]

Posted

a ja mam zwyrodnienie stawu paliczkowego i śródstopia czy coś w ten deseń , na chłopski rozum , nie mam w stawie chrząstek tylko kość o kość ociera :roll: powodując ból , opuchliznę , stany zapalne itp ...czasem ścięgno zahaczy się o startą kość .... ale póki co chodzę , a dziś jedna mama , farmaceutka , przyniosła mi wypis preparatów min z kolagenem i czymś tam jeszcze które można stosowaćwspomagająco ,a oprócz tego będę walczyc z rehabilitacją ...operację odkładam na jakieś 20 lat ;)

Posted

[quote name='Alicja']a ja mam zwyrodnienie stawu paliczkowego i śródstopia czy coś w ten deseń , na chłopski rozum , nie mam w stawie chrząstek tylko kość o kość ociera :roll: powodując ból , opuchliznę , stany zapalne itp ...czasem ścięgno zahaczy się o startą kość .... ale póki co chodzę , a dziś jedna mama , farmaceutka , przyniosła mi wypis preparatów min z kolagenem i czymś tam jeszcze które można stosowaćwspomagająco ,a oprócz tego będę walczyc z rehabilitacją ...operację odkładam na jakieś 20 lat ;)[/QUOTE]
O Jezu, Alutka strasznie Ci współczuję:glaszcze:Boże jak to musi boleć, a ty ten ból musisz znosić podczas chodzenia:glaszcze:

Posted

[quote name='Doginka']O Jezu, Alutka strasznie Ci współczuję:glaszcze:Boże jak to musi boleć, a ty ten ból musisz znosić podczas chodzenia:glaszcze:[/QUOTE]

To nie zawsze mocno boli , więc da się z tym żyć , ale liczyłam , ze zabieg pozwoli na lepszy komfort chodzenia ...ale niestety ,byłby mały problem więc zrezygnowałam ...na jakieś 20 lat :roll::lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]20 lat to jak na mój gust całkiem przyzwoite odłożenie :razz:
twarda mamuśka :cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[B]też tak sądzę ;) ... tymczasem szukam alternatywnych źródeł podratowania stanu stawów :)[/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B]też tak sądzę ;) ... tymczasem szukam alternatywnych źródeł podratowania stanu stawów :)[/B][/QUOTE]

[B][B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]arthroflex sobie kup ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]arthroflex sobie kup ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/B][/QUOTE]

:lol: z Ozzulcem dziennie po setce wypijemy ;)

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]póki co zabieg nie dawał mi nawet 1% gwarancji na lepszą egzystencję [/FONT][/B][/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]To faktycznie bez większego sensu taki zabieg, szczególnie że zawsze istnieje ryzyko, ze coś pójdzie nie tak.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To faktycznie bez większego sensu taki zabieg, szczególnie że zawsze istnieje ryzyko, ze coś pójdzie nie tak.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT][/QUOTE]

no i dlatego też ordynator ze mną rozmawiał szczerze i otwarcie , sugerując się też wykonywanym zawodem , wiekiem ...

aja wertuję specyfiki z Kolagenem ,bo to może dawać pewną ulgę ,oczywiście wespół z rehabilitacją

U nas dziś słonko :multi: chociaż troszkęchłodno ale aż miło patrzy się na zieleniejące trawki ,krzewy , drzewa

Posted

[quote name='Iv_']Alu, a glukozamina w dużych dawkach?

U mnie dzisiaj ciepło, słonecznie, zielono, kwitnąco i cudnie :p[/QUOTE]

sama glukozamina nic nie daje , musi być Kolagen do tego

U nas też kwitnąco ...i ja też tak wyglądam :diabloti: ... łapnęłam wirusa od Bilci :lol: ,zapuchnięte mam oko ,katar taki że nos też spuchnięty i kaktusa w gardle

Posted

[quote name='Alicja']sama glukozamina nic nie daje , musi być Kolagen do tego

U nas też kwitnąco ...i ja też tak wyglądam :diabloti: ... łapnęłam wirusa od Bilci :lol: ,zapuchnięte mam oko ,katar taki że nos też spuchnięty i kaktusa w gardle[/QUOTE]

Przez fona zaraża :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: :diabloti:
ale najważniejsze, że kwitnąco wyglądasz :p

Posted

[quote name='Iv_']Przez fona zaraża :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: :diabloti:
ale najważniejsze, że kwitnąco wyglądasz :p[/QUOTE]
no :lol::lol::lol: