Alicja Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 [quote name='jonQuilla'][B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]Czyli znowu dałaś nogę teoretycznie bo praktycznie to jej właśnie nie dałaś :diabloti: Ale fajnie że już wróciłaś :calus:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [B]nio :evil_lol:[/B] :calus: [quote name='Gioco']Witaj Ala :hand: :calus:[/QUOTE] :multi: ::calus: [quote name='Katerinas'][B]Alu[/B] - dobrze, że jesteś. :) Cóż... 1% gwarancji to rzeczywiście nic... :roll:[/QUOTE] :calus: Rozmawiałam z ordynatorem rzeczowo , bez emocji ale kładąc na ławę jakie nadzieje wiąże z zabiegiem ...a potem już jak zrezygnowałam to siedziałam z rehabilitantką na pogaduchach ...no i Ona powiedziała , ze dobrze zrobiłam ,bo ona sama by się nie poddała temu zabiegowi ... Jutro wracam do pracy i jest mi jakoś tak lekko ... nózię będę oszczędzać ale nie będę kuśtykać ;) Quote
zuzolandia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [I][B]oooooooooooooooooooo no to faktycznie do 3 razy sztuka hihihihihii dopszzz ze wróciłaś bez uszczerbu na zdrowiu ;-) buziammmmmmmmmmmmm!!!!![/B][/I] Quote
Alicja Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='fioneczka']cieść :grins:[/QUOTE] [B]sześć :grins:[/B] [quote name='zuzolandia'][I][B]oooooooooooooooooooo no to faktycznie do 3 razy sztuka hihihihihii dopszzz ze wróciłaś bez uszczerbu na zdrowiu ;-) buziammmmmmmmmmmmm!!!!![/B][/I][/QUOTE] [B]wróciłam i póki co się nie wybieram ....oj dość atrakcji na kolejne 4 lata do przodu .... dam radę , jak będzie bolało mocno to se łyknę coś od bólu ...a tak lekko to cały czas boli wiec się przyzwyczaiłam ;)[/B] Quote
Alicja Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 [quote name='Iv_']No to Ala jest powrócona :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] i zadowolona z podjetej decyzji w 100% Quote
Katerinas Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Alicja']i zadowolona z podjetej decyzji w 100%[/QUOTE] I to najważniejsze. Quote
Doginka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Aluś, a co Ci w te nogę jest, bo ja wcześniej nie nadganiałam i jakoś tak nie było okazji ...:oops::hmmmm: Quote
Alicja Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 a ja mam zwyrodnienie stawu paliczkowego i śródstopia czy coś w ten deseń , na chłopski rozum , nie mam w stawie chrząstek tylko kość o kość ociera :roll: powodując ból , opuchliznę , stany zapalne itp ...czasem ścięgno zahaczy się o startą kość .... ale póki co chodzę , a dziś jedna mama , farmaceutka , przyniosła mi wypis preparatów min z kolagenem i czymś tam jeszcze które można stosowaćwspomagająco ,a oprócz tego będę walczyc z rehabilitacją ...operację odkładam na jakieś 20 lat ;) Quote
Doginka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Alicja']a ja mam zwyrodnienie stawu paliczkowego i śródstopia czy coś w ten deseń , na chłopski rozum , nie mam w stawie chrząstek tylko kość o kość ociera :roll: powodując ból , opuchliznę , stany zapalne itp ...czasem ścięgno zahaczy się o startą kość .... ale póki co chodzę , a dziś jedna mama , farmaceutka , przyniosła mi wypis preparatów min z kolagenem i czymś tam jeszcze które można stosowaćwspomagająco ,a oprócz tego będę walczyc z rehabilitacją ...operację odkładam na jakieś 20 lat ;)[/QUOTE] O Jezu, Alutka strasznie Ci współczuję:glaszcze:Boże jak to musi boleć, a ty ten ból musisz znosić podczas chodzenia:glaszcze: Quote
Alicja Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='Doginka']O Jezu, Alutka strasznie Ci współczuję:glaszcze:Boże jak to musi boleć, a ty ten ból musisz znosić podczas chodzenia:glaszcze:[/QUOTE] To nie zawsze mocno boli , więc da się z tym żyć , ale liczyłam , ze zabieg pozwoli na lepszy komfort chodzenia ...ale niestety ,byłby mały problem więc zrezygnowałam ...na jakieś 20 lat :roll::lol: Quote
jonQuilla Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]20 lat to jak na mój gust całkiem przyzwoite odłożenie :razz: twarda mamuśka :cool3:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='jonQuilla'][B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]20 lat to jak na mój gust całkiem przyzwoite odłożenie :razz: twarda mamuśka :cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [B]też tak sądzę ;) ... tymczasem szukam alternatywnych źródeł podratowania stanu stawów :)[/B] Quote
jonQuilla Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Alicja'][B]też tak sądzę ;) ... tymczasem szukam alternatywnych źródeł podratowania stanu stawów :)[/B][/QUOTE] [B][B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]arthroflex sobie kup ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/B] Quote
Alicja Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='jonQuilla'][B][B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]arthroflex sobie kup ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/B][/QUOTE] :lol: z Ozzulcem dziennie po setce wypijemy ;) Quote
jonQuilla Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Alicja']:lol: z Ozzulcem dziennie po setce wypijemy ;)[/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]zatem dawke zwiększ :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]póki co zabieg nie dawał mi nawet 1% gwarancji na lepszą egzystencję [/FONT][/B][/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]To faktycznie bez większego sensu taki zabieg, szczególnie że zawsze istnieje ryzyko, ze coś pójdzie nie tak.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Alicja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To faktycznie bez większego sensu taki zabieg, szczególnie że zawsze istnieje ryzyko, ze coś pójdzie nie tak.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT][/QUOTE] no i dlatego też ordynator ze mną rozmawiał szczerze i otwarcie , sugerując się też wykonywanym zawodem , wiekiem ... aja wertuję specyfiki z Kolagenem ,bo to może dawać pewną ulgę ,oczywiście wespół z rehabilitacją U nas dziś słonko :multi: chociaż troszkęchłodno ale aż miło patrzy się na zieleniejące trawki ,krzewy , drzewa Quote
Iv_ Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Alu, a glukozamina w dużych dawkach? U mnie dzisiaj ciepło, słonecznie, zielono, kwitnąco i cudnie :p Quote
Alicja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='Iv_']Alu, a glukozamina w dużych dawkach? U mnie dzisiaj ciepło, słonecznie, zielono, kwitnąco i cudnie :p[/QUOTE] sama glukozamina nic nie daje , musi być Kolagen do tego U nas też kwitnąco ...i ja też tak wyglądam :diabloti: ... łapnęłam wirusa od Bilci :lol: ,zapuchnięte mam oko ,katar taki że nos też spuchnięty i kaktusa w gardle Quote
Iv_ Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='Alicja']sama glukozamina nic nie daje , musi być Kolagen do tego U nas też kwitnąco ...i ja też tak wyglądam :diabloti: ... łapnęłam wirusa od Bilci :lol: ,zapuchnięte mam oko ,katar taki że nos też spuchnięty i kaktusa w gardle[/QUOTE] Przez fona zaraża :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: :diabloti: ale najważniejsze, że kwitnąco wyglądasz :p Quote
Alicja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='Iv_']Przez fona zaraża :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: :diabloti: ale najważniejsze, że kwitnąco wyglądasz :p[/QUOTE] no :lol::lol::lol: Quote
zuzolandia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [I][B]Berek;-) uz tera wim czamu tak snokfioszzz hihihih z Menrzusiem nie piffo a kolagen zapychacie hihihih[/B][/I] Quote
Recommended Posts