Iv_ Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Spokojnych Świąt Alu :calus: Te boksie cudne, tylko trochę wychudzone. No ale warunki mają nieciekawe z tego co mówisz. Nie zła wola, tylko bieda :shake: Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Psiaki rzeczywiście szczuplutkie, szczególnie sunia. Alu, a na FB zrobiłaś wydarzenie? Tam jest duzy odzew:) Jesli zrobiłas, daj link, to udostępnię... Pzdr. Quote
baster i lusi Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Wesołych Świąt Wielkiej Nocy. Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie. Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej. (A najlepiej jest oczywiście razem z psem) baster i lusi napisał(a): Quote
Izabela124. Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 http://images8.fotosik.pl/1722/376bedbb85530998.jpg niedźwiadek :loveu: Życzę Tobie dużooooooo zdrówka kochana :loveu:n Trzymam kciuki, by boksie znalazły super dom! Quote
Alicja Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 tatankas napisał(a):Piękne i ruda sunia(mam do rudych słabość) i psiak.Z chęcią by się wszystkie bidy do siebie zabrało,ale w końcu miałyby jak u tej rodzinki,więc lepiej się nie pakować.Najważniejsze,to zrobić im ładne ogłoszenia.Jak coś będę coś wiedziała,to dam znać,na pewno o ślicznotach nie zapomnę. jakby coś , pamiętaj o nich sota36 napisał(a):Fajnych Swiat!!!!!!! Mani2000 napisał(a):Wesołych świąt wielkanocnych! Iv_ napisał(a):Spokojnych Świąt Alu :calus: Te boksie cudne, tylko trochę wychudzone. No ale warunki mają nieciekawe z tego co mówisz. Nie zła wola, tylko bieda :shake: ania90 napisał(a):Wesolych Swiat:) zuzolandia napisał(a):http://i56.tinypic.com/10nxlxh.jpg baster i lusi napisał(a):Wesołych Świąt Wielkiej Nocy. Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie. Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej. (A najlepiej jest oczywiście razem z psem) spokojnych świąt Asiaczek napisał(a):Psiaki rzeczywiście szczuplutkie, szczególnie sunia. Alu, a na FB zrobiłaś wydarzenie? Tam jest duzy odzew:) Jesli zrobiłas, daj link, to udostępnię... Pzdr. nie zrobiłam ,nie wiem jak Izabela124. napisał(a):http://images8.fotosik.pl/1722/376bedbb85530998.jpg niedźwiadek :loveu: Życzę Tobie dużooooooo zdrówka kochana :loveu:n Trzymam kciuki, by boksie znalazły super dom! kciuki sie przydadzą bo z domkami krucho aga1215 napisał(a):Alu - wiele radości :bye: dzięki :calus: tatankas napisał(a):Alu-luja kochana :p :lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 [FONT=Arial]Szukam domów dla dwóch bokserów , suni SARY lat 4 i psa OSKARA lat 5 . W marcu byłam na wizycie przedadopcyjnej dla suni z pseudohodowli pod Toruniem w miejscowości niedaleko Boguszowic ( nadmienię , że sunia już w sprawdzanym domku mieszka i jest SUPER ). I jak to bywa w małej miejscowości wiadomości rozchodzą się błyskawicznie ...tak to w piatek poproszono mnie o POMOC dla 2 bokserków ... Sytuacja i psia i ludzka zła :( ...bywa , czasy są paskudne .... tak więc PSIAKI szukają domów ... Bidulki są szczupłe bardzo , bo jedzą namoczony suchy chleb albo kasze gotowaną na wodzie... są zaniedbane ,ale radosne , żyją w otoczeniu 4 dzieciaczków , tak że domki śmiało z dziećmi mogą być .[/FONT] [FONT=Arial]Psiska żyją cały czas na podwórku , jedynie w mrozy zamykane były do piwnicy ...[/FONT] [FONT=Arial]Zawiozłam dziś im trochę karmy , psie ciasteczka ,zrobiłam foty , teraz czas szukać domków .[/FONT] [FONT=Arial]Jeśli ktoś ma na oku jakich dom kochający boksery...dajcie cynka [/FONT] [FONT=Arial]SARA i OSKAR SZUKAJĄ DOMÓW [/FONT] [FONT=Arial]OSKAR lat 5 [/FONT] [FONT=Arial]SARA lat 4[/FONT] Quote
Alicja Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Mani2000 napisał(a):szkoda ze nie moge ich zabrać,.. no ja niestety też nie mam takiej możliwości :( a szkoda .., bo serce moje na zawsze zostanie przy bokserach i kiedy cierpi pies i ja cierpię , lecz kiedy cierpi bokser ja cierpię podwójnie :( ... Quote
Alicja Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 założyłam boxiom i tutaj na PwP temat http://www.dogomania.pl/threads/206691-2-boxie-Oskar-i-Sara-szukaj%C4%85-domu?p=16765427#post16765427 Quote
Katerinas Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 kurcze... bidy te boksery :-(:-( rozesłałam wśród znajomych ... Quote
Alicja Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Katerinas napisał(a):kurcze... bidy te boksery :-(:-( rozesłałam wśród znajomych ... dziekuje Kasiu :calus: Quote
Alicja Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 HelloKally napisał(a):Śliczny ttb(?) Adopcyjniak? nie , 7 letni rodowodowy prezent z hodowli Quote
Alicja Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [FONT=Arial]Lany Poniedziałek 2011 [/FONT] Quote
Recommended Posts