Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spokojnych Świąt Alu :calus:

Te boksie cudne, tylko trochę wychudzone. No ale warunki mają nieciekawe z tego co mówisz. Nie zła wola, tylko bieda :shake:

Posted

Wesołych Świąt Wielkiej Nocy.

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie. Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej. (A najlepiej jest oczywiście razem z psem)

baster i lusi napisał(a):

Posted

tatankas napisał(a):
Piękne i ruda sunia(mam do rudych słabość) i psiak.Z chęcią by się wszystkie bidy do siebie zabrało,ale w końcu miałyby jak u tej rodzinki,więc lepiej się nie pakować.Najważniejsze,to zrobić im ładne ogłoszenia.Jak coś będę coś wiedziała,to dam znać,na pewno o ślicznotach nie zapomnę.

jakby coś , pamiętaj o nich

sota36 napisał(a):
Fajnych Swiat!!!!!!!

Mani2000 napisał(a):
Wesołych świąt wielkanocnych!

Iv_ napisał(a):
Spokojnych Świąt Alu :calus:

Te boksie cudne, tylko trochę wychudzone. No ale warunki mają nieciekawe z tego co mówisz. Nie zła wola, tylko bieda :shake:

ania90 napisał(a):
Wesolych Swiat:)

zuzolandia napisał(a):
http://i56.tinypic.com/10nxlxh.jpg

baster i lusi napisał(a):
Wesołych Świąt Wielkiej Nocy.

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie. Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej. (A najlepiej jest oczywiście razem z psem)

spokojnych świąt

Asiaczek napisał(a):
Psiaki rzeczywiście szczuplutkie, szczególnie sunia.
Alu, a na FB zrobiłaś wydarzenie?
Tam jest duzy odzew:)
Jesli zrobiłas, daj link, to udostępnię...

Pzdr.

nie zrobiłam ,nie wiem jak

Izabela124. napisał(a):
http://images8.fotosik.pl/1722/376bedbb85530998.jpg niedźwiadek :loveu:
Życzę Tobie dużooooooo zdrówka kochana :loveu:n Trzymam kciuki, by boksie znalazły super dom!

kciuki sie przydadzą bo z domkami krucho

aga1215 napisał(a):
Alu - wiele radości :bye:

dzięki :calus:

tatankas napisał(a):
Alu-luja kochana :p

:lol:

Posted

[FONT=Arial]Szukam domów dla dwóch bokserów , suni SARY lat 4 i psa OSKARA lat 5 .

W marcu byłam na wizycie przedadopcyjnej dla suni z pseudohodowli pod Toruniem w miejscowości niedaleko Boguszowic ( nadmienię , że sunia już w sprawdzanym domku mieszka i jest SUPER ). I jak to bywa w małej miejscowości wiadomości rozchodzą się błyskawicznie ...tak to w piatek poproszono mnie o POMOC dla 2 bokserków ...
Sytuacja i psia i ludzka zła :( ...bywa , czasy są paskudne .... tak więc
PSIAKI szukają domów ...
Bidulki są szczupłe bardzo , bo jedzą namoczony suchy chleb albo kasze gotowaną na wodzie... są zaniedbane ,ale radosne , żyją w otoczeniu 4 dzieciaczków , tak że domki śmiało z dziećmi mogą być .
[/FONT]
[FONT=Arial]Psiska żyją cały czas na podwórku , jedynie w mrozy zamykane były do piwnicy ...[/FONT]
[FONT=Arial]Zawiozłam dziś im trochę karmy , psie ciasteczka ,zrobiłam foty , teraz czas szukać domków .[/FONT]

[FONT=Arial]Jeśli ktoś ma na oku jakich dom kochający boksery...dajcie cynka
[/FONT]

[FONT=Arial]SARA i OSKAR SZUKAJĄ DOMÓW [/FONT]

[FONT=Arial]OSKAR lat 5 [/FONT]

[FONT=Arial]SARA lat 4[/FONT]

Posted

Mani2000 napisał(a):
szkoda ze nie moge ich zabrać,..

no ja niestety też nie mam takiej możliwości :( a szkoda .., bo serce moje na zawsze zostanie przy bokserach i kiedy cierpi pies i ja cierpię , lecz kiedy cierpi bokser ja cierpię podwójnie :( ...