Alicja Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='Tengusia']piekna szybka akcja nic tylko pogratulowac :Rose: kawal dobrej roboty Ala :drink1: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:multi: fajnie że tak się to wszystko ładnie potoczyło[/FONT] dziewczyny ...nie macie pojęcia jak ja się cieszę ...wczoraj zasnęłam kamiennym , spokojnym snem ; bez rzeszy ludzi którzy zaangażowali się w pomoc nie zrobiłabym nic sama ...a tutaj na miejscu miałam wspaniałe wsparcie w Izie , bo nie dość że zajęła się szkoleniem jeszcze w starym domu Sarci ,to dała transport do pkt przesiadkowgo ;) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Alicja']będą fotaski , będą ...ba nawet są na kompie ....ale teraz ważniejsze były Sara i Oskar Do Sary jeździłyśmy z Izą w tym tygodniu aby dziewczynka przyzwyczaiła sie do obroży ,smyczy . Kochana pojętna fafulka . Cała ta akcja utwierdziła mnie że jednak BOKSERY to moja miłość , a kto poznał Sarę i Oskara to wie co piszę , że nienawidzę ludzi którzy wywalają psy z błahych powodów, znajdują sobie wymówki by pozbyć się z domu kłopotu :roll: , traktują psa jak mebel , którzy katują , dręczą . Nie pisze tutaj o domku dotychczasowym Saruni i Oskarka ,bo naprawdę pani B. pięknie z nami współpracowała , a przecież mogła sprzedać psiaki i miała by na jedzenie i ciuchy dla dzieci. Dziś też dostałam SMSa od niej z podziękowaniem za to co zrobiłyśmy dla Sary i Oskara , a ja jej dziękuję za to , że nam je oddała . Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż Boshe, ilez szczęścia miały Sara i Oskar... Brawo dla Was:) Pzdr. Quote
Tengusia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 ja tez ide zasnac snem nie koniecznie kamiennym :roll: jutro pobudka 5:00 :mdleje: Quote
Doginka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Alicja']będą fotaski , będą ...ba nawet są na kompie ....ale teraz ważniejsze były Sara i Oskar Do Sary jeździłyśmy z Izą w tym tygodniu aby dziewczynka przyzwyczaiła sie do obroży ,smyczy . Kochana pojętna fafulka . Cała ta akcja utwierdziła mnie że jednak BOKSERY to moja miłość , a kto poznał Sarę i Oskara to wie co piszę , że nienawidzę ludzi którzy wywalają psy z błahych powodów, znajdują sobie wymówki by pozbyć się z domu kłopotu :roll: , traktują psa jak mebel , którzy katują , dręczą . Nie pisze tutaj o domku dotychczasowym Saruni i Oskarka ,bo naprawdę pani B. pięknie z nami współpracowała , a przecież mogła sprzedać psiaki i miała by na jedzenie i ciuchy dla dzieci. Dziś też dostałam SMSa od niej z podziękowaniem za to co zrobiłyśmy dla Sary i Oskara , a ja jej dziękuję za to , że nam je oddała . Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż Super, że tak to się ładnie potoczyło i w miarę szybko:multi: szkoda mi tylko, ze musiały być rozdzielone:sad: Nie wyobrażam sobie sytuacji, ze muszę oddać psy i nagle trzeba je rozdzielić - całe życie razem i nagle osobno - będą tęsknić:sad: Quote
tatankas Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Bardzo się cieszę Alicjo,że udało ci się znaleźć psiakom domki :) Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 witamy się po prawie rocznej nieobecności :diabloti: Quote
tatankas Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Hahahaha i nawet wiem,kto wziął sunię,Hecia13 z dogo,oraz z forum www.boksery.pun.pl Lepiej sunia trafić nie mogła ;) Quote
Alicja Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='Asiaczek']Boshe, ilez szczęścia miały Sara i Oskar... Brawo dla Was:) Pzdr. [FONT=Arial]dokładnie ...szczęście że tak się to potoczyło :multi:[/FONT] [quote name='Tengusia']ja tez ide zasnac snem nie koniecznie kamiennym :roll: jutro pobudka 5:00 :mdleje: [FONT=Arial]wstałaś ??[/FONT] [quote name='Doginka']Super, że tak to się ładnie potoczyło i w miarę szybko:multi: szkoda mi tylko, ze musiały być rozdzielone:sad: Nie wyobrażam sobie sytuacji, ze muszę oddać psy i nagle trzeba je rozdzielić - całe życie razem i nagle osobno - będą tęsknić:sad: [FONT=Arial]myślę , że one na tym tylko zyskały [/FONT] [quote name='tatankas']Bardzo się cieszę Alicjo,że udało ci się znaleźć psiakom domki :) [FONT=Arial]ja też sie niezmiernie cieszę [/FONT] [quote name='Tina.Sara']witamy się po prawie rocznej nieobecności :diabloti: [FONT=Arial]witaj :p[/FONT] [quote name='Asiaczek']Fotaski miały być, ale kiedy będą...? Pzdr. [FONT=Arial]będą :)[/FONT] [quote name='tatankas']Hahahaha i nawet wiem,kto wziął sunię,Hecia13 z dogo,oraz z forum www.boksery.pun.pl Lepiej sunia trafić nie mogła ;) [FONT=Arial]nie żartuj że nie wiedziałaś :lol: na wątku dzieciaczków Hecia pisała :loveu:[/FONT] [FONT=Arial] Oglądałam kabarety :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to polecam , na czasie a kabaret NASZ rybnicki :evil_lol:[/FONT] http://www.dailymotion.pl/video/xg7i0g_kabaret-myodych-panow-komunia_fun Quote
tatankas Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 No właśnie nie wiedziałam,na wątku psiaków byłam na początku,potem jakoś Kinio i dominator Gabor tak mnie wciągnęli,że nie wchodziłam,a wczoraj na te drugie forum wchodzę i niespodzianka :) Zdjęcia suni ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='Alicja']Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż [FONT=Comic Sans MS]Brawa dla Was i dużo szczęscia psiakom :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='tatankas']No właśnie nie wiedziałam,na wątku psiaków byłam na początku,potem jakoś Kinio i dominator Gabor tak mnie wciągnęli,że nie wchodziłam,a wczoraj na te drugie forum wchodzę i niespodzianka :) Zdjęcia suni ;) to błąd że nie zaglądałaś :lol: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Brawa dla Was i dużo szczęscia psiakom :multi:[/FONT] szczęście na bank :cool2: Quote
Gioco Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ok. Sara i Oskar już szczęśliwe :loveu: To ja teraz czekam na Ozzulka :crazyeye: Quote
drzalka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Hej Alicjo ! Nie mogłam przegapić tej galerii ( choć pamiętam jak jeszcze prowadziłam galerie Lenki witałam tutaj i nawet wpisałam hoh ), w końcu Ozzulek ma Panią z wielkim serduchem, m.in dzięki której mam teraz ze sobą Omarka :) Także domagam się teraz zdjęć Ozziego :D Pozdrówka, będziemy lukać ;) Quote
Alicja Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Oj Marudy ,marudy ;) ja w pracy byłam , poza tym taka zakręcona jestem :roll: ide pozmniejszać fotaski ;) Quote
sabinka40 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Alicja napisał(a):Oj Marudy ,marudy ;) ja w pracy byłam , poza tym taka zakręcona jestem :roll: ide pozmniejszać fotaski ;) :multi::multi::multi:Bedą fotasy, będą fotasy!!!!! Quote
baster i lusi Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ale Ozzy szaleje w wodzie.super fotaski. http://images8.fotosik.pl/1979/2809b5b0d91d9f56.jpg Quote
Recommended Posts