Asiaczek Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Witam dzisiaj. Słońce i deszcz. A my jutro na LItwę popylamy... Pzdr. Quote
mar....ka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 http://global.images8.fotosik.pl/1887/507228aa9d5b1149.jpg no pięknie:) i tutaj dzieci wchodzą heh Quote
Alicja Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 [quote name='Asiaczek']Witam dzisiaj. Słońce i deszcz. A my jutro na LItwę popylamy... Pzdr. u nas też zmienna pogoda strasznie za Litwę zaciskam :kciuki: i bezpiecznej drogi [quote name='majoka']http://global.images8.fotosik.pl/1887/507228aa9d5b1149.jpg no pięknie:) i tutaj dzieci wchodzą heh a niech się uczą :grins: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 http://images8.fotosik.pl/1887/5c00ee4c68d9c5a0.jpg [FONT="Comic Sans MS"]No padłam :mdleje: to musi być głębokie uczucie:grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 [quote name='Ania!']http://images8.fotosik.pl/1887/5c00ee4c68d9c5a0.jpg [FONT="Comic Sans MS"]No padłam :mdleje: to musi być głębokie uczucie:grins:[/FONT] miłość od pierwszego spojrzenia , Sabinka i Ozzy poznali się ok pół godzinki wcześniej :lol: Quote
Doginka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Alicja']miłość od pierwszego spojrzenia , Sabinka i Ozzy poznali się ok pół godzinki wcześniej :lol: Oooo, to Ozzy szybki Bill jest:lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [quote name='Doginka']Oooo, to Ozzy szybki Bill jest:lol: korzystał z każdej chwili ;) Quote
sabinka40 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Wiesz cioteczka, musimy znowu ich umówić bo taka z nich urokliwa para :-) Quote
Alicja Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [quote name='sabinka40']Wiesz cioteczka, musimy znowu ich umówić bo taka z nich urokliwa para :-) koniecznie :):cool2: ale wypadało by wcześniej aparat wyciągnąć :roll: :lol::lol: Quote
Doginka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Tiaaa, aparat koniecznie wcześniej, bo jak Ozzy taki szybki, to na fotach ekscesy mogą nie zostać uwiecznione:lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [quote name='Doginka']Tiaaa, aparat koniecznie wcześniej, bo jak Ozzy taki szybki, to na fotach ekscesy mogą nie zostać uwiecznione:lol: wiesz ...myśmy się najpierw musieli nagadać :lol: a potem było hasło ,rób foty :lol::lol: ale nic straconego ;) jeszcze nie raz się spotkają :) Quote
Alicja Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [quote name='majoka']witam wieczorem:) witam i Ja :) Quote
Alicja Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [FONT=Arial]Zapraszam na bazarek CIUSZKOMANIA ( pierwsza odsłona )na nasze boksie [/FONT]:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/2078...6#post16884396 Quote
Alicja Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='zuzolandia']Sie poszłam polukać;-) i co wylukałaś:hmmmm: :) Quote
zuzolandia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Alicja']i co wylukałaś:hmmmm: :) ano niccc.....jedynie to dziwne coś co nie potrafisz nazwać a co sobie Ivcia wybrała mie siem podobuje;-) Ale nie bede @ i nie odbiore przyjemności Ivettce;-) Quote
Alicja Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='zuzolandia']ano niccc.....jedynie to dziwne coś co nie potrafisz nazwać a co sobie Ivcia wybrała mie siem podobuje;-) Ale nie bede @ i nie odbiore przyjemności Ivettce;-) podciepnij czasem kramik w górę ;) Quote
zuzolandia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Alicja'] podciepnij czasem kramik w górę ;) dopszzzz;-) Quote
Doginka Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Na jakies foty Ozzulca mozna liczyć?:hmmmm::hand: Quote
Alicja Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='Doginka']Na jakies foty Ozzulca mozna liczyć?:hmmmm::hand: będą fotaski , będą ...ba nawet są na kompie ....ale teraz ważniejsze były Sara i Oskar Do Sary jeździłyśmy z Izą w tym tygodniu aby dziewczynka przyzwyczaiła sie do obroży ,smyczy . Kochana pojętna fafulka . Cała ta akcja utwierdziła mnie że jednak BOKSERY to moja miłość , a kto poznał Sarę i Oskara to wie co piszę , że nienawidzę ludzi którzy wywalają psy z błahych powodów, znajdują sobie wymówki by pozbyć się z domu kłopotu :roll: , traktują psa jak mebel , którzy katują , dręczą . Nie pisze tutaj o domku dotychczasowym Saruni i Oskarka ,bo naprawdę pani B. pięknie z nami współpracowała , a przecież mogła sprzedać psiaki i miała by na jedzenie i ciuchy dla dzieci. Dziś też dostałam SMSa od niej z podziękowaniem za to co zrobiłyśmy dla Sary i Oskara , a ja jej dziękuję za to , że nam je oddała . Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż Quote
Medorowa Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Alicja'] Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż :kciuki: I witaj dobra kobieto:loveu: Quote
Alicja Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='Medorowa']:kciuki: I witaj dobra kobieto:loveu: Witaj Madzik :loveu: Quote
Tengusia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Alicja']będą fotaski , będą ...ba nawet są na kompie ....ale teraz ważniejsze były Sara i Oskar Do Sary jeździłyśmy z Izą w tym tygodniu aby dziewczynka przyzwyczaiła sie do obroży ,smyczy . Kochana pojętna fafulka . Cała ta akcja utwierdziła mnie że jednak BOKSERY to moja miłość , a kto poznał Sarę i Oskara to wie co piszę , że nienawidzę ludzi którzy wywalają psy z błahych powodów, znajdują sobie wymówki by pozbyć się z domu kłopotu :roll: , traktują psa jak mebel , którzy katują , dręczą . Nie pisze tutaj o domku dotychczasowym Saruni i Oskarka ,bo naprawdę pani B. pięknie z nami współpracowała , a przecież mogła sprzedać psiaki i miała by na jedzenie i ciuchy dla dzieci. Dziś też dostałam SMSa od niej z podziękowaniem za to co zrobiłyśmy dla Sary i Oskara , a ja jej dziękuję za to , że nam je oddała . Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż piekna szybka akcja nic tylko pogratulowac :Rose: kawal dobrej roboty Ala :drink1: Quote
jonQuilla Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [FONT=Georgia]:multi: fajnie że tak się to wszystko ładnie potoczyło[/FONT] Quote
Recommended Posts