Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sabinka40']Wiesz cioteczka, musimy znowu ich umówić bo taka z nich urokliwa para :-)

koniecznie :):cool2: ale wypadało by wcześniej aparat wyciągnąć :roll: :lol::lol:

Posted

[quote name='Doginka']Tiaaa, aparat koniecznie wcześniej, bo jak Ozzy taki szybki, to na fotach ekscesy mogą nie zostać uwiecznione:lol:

wiesz ...myśmy się najpierw musieli nagadać :lol: a potem było hasło ,rób foty :lol::lol:
ale nic straconego ;) jeszcze nie raz się spotkają :)

Posted

[quote name='Alicja']i co wylukałaś:hmmmm: :)

ano niccc.....jedynie to dziwne coś co nie potrafisz nazwać a co sobie Ivcia wybrała mie siem podobuje;-)
Ale nie bede @ i nie odbiore przyjemności Ivettce;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']ano niccc.....jedynie to dziwne coś co nie potrafisz nazwać a co sobie Ivcia wybrała mie siem podobuje;-)
Ale nie bede @ i nie odbiore przyjemności Ivettce;-)

podciepnij czasem kramik w górę ;)

Posted

[quote name='Doginka']Na jakies foty Ozzulca mozna liczyć?:hmmmm::hand:

będą fotaski , będą ...ba nawet są na kompie ....ale teraz ważniejsze były Sara i Oskar
Do Sary jeździłyśmy z Izą w tym tygodniu aby dziewczynka przyzwyczaiła sie do obroży ,smyczy . Kochana pojętna fafulka . Cała ta akcja utwierdziła mnie że jednak BOKSERY to moja miłość , a kto poznał Sarę i Oskara to wie co piszę , że nienawidzę ludzi którzy wywalają psy z błahych powodów, znajdują sobie wymówki by pozbyć się z domu kłopotu :roll: , traktują psa jak mebel , którzy katują , dręczą . Nie pisze tutaj o domku dotychczasowym Saruni i Oskarka ,bo naprawdę pani B. pięknie z nami współpracowała , a przecież mogła sprzedać psiaki i miała by na jedzenie i ciuchy dla dzieci. Dziś też dostałam SMSa od niej z podziękowaniem za to co zrobiłyśmy dla Sary i Oskara , a ja jej dziękuję za to , że nam je oddała .

Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż

Posted

[quote name='Alicja']
Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż

:kciuki:

I witaj dobra kobieto:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']będą fotaski , będą ...ba nawet są na kompie ....ale teraz ważniejsze były Sara i Oskar
Do Sary jeździłyśmy z Izą w tym tygodniu aby dziewczynka przyzwyczaiła sie do obroży ,smyczy . Kochana pojętna fafulka . Cała ta akcja utwierdziła mnie że jednak BOKSERY to moja miłość , a kto poznał Sarę i Oskara to wie co piszę , że nienawidzę ludzi którzy wywalają psy z błahych powodów, znajdują sobie wymówki by pozbyć się z domu kłopotu :roll: , traktują psa jak mebel , którzy katują , dręczą . Nie pisze tutaj o domku dotychczasowym Saruni i Oskarka ,bo naprawdę pani B. pięknie z nami współpracowała , a przecież mogła sprzedać psiaki i miała by na jedzenie i ciuchy dla dzieci. Dziś też dostałam SMSa od niej z podziękowaniem za to co zrobiłyśmy dla Sary i Oskara , a ja jej dziękuję za to , że nam je oddała .

piekna szybka akcja nic tylko pogratulowac :Rose: kawal dobrej roboty Ala :drink1: