Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Kawał byka z tego Twojego OZZYka:lol:;-)

maluni piesiunio :grins:

[quote name='zuzolandia']Nudzi mi się wiec łaże hihihih

to cho na harbatkę ;)

Posted

[quote name='Alicja']mom ....i to dużo :)

jesoooooooo nie mów zes napiekla zas cudów tyla ...
czamu niy miyszkosz na Halymbie??? bym se łaziła do CIA podnosic se poziom cukru we krffi hihihihi

Posted

[quote name='Darianna']Jak masz i piwo to i ja wpadnę :D

też mam :)

[quote name='zuzolandia']jesoooooooo nie mów zes napiekla zas cudów tyla ...
czamu niy miyszkosz na Halymbie??? bym se łaziła do CIA podnosic se poziom cukru we krffi hihihihi

daleko ni mosz ;)

DZIEWCZYNY PROSZĘ WAS...gosujcie na Szczecinek !!!
http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84!/page5#post16103649

Posted

my też witamy po dłuższej nieobecnosci u Was, najlepsze zyczeniocha noworoczne, wprawdzie troche spóźnione ale jak najbardziej szczere i zgłebi serducha! Ozul wazył 43 kg :crazyeye:, a moja mama twierdzi że z Belluchny kawał baby, a ona bidusia tylko 26,70 kg żywej wagi ma!

Posted

Ala, co zrobilas mojemu Ozulkowi:placz:... zniknie niedlugo taki sie chudy zrobi:shake:. Zartuje:loveu:, jak chudszy to zdrowszy (wiem po sobie:roll:). Ale dajesz rade wytrzymac jak zniknie jedzenie z michy a to psie oki patrzace na Ciebie mowia: "to tylko tyle?:-( nie ma wiecej?:-(, przeciez jestem Twoim psiunkiem ukochanym:-( daj wiecej:-(..." ? Moj Borysek tak robi:shake: i jeszcze dodaje na koniec zalosne "aruuuummm". To sie wycwanilam i jak daje jesc gadzinie to wychodze z kuchni i niech sie dzieje co chce, ja nie moge patrzec w te smutne oczyska. A oni glodni non stop. Samojedy sie juz nauczyly krasc:mad:, i robia to razem z kotami. A z kolei mnie to uczy dobrego sprzatania w kuchni i zamykania szafek:evil_lol:.
Pozdroweczki i lepszego Nowego Roku dla wszystkich Ozulinskich:loveu:

Posted

[quote name='hankasanok']my też witamy po dłuższej nieobecnosci u Was, najlepsze zyczeniocha noworoczne, wprawdzie troche spóźnione ale jak najbardziej szczere i zgłebi serducha! Ozul wazył 43 kg :crazyeye:, a moja mama twierdzi że z Belluchny kawał baby, a ona bidusia tylko 26,70 kg żywej wagi ma!

dziękuję:calus:i wzajemnie

Haniu , Ozzy zawsze ważył 37 kg , więc on nigdy drobinka nie był ...ale te 43 to stanowczo za dużo dla piesa było

[quote name='lolka75']Ala, co zrobilas mojemu Ozulkowi:placz:... zniknie niedlugo taki sie chudy zrobi:shake:. Zartuje:loveu:, jak chudszy to zdrowszy (wiem po sobie:roll:). Ale dajesz rade wytrzymac jak zniknie jedzenie z michy a to psie oki patrzace na Ciebie mowia: "to tylko tyle?:-( nie ma wiecej?:-(, przeciez jestem Twoim psiunkiem ukochanym:-( daj wiecej:-(..." ? Moj Borysek tak robi:shake: i jeszcze dodaje na koniec zalosne "aruuuummm". To sie wycwanilam i jak daje jesc gadzinie to wychodze z kuchni i niech sie dzieje co chce, ja nie moge patrzec w te smutne oczyska. A oni glodni non stop. Samojedy sie juz nauczyly krasc:mad:, i robia to razem z kotami. A z kolei mnie to uczy dobrego sprzatania w kuchni i zamykania szafek:evil_lol:.
Pozdroweczki i lepszego Nowego Roku dla wszystkich Ozulinskich:loveu:

Loluś , jakoś dajemy radę , zresztą chyba najgorsze były pierwsze 2 tygodnie . Teraz i Ozzy sam od siebie mniej je , chociaż czasem ma dni ze zjadłby więcej ale nie dostanie , niestety . Mieszkamy na 4 piętrze i stawy mogły by wagi nie wytrzymać na przyszłość , zresztą i o serduszko się bałam .

Posted

[quote name='agaga21']alicja, może banerkiem się na chwilę poczęstujesz? ;)

teraz już się chyba nie opłaci , jutro koniec , ale jak będzie na krakwecie zaraz trzeba zadziałać

[quote name='Canaveral-staff']herbatki ciasteczka i piwko a później lata po bazarkach i ksiązki z dietami kupuje :):)

no i mnie nakryłaś :oops::evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Ooooooooo...... ostro poszłaś;)

Pzdr.

po bandzie;)

[quote name='Ania!']http://images8.fotosik.pl/931/27983240e34480cb.jpg
[FONT=Comic Sans MS]Słodka buźka :lol:

I widzę, że nie tylko ja tak myślę ;)[/FONT]
http://images8.fotosik.pl/931/9c28066f1e35b871.jpg

no słodka była ..słodka ;)

Posted

Alicja napisał(a):
wow:multi: gdzie byłaś jak cię nie było ;)

a wiesz zima byla:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
poza tym bylo pare spraw do pozalatwiania:cool3:
odwalilo nam i kupilismy dzialke w polsce:roll:

Posted

[quote name='Bullila.nl']a wiesz zima byla:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
poza tym bylo pare spraw do pozalatwiania:cool3:
odwalilo nam i kupilismy dzialke w polsce:roll:

u nas też BYŁA zima ;)

Działeczkę powiadasz :hmmmm: rekreacyjną chyba , bo raczej nie myślicie na stałe do tego dziwnego kraju się przeprowadzać ;)

LUDZISKA .....:(
http://www.dogomania.pl/threads/200193-Emma-walczy-o-%C5%BCycie!!!!-Fundacja-SOS-Bokserom/page3

Posted

[quote name='Alicja']u nas też BYŁA zima ;)

Działeczkę powiadasz :hmmmm: rekreacyjną chyba , bo raczej nie myślicie na stałe do tego dziwnego kraju się przeprowadzać ;)

Budowlana 8.000metrow :roll:jeszcze nie wiemy do konca poki co 4 lata zanim corka skonczy szkole takze narazie grodzimy tylko i wlasnie moj TZ pojechal do polski z moim bratem a dzialka od brata kupiona takze bedzie przez plot i On sie buduje w pl. a tez mieszka tu:p

LUDZISKA .....:(
http://www.dogomania.pl/threads/200193-Emma-walczy-o-%C5%BCycie!!!!-Fundacja-SOS-Bokserom/page3

Budowlana 8.000metrow :roll:jeszcze nie wiemy do konca poki co 4 lata zanim corka skonczy szkole takze narazie grodzimy tylko i wlasnie moj TZ pojechal do polski z moim bratem a dzialka od brata kupiona takze bedzie przez plot i On sie buduje w pl. a tez mieszka tu:p

Posted

Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu:
zarobiona żem na maxa i nie mam kiedy odwiedzać :roll: :placz:
ale foty Ali, Ozzulca i Grosi obejrzałam, super :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Budowlana 8.000metrow :roll:jeszcze nie wiemy do konca poki co 4 lata zanim corka skonczy szkole takze narazie grodzimy tylko i wlasnie moj TZ pojechal do polski z moim bratem a dzialka od brata kupiona takze bedzie przez plot i On sie buduje w pl. a tez mieszka tu:p

aaa to po sąsiedzku z rodzinką ;)

[quote name='Iv_']Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu:
zarobiona żem na maxa i nie mam kiedy odwiedzać :roll: :placz:
ale foty Ali, Ozzulca i Grosi obejrzałam, super :loveu::loveu::loveu:

:calus:
dalej walczysz na drutkach ;)