Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Jakoś ostatnio nic tutaj nie piszę, niemoc jakowaś mnie dopadła.
Ale jestem i to nawet zywa;)

Pzdr.

ja też mało ogólnie się pojawiam mimo ze siedzę non stop na kompku i PISZĘ ....diagnozy , podsumowania i inne półroczne pierdy

[quote name='Bullila.nl']a tak po sasiedzku:p rodzinnie:diabloti:

a u boxerki Emmy bylam zloze tam deklaracje

nie ma to jak z rodziną :diabloti:;)

:Rose: Liluś
A swoją drogą zobaczcie jaka znieczulica ...Emma szła , przewracała się i tylko JEDNA osoba na nią zwróciła uwagę i pomogła ...masakra :(

Posted

Alicja napisał(a):

:calus:
dalej walczysz na drutkach ;)

Walczę Alu, każdą chwil na to poświęcam, bo skoro mogę w taki sposób pomóc, to ...... chociaż tyle ;);)

Emma to straszna bieda, a wkoło jest tyle takich "Emm" :shake:
Ludzie mają permanentną znieczulicę :-(

Posted

[quote name='Iv_']Walczę Alu, każdą chwil na to poświęcam, bo skoro mogę w taki sposób pomóc, to ...... chociaż tyle ;);)

Emma to straszna bieda, a wkoło jest tyle takich "Emm" :shake:
Ludzie mają permanentną znieczulicę :-(

Nad czlowiekiem sie nie pochylą a co dobiero nad zwierzęciem....smutneeee........

Doberek Koffana ...buziam niedzielnie .;-)

Posted

Hej Aluś :-)
Ja tak deko z innej beczki i od razu przepraszam, że w takim temacie moje pytanie ;-)
Czy Twoje przedszkole współpracuje ze Stowarzyszeniem Przyjazna Szkoła? Interesuje mnie opinia na temat tej organizacji, czy faktycznie współpracuje i oferuje to co obiecuje? :-)

Posted

Gioco napisał(a):
Hej Aluś :-)
Ja tak deko z innej beczki i od razu przepraszam, że w takim temacie moje pytanie ;-)
Czy Twoje przedszkole współpracuje ze Stowarzyszeniem Przyjazna Szkoła? Interesuje mnie opinia na temat tej organizacji, czy faktycznie współpracuje i oferuje to co obiecuje? :-)

nie , nie mieliśmy z tym Stowarzyszeniem żadnych kontaktów

baster i lusi napisał(a):
coś tu długo fotek nie ma

weny i czasu było brak ;)

Posted

Alicja napisał(a):
nie , nie mieliśmy z tym Stowarzyszeniem żadnych kontaktów

Dzięki :-) Naszemu przedszkolu właśnie zaproponowali współpracę ale oferta jest tak atrakcyjna, że wciąż szukamy tego kruczka ;-)

Posted

[quote name='Doginka']Tak sobie łażę po necie i zalazłam do Was;-):hand:

jak miło że tu zbłądziłaś ;)

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek.......

masakraaaaaaaaa..brak słów po prostu na to co się dzieje.......

buziammm!!!

no , ostatnio za dużo tych dziwnych wybryków ...

[quote name='Gioco']Dzięki :-) Naszemu przedszkolu właśnie zaproponowali współpracę ale oferta jest tak atrakcyjna, że wciąż szukamy tego kruczka ;-)

może spróbuj dotrzeć do Rodziców co współpracują z nimi

Posted

Alicja napisał(a):

może spróbuj dotrzeć do Rodziców co współpracują z nimi

Nasza RR jest negatywnie nastawiona do współpracy z tym Stowarzyszeniem, właśnie przez te zbyt radosne warunki. Ponieważ Stowarzyszenie reklamuje się, że działa od 10 lat a jest ze Śląska dlatego zapytałam Ciebie. Przypuszczalnie na "swoim" terenie powinni mieć najwięcej współpracujących placówek...
Dzięki :-)

Posted

Gioco napisał(a):
Nasza RR jest negatywnie nastawiona do współpracy z tym Stowarzyszeniem, właśnie przez te zbyt radosne warunki. Ponieważ Stowarzyszenie reklamuje się, że działa od 10 lat a jest ze Śląska dlatego zapytałam Ciebie. Przypuszczalnie na "swoim" terenie powinni mieć najwięcej współpracujących placówek...
Dzięki :-)

wiesz co , najśmieszniejsze , że znalazlam , ze moja placówka jest zarejestrowana na ich portalu , ale o współpracy z nimi nic mi nie wiadomo

Posted

Alicja napisał(a):
wiesz co , najśmieszniejsze , że znalazlam , ze moja placówka jest zarejestrowana na ich portalu , ale o współpracy z nimi nic mi nie wiadomo

Oferują szkolenia dla kadry ;-) Nam się to zbyt piękne wydało, tym bardziej, że wymagania mają dość ciekawe: kadra i rodzice mają na Stowarzyszenie odprowadzić 1%, wówczas - w październiku roku następnego przeleją całą kasę ale pomniejszoną o 500 zł. Owe 500 zł ma być opłatą manipulacyjną za dopuszczenie do własnie szkoleń, pomocy przy dofinansowaniu etc.