Bullila.nl Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 a tak po sasiedzku:p rodzinnie:diabloti: a u boxerki Emmy bylam zloze tam deklaracje Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [quote name='Asiaczek']Jakoś ostatnio nic tutaj nie piszę, niemoc jakowaś mnie dopadła. Ale jestem i to nawet zywa;) Pzdr. ja też mało ogólnie się pojawiam mimo ze siedzę non stop na kompku i PISZĘ ....diagnozy , podsumowania i inne półroczne pierdy [quote name='Bullila.nl']a tak po sasiedzku:p rodzinnie:diabloti: a u boxerki Emmy bylam zloze tam deklaracje nie ma to jak z rodziną :diabloti:;) :Rose: Liluś A swoją drogą zobaczcie jaka znieczulica ...Emma szła , przewracała się i tylko JEDNA osoba na nią zwróciła uwagę i pomogła ...masakra :( Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Bullila.nl napisał(a):Ludzie serca nie maja :shake: wejdź na temat , tam dopiero rewelacje .... ale najważniejsze , Emma zaczęła pić :multi: Quote
Iv_ Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Alicja napisał(a): :calus: dalej walczysz na drutkach ;) Walczę Alu, każdą chwil na to poświęcam, bo skoro mogę w taki sposób pomóc, to ...... chociaż tyle ;);) Emma to straszna bieda, a wkoło jest tyle takich "Emm" :shake: Ludzie mają permanentną znieczulicę :-( Quote
zuzolandia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Iv_']Walczę Alu, każdą chwil na to poświęcam, bo skoro mogę w taki sposób pomóc, to ...... chociaż tyle ;);) Emma to straszna bieda, a wkoło jest tyle takich "Emm" :shake: Ludzie mają permanentną znieczulicę :-( Nad czlowiekiem sie nie pochylą a co dobiero nad zwierzęciem....smutneeee........ Doberek Koffana ...buziam niedzielnie .;-) Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 SUNIECZKA W TYPIE ONka , czeka na nią domek w Gliwicach ...potrzebuje 200zł na podróż Dzierżoniów- Gliwice http://www.dogomania.pl/threads/194239-Dziecko-owczarka-w-schronie-mam-dom-w-Gliwicach-prosze-o-5z%C5%82-na-transport/page4#post16122080 Quote
Alicja Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Medorowa napisał(a):Wwitanko:hand: :hand: witanko Madziu Quote
Alicja Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='zuzolandia']Dobrywieczorek Słodziutka...;-) Doberek :grins: właśnie kończę kaff i zaraz biegusiem na psacer i do pracki pomykam :hand: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 O tej godzinie to juz pewnie jestes w pracy, miłego dnia:) Pzdr. Quote
Alicja Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='Asiaczek']O tej godzinie to juz pewnie jestes w pracy, miłego dnia:) Pzdr. w pracy byłam od 8 do 15 ;) GŁOSUJEMY już na Krakwecie na SZCZECINEK http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&p=95254#p95254 Quote
Alicja Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 SUPER książeczki na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/200508-Super-NOWE-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-dzieciak%C3%B3w-poznaj%C4%85cych-%C5%9Bwiat-!!-na-Szar%C4%85-Przysta%C5%84-do-30.01-lt-lt?p=16137768#post16137768 Quote
Gioco Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Hej Aluś :-) Ja tak deko z innej beczki i od razu przepraszam, że w takim temacie moje pytanie ;-) Czy Twoje przedszkole współpracuje ze Stowarzyszeniem Przyjazna Szkoła? Interesuje mnie opinia na temat tej organizacji, czy faktycznie współpracuje i oferuje to co obiecuje? :-) Quote
Alicja Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Gioco napisał(a):Hej Aluś :-) Ja tak deko z innej beczki i od razu przepraszam, że w takim temacie moje pytanie ;-) Czy Twoje przedszkole współpracuje ze Stowarzyszeniem Przyjazna Szkoła? Interesuje mnie opinia na temat tej organizacji, czy faktycznie współpracuje i oferuje to co obiecuje? :-) nie , nie mieliśmy z tym Stowarzyszeniem żadnych kontaktów baster i lusi napisał(a):coś tu długo fotek nie ma weny i czasu było brak ;) Quote
Alicja Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Co jeszcze może zrobić potwór który nosi miano człowieka ?? Oto KUBA ...... http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne!!!/page4 http://www.youtube.com/watch?v=v7z_aB4P6ts http://www.otowroclaw.com/news.php?id=58883 Quote
Doginka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Tak sobie łażę po necie i zalazłam do Was;-):hand: Quote
zuzolandia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Dziendoberek....... masakraaaaaaaaa..brak słów po prostu na to co się dzieje....... buziammm!!! Quote
Gioco Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Alicja napisał(a):nie , nie mieliśmy z tym Stowarzyszeniem żadnych kontaktów Dzięki :-) Naszemu przedszkolu właśnie zaproponowali współpracę ale oferta jest tak atrakcyjna, że wciąż szukamy tego kruczka ;-) Quote
Alicja Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='Doginka']Tak sobie łażę po necie i zalazłam do Was;-):hand: jak miło że tu zbłądziłaś ;) [quote name='zuzolandia']Dziendoberek....... masakraaaaaaaaa..brak słów po prostu na to co się dzieje....... buziammm!!! no , ostatnio za dużo tych dziwnych wybryków ... [quote name='Gioco']Dzięki :-) Naszemu przedszkolu właśnie zaproponowali współpracę ale oferta jest tak atrakcyjna, że wciąż szukamy tego kruczka ;-) może spróbuj dotrzeć do Rodziców co współpracują z nimi Quote
Gioco Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Alicja napisał(a): może spróbuj dotrzeć do Rodziców co współpracują z nimi Nasza RR jest negatywnie nastawiona do współpracy z tym Stowarzyszeniem, właśnie przez te zbyt radosne warunki. Ponieważ Stowarzyszenie reklamuje się, że działa od 10 lat a jest ze Śląska dlatego zapytałam Ciebie. Przypuszczalnie na "swoim" terenie powinni mieć najwięcej współpracujących placówek... Dzięki :-) Quote
Alicja Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Gioco napisał(a):Nasza RR jest negatywnie nastawiona do współpracy z tym Stowarzyszeniem, właśnie przez te zbyt radosne warunki. Ponieważ Stowarzyszenie reklamuje się, że działa od 10 lat a jest ze Śląska dlatego zapytałam Ciebie. Przypuszczalnie na "swoim" terenie powinni mieć najwięcej współpracujących placówek... Dzięki :-) wiesz co , najśmieszniejsze , że znalazlam , ze moja placówka jest zarejestrowana na ich portalu , ale o współpracy z nimi nic mi nie wiadomo Quote
Gioco Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Alicja napisał(a):wiesz co , najśmieszniejsze , że znalazlam , ze moja placówka jest zarejestrowana na ich portalu , ale o współpracy z nimi nic mi nie wiadomo Oferują szkolenia dla kadry ;-) Nam się to zbyt piękne wydało, tym bardziej, że wymagania mają dość ciekawe: kadra i rodzice mają na Stowarzyszenie odprowadzić 1%, wówczas - w październiku roku następnego przeleją całą kasę ale pomniejszoną o 500 zł. Owe 500 zł ma być opłatą manipulacyjną za dopuszczenie do własnie szkoleń, pomocy przy dofinansowaniu etc. Quote
Recommended Posts