Alicja Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 tatankas napisał(a):Alicja ja nie wiedziałam,że ten twój to taki spaślaczek jest,w awatarku taki zgrabniutki-czym ty go karmisz.Ze cztery dychy chyba waży co?A moja to taki szczypior i nawet po sterylizacji nie przytyła grama,niecałe 27kg waży,żeberka na wierzchu:( Ozzy zawsze ważył 37 kg i z taką wagą jeszcze był do czerwca czyli 3 miesiące po kastracji ...aż się okazało ze w sierpniu kiedy wylądowaliśmy w klinice na wadze pokazało się 43 kg :shock: ...teraz odchudzamy RC Obesity i jest poprawa , ale wazyć będziemy Ozzulka w lutym jak będziemy na szczepieniu . Ozzy mi przybrał na surowym mięsie + upały latem i pies nie chciał z domu wychodzić . Quote
tatankas Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Moja to czy lato ,czy zima lata po lesie jak opętana,ale co się dziwić-to boksia prawdziwa.No ale miałam nadzieję,że po sterylce przybierze,żeby choć trochę zakryć żeberka,a tu d....A do lasu mam 30 metrów,więc grzech nie wejść codziennie,a w upały to i tam przyjemny chłodek. Quote
clockwork Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 a co to za CHŁOPCZYK............:roll::roll::diabloti: Quote
Alicja Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='tatankas']Moja to czy lato ,czy zima lata po lesie jak opętana,ale co się dziwić-to boksia prawdziwa.No ale miałam nadzieję,że po sterylce przybierze,żeby choć trochę zakryć żeberka,a tu d....A do lasu mam 30 metrów,więc grzech nie wejść codziennie,a w upały to i tam przyjemny chłodek. ale ona młodziutka jeszcze jest więc ma szansę coskolwiek jeszcze ciałka nabrać ;) a Ozzy to pan w sile wieku ...w sierpniu skończył 6 lat [quote name='clockwork']a co to za CHŁOPCZYK............:roll::roll::diabloti: któś podrzucił , to przygarnelim ;) Quote
Gioco Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Alicja'] któś podrzucił , to przygarnelim ;) A czasem nie wzięłaś pracy do domu i tyrasz po godzinach? :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Gioco napisał(a):A czasem nie wzięłaś pracy do domu i tyrasz po godzinach? :diabloti: Hahaha, dobre:) I "tę dodatkową pracę domową" Alicja karmi pingwinkami, tak? Pzdr. Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Gioco']A czasem nie wzięłaś pracy do domu i tyrasz po godzinach? :diabloti: [FONT=Arial]o nie nie nie ...never :diabloti:[/FONT] [quote name='Asiaczek']Hahaha, dobre:) I "tę dodatkową pracę domową" Alicja karmi pingwinkami, tak? Pzdr. [FONT=Arial] Grosia to praca domowa :roll: którą z 16 miesięcy temu się wykluła Magdzie i Pawciowi :evil_lol: A co do Pingwinków ...smaczne są ;) Ozzy to sprawdził organoleptycznie[/FONT] :evil_lol: Quote
Gioco Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]o nie nie nie ...never :diabloti:[/FONT] Nigdy nie wiadomo ;-) Quote
Asiaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]o nie nie nie ...never :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] Grosia to praca domowa :roll: którą z 16 miesięcy temu się wykluła Magdzie i Pawciowi :evil_lol: A co do Pingwinków ...smaczne są ;) Ozzy to sprawdził organoleptycznie[/FONT] :evil_lol: Ozzik po prostu posprzątał po Grosi;) Pzdr. Quote
zuzolandia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ja zobaczyłam ten ludzki na psim ogonie hihihihihih :evil_lol::evil_lol: a to że se oglundosz dziennie to nie wątpię pan C pewno zadowolony fest :eviltong: siemanko :loveu: Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Gioco']Nigdy nie wiadomo ;-) o nie :) [quote name='Asiaczek']Ozzik po prostu posprzątał po Grosi;) Pzdr. i Grosie też ;) [quote name='zuzolandia']Ja zobaczyłam ten ludzki na psim ogonie hihihihihih :evil_lol::evil_lol: a to że se oglundosz dziennie to nie wątpię pan C pewno zadowolony fest :eviltong: siemanko :loveu: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='zuzolandia']Kaj mom IV szukac ? tukej na dogo? sam tukej http://www.dogomania.pl/threads/199597-W%C5%82%C3%B3czkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy-czyli-Getry!!!-Na-bokserka-Pina-do-11.01-godz.22/page8 Quote
zuzolandia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Alicja']sam tukej http://www.dogomania.pl/threads/199597-W%C5%82%C3%B3czkowy-zawr%C3%B3t-g%C5%82owy-czyli-Getry!!!-Na-bokserka-Pina-do-11.01-godz.22/page8 kupiłam ;-) szkoda ze tak mało tych getróff ..i szkoda że tak pozno się dowiiedziałam hihihih Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='zuzolandia']kupiłam ;-) szkoda ze tak mało tych getróff ..i szkoda że tak pozno się dowiiedziałam hihihih boś pierdoła :grins: Nie smutkaj .... Ivusia dorobi ;) Quote
Asiaczek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Alicja napisał(a):boś pierdoła :grins: Nie smutkaj .... Ivusia dorobi ;) Nie ma to jak prawda prosto z mostu;) Pzdr. Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Asiaczek napisał(a):Nie ma to jak prawda prosto z mostu;) Pzdr. bo ja tak z mniłości :grins: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Alicja']boś pierdoła :grins: Nie smutkaj .... Ivusia dorobi ;) Taaa *******a dziendobry hihihi ale była jedna taka pazerna co niemal wsio pozbierała ...chapol jeden ;-) hihiihi Quote
Alicja Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Wierzę:) Pzdr. :grins: [quote name='zuzolandia']Taaa *******a dziendobry hihihi ale była jedna taka pazerna co niemal wsio pozbierała ...chapol jeden ;-) hihiihi ja...i wołała o więcej ...wadziła się ze ni ma już innych ;) tych kiere se upatrzyła :lol: Quote
Darianna Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Alicjo, jak możesz! Dziecko do domu gdzie pies morderca zwabiać? Czyż Ty boga w sercu nie masz?!?! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Darianna']Alicjo, jak możesz! Dziecko do domu gdzie pies morderca zwabiać? Czyż Ty boga w sercu nie masz?!?! :diabloti::diabloti::diabloti: nie mam :grins: :diabloti:...niech pies też coś ma z zycia :lol: młode mięsko ..smaczne mięsko :diabloti: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek Grzesznicoo ;-) beruś jAniele :grins: Quote
Sebastian Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Witajcie po długiej przerwie!!! Najlepsze życzenia i słodkie buziaki!!! Zapraszam na naszą odświezoną stronkę. Quote
Alicja Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Sebastian']Witajcie po długiej przerwie!!! Najlepsze życzenia i słodkie buziaki!!! Zapraszam na naszą odświezoną stronkę. :multi: wujaszek Sebastian:) a już zwątpiłam ze kiedyś tu jeszcze zajrzysz ;) Quote
Recommended Posts