Obama Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Paskudna jesień,deszczowa i chodna.Znowu ubieranie na cebule... Quote
Maga100 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='Vectra']a czemu nie surową tartą marchwią ? :hmmmm:[/QUOTE] a przyjedziesz pościerać na tarce? :diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [I][B]Doberek;-) pikne jesienne foty ale ........na slowo deszcz dostaje odruchów wymiotnych bleeeeeeeeeeeee...... pss.....wiesz po 3 tyg z Demolatorem wiem co juz wiedzialam dawno ........zeroo dzieci wlasnych[/B][/I] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Basia&Safi Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 kurka ja mam takie opoznienie z fotkami ze jesienne u nas beda na wiosne :D Quote
Doginka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='zuzolandia']pss.....wiesz po 3 tyg z Demolatorem wiem co juz wiedzialam dawno ........zeroo dzieci wlasnych :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Szkoda, że ja tego już nie mogę powiedzieć:roflt: Witaj Alicjo i mnie przywiało do Ciebie, ale na razie nie mam pojęcia jak dam radę nadrobić czytanie tylu stron:hmmmm::lol: Postaram się za to być na bieżąco z kolejnymi postami;-) A na razie życzę miłego i słonecznego dzionka:hand: Quote
Alicja Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Gioco']Te typki tak mają. Mój osobisty mandaryn najbezpieczniej się czuje połączony choćby sznurkiem. Faceci... :mdleje:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]o tak ..... :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Obama']Paskudna jesień,deszczowa i chodna.Znowu ubieranie na cebule...[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] u nas dziś słoneczko ...ale zimno :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maga100']a przyjedziesz pościerać na tarce? :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]do sokowirówki włóż ...Tadzio wypije sok a Leon zje przecier ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]Doberek;-) pikne jesienne foty ale ........na slowo deszcz dostaje odruchów wymiotnych bleeeeeeeeeeeee...... pss.....wiesz po 3 tyg z Demolatorem wiem co juz wiedzialam dawno ........zeroo dzieci wlasnych[/B][/I] :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: [quote name='Basia&Safi']kurka ja mam takie opoznienie z fotkami ze jesienne u nas beda na wiosne :D[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]fajnie ... letnie będą zimą ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]Dobrywieczorek hihihihi[/B][/I][/QUOTE] :p [quote name='Doginka']Szkoda, że ja tego już nie mogę powiedzieć:roflt: Witaj Alicjo i mnie przywiało do Ciebie, ale na razie nie mam pojęcia jak dam radę nadrobić czytanie tylu stron:hmmmm::lol: Postaram się za to być na bieżąco z kolejnymi postami;-) A na razie życzę miłego i słonecznego dzionka:hand:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]witam witam w naszych skromnych progach ;) U nas dziś słonecznie i robi się coraz cieplej . Mam nadzieje , że mnie nie położy :angryy: bo się obudziłam z bólem głowy ... chyba że to zmiana ciśnienia. Wczoraj posiedzieliśmy sobie rodzinnie na 73 urodzinach mojego tatusia :loveu: Robilam pyszotkową sałatkę z paluszków krabowych : paczuszka paluszków Surimi czerwona fasolka z puszki mały kawałek pora starty żółty ser 2 jajka na twardo pieczarki marynowane majonez zmieszany z jogurtem greckim pieprz polecam [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [I][B]Doberek;-) ja robie podobną tyle ze zamiast fasolki daje kukurydze i jesio ogórek konserwowy a do jogurtowo majonezowego sosu dodaje knorową przyprawe salatkową paprykowo-ziołową hihih alee fakttt ...pychotaaa to to jest hihihih[/B][/I] Quote
Alicja Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]Doberek;-) ja robie podobną tyle ze zamiast fasolki daje kukurydze i jesio ogórek konserwowy a do jogurtowo majonezowego sosu dodaje knorową przyprawe salatkową paprykowo-ziołową hihih alee fakttt ...pychotaaa to to jest hihihih[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]kukurydzy nie lubią niektórzy ;) ale z fasolką pyszoteria a ogórek był w innej sałatce ;)[/B][/COLOR] Quote
lolka75 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ala bo sie glodna zrobilam:roll:... lubiam rozne salatki:p a jak Ozulkowi smakuje odchudzajaca karma? dosmaczasz czy wcina? pozdrowki:loveu: Quote
chita Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 o to dla tatusia najlepsiejszego;) kurde salatka... nigdy takowej nie jadlam i zamierzam to zmienic na dniach:razz: Quote
Alicja Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='lolka75']Ala bo sie glodna zrobilam:roll:... lubiam rozne salatki:p a jak Ozulkowi smakuje odchudzajaca karma? dosmaczasz czy wcina? pozdrowki:loveu:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]sałatki też lubię ;) Co do karmy ...jak Ozzulec zgłodnieje to zjada bez dosmaczania ;) staramy się aby nic nie dostawał poza miską [/B][/COLOR] [quote name='chita']o to dla tatusia najlepsiejszego;) kurde salatka... nigdy takowej nie jadlam i zamierzam to zmienic na dniach:razz:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]a polecam , bo naprawdę smaczna :)[/B][/COLOR] [quote name='Iv_']Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu:[/QUOTE] :hand: Quote
fioneczka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy] Wczoraj posiedzieliśmy sobie rodzinnie na 73 urodzinach mojego tatusia :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] oooooooo to Tatuś prawie rówieśnik mojej Mamci ... Mamcia w tym roku kończyła 7 dyszek STO lat w dobrym zdrowiu dla Taty [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy]Robilam pyszotkową sałatkę z [B]paluszków krabowych[/B] :[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Alusia po ile paluszków mają kraby :hmmmm: Quote
Maga100 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]do sokowirówki włóż ...Tadzio wypije sok a Leon zje przecier ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] nie posiadawszy :shake: Quote
Alicja Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='fioneczka']oooooooo to Tatuś prawie rówieśnik mojej Mamci ... Mamcia w tym roku kończyła 7 dyszek STO lat w dobrym zdrowiu dla Taty [COLOR=Navy][B]przekażę życzonka od Was , dzięki , no moja Mamcia skończyła w lutym 71 .[/B][/COLOR] Alusia po ile paluszków mają kraby :hmmmm:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]:roflt:.. pewnie fafnoście ;)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Maga100']nie posiadawszy :shake:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]to to lipton .... musisz na tareczce [/B][/COLOR] Quote
Iv_ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ala, ratuj :modla: :modla: :modla: potrzeby mi wierszyk urodzinowy dla czterolatki :placz: a ja całkowicie nie w temacie :roll: może Ty mi pomożesz.... :modla: :razz: Quote
Alicja Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Iv_']Ala, ratuj :modla: :modla: :modla: potrzeby mi wierszyk urodzinowy dla czterolatki :placz: a ja całkowicie nie w temacie :roll: może Ty mi pomożesz.... :modla: :razz:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]Ivciu , a tutaj nie wybrałabyś czegoś ?? tak na już i teraz nic mi do głowy nie przychodzi [/B][/COLOR]:hmmmm: [url]http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/urodzinowe/dla-dzieci/[/url] Quote
Iv_ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Ivciu , a tutaj nie wybrałabyś czegoś ?? tak na już i teraz nic mi do głowy nie przychodzi [/B][/COLOR]:hmmmm: [URL]http://www.e-zyczenia.pl/zyczenia/urodzinowe/dla-dzieci/[/URL][/QUOTE] Alu, przeleciałam parę stron w necie, między innymi i tą, ale jakoś nic godnego uwagi nie zobaczyłam :placz: to małe dziecko i życzenia powinny być proste, ale śmieszne, takie wręcz kolorowe. A oni jakieś takie ........ moim zdaniem mało zrozumiale dla malucha piszą :roll: Quote
Alicja Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Iv_']Alu, przeleciałam parę stron w necie, między innymi i tą, ale jakoś nic godnego uwagi nie zobaczyłam :placz: to małe dziecko i życzenia powinny być proste, ale śmieszne, takie wręcz kolorowe. A oni jakieś takie ........ moim zdaniem mało zrozumiale dla malucha piszą :roll:[/QUOTE] tam jest taki wierszyk Idzie misio, idzie słonik, idzie lalka no i konik, wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami, bo to dzień radosny wielce, masz już jeden roczek więcej :) Quote
Iv_ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='Alicja']tam jest taki wierszyk Idzie misio, idzie słonik, idzie lalka no i konik, wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami, bo to dzień radosny wielce, masz już jeden roczek więcej :)[/QUOTE] Fajnie się zapowiada, tak dziecięco miękki, ale ta końcówka taka jakaś....sama nie wiem :roll: taki też znalazłam.... Ile płatków ma stokrotka, ile jabłek ma szarlotka, ile kurek jest w kurniku, ile ząbków jest w grzebyku, tyle Słońca bez cienia goryczy, ktoś, kto pamięta serdecznie Ci życzy! echhhhhh sama nie wiem już :shake: Quote
*Monia* Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ja bym 'goryczy' zamieniła na coś bardziej zrozumiałego dla dziecka, np. (ile coś tam) liczy Tyle dobrego ciocia, mama,babcia Ci życzy. Ten z misiem i słonikiem też fajny ;) Quote
Tengusia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 szczerze powiem ze zaleglosci to mi sie nadrabiac nie chce :eviltong: wiec przyszlam tylko powiedziec ze na obiadek mialam barszczyk czerwony z ziemniaczkami i ziemniaczki z kotlecikiem mielonym i buraczkami :loveu: Quote
Alicja Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='Iv_']Fajnie się zapowiada, tak dziecięco miękki, ale ta końcówka taka jakaś....sama nie wiem :roll: taki też znalazłam.... Ile płatków ma stokrotka, ile jabłek ma szarlotka, ile kurek jest w kurniku, ile ząbków jest w grzebyku, tyle Słońca bez cienia goryczy, ktoś, kto pamięta serdecznie Ci życzy! echhhhhh sama nie wiem już :shake:[/QUOTE] [quote name='*Monia*']Ja bym 'goryczy' zamieniła na coś bardziej zrozumiałego dla dziecka, np. (ile coś tam) liczy Tyle dobrego ciocia, mama,babcia Ci życzy. Ten z misiem i słonikiem też fajny ;)[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]zawsze można na kanwie gotowca cos swojego stworzyć ;)[/B][/COLOR] [quote name='Tengusia']szczerze powiem ze zaleglosci to mi sie nadrabiac nie chce :eviltong: wiec przyszlam tylko powiedziec ze na obiadek mialam barszczyk czerwony z ziemniaczkami i ziemniaczki z kotlecikiem mielonym i buraczkami :loveu:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]a ja robie gołabki i przesmażam grzybki :grins:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts