Tengusia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 dzisiaj mialam na obiadek pierogi z grzybkami ktore mamusia sama zbierala w lesie i kapustka :grins: Quote
Alicja Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='Maga100']o jezuniuniu, nie czepiaj się słówek :diabloti: :grins: odwołaj fryzjera, przyjeżdżaj do Wawki! I ruszaj pod Pałac Namiestnikowski! Obejmij przywództwo! Howgh[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] za duży wiatr ...beret by mi porwało :diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='Tengusia']dzisiaj mialam na obiadek pierogi z grzybkami ktore mamusia sama zbierala w lesie i kapustka :grins:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] a wpiernicz w oponki sces :diabloti: Jutro 1 września ................................ :modla:[/B][/COLOR] Quote
chita Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] Jutro 1 września ................................ :modla:[/B][/COLOR][/QUOTE] tornister spakowany?:diabloti: Quote
Alicja Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='chita']tornister spakowany?:diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] nie :diabloti: TZ mi Elementarza nie kupił :evil_lol: Na szczęście jutro mam na 12 do 15 ...więc największe zamieszanie mnie minie ;) ....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll:[/B][/COLOR] Quote
Gioco Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] ....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE] Ja tam tylko rodzic ale też uwielbiam zebrania :diabloti: Poziom kretynizmu innych (albo mój) potrafi rozbawić mnie na kilka tygodni. Poważnie podchodzić przestałam przy starszym Smerfie, teraz mam tylko darmową rozrywkę :evil_lol: Łączę się w bólu :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='Gioco']Ja tam tylko rodzic ale też uwielbiam zebrania :diabloti: Poziom kretynizmu innych (albo mój) potrafi rozbawić mnie na kilka tygodni. Poważnie podchodzić przestałam przy starszym Smerfie, teraz mam tylko darmową rozrywkę :evil_lol: Łączę się w bólu :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] oj ani nie mów ......bo czasem można z butów wyskoczyć ajuż najlepsza akcja ...wybór członków do Rady Rodziców :roll: ...dlatego znając jak rodzice do tego pdchodzą za czasów edukacji syna jedynego byłam wiecznie w RR aby wychowawczynie planowo skończyły zebranie , bo normą jest że nie ma chętnych do RR :roll: Dziś był tylko 1 paff i kupy coraz ładniejsze :cool2: Zaczęłam podawać Ozzulkowi Esseliv Forte [/B][/COLOR] Quote
chita Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Alicja a tak Ozzyego nie mozesz zabrac ze soba:razz: mysle ze jeden paff i jedna kupa i sprawa przedluzajacych sie spotkan nawiedzonych rodzicieli bedzie rozwiazana:cool3::eviltong: Quote
fioneczka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] Na szczęście jutro mam na 12 do 15 ...więc największe zamieszanie mnie minie ;) ....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE] dlategop właśnie nie jestem ani nauczycielką, ani przedszkolanką ... bo najpierw bym rodziców wystrzelała (nie wszystkich, bo normalni też bywają) a później za poffforki bym się wzięła ;) heh ... relacja dnia ... qpa ładna, paff sztuk raz ... jakbym siebie "czytała" pytam kiedyś TZa przez tel jaką Fioneczka qpę zrobiła a on mi na to "gorzką" i w śmiech hehe bardzo śmieszne :roll: Quote
agnieszka32 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='chita']Alicja a tak Ozzyego nie mozesz zabrac ze soba:razz: mysle ze jeden paff i jedna kupa i sprawa przedluzajacych sie spotkan nawiedzonych rodzicieli bedzie rozwiazana:cool3::eviltong:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chita, rozbawiłaś mnie do łez :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ciekawe kiedy u nas zebranie...tyż uwielbiam i do RR się nie dam wrobić ;) Quote
chita Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='agnieszka32']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chita, rozbawiłaś mnie do łez :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] uwierz ze rodzicielom do smiechu nie bedzie :diabloti::diabloti::diabloti:i to nie ja a Twoja wyobraznia Cie rozbawila:evil_lol: swoja droga brygady RR nie moga byc az takie zle:razz: Quote
Maga100 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] ....ale w piątek na 15 zebranie z rodzicami :roll: ... uwielbiam :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE] zupełnie nie rozumiem czemu, nic a nic :evil_lol: a swoją drogą ciekawe czy będą mnie lubily nauczycielki mojego syna, jak myślisz, Alicjo? :grins: Quote
ice_t Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Alicja'] [B][COLOR=navy]Dziś był tylko 1 paff i kupy coraz ładniejsze :cool2: Zaczęłam podawać Ozzulkowi Esseliv Forte [/COLOR][/B][/QUOTE] uwierz mi esseliv działa, sama go biorę od roku bo mam chorą wątrobe i powiem Ci że wyniki poprawiły mi się diametralnie Quote
fioneczka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Alusiu przyszłam po koleżeńsku przypomnieć Ci że dziś [B]1 września :diabloti: [/B] Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='chita']Alicja a tak Ozzyego nie mozesz zabrac ze soba:razz: mysle ze jeden paff i jedna kupa i sprawa przedluzajacych sie spotkan nawiedzonych rodzicieli bedzie rozwiazana:cool3::eviltong:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]wystarczy że co roku nawiązuję textem do wychowania dzieci ...że skoro ludzie potrafią psy wychować bez bicia to i dzieci można :grins: ...przyjmują bezszelestnie [/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B]a na nawiedzonych już mam całą listę zrobioną czyli mój Massive Attack ;)[/B][/COLOR] [quote name='fioneczka']dlategop właśnie nie jestem ani nauczycielką, ani przedszkolanką ... bo najpierw bym rodziców wystrzelała (nie wszystkich, bo normalni też bywają) a później za poffforki bym się wzięła ;) [COLOR=Navy][B]bywają i jest ich wiecej niż tych nawiedzonych ;) więc nie jest źle [/B][/COLOR] heh ... relacja dnia ... qpa ładna, paff sztuk raz ... jakbym siebie "czytała" pytam kiedyś TZa przez tel jaką Fioneczka qpę zrobiła a on mi na to "gorzką" i w śmiech hehe bardzo śmieszne :roll:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]pewnie była w kolorze gorzkiej czekolady ;)[/B][/COLOR] [quote name='agnieszka32']:evil_lol::evil_lol: Chita, rozbawiłaś mnie do łez :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]ma dziewczyna talent ;)[/B][/COLOR] [quote name='agaga21']ciekawe kiedy u nas zebranie...tyż uwielbiam i do RR się nie dam wrobić ;)[/QUOTE] [quote name='chita']uwierz ze rodzicielom do smiechu nie bedzie :diabloti::diabloti::diabloti:i to nie ja a Twoja wyobraznia Cie rozbawila:evil_lol: swoja droga brygady RR nie moga byc az takie zle:razz:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]bo to RR to nic strasznego , przynajmniej ten system jaki ja znam ze szkół i naszego przedszkola ;)[/B][/COLOR] [quote name='Maga100']zupełnie nie rozumiem czemu, nic a nic :evil_lol: a swoją drogą ciekawe czy będą mnie lubily nauczycielki mojego syna, jak myślisz, Alicjo? :grins:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]wszystkie dzieci się lubi ;) ...gorzej z rodzicami :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR] [quote name='ice_t']uwierz mi esseliv działa, sama go biorę od roku bo mam chorą wątrobe i powiem Ci że wyniki poprawiły mi się diametralnie[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] o to dzięki Ci za utwierdzenie mnie że decyzja o zakupie tego własnie leku była słuszna ...liczę , ze Tobie poprawią się całkiem wyniki :cool2:[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B]Na 12 idę do pracy .......... :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='fioneczka']Alusiu przyszłam po koleżeńsku przypomnieć Ci że dziś [B]1 września :diabloti: [/B][/QUOTE] [COLOR=Navy] [B] to bardzo miłe z Twojej strony :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 To Alus...milego dnia:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='furciaczek']To Alus...milego dnia:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Darianna']Baw się dziś dobrze :D[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]tak tak ...zapewne będzie miły :diabloti: po powrocie z pracy składamy meble [/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]tak tak ...zapewne będzie miły :diabloti: po powrocie z pracy składamy meble [/B][/COLOR][/QUOTE] fajnie tak z bandą dzieci :loveu::loveu: ja bym chciała :loveu::loveu: zasjebiaszczo tak :loveu::loveu: nie chcesz jeszcze dodatkowo mojego pasożyta???? jedno w tą czy w tą............[COLOR=Navy][B]:diabloti:[/B][/COLOR] składaj te meble bo w niedziele po basenie wpadam na inspekcje :p Quote
Alicja Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='clockwork']fajnie tak z bandą dzieci :loveu::loveu: ja bym chciała :loveu::loveu: zasjebiaszczo tak :loveu::loveu: nie chcesz jeszcze dodatkowo mojego pasożyta???? jedno w tą czy w tą............[COLOR=Navy][B]:diabloti:[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B]dawa Grosię ....w tłumie się nikt nie doliczy ;) a mała się wybawi z dziećmi , one obyczajne tak z małymi bo Magda ich poprzednia wychowawczyni z Martyną często przychodziła ... dokładnie rok młodszą od Grosi ;)[/B][/COLOR] składaj te meble bo w niedziele po basenie wpadam na inspekcje :p[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no musowo , już stawiam wodę na kaff ;) [/B][/COLOR] Quote
rufusowa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 powodzenia :razz: a na wątrobę napiszę i tu (może ktoś kiedyś skorzysta) super działa dieta niełączenia... owszem jest upierdliwa, bo mięska z ziemniaczkami zjeść jednocześnie nie można ;) ale daje natychmiastowe efekty i idealne wyniki :razz: zdrówka dla Ozzulka życzę :loveu: Quote
clockwork Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 a na przytycie? [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Quote
Gioco Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='agaga21']ciekawe kiedy u nas zebranie...tyż uwielbiam i do RR się nie dam wrobić ;)[/QUOTE] U nas już wiadomo, że jutro o 17 :p Mnie jakoś nikt nie chce do RR :diabloti: podobno mam zbyt luźne podejście do spraw wychowania młodocianych. Może ma to związek z różową, swego czasu, grzywką Smerfy :evil_lol: W każdym bądź razie jestem z niej dumna dzisiaj. Poszła pierwszy dzień do zerówki i już w szatni płaczącemu koledze tłumaczyła, że jest za duży na lanie ślozów :evil_lol: [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Na 12 idę do pracy .......... :diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE] Powodzenia :diabloti: Quote
Recommended Posts