Alicja Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeee aleś pojechała po bandzie z tymi fotami hihihihhi wiesz ...no raz się żyje ;) Quote
fioneczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 piękniusie kffffiatuszki i okienko bez nosków ... u mnie są noski wszędzie a w moim pokoju to już przegięcie bo sobie lalunia na stół wskakuje i przez okienko patrzy bo jej pitbabcia pozwala :mad: Quote
fioneczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 agaga21 napisał(a):jak sie miewa OZZULINKA?:diabloti: oooooooooooo jaka zniewaga ... dobrze że Ozzulkowy już śpi i tego nie czyta ;) Quote
Alicja Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='fioneczka']piękniusie kffffiatuszki i okienko bez nosków ... u mnie są noski wszędzie a w moim pokoju to już przegięcie bo sobie lalunia na stół wskakuje i przez okienko patrzy bo jej pitbabcia pozwala :mad: [FONT=Arial]pitbabcia musie sie przypodobać i wnusie rozpieszcza ;)[/FONT] [quote name='agaga21']jak sie miewa OZZULINKA?:diabloti: :mad: [quote name='fioneczka']oooooooooooo jaka zniewaga ... dobrze że Ozzulkowy już śpi i tego nie czyta ;) [FONT=Arial] przeczytał i powiedział ze po drodze z wczasów podjedziemy pogryźć reszte kół :diabloti:[/FONT] Quote
halgre Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [FONT="Georgia"]Ano na zolyty niy mioł daleko - z Dąbrowy Górn. na Wełnowiec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakie śliczne żonkilki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
taxelina Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A to Ozzy nie dostal fotki jak juz kwiatki focilas? Quote
agaga21 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Alicja napisał(a): przeczytał i powiedział ze po drodze z wczasów podjedziemy pogryźć reszte kół :diabloti:[/FONT] zostały tylko 2 bo 2 już zdjęte:evil_lol:więc niech się pospieszy bo nie wiadomo jak długo postoją:-o:evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 agaga21 napisał(a):jak sie miewa OZZULINKA?:diabloti: ..... :roflt: Quote
zuzolandia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='halgre'][FONT=Georgia]Ano na zolyty niy mioł daleko - z Dąbrowy Górn. na Wełnowiec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakie śliczne żonkilki :loveu::loveu::loveu:[/FONT]l Mój starzik mioł jesio bliży ...przelozł bez sztachety i juz mioł starka na klocie :diabloti::diabloti: Quote
Grosziwo Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 zobaczcie !http://www.youtube.com/watch?v=UcU1OsDMWBQ&feature=player_embedded Quote
Vectra Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Grosziwo']zobaczcie !http://www.youtube.com/watch?v=UcU1OsDMWBQ&feature=player_embedded to jest fajniejsze :) http://www.youtube.com/watch?v=fEUtEP6MIKA&feature=related Quote
Grosziwo Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Vectra']to jest fajniejsze :) http://www.youtube.com/watch?v=fEUtEP6MIKA&feature=related Też super ale na tym z kurczaczkami i kicią wymiękłam. Piękne psiaki :loveu: Quote
Alicja Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='deer_1987']A to Ozzy nie dostal fotki jak juz kwiatki focilas? [FONT=Arial]:shake:nie wchodzi na parapet ;)[/FONT] [quote name='agaga21']zostały tylko 2 bo 2 już zdjęte:evil_lol:więc niech się pospieszy bo nie wiadomo jak długo postoją:-o:evil_lol: [FONT=Arial]eee to u nas na parkingu ma do wyboru ;)[/FONT] [quote name='Tengusia']..... :roflt: :obrazic: [quote name='zuzolandia']l Mój starzik mioł jesio bliży ...przelozł bez sztachety i juz mioł starka na klocie :diabloti::diabloti: :evil_lol: [quote name='Grosziwo']zobaczcie !http://www.youtube.com/watch?v=UcU1OsDMWBQ&feature=player_embedded [quote name='Vectra']to jest fajniejsze :) http://www.youtube.com/watch?v=fEUtEP6MIKA&feature=related [quote name='Grosziwo']Też super ale na tym z kurczaczkami i kicią wymiękłam. Piękne psiaki :loveu: [FONT=Arial] supcio te filmiki :loveu::loveu: a te kurczaki przy Ozzym by ociekały śliną :evil_lol: u nas po 2 dniach wiosny znów późna jesień :angryy:[/FONT] Quote
taxelina Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 No ale byl na podlodze to nie tak trudno nakierowac aparat na podloge haha :D Quote
Alicja Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='deer_1987']No ale byl na podlodze to nie tak trudno nakierowac aparat na podloge haha :D [FONT=Arial]nie:shake: ....był na łóżku :evil_lol:....w pokoju , a kwiatki w kuchni :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [FONT=Arial]Wymiękłam .....:shake: nie pałałam sympatią do obecnej ekipy rzadzącej ale to co dziś się stało ścięło mnie z nóg ....tyle ludzi .... [/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
Tengusia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wymiękłam .....:shake: nie pałałam sympatią do obecnej ekipy rzadzącej ale to co dziś się stało ścięło mnie z nóg ....tyle ludzi .... [/FONT] sympatia sympatia ale zawsze smutne jest jak ludzie gina tak nagle ... to tylko potwierdza fakt ze "Życie choć piękne tak kruche jest. Zrozumiał ten, kto otarł się o śmierć." Quote
bianka19 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 normalnie z nikąd ta katastrofa się wzięła [*] . co w tej Polsce się dzieje ?! Quote
Alicja Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='malawaszka']dokładnie Alu... ['] [quote name='Tengusia']sympatia sympatia ale zawsze smutne jest jak ludzie gina tak nagle ... to tylko potwierdza fakt ze "Życie choć piękne tak kruche jest. Zrozumiał ten, kto otarł się o śmierć." [quote name='Asiaczek']Tak, to bardzo smutne... ["] Pzdr. [FONT=Arial]Smutne , przygnębiające i mimo wszystko odciskające jakieś piętno na dalszym naszym bycie ... bo polityka i gospodarka to jedna para , a skutki tej katastrofy mogą się odbić na załamaniu w gospodarce na jakis czas ...to wszystko ma ze sobą związek [/FONT] [quote name='bianka19']normalnie z nikąd ta katastrofa się wzięła . co w tej Polsce się dzieje ?! [FONT=Arial]wiesz katastrofy zawsze biorą się ZNIKĄD:roll: aha i to akurat nie w Polsce sie stało :cool3: może czasem pomyśl zanim coś napiszesz :roll: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Witankoo.....;-) nooo smutna to sobota ...jak ogladałam wiadomosci to mój szok robił sie coraz wiekszy...... .... Quote
Alicja Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='zuzolandia']Witankoo.....;-) nooo smutna to sobota ...jak ogladałam wiadomosci to mój szok robił sie coraz wiekszy...... .... ano smutna ..... głowa mnie rozbolała Quote
ice_t Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 byłam na zajęciach jak się to stało, straszne życie tylu ludzi zgasło Quote
Recommended Posts