Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piękniusie kffffiatuszki
i okienko bez nosków ... u mnie są noski wszędzie a w moim pokoju to już przegięcie bo sobie lalunia na stół wskakuje i przez okienko patrzy bo jej pitbabcia pozwala :mad:

Posted

[quote name='fioneczka']piękniusie kffffiatuszki
i okienko bez nosków ... u mnie są noski wszędzie a w moim pokoju to już przegięcie bo sobie lalunia na stół wskakuje i przez okienko patrzy bo jej pitbabcia pozwala :mad:
[FONT=Arial]pitbabcia musie sie przypodobać i wnusie rozpieszcza ;)[/FONT]

[quote name='agaga21']jak sie miewa OZZULINKA?:diabloti:

:mad:

[quote name='fioneczka']oooooooooooo jaka zniewaga ... dobrze że Ozzulkowy już śpi i tego nie czyta ;)
[FONT=Arial]
przeczytał i powiedział ze po drodze z wczasów podjedziemy pogryźć reszte kół :diabloti:
[/FONT]

Posted

[FONT="Georgia"]Ano na zolyty niy mioł daleko - z Dąbrowy Górn. na Wełnowiec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jakie śliczne żonkilki :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):

przeczytał i powiedział ze po drodze z wczasów podjedziemy pogryźć reszte kół :diabloti:[/FONT]

zostały tylko 2 bo 2 już zdjęte:evil_lol:więc niech się pospieszy bo nie wiadomo jak długo postoją:-o:evil_lol:

Posted

[quote name='halgre'][FONT=Georgia]Ano na zolyty niy mioł daleko - z Dąbrowy Górn. na Wełnowiec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jakie śliczne żonkilki :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
l

Mój starzik mioł jesio bliży ...przelozł bez sztachety i juz mioł starka na klocie :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']A to Ozzy nie dostal fotki jak juz kwiatki focilas?

[FONT=Arial]:shake:nie wchodzi na parapet ;)[/FONT]

[quote name='agaga21']zostały tylko 2 bo 2 już zdjęte:evil_lol:więc niech się pospieszy bo nie wiadomo jak długo postoją:-o:evil_lol:

[FONT=Arial]eee to u nas na parkingu ma do wyboru ;)[/FONT]

[quote name='Tengusia']..... :roflt:

:obrazic:

[quote name='zuzolandia']l

Mój starzik mioł jesio bliży ...przelozł bez sztachety i juz mioł starka na klocie :diabloti::diabloti:

:evil_lol:

[quote name='Grosziwo']zobaczcie !http://www.youtube.com/watch?v=UcU1OsDMWBQ&feature=player_embedded

[quote name='Vectra']to jest fajniejsze :)

http://www.youtube.com/watch?v=fEUtEP6MIKA&feature=related

[quote name='Grosziwo']Też super ale na tym z kurczaczkami i kicią wymiękłam.
Piękne psiaki :loveu:
[FONT=Arial]
supcio te filmiki :loveu::loveu: a te kurczaki przy Ozzym by ociekały śliną :evil_lol:

u nas po 2 dniach wiosny znów późna jesień :angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']No ale byl na podlodze to nie tak trudno nakierowac aparat na podloge haha :D

[FONT=Arial]nie:shake: ....był na łóżku :evil_lol:....w pokoju , a kwiatki w kuchni :grins:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Wymiękłam .....:shake:
nie pałałam sympatią do obecnej ekipy rzadzącej ale to co dziś się stało ścięło mnie z nóg ....tyle ludzi ....

[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wymiękłam .....:shake:
nie pałałam sympatią do obecnej ekipy rzadzącej ale to co dziś się stało ścięło mnie z nóg ....tyle ludzi ....

[/FONT]

sympatia sympatia ale zawsze smutne jest jak ludzie gina tak nagle
  • ... to tylko potwierdza fakt ze "Życie choć piękne tak kruche jest. Zrozumiał ten, kto otarł się o śmierć."

• Posted

[quote name='malawaszka']dokładnie Alu... [']

[quote name='Tengusia']sympatia sympatia ale zawsze smutne jest jak ludzie gina tak nagle

• ... to tylko potwierdza fakt ze "Życie choć piękne tak kruche jest. Zrozumiał ten, kto otarł się o śmierć."

• [quote name='Asiaczek']Tak, to bardzo smutne...
    ["]

Pzdr.

[FONT=Arial]Smutne , przygnębiające i mimo wszystko odciskające jakieś piętno na dalszym naszym bycie ... bo polityka i gospodarka to jedna para , a skutki tej katastrofy mogą się odbić na załamaniu w gospodarce na jakis czas ...to wszystko ma ze sobą związek [/FONT]

[quote name='bianka19']normalnie z nikąd ta katastrofa się wzięła
  • .
    co w tej Polsce się dzieje ?!

• [FONT=Arial]wiesz katastrofy zawsze biorą się ZNIKĄD:roll:
    aha i to akurat nie w Polsce sie stało :cool3:

może czasem pomyśl zanim coś napiszesz :roll:
    [/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Witankoo.....;-)
    nooo smutna to sobota ...jak ogladałam wiadomosci to mój szok robił sie coraz wiekszy......

• ....

• ano smutna
  • ..... głowa mnie rozbolała