Iv_ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Miziaki dla Ozulka :loveu::loveu: a co ja tu czytam Alu :-o że Ty zła kobieta :roll: :cool3: Quote
Cola Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 :hmmmm: wiater w płucach...a ja zawsze myślałam, że wiatr to hula we włosach ;):evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dej pozór co Cie tyn halny niy wywieje :evil_lol::evil_lol: buzioleeee :loveu: Quote
halgre Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [FONT="Garamond"][SIZE="5"]Dzieńdoberek ... Pobudka [/FONT] Quote
Alicja Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='agbar']Komu bije dzwon :evil_lol: [FONT=Arial] nie pytaj Komu bije dzwon ;)[/FONT] [quote name='Iv_']Miziaki dla Ozulka :loveu::loveu: a co ja tu czytam Alu :-o że Ty zła kobieta :roll: :cool3: [FONT=Arial]:oops: no zUa kobieta jestem [/FONT] [quote name='Cola']:hmmmm: wiater w płucach...a ja zawsze myślałam, że wiatr to hula we włosach ;):evil_lol: [FONT=Arial]a widzisz jak mało jeszcze wiesz :grins:[/FONT] [quote name='zuzolandia']Dej pozór co Cie tyn halny niy wywieje :evil_lol::evil_lol: buzioleeee :loveu: [FONT=Arial]nie bój żaby ;)[/FONT] [quote name='halgre'][FONT=Garamond]Dzieńdoberek ... Pobudka [/FONT] [FONT=Arial]ale hałasujesz ;)[/FONT] [quote name='magdola']witamy, witamy i drzewka podlewamy ;) [FONT=Arial] podlane ;) http://www.posadzdrzewo.pl/#/las/drzewo/alicja512[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 to ze hałasuje to poł biedy ale o kery godzinie te larmo nom funduje ooo to woło o pomsta do nieba hihihihi Quote
Grosziwo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Tak bym się włączyła do dyskusji na tematy wszelakie ale ja to za Wami zdążyć nie mogę. I jeszcze w obcych językach tu gadają :crazyeye: Ozzulka jednak proszę ode mnie wymiziać. Quote
halgre Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='zuzolandia']to ze hałasuje to poł biedy ale o kery godzinie te larmo nom funduje ooo to woło o pomsta do nieba hihihihi [FONT="Garamond"][SIZE="4"]hahahaha :evil_lol: hihihihi :evil_lol: no coooo :eviltong::evil_lol:[/FONT] [quote name='Grosziwo']Tak bym się włączyła do dyskusji na tematy wszelakie ale ja to za Wami zdążyć nie mogę. I jeszcze w obcych językach tu gadają :crazyeye: Ozzulka jednak proszę ode mnie wymiziać. [FONT="Garamond"][SIZE="4"]W jakich znów obcych językach :crazyeye: Godomy po naszymu przeca :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Grosziwo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 "[FONT="Garamond"][SIZE="4"]W jakich znów obcych językach :crazyeye: Godomy po naszymu przeca :evil_lol::evil_lol: [/FONT]" No niby , że ja , ale ja mimo zamieszkiwania tu gdzie mieszkam od 4 -go roku życia nic a nic godoć nie potrafia . Quote
halgre Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No niby , że ja , ale ja mimo zamieszkiwania tu gdzie mieszkam od 4 -go roku życia nic a nic godoć nie potrafia . [FONT="Garamond"][SIZE="4"]U mnie w domu nigdy się nie mówiło po śląsku, a ja jednak się nauczyłam wśród koleżanek, kolegów i innych znajomych ... :evil_lol:[/FONT] Quote
Grosziwo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Garamond"][SIZE="4"]U mnie w domu nigdy się nie mówiło po śląsku, a ja jednak się nauczyłam wśród koleżanek, kolegów i innych znajomych ... :evil_lol:[/FONT] Ale ze mnie nieuk :placz::placz::placz: próbowałam ale moje próby tylko ogólną radochę wywoływały. Ale co tam , jestem prawie ślązaczka , tak przez zasiedzenie :diabloti: Quote
halgre Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Grosziwo']Ale ze mnie nieuk :placz::placz::placz: próbowałam ale moje próby tylko ogólną radochę wywoływały. Ale co tam , jestem prawie ślązaczka , tak przez zasiedzenie :diabloti: [FONT="Garamond"][SIZE="4"]aha ... a ja przez urodzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='deer_1987']W wolnej chwili zapraszam do nas :) [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Dopiero wróciliśmy z parku, ale zaraz tam zawitam :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
taxelina Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zapraszam Ciebie tez ale Alicja ostatnio pisala ze malo czasu ma wiec ja w wolnej chwili zapraszam - w koncu to jej galeria :D Quote
Tengusia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 przyszlam odwiedzic Ozzulca i zapytac co tam u was slychac :grins: Quote
Alicja Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='zuzolandia']to ze hałasuje to poł biedy ale o kery godzinie te larmo nom funduje ooo to woło o pomsta do nieba hihihihi [FONT=Arial]butel pieronowy zrobiła , aż sie mój stary obudził [/FONT] [quote name='Grosziwo']Tak bym się włączyła do dyskusji na tematy wszelakie ale ja to za Wami zdążyć nie mogę. I jeszcze w obcych językach tu gadają :crazyeye: Ozzulka jednak proszę ode mnie wymiziać. [FONT=Arial]wymiziany ;) no dyć dziołcha pogodej z nami [/FONT] [quote name='halgre'][FONT=Garamond]hahahaha :evil_lol: hihihihi :evil_lol: no coooo :eviltong::evil_lol:[/FONT] [FONT=Garamond]W jakich znów obcych językach :crazyeye: Godomy po naszymu przeca :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]prowadzymy konwersacjo ;)[/FONT][FONT=Arial]czyli klachomy [/FONT] [quote name='Grosziwo'] No niby , że ja , ale ja mimo zamieszkiwania tu gdzie mieszkam od 4 -go roku życia nic a nic godoć nie potrafia . [FONT=Arial]wszystko przed tobą ;)[/FONT] [quote name='halgre'][FONT=Garamond]U mnie w domu nigdy się nie mówiło po śląsku, a ja jednak się nauczyłam wśród koleżanek, kolegów i innych znajomych ... :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] u mnie też , chociaż najgłębsze korzenie sięgają Śląska , chyba od zawsze przodkowie tu mieszkali , bo moje wiadomości nt rodziny sięgają czasów powstania styczniowego a [/FONT][FONT=Arial]ja też po śląsku do pewnego czasu ni w ząb [/FONT] [quote name='Grosziwo']Ale ze mnie nieuk :placz::placz::placz: próbowałam ale moje próby tylko ogólną radochę wywoływały. Ale co tam , jestem prawie ślązaczka , tak przez zasiedzenie :diabloti: [FONT=Arial]czas zamieszkania zobowiązuje ;)[/FONT] [quote name='deer_1987']W wolnej chwili zapraszam do nas :) [FONT=Arial] zajrzę [/FONT] [quote name='Tengusia']przyszlam odwiedzic Ozzulca i zapytac co tam u was slychac :grins: [FONT=Arial]dojechałaś :evil_lol:[/FONT] Quote
fioneczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 cześć ciociu :) jak tam Ozzulkowy misiak się miewa ? siemię pije ? Quote
zuzolandia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Garamond"][SIZE="4"]U mnie w domu nigdy się nie mówiło po śląsku, a ja jednak się nauczyłam wśród koleżanek, kolegów i innych znajomych ... :evil_lol:[/FONT] hihihih jo to hanysowa pelnym pyskiem... u mnie niemal cała rodzina to tutejsze hihih i blisko 90% godo i to tak ze czasami ja ich nie rozumiem hihihi witaj Alusiowa ;-) Quote
Tengusia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]dojechałaś :evil_lol:[/FONT] zapomnialas dodac ze nikt w tym czasie nie ucierpial :roflt: Quote
halgre Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]prowadzymy konwersacjo ;)[/FONT][FONT=Arial]czyli klachomy [/FONT] [FONT="Georgia"]A toć ...! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='zuzolandia']hihihih jo to hanysowa pelnym pyskiem... u mnie niemal cała rodzina to tutejsze hihih i blisko 90% godo i to tak ze czasami ja ich nie rozumiem hihihi [FONT="Georgia"]U mnie to rodzina mojej mamy - rodowici ślązacy, a rodzina ojca z Zagłębia :eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='fioneczka']cześć ciociu :) jak tam Ozzulkowy misiak się miewa ? siemię pije ? nie miał ochoty ;) szewki pościągane :multi: [quote name='zuzolandia']hihihih jo to hanysowa pelnym pyskiem... u mnie niemal cała rodzina to tutejsze hihih i blisko 90% godo i to tak ze czasami ja ich nie rozumiem hihihi witaj Alusiowa ;-) witaniec ;) [quote name='Tengusia']zapomnialas dodac ze nikt w tym czasie nie ucierpial :roflt: ja tak specjalnie co byś się mogła pochwalić :grins: [quote name='halgre'][FONT="Georgia"]A toć ...! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT="Georgia"]U mnie to rodzina mojej mamy - rodowici ślązacy, a rodzina ojca z Zagłębia :eviltong:[/FONT] eee to daleko na zolyty ni mioł ;) Quote
Alicja Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [FONT=Arial]Foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]kooniec :evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeee aleś pojechała po bandzie z tymi fotami hihihihhi Quote
Recommended Posts