Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']Nie umie sie przedrzec ta wiosna...
Alunia masz juz wlosy do dupy?:evil_lol:

do doopy mam ...nic z nimi zrobić się nie da .... a długość chyba jakieś 5 cm :hmmmm:

[quote name='fioneczka']nie ciachaj ... zaraz zima znowu to w dekielek ciepełko będzie :diabloti:

kupie sobie berecik ;)

[quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]No właśnie ... bedziesz miała przynajmniej futro na głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

http://halgre.posadzdrzewo.pl

a żebyś wiedziała że mam gęste futrzysko ... i to też poważny problem

A ja dzisiaj za TEN post ...
[FONT=Arial]

Wymiękłam .....:shake:
nie pałałam sympatią do obecnej ekipy rzadzącej ale to co dziś się stało ścięło mnie z nóg ....TYLE LUDZI ....Rodziców , dziadków , mężów ...TRAGEDIA

[/FONT]
[FONT=Arial]Pamięci WSZYSTKICH którzy zginęli w tej katastrofie [/FONT]...
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]

i ten
[/FONT]
i tu zadałaś rzeczowe pytanie , bo zgodnie z przyjętymi zasadami bezpieczeństwa głowa państwa czyli Prezydent i przedstawiciele sił zbrojnych nie powinni latać razem , takie przynajmniej zasady stosowane były ,,za starej Polski"
[FONT=Arial]

dostałam od pewnego psychicznego owczarkarza o xywie
[/FONT] Redpit [FONT=Arial]takie PW , które poniżej zacytuje
nie wiem co to za persona ...ale chorym psychicznie należy współczuć ..właściwie ich rodzinie i otoczeniu więc współczuję ...

wklejam z PW
[/FONT]

kULTURA :)
Myślałem, że nauczyciele mają więcej .... :shake: - nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu - nie odpisuj, bo nie mam zamiaru konwersować z osobą z taką Inteligencją... co do kultury - masz taką - jaką prezentujesz , ale w woli wyjaśnienia:
Żal mi rodzin i im współczuję - wszystkim, ale nie żal mi wszystkich, którzy tam byli... - bo nie mam zamiaru być obłudnikiem - jak wielu w tej chwili w Polsce - zginęło wielu ludzi... i już jest prawie "wybrany" Jeden z winnych - pilot - co powiesz Jego rodzinie ????
http://dziennik.pl/wydarzenia/articl...zydentowi.html - dzięki AMBICJOM jednego człowieka zginęło wiele osób... - ale historia pokaże kiedyś prawdę.
Pojednanie - jedno już przeżyliśmy, parę lat temu - po kilkunastu dniach było jak zwykle... i tu bedzie podobnie
... a napis KATYŃ II - wczoraj na obchodach na kartce - był chyba DNEM jakiego nie widziałem już dawno !!!:shake:
w tych dniach - Wielkiej Tragedii widać - jak WIELKA jest OBŁUDA... i to potwierdza, że zwierzęta są lepsze od ludzi ...
za kilka dni - jak wszystko ucichnie - zobaczymy czy w Polsce ludzie są jak dziś - i to jest najgorsze....

twój debilizm widać po psie jakiego posiadasz.... w avatrze lecz się - współczuję dzieciom, które uczysz...

[FONT=Arial]
Ciesze się że nie trafiłam uczac już tyle lat na takiego debilnego ucznia ....pomyślcie jak teraz wstydziłby się nauczyciel który toto uczy/uczył :shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']a żebyś wiedziała że mam gęste futrzysko ... i to też poważny problem

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Jak dla ciebie to jest aż taki problem, to daj trochę tego futra, bo ja mam coś za mało tego włosa na łebie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Ala ja mam mozg pelen dziecka:evil_lol: ale mozesz mi powiedziec o co kaman temu czlowieku????Bo ni w cholerie nie rozumiem....

Aguś ...nie próbowałam nawet dochodzić o co jemu kaman ....za cholere nie jarze , no cóż nam zdrowym cięzko przychodzi konwersacja z psycholami a na dodatek to jeden z tych owczarkowatych , co to nie cierpią TTB

Posted

[quote name='Alicja']
Aguś ...nie próbowałam nawet dochodzić o co jemu kaman ....za cholere nie jarze , no cóż nam zdrowym cięzko przychodzi konwersacja z psycholami a na dodatek to jeden z tych owczarkowatych , co to nie cierpią TTB

Pani nauczycielko nie wyrazaj siem :evil_lol: nie mow cholera bo ci kultura opadnie buhahaha

Posted

[quote name='agbar']Ala ja mam mozg pelen dziecka:evil_lol: ale mozesz mi powiedziec o co kaman temu czlowieku????Bo ni w cholerie nie rozumiem....

tysz niy rozumiem a jo je owczarkowato ale z tych co to lubią TTB :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

WITEJ ....widza ze u Ciebie takze chłodem powiało brrrrrrrrr...
ja ide jutro do fryzjera i sie zastanawiam czy nie ciachnonć tych kukurykóff :diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Pani nauczycielko nie wyrazaj siem :evil_lol: nie mow cholera bo ci kultura opadnie buhahaha

cholera ...zapomniałam :roflt:

[quote name='zuzolandia']tysz niy rozumiem a jo je owczarkowato ale z tych co to lubią TTB :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

TE owczarkowate to Zuzolku te poniemiecki onki ;)
( są tam naprawde niektórzy fajni ludzie ale jest sporo totalnych plew )

WITEJ ....widza ze u Ciebie takze chłodem powiało brrrrrrrrr...
ja ide jutro do fryzjera i sie zastanawiam czy nie ciachnonć tych kukurykóff :diabloti:

no ja w przyszłym tygodniu sie ide ciachnąć bo nie da sie tak egzystować z taką fryzurą :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']o rany... masakra... Alu - mam nadzieję, że już zapomniałaś o tym bo nie warto sobie głowy zaprzątać

ja sie tym wcale nie przejelam ...wiesz miało sie zajęcia w szpitalu psychiatrycznym w ramach praktyki z psychologii ;) ale wkleiłam to jako ciekawostke iście kynologiczną ;) , czasem dobrze wiedzić kto klika po 2giej stronie Łączy ;)

Posted

przekieruj go do mnie z tym PW to sobie z nim pogadam ... mam takiego owczarkowatego w klatce obok to już mam wprawę ... z nimi trochę inszym językiem trzeba gadać ;)
w spedycji pracuję to potrafię prawie jak kierowcy ;)

Posted

[quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A ja się zrobię na glace i spokój ... [/FONT]

bardzo fajna fryzurka ...gdybym mogła to machnełabym sobie na 5 milimetrowe ;)

[quote name='fioneczka']przekieruj go do mnie z tym PW to sobie z nim pogadam ... mam takiego owczarkowatego w klatce obok to już mam wprawę ... z nimi trochę inszym językiem trzeba gadać ;)
w spedycji pracuję to potrafię prawie jak kierowcy ;)

podeślę ;)

[quote name='zuzolandia']jaaaa poniemieckie to majom nasrane w łepetynach :evil_lol:
jo tak łod francuskich jest:cool3::cool3: te majom kaj indzi nasrane :roflt::roflt::roflt:

:roflt:

[quote name='malawaszka']a olać to...

a jak Ozzulkowe zdrówko? przeszło mu już? bo u moich już nie ma śladu po infekcji

szewki wyciągnięte , wsio zagojone , podbrzusze ok ;)
kaszelek już prawie całkowicie zniknął , dziś raz kaszlnął ale szarpnąłam go bo pakował się na szkło na spacerez i widać go to poddusiło ;)
teraz zaczęło się wiosenne sypanie futra ....masakra :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']nie mów mi o futrze - mam 3 koty :shock: po co mi to było... w dodatku białe... ble plus Pepa bo reszta na szczęście nie sypie

[quote name='fioneczka']nic nie mów o wiosennym sypaniu bo ja jutro tą moją krowiatą jak grzywkę ogolę :diabloti:

:roflt: .....to samo powiedziałam Ozzyemu ....maszynka naszykowana :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
wklejam z PW
[/FONT]

[FONT=Arial]
Ciesze się że nie trafiłam uczac już tyle lat na takiego debilnego ucznia ....pomyślcie jak teraz wstydziłby się nauczyciel który toto uczy/uczył :shake:
[/FONT]

hahah, o matko jedyna :stupid:
żeby jeszcze można było z tego bełkotu jakąś myśl przewodnią wyłuszczyć....
przyciągasz, Alicjo, wariatów :)

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Dindek się leni cały okrągły rok !
Ale np. teraz na wiosnę ... szkoda gadać :mad: Całe kłęby codziennie zamiatam taką gumową szczotką ... Dywan już zlikwidowałam jakiś czas temu :diabloti: Odkurzanie go zajmowało mi bitą godzinę - a wcale nie był duży :shake:
On ma taką sierść, że się wbija dokładnie w dywan jak jakieś szpilki czy w jakikolwiek materiał i nijak tego się nie wytrzepie !
Można z tego już oszaleć :angryy: No ale co zrobić ... :niewiem:
[/FONT]

Posted

[quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Dindek się leni cały okrągły rok !
Ale np. teraz na wiosnę ... szkoda gadać :mad: Całe kłęby codziennie zamiatam taką gumową szczotką ... Dywan już zlikwidowałam jakiś czas temu :diabloti: Odkurzanie go zajmowało mi bitą godzinę - a wcale nie był duży :shake:
On ma taką sierść, że się wbija dokładnie w dywan jak jakieś szpilki czy w jakikolwiek materiał i nijak tego się nie wytrzepie !
Można z tego już oszaleć :angryy: No ale co zrobić ... :niewiem:
[/FONT]

Furminator + olej z ryby i nie gubi pies siersci :)

Posted

Aż mi się lżej na sercu zrobiło , nie tylko ja bawię się w don kichota i walczę z sierścią jak z wiatrakami ! Żabulec (80% biała ) sieje sierść cały rok, kociambry ( też w dużym procencie białe) to już przodownicy pracy w produkcji "bawełny". Sprzątanie sierści (i tak nigdy nie skuteczne) zajmuje mi dwie , trzy godziny:shake:
Ale i tak wolę brud po zwierzęcy niż po ludzki :diabloti:
A co to za świrek do ciebie pisze Alicjo ? Biedne to jakieś bardzo :evil_lol:Ale cóż , chyba mu się "zmarszczki" na szarych wyprostowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, może mu trzeba karbownicę do szarych komórek sprawić !