halgre Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No właśnie ... bedziesz miała przynajmniej futro na głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] http://halgre.posadzdrzewo.pl Quote
Alicja Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='agbar']Nie umie sie przedrzec ta wiosna... Alunia masz juz wlosy do dupy?:evil_lol: do doopy mam ...nic z nimi zrobić się nie da .... a długość chyba jakieś 5 cm :hmmmm: [quote name='fioneczka']nie ciachaj ... zaraz zima znowu to w dekielek ciepełko będzie :diabloti: kupie sobie berecik ;) [quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]No właśnie ... bedziesz miała przynajmniej futro na głowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] http://halgre.posadzdrzewo.pl a żebyś wiedziała że mam gęste futrzysko ... i to też poważny problem A ja dzisiaj za TEN post ... [FONT=Arial]Wymiękłam .....:shake: nie pałałam sympatią do obecnej ekipy rzadzącej ale to co dziś się stało ścięło mnie z nóg ....TYLE LUDZI ....Rodziców , dziadków , mężów ...TRAGEDIA [/FONT][FONT=Arial]Pamięci WSZYSTKICH którzy zginęli w tej katastrofie [/FONT]... [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] i ten [/FONT]i tu zadałaś rzeczowe pytanie , bo zgodnie z przyjętymi zasadami bezpieczeństwa głowa państwa czyli Prezydent i przedstawiciele sił zbrojnych nie powinni latać razem , takie przynajmniej zasady stosowane były ,,za starej Polski"[FONT=Arial] dostałam od pewnego psychicznego owczarkarza o xywie [/FONT] Redpit [FONT=Arial]takie PW , które poniżej zacytuje nie wiem co to za persona ...ale chorym psychicznie należy współczuć ..właściwie ich rodzinie i otoczeniu więc współczuję ... wklejam z PW [/FONT] kULTURA :) Myślałem, że nauczyciele mają więcej .... :shake: - nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu - nie odpisuj, bo nie mam zamiaru konwersować z osobą z taką Inteligencją... co do kultury - masz taką - jaką prezentujesz , ale w woli wyjaśnienia: Żal mi rodzin i im współczuję - wszystkim, ale nie żal mi wszystkich, którzy tam byli... - bo nie mam zamiaru być obłudnikiem - jak wielu w tej chwili w Polsce - zginęło wielu ludzi... i już jest prawie "wybrany" Jeden z winnych - pilot - co powiesz Jego rodzinie ???? http://dziennik.pl/wydarzenia/articl...zydentowi.html - dzięki AMBICJOM jednego człowieka zginęło wiele osób... - ale historia pokaże kiedyś prawdę. Pojednanie - jedno już przeżyliśmy, parę lat temu - po kilkunastu dniach było jak zwykle... i tu bedzie podobnie ... a napis KATYŃ II - wczoraj na obchodach na kartce - był chyba DNEM jakiego nie widziałem już dawno !!!:shake: w tych dniach - Wielkiej Tragedii widać - jak WIELKA jest OBŁUDA... i to potwierdza, że zwierzęta są lepsze od ludzi ... za kilka dni - jak wszystko ucichnie - zobaczymy czy w Polsce ludzie są jak dziś - i to jest najgorsze.... twój debilizm widać po psie jakiego posiadasz.... w avatrze lecz się - współczuję dzieciom, które uczysz... [FONT=Arial] Ciesze się że nie trafiłam uczac już tyle lat na takiego debilnego ucznia ....pomyślcie jak teraz wstydziłby się nauczyciel który toto uczy/uczył :shake:[/FONT] Quote
halgre Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Alicja']a żebyś wiedziała że mam gęste futrzysko ... i to też poważny problem [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Jak dla ciebie to jest aż taki problem, to daj trochę tego futra, bo ja mam coś za mało tego włosa na łebie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] http://halgre.posadzdrzewo.pl Quote
agbar Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ala ja mam mozg pelen dziecka:evil_lol: ale mozesz mi powiedziec o co kaman temu czlowieku????Bo ni w cholerie nie rozumiem.... Quote
Alicja Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='agbar']Ala ja mam mozg pelen dziecka:evil_lol: ale mozesz mi powiedziec o co kaman temu czlowieku????Bo ni w cholerie nie rozumiem.... Aguś ...nie próbowałam nawet dochodzić o co jemu kaman ....za cholere nie jarze , no cóż nam zdrowym cięzko przychodzi konwersacja z psycholami a na dodatek to jeden z tych owczarkowatych , co to nie cierpią TTB Quote
agbar Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Alicja'] Aguś ...nie próbowałam nawet dochodzić o co jemu kaman ....za cholere nie jarze , no cóż nam zdrowym cięzko przychodzi konwersacja z psycholami a na dodatek to jeden z tych owczarkowatych , co to nie cierpią TTB Pani nauczycielko nie wyrazaj siem :evil_lol: nie mow cholera bo ci kultura opadnie buhahaha Quote
zuzolandia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='agbar']Ala ja mam mozg pelen dziecka:evil_lol: ale mozesz mi powiedziec o co kaman temu czlowieku????Bo ni w cholerie nie rozumiem.... tysz niy rozumiem a jo je owczarkowato ale z tych co to lubią TTB :evil_lol::evil_lol::evil_lol: WITEJ ....widza ze u Ciebie takze chłodem powiało brrrrrrrrr... ja ide jutro do fryzjera i sie zastanawiam czy nie ciachnonć tych kukurykóff :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 o rany... masakra... Alu - mam nadzieję, że już zapomniałaś o tym bo nie warto sobie głowy zaprzątać Quote
Alicja Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='agbar']Pani nauczycielko nie wyrazaj siem :evil_lol: nie mow cholera bo ci kultura opadnie buhahaha cholera ...zapomniałam :roflt: [quote name='zuzolandia']tysz niy rozumiem a jo je owczarkowato ale z tych co to lubią TTB :evil_lol::evil_lol::evil_lol: TE owczarkowate to Zuzolku te poniemiecki onki ;) ( są tam naprawde niektórzy fajni ludzie ale jest sporo totalnych plew ) WITEJ ....widza ze u Ciebie takze chłodem powiało brrrrrrrrr... ja ide jutro do fryzjera i sie zastanawiam czy nie ciachnonć tych kukurykóff :diabloti: no ja w przyszłym tygodniu sie ide ciachnąć bo nie da sie tak egzystować z taką fryzurą :roll: Quote
Alicja Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='malawaszka']o rany... masakra... Alu - mam nadzieję, że już zapomniałaś o tym bo nie warto sobie głowy zaprzątać ja sie tym wcale nie przejelam ...wiesz miało sie zajęcia w szpitalu psychiatrycznym w ramach praktyki z psychologii ;) ale wkleiłam to jako ciekawostke iście kynologiczną ;) , czasem dobrze wiedzić kto klika po 2giej stronie Łączy ;) Quote
halgre Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A ja się zrobię na glace i spokój ... [/FONT] http://halgre.posadzdrzewo.pl Quote
fioneczka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 przekieruj go do mnie z tym PW to sobie z nim pogadam ... mam takiego owczarkowatego w klatce obok to już mam wprawę ... z nimi trochę inszym językiem trzeba gadać ;) w spedycji pracuję to potrafię prawie jak kierowcy ;) Quote
zuzolandia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 jaaaa poniemieckie to majom nasrane w łepetynach :evil_lol: jo tak łod francuskich jest:cool3::cool3: te majom kaj indzi nasrane :roflt::roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 a olać to... a jak Ozzulkowe zdrówko? przeszło mu już? bo u moich już nie ma śladu po infekcji Quote
Alicja Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]A ja się zrobię na glace i spokój ... [/FONT] http://halgre.posadzdrzewo.pl bardzo fajna fryzurka ...gdybym mogła to machnełabym sobie na 5 milimetrowe ;) [quote name='fioneczka']przekieruj go do mnie z tym PW to sobie z nim pogadam ... mam takiego owczarkowatego w klatce obok to już mam wprawę ... z nimi trochę inszym językiem trzeba gadać ;) w spedycji pracuję to potrafię prawie jak kierowcy ;) podeślę ;) [quote name='zuzolandia']jaaaa poniemieckie to majom nasrane w łepetynach :evil_lol: jo tak łod francuskich jest:cool3::cool3: te majom kaj indzi nasrane :roflt::roflt::roflt: :roflt: [quote name='malawaszka']a olać to... a jak Ozzulkowe zdrówko? przeszło mu już? bo u moich już nie ma śladu po infekcji szewki wyciągnięte , wsio zagojone , podbrzusze ok ;) kaszelek już prawie całkowicie zniknął , dziś raz kaszlnął ale szarpnąłam go bo pakował się na szkło na spacerez i widać go to poddusiło ;) teraz zaczęło się wiosenne sypanie futra ....masakra :roll: Quote
malawaszka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 nie mów mi o futrze - mam 3 koty :shock: po co mi to było... w dodatku białe... ble plus Pepa bo reszta na szczęście nie sypie Quote
fioneczka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 nic nie mów o wiosennym sypaniu bo ja jutro tą moją krowiatą jak grzywkę ogolę :diabloti: Quote
Alicja Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='malawaszka']nie mów mi o futrze - mam 3 koty :shock: po co mi to było... w dodatku białe... ble plus Pepa bo reszta na szczęście nie sypie [quote name='fioneczka']nic nie mów o wiosennym sypaniu bo ja jutro tą moją krowiatą jak grzywkę ogolę :diabloti: :roflt: .....to samo powiedziałam Ozzyemu ....maszynka naszykowana :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 mówicie, żeby koty też opitolić? tak jak furciakowa Quote
Vectra Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 było temu onkowatemu zaklikać i piłkę na sznurku dać :diabloti: bo one bez komendy nie działają , nic a nic samodzielnego myślenia :cooldevi: Quote
Maga100 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Alicja'] wklejam z PW [/FONT] [FONT=Arial] Ciesze się że nie trafiłam uczac już tyle lat na takiego debilnego ucznia ....pomyślcie jak teraz wstydziłby się nauczyciel który toto uczy/uczył :shake:[/FONT] hahah, o matko jedyna :stupid: żeby jeszcze można było z tego bełkotu jakąś myśl przewodnią wyłuszczyć.... przyciągasz, Alicjo, wariatów :) Quote
halgre Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Dindek się leni cały okrągły rok ! Ale np. teraz na wiosnę ... szkoda gadać :mad: Całe kłęby codziennie zamiatam taką gumową szczotką ... Dywan już zlikwidowałam jakiś czas temu :diabloti: Odkurzanie go zajmowało mi bitą godzinę - a wcale nie był duży :shake: On ma taką sierść, że się wbija dokładnie w dywan jak jakieś szpilki czy w jakikolwiek materiał i nijak tego się nie wytrzepie ! Można z tego już oszaleć :angryy: No ale co zrobić ... :niewiem:[/FONT] http://halgre.posadzdrzewo.pl Quote
agbar Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 A u nas sypanie sie juz skonczylo...uffff.... Quote
taxelina Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Dindek się leni cały okrągły rok ! Ale np. teraz na wiosnę ... szkoda gadać :mad: Całe kłęby codziennie zamiatam taką gumową szczotką ... Dywan już zlikwidowałam jakiś czas temu :diabloti: Odkurzanie go zajmowało mi bitą godzinę - a wcale nie był duży :shake: On ma taką sierść, że się wbija dokładnie w dywan jak jakieś szpilki czy w jakikolwiek materiał i nijak tego się nie wytrzepie ! Można z tego już oszaleć :angryy: No ale co zrobić ... :niewiem:[/FONT] Furminator + olej z ryby i nie gubi pies siersci :) Quote
Grosziwo Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Aż mi się lżej na sercu zrobiło , nie tylko ja bawię się w don kichota i walczę z sierścią jak z wiatrakami ! Żabulec (80% biała ) sieje sierść cały rok, kociambry ( też w dużym procencie białe) to już przodownicy pracy w produkcji "bawełny". Sprzątanie sierści (i tak nigdy nie skuteczne) zajmuje mi dwie , trzy godziny:shake: Ale i tak wolę brud po zwierzęcy niż po ludzki :diabloti: A co to za świrek do ciebie pisze Alicjo ? Biedne to jakieś bardzo :evil_lol:Ale cóż , chyba mu się "zmarszczki" na szarych wyprostowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, może mu trzeba karbownicę do szarych komórek sprawić ! Quote
Recommended Posts