Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='fioneczka']:crazyeye::crazyeye: łamie kredki ... brrrrr aż mi dreszcze po plecach przeszły[/QUOTE] ja już nie będę pisać publicznie , bo nie wypada :( co ona chce zrobić tym biednym kartką :( ona chce je zapisać całe długopisem !!!! a to boli przecież !! trzeba pilnie poszukać DT dla tych cienkopisów , bo one z głodu umrą :( Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Vectra']a będziesz może tą krepinę ciąć nżyzkami czy rwać rękami ? i pewno kleić i taśmą owijać .. takiego barbarzyństwa to ja w domu nie chce :diabloti: bede kleić klejem introligatorskim :grins: te pisy to takie cienkie , bo im żreć nie dajesz :evilbat: wydało się .... one są nażarte i plują na kolorowo :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 biedne te pisy , sraczke mają ... a one u Waszki to nie były :hmmmm: Waszka to lubi sraczki :diabloti: Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='fioneczka']taaaaaaa cienkie, jasne ... Vectra ma rację ... zła kobieta z Ciebie :evil_lol: [FONT=Arial]samo zUo to całkiem nie :diabloti:, ja uprawiam barbazyństwo :evil_lol:[/FONT] [quote name='Vectra']ja już nie będę pisać publicznie , bo nie wypada :( co ona chce zrobić tym biednym kartką :( ona chce je zapisać całe długopisem !!!! a to boli przecież !! [FONT=Arial]ma boleć :diabloti:[/FONT] trzeba pilnie poszukać DT dla tych cienkopisów , bo one z głodu umrą :( [FONT=Arial] jak se zapracuję to nie umrą :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Vectra']biedne te pisy , sraczke mają ... a one u Waszki to nie były :hmmmm: Waszka to lubi sraczki :diabloti: one sie zaraziły ...bo ja u Waszki na bazarku długopsa kupiłam :diabloti: Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 a Ozzulca pewno gardło boli , bo mu śpiewać kazałaś :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Bój się ... - nie wiem czego tam się bać powinnaś - Święta, a ty tyle nagadałaś! :shock: Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Maga100']Bój się ... - nie wiem czego tam się bać powinnaś - Święta, a ty tyle nagadałaś! :shock: aleś Ty nietaktowna Mago sto :diabloti: Quote
zuzolandia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzy jutro jedzie na kontrole i chyba jeszcze zastrzyk , bo zdarza sie mu jeszcze kaszleć , ale mam nadzieje , ze spoko . W sobote jedziemy wyciągać szewki ...nie mam ochoty sama wyciągać :shake:nie chce go naranić .[/FONT] no to juz bedzie oki ... a trza było kubraka kupic dla golasa ;-) Fruziol owłosiony a jak zimno to doopką trzęsie hihih nooo moja chaupa juz w stanie uzywalności hihih Quote
agbar Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Paluchi was nie bola od klikania??Mnie bola nogi od chodzenia i szczeka od gadania...a i brzuch z obzarstwa... cmoki:-) Quote
magdola Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzy jutro jedzie na kontrole i chyba jeszcze zastrzyk , bo zdarza sie mu jeszcze kaszleć , ale mam nadzieje , ze spoko . .[/FONT] no to czekamy na info:) buziaki dla rekonwalescenta ;) Quote
Alicja Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Vectra']a Ozzulca pewno gardło boli , bo mu śpiewać kazałaś :diabloti: [FONT=Arial]on tylko śpiewał ave maryja :grins: ..... na bębnach :diabloti:[/FONT] [quote name='Maga100']Bój się ... - nie wiem czego tam się bać powinnaś - Święta, a ty tyle nagadałaś! :shock: [FONT=Arial] a muszę [/FONT][FONT=Arial]:cool3:[/FONT] [quote name='Vectra']aleś Ty nietaktowna Mago sto :diabloti: [FONT=Arial] otóż to :shake:[/FONT] [quote name='zuzolandia']no to juz bedzie oki ... a trza było kubraka kupic dla golasa ;-) Fruziol owłosiony a jak zimno to doopką trzęsie hihih [FONT=Arial]całą zime chodził na golasa i teraz mam mu jupe sprawić ...ni ma tak dobrze :shake: [/FONT] nooo moja chaupa juz w stanie uzywalności hihih [FONT=Arial]to teraz wpadnij do mnie :evil_lol:[/FONT] [quote name='agbar']Paluchi was nie bola od klikania??Mnie bola nogi od chodzenia i szczeka od gadania...a i brzuch z obzarstwa... cmoki:-) [FONT=Arial]paluchi nie bolą nogi bolą szczęka nie boli brzuch też nie :evil_lol: :calus:[/FONT] [quote name='magdola']no to czekamy na info:) buziaki dla rekonwalescenta ;) [FONT=Arial]Ziutek był z tatuńciem u lekarza , dostał jeszcze zastrzyki i chyba jutro jeszcze musi pojechać , ale osłuchowo czysty i płucka i serduszko , więc to tylko gardziołko bylo , jeszcze zdarza mu się chrzaknąć [/FONT] Quote
Cola Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ziutek był z tatuńciem u lekarza , dostał jeszcze zastrzyki i chyba jutro jeszcze musi pojechać , ale osłuchowo czysty i płucka i serduszko , więc to tylko gardziołko bylo , jeszcze zdarza mu się chrzaknąć [/FONT] to dobrze, że z Ozzulkiem jest lepiej :p a mnie plecy bolą, na upartego nogi też :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ojoj...to ja składam spóźnione życzenia...szczególnie bardzo dużo zdrowia dla całej Waszej rodzinki :) Quote
halgre Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [FONT="Garamond"][SIZE="4"]Cieszę się, że z Ozzulkiem już lepiej :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
magdola Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Garamond"][SIZE="4"]Cieszę się, że z Ozzulkiem już lepiej :multi::multi::multi:[/FONT] oj tak........ Quote
lolka75 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ozulku wracaj do zdrowia!!! a jak pojajkowy woreczek? Quote
Alicja Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Cola']to dobrze, że z Ozzulkiem jest lepiej :p a mnie plecy bolą, na upartego nogi też :diabloti: nogi powiadasz .... to mamy podobnie :roll: [quote name='rufusowa']ojoj...to ja składam spóźnione życzenia...szczególnie bardzo dużo zdrowia dla całej Waszej rodzinki :) :calus: [quote name='halgre'][FONT="Garamond"][SIZE="4"]Cieszę się, że z Ozzulkiem już lepiej :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='magdola']oj tak........ :cool2: [quote name='lolka75']Ozulku wracaj do zdrowia!!! a jak pojajkowy woreczek? woreczek skromniuśki się zrobił...jak to Kuba mówi taki obciachowy Quote
Maga100 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Vectra']aleś Ty nietaktowna Mago sto :diabloti: ojej, w końcu pierwszy raz w życiu udało mi się być nietaktowną :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Maga100']ojej, w końcu pierwszy raz w życiu udało mi się być nietaktowną :evil_lol: widać masz dobrą nauczycielkę ;) Quote
Asiaczek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Rozumiem, że szwy zdjęte bez problemów? Pzdr. Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Rozumiem, że szwy zdjęte bez problemów? Pzdr. [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]szewki w sobotę lub piątek ściągamy , póki co nie męczyłam chłopaka , bo mi dziecko jeszcze czasem kaszle ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Aaaa, troche się pogubiłam...Teraz juz panuję nad wiadomościami:) Pzdr. Quote
halgre Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [FONT="Garamond"][SIZE="4"][SIZE="5"]Witamy się :multi::multi::multi: Pójdziemy kropić Dindka ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='halgre'][FONT="Garamond"][SIZE="4"][SIZE="5"]Witamy się :multi::multi::multi: Pójdziemy kropić Dindka ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] będziemy mu mówić ...niech będzie po ...kropiony ;) [quote name='Asiaczek']Aaaa, troche się pogubiłam...Teraz juz panuję nad wiadomościami:) Pzdr. wet był z okazji kaszlu ;) ale wczoraj dziewczyny go osłuchały na maxa i serducho jak dzwon , w płucach wiatr ;) więc wsio oki Quote
Recommended Posts