Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']:crazyeye::crazyeye: łamie kredki ... brrrrr aż mi dreszcze po plecach przeszły[/QUOTE]

ja już nie będę pisać publicznie , bo nie wypada :( co ona chce zrobić tym biednym kartką :( ona chce je zapisać całe długopisem !!!! a to boli przecież !!

trzeba pilnie poszukać DT dla tych cienkopisów , bo one z głodu umrą :(

Posted

[quote name='Vectra']a będziesz może tą krepinę ciąć nżyzkami czy rwać rękami ? i pewno kleić i taśmą owijać ..
takiego barbarzyństwa to ja w domu nie chce :diabloti:

bede kleić klejem introligatorskim :grins:

te pisy to takie cienkie , bo im żreć nie dajesz :evilbat: wydało się ....

one są nażarte i plują na kolorowo :evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']taaaaaaa cienkie, jasne ... Vectra ma rację ... zła kobieta z Ciebie :evil_lol:

[FONT=Arial]samo zUo to całkiem nie :diabloti:, ja uprawiam barbazyństwo :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Vectra']ja już nie będę pisać publicznie , bo nie wypada :( co ona chce zrobić tym biednym kartką :( ona chce je zapisać całe długopisem !!!! a to boli przecież !!

[FONT=Arial]ma boleć :diabloti:[/FONT]

trzeba pilnie poszukać DT dla tych cienkopisów , bo one z głodu umrą :(
[FONT=Arial]
jak se zapracuję to nie umrą :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']biedne te pisy , sraczke mają ... a one u Waszki to nie były :hmmmm: Waszka to lubi sraczki :diabloti:

one sie zaraziły ...bo ja u Waszki na bazarku długopsa kupiłam :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Bój się ... - nie wiem czego tam się bać powinnaś - Święta, a ty tyle nagadałaś! :shock:
aleś Ty nietaktowna Mago sto :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzy jutro jedzie na kontrole i chyba jeszcze zastrzyk , bo zdarza sie mu jeszcze kaszleć , ale mam nadzieje , ze spoko . W sobote jedziemy wyciągać szewki ...nie mam ochoty sama wyciągać :shake:nie chce go naranić .[/FONT]

no to juz bedzie oki ...
a trza było kubraka kupic dla golasa ;-) Fruziol owłosiony a jak zimno to doopką trzęsie hihih

nooo moja chaupa juz w stanie uzywalności hihih

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzy jutro jedzie na kontrole i chyba jeszcze zastrzyk , bo zdarza sie mu jeszcze kaszleć , ale mam nadzieje , ze spoko . .[/FONT]
no to czekamy na info:) buziaki dla rekonwalescenta ;)

Posted

[quote name='Vectra']a Ozzulca pewno gardło boli , bo mu śpiewać kazałaś :diabloti:

[FONT=Arial]on tylko śpiewał ave maryja :grins: ..... na bębnach :diabloti:[/FONT]

[quote name='Maga100']Bój się ... - nie wiem czego tam się bać powinnaś - Święta, a ty tyle nagadałaś! :shock:
[FONT=Arial]
a muszę
[/FONT][FONT=Arial]:cool3:[/FONT]

[quote name='Vectra']aleś Ty nietaktowna Mago sto :diabloti:
[FONT=Arial]
otóż to :shake:
[/FONT]

[quote name='zuzolandia']no to juz bedzie oki ...
a trza było kubraka kupic dla golasa ;-) Fruziol owłosiony a jak zimno to doopką trzęsie hihih

[FONT=Arial]całą zime chodził na golasa i teraz mam mu jupe sprawić ...ni ma tak dobrze :shake:

[/FONT] nooo moja chaupa juz w stanie uzywalności hihih

[FONT=Arial]to teraz wpadnij do mnie :evil_lol:[/FONT]

[quote name='agbar']Paluchi was nie bola od klikania??Mnie bola nogi od chodzenia i szczeka od gadania...a i brzuch z obzarstwa...
cmoki:-)

[FONT=Arial]paluchi nie bolą
nogi bolą
szczęka nie boli
brzuch też nie :evil_lol:
:calus:
[/FONT]

[quote name='magdola']no to czekamy na info:) buziaki dla rekonwalescenta ;)

[FONT=Arial]Ziutek był z tatuńciem u lekarza , dostał jeszcze zastrzyki i chyba jutro jeszcze musi pojechać , ale osłuchowo czysty i płucka i serduszko , więc to tylko gardziołko bylo , jeszcze zdarza mu się chrzaknąć [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ziutek był z tatuńciem u lekarza , dostał jeszcze zastrzyki i chyba jutro jeszcze musi pojechać , ale osłuchowo czysty i płucka i serduszko , więc to tylko gardziołko bylo , jeszcze zdarza mu się chrzaknąć [/FONT]

to dobrze, że z Ozzulkiem jest lepiej :p

a mnie plecy bolą, na upartego nogi też :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']to dobrze, że z Ozzulkiem jest lepiej :p

a mnie plecy bolą, na upartego nogi też :diabloti:

nogi powiadasz .... to mamy podobnie :roll:

[quote name='rufusowa']ojoj...to ja składam spóźnione życzenia...szczególnie bardzo dużo zdrowia dla całej Waszej rodzinki :)

:calus:

[quote name='halgre'][FONT="Garamond"][SIZE="4"]Cieszę się, że z Ozzulkiem już lepiej :multi::multi::multi:[/FONT]

[quote name='magdola']oj tak........

:cool2:

[quote name='lolka75']Ozulku wracaj do zdrowia!!!

a jak pojajkowy woreczek?

woreczek skromniuśki się zrobił...jak to Kuba mówi taki obciachowy

Posted

[quote name='Asiaczek']Rozumiem, że szwy zdjęte bez problemów?

Pzdr.
[FONT=Arial]
[/FONT] [FONT=Arial]szewki w sobotę lub piątek ściągamy , póki co nie męczyłam chłopaka , bo mi dziecko jeszcze czasem kaszle ;)[/FONT]

Posted

[quote name='halgre'][FONT="Garamond"][SIZE="4"][SIZE="5"]Witamy się :multi::multi::multi:

Pójdziemy kropić Dindka ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

będziemy mu mówić ...niech będzie po ...kropiony ;)

[quote name='Asiaczek']Aaaa, troche się pogubiłam...Teraz juz panuję nad wiadomościami:)

Pzdr.

wet był z okazji kaszlu ;)
ale wczoraj dziewczyny go osłuchały na maxa i serducho jak dzwon , w płucach wiatr ;) więc wsio oki