Izabela124. Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 http://images8.fotosik.pl/276/3b23fbf041067da8.jpg lubię żonkile :loveu: Quote
magdola Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Mój żonkil: http://www.dogomania.pl/threads/183474-Szczeniaki-to-mA-j-koniec-Lady-pozwA-l-mi-A-yAE?p=14463606#post14463606 chyba sie nie obrazicie, bo mamy duuuuzo takich kwiatkow.....do eutanazji...:(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
anetta Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Straszna tragedia :-( A moje żonkile juz padły...:-( Za to chyba cebula mi zakwita :multi: Quote
Alicja Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='ice_t']byłam na zajęciach jak się to stało, straszne życie tylu ludzi zgasło u nas w domu zatrzymał się czas , nikt nie chciał uwierzyć w to co sie stało [quote name='Izabela124.']http://images8.fotosik.pl/276/3b23fbf041067da8.jpg lubię żonkile :loveu: ja też [quote name='magdola']Mój żonkil: http://www.dogomania.pl/threads/183474-Szczeniaki-to-mA-j-koniec-Lady-pozwA-l-mi-A-yAE?p=14463606#post14463606 chyba sie nie obrazicie, bo mamy duuuuzo takich kwiatkow.....do eutanazji...:(:-(:-(:-(:-(:-(:-( znam te kwiatki :( [quote name='anetta']Straszna tragedia :-( tragedia jakiej nie było chyba jeszcze ..... A moje żonkile juz padły...:-( Za to chyba cebula mi zakwita :multi: u mnie zygokaktus wypuścił 2 pąki Quote
Vectra Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Bo trudno uwierzyć w to co się stało , na pewno wydarzenia z soboty , skłonią wiele ludzi do refleksji , do zastanowienia się nad sobą , wartością życia ..... żyjemy w dziwnym świecie , gdzie rządzi nami materializm ... nie cenimy tego co najważniejsze .... czytam w dziale wystaw , bo no dziś już , miała być wystawa w NDM .. ale słusznie odwołali ten pokaz .... sama miałam psy zgłoszone, ale nawet gdy odział Legionowo wydał pierwsze info , że mimo iż mamy żałobę , wystawa się dobędzie ... miałam mieszane uczucia .... w sumie jechać ... tyle pracy w Marysię , znowu szoł , adrenalina .... ale w obliczu łez , bólu , jakoś miałam w sercu wstyd że myślę kategoriami własnych endorfin .... w obliczu takiej śmierci :( teraz tam czytam spory o kasę , pytania kiedy będzie wystawa , to mnie szlag trafił .... co znaczy kasa , jak nie ma życia ? Nie interesuje się polityką , to żyje obok mnie , nie mam upodobań , ulubionej partii .... jednak jakoś mnie to dziś dotknęło i trochę rozsypało ... Może nie uwierzycie , ja tak bardzo kocham żyć , kiedyś dano mi drugą szansę , może temu wartość życia i ogólnie jego duch , priorytety się zmieniały ..... Dlatego wolę psy niż ludzi , potrafią kochać po prostu , wyrażać czyste uczucia , nie radzą nimi przedmioty .. cieszą się z tego co mają , nie wymagają więcej i więcej , potrafią współczuć ... po prostu bez obłudy , na pokaz ... Łudzę się , że ta tragedia która dotknęła nas wszystkich i cały świat również , czegoś nas nauczy ... ja zawsze twierdzę że NIC nie dzieje się bez przyczyny , przeznaczenie czuwa .... Quote
Tengusia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 cytat z jednego z fo To mnie właśnie wkur... przed chwilą powiedzieli w radiu, że to jak dotąd największa tragedia w naszym kraju... Pamięta ktoś ile osób zginęło jak się hala na gołębiarzy zawaliła? Ale nie ta jest największa bo pasożyty zginęli a nie zwykli ludzie ... niestety ludzie czesto nie potrafia zachowac sie po ludzku :( Quote
Obama Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ja staram się w internecie nie poruszać tematu tej tragedii-nie dlatego,ze mnie nie poruszyło.Za dużo jest idiotów,którzy chcą być na siłę kontrowersyjni żartując sobie z wydarzenia czy obrażając ofiary. Nie lubiłam polityki Kaczyńskiego,wielokrotnie sobie żartowałam z jego decyzji i zachowań- tego się nie wstydzę .Ale tragedia jest tragedią,śmiercią ludzi,traumą dla rodzin.Należy współczuć zwyczajnie po ludzku. O kraj się nie martwię,wszystko jakoś się potoczy,gdyż regulują to odpowiednie zapisy w ustawie zasadniczej.W wielkie pojednanie na scenie politycznej nie wierzę,różnice polityczne były,są i będą.Mogą się jedynie zatrzeć w chwili żalu i zadumy-bo jesteśmy tyko ludźmi. I smutno mi było wczoraj okrutnie,niemal cały dzień spędziłam oglądając TVN24 i informacje o tym zdarzeniu. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Vectra napisał(a):Bo trudno uwierzyć w to co się stało , na pewno wydarzenia z soboty , skłonią wiele ludzi do refleksji , do zastanowienia się nad sobą , wartością życia ..... żyjemy w dziwnym świecie , gdzie rządzi nami materializm ... nie cenimy tego co najważniejsze .... czytam w dziale wystaw , bo no dziś już , miała być wystawa w NDM .. ale słusznie odwołali ten pokaz .... sama miałam psy zgłoszone, ale nawet gdy odział Legionowo wydał pierwsze info , że mimo iż mamy żałobę , wystawa się dobędzie ... miałam mieszane uczucia .... w sumie jechać ... tyle pracy w Marysię , znowu szoł , adrenalina .... ale w obliczu łez , bólu , jakoś miałam w sercu wstyd że myślę kategoriami własnych endorfin .... w obliczu takiej śmierci :( teraz tam czytam spory o kasę , pytania kiedy będzie wystawa , to mnie szlag trafił .... co znaczy kasa , jak nie ma życia ? Nie interesuje się polityką , to żyje obok mnie , nie mam upodobań , ulubionej partii .... jednak jakoś mnie to dziś dotknęło i trochę rozsypało ... Może nie uwierzycie , ja tak bardzo kocham żyć , kiedyś dano mi drugą szansę , może temu wartość życia i ogólnie jego duch , priorytety się zmieniały ..... Dlatego wolę psy niż ludzi , potrafią kochać po prostu , wyrażać czyste uczucia , nie radzą nimi przedmioty .. cieszą się z tego co mają , nie wymagają więcej i więcej , potrafią współczuć ... po prostu bez obłudy , na pokaz ... Łudzę się , że ta tragedia która dotknęła nas wszystkich i cały świat również , czegoś nas nauczy ... ja zawsze twierdzę że NIC nie dzieje się bez przyczyny , przeznaczenie czuwa .... Tak, nie nie dzieje się bez przyczyny... Tengusia napisał(a):cytat z jednego z fo ... niestety ludzie czesto nie potrafia zachowac sie po ludzku :( Tak. Właśnie przed chwila byłam w temacie wystawy w NDM. I... poniosło mnie... Lapeno napisał(a):Ja staram się w internecie nie poruszać tematu tej tragedii-nie dlatego,ze mnie nie poruszyło.Za dużo jest idiotów,którzy chcą być na siłę kontrowersyjni żartując sobie z wydarzenia czy obrażając ofiary. Nie lubiłam polityki Kaczyńskiego,wielokrotnie sobie żartowałam z jego decyzji i zachowań- tego się nie wstydzę .Ale tragedia jest tragedią,śmiercią ludzi,traumą dla rodzin.Należy współczuć zwyczajnie po ludzku. O kraj się nie martwię,wszystko jakoś się potoczy,gdyż regulują to odpowiednie zapisy w ustawie zasadniczej.W wielkie pojednanie na scenie politycznej nie wierzę,różnice polityczne były,są i będą.Mogą się jedynie zatrzeć w chwili żalu i zadumy-bo jesteśmy tyko ludźmi. I smutno mi było wczoraj okrutnie,niemal cały dzień spędziłam oglądając TVN24 i informacje o tym zdarzeniu. Podpisuję się. Brawo za mądre słowa. Pzdr. Quote
Alicja Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [FONT=Arial]Co do tematu wczorajszej tragedii .... Mnie [/FONT][FONT=Arial]po prostu naszła [/FONT][FONT=Arial]refleksja nad ułomnością Człowieka , nad kruchością ludzkiego istnienia A u nas pomimo wiosny znowu jesień ...czy w tym roku , będzie wiosna ...lato , czy tylko jesień i zima , bo pomału tracę cierpliwość :mad:[/FONT] Quote
halgre Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] A u nas pomimo wiosny znowu jesień ...czy w tym roku , będzie wiosna ...lato , czy tylko jesień i zima , bo pomału tracę cierpliwość :mad:[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No ja też ... :angryy:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Bedzie wiosnaa jeszcze troche cierpliwości ... witaj kochana ... Quote
Alicja Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]No ja też ... :angryy:[/FONT] [FONT=Arial]czyli jesteśmy w tym temacie zgodne ;)[/FONT] [quote name='zuzolandia']Bedzie wiosnaa jeszcze troche cierpliwości ... witaj kochana ... [FONT=Arial]witanko ... a kiedy ta wiosna :hmmmm: w 2011 chyba :diabloti: ja naprawde mam już dość:cool3:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 2011 tysz bydzie ;-) moje futra plesnieją ..suszarka na wykonczeniu ...wierz mi ze JA to wrecz modle sie o wiosne i ciepelkoo :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [FONT=Arial]Ozzy nie chce wychodzić , a mi się wele na włosach robią :oops::diabloti::evil_lol:i cholera mnie biere :mad:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzy nie chce wychodzić , a mi się wele na włosach robią :oops::diabloti::evil_lol:i cholera mnie biere :mad:[/FONT] a moze nam sie klimat zmienia i teraz bedziemy mieć pore deszczową i suchą z dodatkiem -40st mrozu? hihih Quote
halgre Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzy nie chce wychodzić , a mi się wele na włosach robią :oops::diabloti::evil_lol:i cholera mnie biere :mad:[/FONT] [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]hahaha ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Dindka deszcz ani ziębi ani parzy - łaziłby bez końca - zupełnie jakby nic nie padało ... Ja se mogę moknąć i marznąć, a jego to nie obchodzi - ma to gdzieś ![/FONT] Quote
bianka19 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wiesz katastrofy zawsze biorą się ZNIKĄD:roll: aha i to akurat nie w Polsce sie stało :cool3: może czasem pomyśl zanim coś napiszesz :roll: [/FONT] przecie taka głupia to ja nie jestem .. chodziło mi o to , że coraz więcej ludzi Z POLSKI ginie :razz: czasem po prostu wystarczy się domyśleć :cool3: a że prezydent z żoną zginał i ci wszyscy politycy , to już maskara .. Quote
anetta Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzy nie chce wychodzić , a mi się wele na włosach robią :oops::diabloti::evil_lol:i cholera mnie biere :mad:[/FONT] Że co Ci się robi? :diabloti: Quote
agaga21 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 anetta napisał(a):Że co Ci się robi? :diabloti: no właśnie:hmmmm: Quote
zuzolandia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='anetta']Że co Ci się robi? :diabloti: [quote name='agaga21']no właśnie:hmmmm: LOCZKI sie szanownej Alusi robią :roflt::roflt::roflt: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Welle, po sląsku (?) wele = fale...:) Ja to sobie tak wydedukowałam... pzdr. Quote
halgre Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Asiaczek']Welle, po sląsku (?) wele = fale...:) Ja to sobie tak wydedukowałam... pzdr. [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Jesteś bardzo inteligentno dzioucha ! Umisz dedukować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 :cool2: brawa :klacz: dla Asiaczka .... zgadła .... mom wela ;) .... musze uciachać moje szanowne włosięta a u nas rano zimno jak na biegunie polarnym a teraz wyszło słoneczko tylko wieje zimne wiatrzysko .....może to wiosna próbuje do nas dotrzeć :hmmmm: Quote
agbar Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nie umie sie przedrzec ta wiosna... Alunia masz juz wlosy do dupy?:evil_lol: Quote
fioneczka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Alicja']:cool2: brawa :klacz: dla Asiaczka .... zgadła .... mom wela ;) .... musze uciachać moje szanowne włosięta a u nas rano zimno jak na biegunie polarnym a teraz wyszło słoneczko tylko wieje zimne wiatrzysko .....może to wiosna próbuje do nas dotrzeć :hmmmm: nie ciachaj ... zaraz zima znowu to w dekielek ciepełko będzie :diabloti: Quote
Recommended Posts