Alicja Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='malawaszka']oo biedak czemu mu spuchło?[/QUOTE] [COLOR=Red][B]mówią wszyscy że jajecznia często puchnie i do około tygodnia tak sie to trzyma [/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 no bywa niestety - mamlał? robisz okłady z rivanolu? ja robiłam Tutkowi bo on miał mega spuchnięte biedak :( Quote
Tengusia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 moj Bolus tez mial popuchniete do tego rozeszly mu sie szwy bo mu nieco spaprali sprawe w schronie ... zeby mu sie rana nie babrala to smarowalam fioletem wodnym, bylo to o tyle wygodne ze rana szybko sie zagoila a sam Bolek nie probowal sie lizac bo mu fiolet nie smakowal (co innego Faza ktora miala wielkie checi zeby go wylizac po ... :roflt: ), opuchlizna znikla samoistnie ale juz nie pamietam po jakim okresie :niewiem: Quote
Alicja Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='malawaszka']no bywa niestety - mamlał? robisz okłady z rivanolu? ja robiłam Tutkowi bo on miał mega spuchnięte biedak :([/QUOTE] [COLOR=Red][B] co Ty , Ozzy nawet tam nie zagląda , on nigdy sobie nie lizał jajeczek .... przynajmniej mu nie będzie żal ;)[/B][/COLOR] [quote name='Tengusia']moj Bolus tez mial popuchniete do tego rozeszly mu sie szwy bo mu nieco spaprali sprawe w schronie ... zeby mu sie rana nie babrala to smarowalam fioletem wodnym, bylo to o tyle wygodne ze rana szybko sie zagoila a sam Bolek nie probowal sie lizac bo mu fiolet nie smakowal (co innego Faza ktora miala wielkie checi zeby go wylizac po ... :roflt: ), opuchlizna znikla samoistnie ale juz nie pamietam po jakim okresie :niewiem:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]kurcze to jutro tuptam do apteki po rivanol , albo fiolet ... chyba że kupie ten Octanisept czy jak sie to nazywa bo alu już mi sie skończył Dziś jak wrócił wieczorkiem ze spacerku to z siusiaczka kapło mu resztka siq i odrobinka bardzo rozwodnionej krewki ...zobacze jutro jak będzie , z tym że on już raz tak miał własnie jak sie bardzo podjarał na laski ;)[/B][/COLOR] Quote
agaga21 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 alicja, nie wiem czy ci nie wstyd, czy zdajesz sobie w ogóle z tego sprawę, że (jak to mi dziś jeden pan napisał) "POZBAWIŁAŚ PSA PŁCI". Quote
Alicja Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='agaga21']alicja, nie wiem czy ci nie wstyd, czy zdajesz sobie w ogóle z tego sprawę, że (jak to mi dziś jeden pan napisał) "POZBAWIŁAŚ PSA PŁCI".[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz: i co ja teraz zrobię ..... :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaga21 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz: i co ja teraz zrobię ..... :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] teraz to chyba rzeczywiście tylko te implanty uratują sytuację:shake: Quote
halgre Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [B][FONT="Georgia"][COLOR="#a0522d"]Bidny Ozzulek :placz: Ale Dindek też tak miał - miał strasznie opuchnięte i musieliśmy chodzić do weterynarza na zastrzyki. Bardzo pomału mu to schodziło, bo około miesiąca :crazyeye: Na spacery to tylko krótkie w pobliżu, bo przecież w tym czasie nie mógł szaleć w parku z innymi psami :shake: Ale jak już wyzdrowiał, to wreszcie byłam szczęśliwa :multi::multi: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Vectra Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz: i co ja teraz zrobię ..... :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] pochlastasz się szarym mydłem :diabloti: Quote
Asiaczek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Nooo, Ozzulek bez jajek, bez płci, spuchnięte miejsce PO jajkach, eh, Alicjo... no i cóż Ty narobiłaś...? pzdr. Quote
Cola Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Witanko :multi: Pragnę zakomunikować, że trzymałam kciuki za Ozzulka i śledziłam historię wydarzeń :p [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]mówią wszyscy że jajecznia często puchnie i do około tygodnia tak sie to trzyma [/B][/COLOR][/QUOTE] zgadza się...a nawet i dłużej się utrzymuje opuchlizna i pies wygląda jak by miał megajaja :diabloti: Jokera też musiałam "POZBAWIĆ PŁCI" ...ze względu na prostatę...jak go odbierałam z lecznicy to nawet się spytałam czy aby na pewno mu wycięli to co mieli wyciąć, bo nie wygląda ;) :evil_lol: Rany przemywałam mu rivanolem i było ok Quote
agbar Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz: i co ja teraz zrobię ..... :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Moze sie chociaz zawstydz?:diabloti: Witasy tralalasy...a u nas buuuurza,ze hoho..Dilski schowal sie pod stol...hihi Quote
halgre Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]I co tam z Ozzulkiem ?[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='agaga21']teraz to chyba rzeczywiście tylko te implanty uratują sytuację:shake:[/QUOTE] [COLOR=Red][B] [FONT=Arial]kupię mu ....platynowe :roll:[/FONT][/B][/COLOR][FONT=Arial] :evil_lol:[/FONT] [quote name='halgre'][B][FONT=Georgia][COLOR=#a0522d]Bidny Ozzulek :placz: Ale Dindek też tak miał - miał strasznie opuchnięte i musieliśmy chodzić do weterynarza na zastrzyki. Bardzo pomału mu to schodziło, bo około miesiąca :crazyeye: Na spacery to tylko krótkie w pobliżu, bo przecież w tym czasie nie mógł szaleć w parku z innymi psami :shake: Ale jak już wyzdrowiał, to wreszcie byłam szczęśliwa :multi::multi: [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [COLOR=Red][B] [FONT=Arial]Ozzy nie ma ani zaognionego tego miejsca , ani nic nie dzieje sie tam poza to ze wyglada jakby nic nie wycieto ;)[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='Vectra']pochlastasz się szarym mydłem :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie ma wyjścia ...jak cza to cza :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Nooo, Ozzulek bez jajek, bez płci, spuchnięte miejsce PO jajkach, eh, Alicjo... no i cóż Ty narobiłaś...? pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no narobiłam ...[/B][/COLOR][/FONT]:shake: [quote name='Cola']Witanko :multi: Pragnę zakomunikować, że trzymałam kciuki za Ozzulka i śledziłam historię wydarzeń :p [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziękujemy :Rose:[/B][/COLOR][/FONT] zgadza się...a nawet i dłużej się utrzymuje opuchlizna i pies wygląda jak by miał megajaja :diabloti: Jokera też musiałam "POZBAWIĆ PŁCI" ...ze względu na prostatę...jak go odbierałam z lecznicy to nawet się spytałam czy aby na pewno mu wycięli to co mieli wyciąć, bo nie wygląda ;) :evil_lol: Rany przemywałam mu rivanolem i było ok[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o rany a ja myślałam że Jokerek jajeczny chłopak ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Moze sie chociaz zawstydz?:diabloti: [COLOR=Red][B] [FONT=Arial]stydam [/FONT][/B][/COLOR]:oops: Witasy tralalasy...a u nas buuuurza,ze hoho..Dilski schowal sie pod stol...hihi[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dilski ...no bez jaj :roll: burzy sie bojasz [/B][/COLOR][/FONT]:cool3: [quote name='halgre'][B][FONT=Georgia][COLOR=#8b0000]I co tam z Ozzulkiem ?[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba mniej go boli bo dziś nie mruczał już [/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Alicja'] [COLOR=Red][B] [FONT=Arial]Ozzy nie ma ani zaognionego tego miejsca , ani nic nie dzieje sie tam poza to ze wyglada jakby nic nie wycieto ;)[/FONT][/B][/COLOR][B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"][/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba mniej go boli bo dziś nie mruczał już [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]Ach tak ... Dindek niestety miał porządnie zaognione :mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]No to chyba się polepsza :multi: trzymamy nadal kciuki :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
sota36 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 OOOO ale nowina... Dzielny Ozzus - buziaki od cioci joli!!!! Ni e bedzie juz kolorowych wielkanocnych jajeczek...:( ale beda platynowe! Quote
Alicja Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='halgre'][B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]Ach tak ... Dindek niestety miał porządnie zaognione :mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]No to chyba się polepsza :multi: trzymamy nadal kciuki :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [COLOR=Red][B]też mam taką nadzieję ;)[/B][/COLOR] [quote name='sota36']OOOO ale nowina... Dzielny Ozzus - buziaki od cioci joli!!!! Ni e bedzie juz kolorowych wielkanocnych jajeczek...:( ale beda platynowe![/QUOTE] [COLOR=Red][B] buziak przekazany ;)[/B][/COLOR] Quote
Cola Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]o rany a ja myślałam że Jokerek jajeczny chłopak ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba mniej go boli bo dziś nie mruczał już [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] od grudnia 2009 już nie :grins: ....tylko bałam się wtedy wigilii :nerwy: że mi nawtyka i takie tam, ale na szczęście przespał magiczną godzinę :evil_lol: to super, że jest lepiej :p z każdym dniem będzie lepiej Quote
Asiaczek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Uf, powoli widzę światełko w tunelu... czyli będzie dobrze:) Pzdr. Quote
Alicja Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='Cola']od grudnia 2009 już nie :grins: ....tylko bałam się wtedy wigilii :nerwy: że mi nawtyka i takie tam, ale na szczęście przespał magiczną godzinę :evil_lol: to super, że jest lepiej :p z każdym dniem będzie lepiej[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy] [B]o to nie wiedziałam że chłopak ciach ciach miał dziękujemy za pamięć :Rose:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Uf, powoli widzę światełko w tunelu... czyli będzie dobrze:) Pzdr.[/QUOTE] [B] [FONT=Arial][COLOR=Navy]no też tak myślę U Nas dziś smutno ...... Oranżuś Klocusiów umarł ... [*] to nie tak miało być , to Grosia miała poznać pięknego zwierza kiedy podrośnie ... a On teraz już odszedł ... ukochana bestyjka :-( [/COLOR][/FONT][/B][CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][B] [*][/B][/SIZE][/FONT] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/227/ae522ba90360493f.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
zuzolandia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [B][I]Hejo;-) buziak dla dzielnego bezjajecnego Ozika ...wsadz mu tera na wielkanoc pisanki do jego koszycka ;-) oooooooooooooo bidny Oranzuś... [*] [*] [*] kusele posyłam jak mawia moj Demolator ;-)[/I][/B] Quote
Alicja Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='magdola']przykro mi [*] :([/QUOTE] [quote name='zuzolandia'][B][I]Hejo;-) buziak dla dzielnego bezjajecnego Ozika ...wsadz mu tera na wielkanoc pisanki do jego koszycka ;-) oooooooooooooo bidny Oranzuś... [*] [*] [*] kusele posyłam jak mawia moj Demolator ;-)[/I][/B][/QUOTE] [quote name='deer_1987']ojej :( ale piekn :([/QUOTE] [B][FONT=Arial][COLOR=Navy]cholernie mi ciężko , choć to nie mój zwierz , ale dzieki niemu pokochałam takie Smoki ...wiem też jak ciężko dziś Magdzie:-([/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts