Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']oo biedak czemu mu spuchło?[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]mówią wszyscy że jajecznia często puchnie i do około tygodnia tak sie to trzyma [/B][/COLOR]

Posted

moj Bolus tez mial popuchniete do tego rozeszly mu sie szwy bo mu nieco spaprali sprawe w schronie ... zeby mu sie rana nie babrala to smarowalam fioletem wodnym, bylo to o tyle wygodne ze rana szybko sie zagoila a sam Bolek nie probowal sie lizac bo mu fiolet nie smakowal (co innego Faza ktora miala wielkie checi zeby go wylizac po ... :roflt: ), opuchlizna znikla samoistnie ale juz nie pamietam po jakim okresie :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']no bywa niestety - mamlał? robisz okłady z rivanolu? ja robiłam Tutkowi bo on miał mega spuchnięte biedak :([/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
co Ty , Ozzy nawet tam nie zagląda , on nigdy sobie nie lizał jajeczek .... przynajmniej mu nie będzie żal ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Tengusia']moj Bolus tez mial popuchniete do tego rozeszly mu sie szwy bo mu nieco spaprali sprawe w schronie ... zeby mu sie rana nie babrala to smarowalam fioletem wodnym, bylo to o tyle wygodne ze rana szybko sie zagoila a sam Bolek nie probowal sie lizac bo mu fiolet nie smakowal (co innego Faza ktora miala wielkie checi zeby go wylizac po ... :roflt: ), opuchlizna znikla samoistnie ale juz nie pamietam po jakim okresie :niewiem:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]kurcze to jutro tuptam do apteki po rivanol , albo fiolet ... chyba że kupie ten Octanisept czy jak sie to nazywa bo alu już mi sie skończył

Dziś jak wrócił wieczorkiem ze spacerku to z siusiaczka kapło mu resztka siq i odrobinka bardzo rozwodnionej krewki ...zobacze jutro jak będzie , z tym że on już raz tak miał własnie jak sie bardzo podjarał na laski ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='agaga21']alicja, nie wiem czy ci nie wstyd, czy zdajesz sobie w ogóle z tego sprawę, że (jak to mi dziś jeden pan napisał) "POZBAWIŁAŚ PSA PŁCI".[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz: i co ja teraz zrobię ..... :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz: i co ja teraz zrobię ..... :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
teraz to chyba rzeczywiście tylko te implanty uratują sytuację:shake:

Posted

[B][FONT="Georgia"][COLOR="#a0522d"]Bidny Ozzulek :placz:

Ale Dindek też tak miał - miał strasznie opuchnięte i musieliśmy chodzić do weterynarza na zastrzyki. Bardzo pomału mu to schodziło, bo około miesiąca :crazyeye: Na spacery to tylko krótkie w pobliżu, bo przecież w tym czasie nie mógł szaleć w parku z innymi psami :shake: Ale jak już wyzdrowiał, to wreszcie byłam szczęśliwa :multi::multi:

[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz: i co ja teraz zrobię ..... :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
pochlastasz się szarym mydłem :diabloti:

Posted

Witanko :multi:

Pragnę zakomunikować, że trzymałam kciuki za Ozzulka i śledziłam historię wydarzeń :p

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]mówią wszyscy że jajecznia często puchnie i do około tygodnia tak sie to trzyma [/B][/COLOR][/QUOTE]

zgadza się...a nawet i dłużej się utrzymuje opuchlizna i pies wygląda jak by miał megajaja :diabloti:
Jokera też musiałam "POZBAWIĆ PŁCI" ...ze względu na prostatę...jak go odbierałam z lecznicy to nawet się spytałam czy aby na pewno mu wycięli to co mieli wyciąć, bo nie wygląda ;) :evil_lol:
Rany przemywałam mu rivanolem i było ok

Posted

Moze sie chociaz zawstydz?:diabloti:

Witasy tralalasy...a u nas buuuurza,ze hoho..Dilski schowal sie pod stol...hihi

Posted

[quote name='agaga21']teraz to chyba rzeczywiście tylko te implanty uratują sytuację:shake:[/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
[FONT=Arial]kupię mu ....platynowe :roll:[/FONT][/B][/COLOR][FONT=Arial] :evil_lol:[/FONT]

[quote name='halgre'][B][FONT=Georgia][COLOR=#a0522d]Bidny Ozzulek :placz:

Ale Dindek też tak miał - miał strasznie opuchnięte i musieliśmy chodzić do weterynarza na zastrzyki. Bardzo pomału mu to schodziło, bo około miesiąca :crazyeye: Na spacery to tylko krótkie w pobliżu, bo przecież w tym czasie nie mógł szaleć w parku z innymi psami :shake: Ale jak już wyzdrowiał, to wreszcie byłam szczęśliwa :multi::multi:

[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
[FONT=Arial]Ozzy nie ma ani zaognionego tego miejsca , ani nic nie dzieje sie tam poza to ze wyglada jakby nic nie wycieto ;)[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='Vectra']pochlastasz się szarym mydłem :diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie ma wyjścia ...jak cza to cza :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']Nooo, Ozzulek bez jajek, bez płci, spuchnięte miejsce PO jajkach, eh, Alicjo... no i cóż Ty narobiłaś...?

pzdr.[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no narobiłam ...[/B][/COLOR][/FONT]:shake:

[quote name='Cola']Witanko :multi:

Pragnę zakomunikować, że trzymałam kciuki za Ozzulka i śledziłam historię wydarzeń :p

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziękujemy :Rose:[/B][/COLOR][/FONT]

zgadza się...a nawet i dłużej się utrzymuje opuchlizna i pies wygląda jak by miał megajaja :diabloti:
Jokera też musiałam "POZBAWIĆ PŁCI" ...ze względu na prostatę...jak go odbierałam z lecznicy to nawet się spytałam czy aby na pewno mu wycięli to co mieli wyciąć, bo nie wygląda ;) :evil_lol:
Rany przemywałam mu rivanolem i było ok[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o rany a ja myślałam że Jokerek jajeczny chłopak ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Moze sie chociaz zawstydz?:diabloti:
[COLOR=Red][B]
[FONT=Arial]stydam [/FONT][/B][/COLOR]:oops:

Witasy tralalasy...a u nas buuuurza,ze hoho..Dilski schowal sie pod stol...hihi[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dilski ...no bez jaj :roll: burzy sie bojasz [/B][/COLOR][/FONT]:cool3:

[quote name='halgre'][B][FONT=Georgia][COLOR=#8b0000]I co tam z Ozzulkiem ?[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba mniej go boli bo dziś nie mruczał już [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[COLOR=Red][B]
[FONT=Arial]Ozzy nie ma ani zaognionego tego miejsca , ani nic nie dzieje sie tam poza to ze wyglada jakby nic nie wycieto ;)[/FONT][/B][/COLOR][B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"][/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba mniej go boli bo dziś nie mruczał już [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]Ach tak ... Dindek niestety miał porządnie zaognione :mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]No to chyba się polepsza :multi: trzymamy nadal kciuki :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='halgre'][B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]Ach tak ... Dindek niestety miał porządnie zaognione :mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]No to chyba się polepsza :multi: trzymamy nadal kciuki :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[COLOR=Red][B]też mam taką nadzieję ;)[/B][/COLOR]

[quote name='sota36']OOOO ale nowina...
Dzielny Ozzus - buziaki od cioci joli!!!! Ni e bedzie juz kolorowych wielkanocnych jajeczek...:( ale beda platynowe![/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
buziak przekazany ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]o rany a ja myślałam że Jokerek jajeczny chłopak ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]chyba mniej go boli bo dziś nie mruczał już [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

od grudnia 2009 już nie :grins: ....tylko bałam się wtedy wigilii :nerwy: że mi nawtyka i takie tam, ale na szczęście przespał magiczną godzinę :evil_lol:

to super, że jest lepiej :p z każdym dniem będzie lepiej

Posted

[quote name='Cola']od grudnia 2009 już nie :grins: ....tylko bałam się wtedy wigilii :nerwy: że mi nawtyka i takie tam, ale na szczęście przespał magiczną godzinę :evil_lol:

to super, że jest lepiej :p z każdym dniem będzie lepiej[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Navy]
[B]o to nie wiedziałam że chłopak ciach ciach miał

dziękujemy za pamięć :Rose:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']Uf, powoli widzę światełko w tunelu... czyli będzie dobrze:)

Pzdr.[/QUOTE]
[B]
[FONT=Arial][COLOR=Navy]no też tak myślę

U Nas dziś smutno ...... Oranżuś Klocusiów umarł ...
[*]

to nie tak miało być , to Grosia miała poznać pięknego zwierza kiedy podrośnie ... a On teraz już odszedł ... ukochana bestyjka :-(

[/COLOR][/FONT][/B][CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][B]
[*][/B][/SIZE][/FONT]

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/227/ae522ba90360493f.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

Posted

[B][I]Hejo;-)
buziak dla dzielnego bezjajecnego Ozika ...wsadz mu tera na wielkanoc pisanki do jego koszycka ;-)

oooooooooooooo bidny Oranzuś...
[*]
[*]
[*]

kusele posyłam jak mawia moj Demolator ;-)[/I][/B]

Posted

[quote name='magdola']przykro mi
[*] :([/QUOTE]

[quote name='zuzolandia'][B][I]Hejo;-)
buziak dla dzielnego bezjajecnego Ozika ...wsadz mu tera na wielkanoc pisanki do jego koszycka ;-)

oooooooooooooo bidny Oranzuś...
[*]
[*]
[*]

kusele posyłam jak mawia moj Demolator ;-)[/I][/B][/QUOTE]

[quote name='deer_1987']ojej :( ale piekn :([/QUOTE]

[B][FONT=Arial][COLOR=Navy]cholernie mi ciężko , choć to nie mój zwierz , ale dzieki niemu pokochałam takie Smoki ...wiem też jak ciężko dziś Magdzie:-([/COLOR][/FONT][/B]