dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):śmieszne , malutkie tylko troche nie fotogieniczne :painting: .Może kilka ładniejszych jurto wybiorę i ufocę , ale przepisik napiszę bo łatwiutki .A dałam już przepis na pizzę i ciemne ciastko / z fotką / mniaaaaaaaaaaaaaami czekam ;) Quote
Lucy* Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 A jaki wzrok :shocked!: Nie podchodź do koffanego łóżeczka :shocked!::lol: Quote
Majka_Gizmo Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Jakie piękne zdjęcie... Ozunio jest taki słodki... Alicja melduję,że zakochałam się w Twoim syneczku . Quote
Alicja Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Majka , nieskromnie przyznam ,że ja też jestem w nim zakoffana .To taka moja 30 kg przytulanka .:great: Ale muszę też dodać , że kiedy po śmierci Harleya -boxia rozważalismy kupno kolejnego psiaczka to z małych piesków był brany pod uwagę właśnie Mopsik / jedyny z małych psów które toleruje mój TZ , powiedział , że pod kara utraty zycia nie wyszedłby z jamnikiem , pekińczykiem , yorkiem , czy innym psem mini , ale mopsik TAK był brany pod uwagę , tyle , że nie znalazłam w pobliżu hodowli i zaczęlismy szukać ASTa/ Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dlaczego już po świętach :-o Nic Wam do jedzenia nie zostalo? :o Quote
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 U Ali, mam nadzieje, jutro bedzi wyzerka!!!!! Quote
sylwiaskalska Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Alicjo w mojej galerii już wkleiłam o Bokserach z encyklopiedii :) Miłej lekturki :) kliknij Quote
agabass Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 cholerka biedny ozzborn nikt mu nie powiedział, że święta nie trwają wiecznie Quote
KaRa_ Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jeszcze tak zle Ozzy nie ma bo jeszcze ma cukierki8) Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 PIKA napisał(a):Nic Wam do jedzenia nie zostalo? :oPIKA zostało , zostało , ale Ozzy to taki lep na słodycze a w gruncie rzeczy ma zabronione / no czasami 1 ciasteczko :great: / Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Alicja - mam w takim razie pytanko: czy sama robisz Ozziemu ciasteczka? Takie chyba moze jeść co? Ja na święta zrobiłam dla piechów ciastka z Gerbera :lol: bardzo szybko sie robi a psiurom smakuje też bardzo :) Debe.. mówisz ze chcesz wpaść na pierożki? :lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Gosiek napisał(a):Alicja - mam w takim razie pytanko: czy sama robisz Ozziemu ciasteczka? Takie chyba moze jeść co? Ja na święta zrobiłam dla piechów ciastka z Gerbera :lol: bardzo szybko sie robi a psiurom smakuje też bardzo :) Debe.. mówisz ze chcesz wpaść na pierożki? :lol:Ozzy bardzo lubi ciasteczka wątróbkowe i z ACANY , ale uwielbia biszkopty i ciasteczka mojej produkcji , ale ,, ludziowe'':great: A na pierożki to i ja bym wpadła :HUT012: / kurcze jak ja lubię jesć a nie lubie ich robić / Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 A ja lubie robić pierożki :great: Tylko potem jestem zawsze zdziwiona jak dużo czasu to pochłania ;) Kupiłam dziś znów Gerberka - tym razem jagniecinę z warzywkami - upiekę piechom ciacha na sylwestra :lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Gosiek napisał(a):A ja lubie robić pierożki :great: Tylko potem jestem zawsze zdziwiona jak dużo czasu to pochłania ;) Kupiłam dziś znów Gerberka - tym razem jagniecinę z warzywkami - upiekę piechom ciacha na sylwestra :lol:ja z Gerberka jeszcze nie piekłam , czy przepis jest podobny?? Quote
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ala - boj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shocked!::ak-shot::saeek::crazyeye: niestety .... przyjezdzamy..... godzina "W" okolo 16 - jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 sota36 napisał(a):Ala - boj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shocked!::ak-shot::saeek::crazyeye: niestety .... przyjezdzamy..... godzina "W" okolo 16 - jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o matyldo , sztaby na drzwi i zabijamy okna rodzinka W nadciaga :jumpie: / spisz dokładnie adres:sg168: / Quote
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ales Ty okropiczna, a jeszcze wczoraj to przez telefon tak mnie zapraszala!!! Ty aie kobito zdecyduj - bo masz jeszcze czas - juo bedzie po zawodach - tylko remoncik zrobisz..... Quote
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Mam - kiedys juz mi go podalas - mam nadziej ze trafimy i wszystko Wam zniszczymy!!!!! Gucio dostal podwojne zarelko, zeby mial powera... ty to jescze dobrze przemysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Kobiety - ale Wy jestescie, rozczulacie sie nad zdjeciami, no wiecie - - Wy sie z Ala pozegnajcie - jutro nadchodzi Gutek i wszystko pojdzie w dymem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Gosiek Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ja z Gerberka jeszcze nie piekłam , czy przepis jest podobny?? a bo ja wiem? Na oko zawsze robię :) Na ten wiekszy słoiczek Gerbera daję 1 jajo, pół szklanki płatków owsianych czy jeczniemmych, ząbek czosnku i mąki ile trzeba... rozwałkowuję na około pół centymetra i potem wycinam ciacha. Piekę w 200oC około 15-20 minutek i już :eggface: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 sota36 napisał(a):Kobiety - ale Wy jestescie, rozczulacie sie nad zdjeciami, no wiecie - - Wy sie z Ala pozegnajcie - jutro nadchodzi Gutek i wszystko pojdzie w dymem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool1: jakby cóś to wezwę służby porządkowe;-) Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Gosiek napisał(a):a bo ja wiem? Na oko zawsze robię :) Na ten wiekszy słoiczek Gerbera daję 1 jajo, pół szklanki płatków owsianych czy jeczniemmych, ząbek czosnku i mąki ile trzeba... rozwałkowuję na około pół centymetra i potem wycinam ciacha. Piekę w 200oC około 15-20 minutek i już :eggface:to chyba spróbuję zrobić ;-) Quote
sota36 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Ala - nie zapomnij, ze my przyjedziemy ze sluzbami porzadkowymi (policja) - hihihi... my ja te terrorysty..... Quote
Recommended Posts