halgre Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [B][COLOR="#8b0000"]Witamy się po świętach :multi::multi::multi: Jak zwykle miałam trochę nadrabiania, ale dla takich zjeżdżających Ozzulków warto było :evil_lol: Kapitalne foty :multi:[/COLOR][/B] Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='rwpb']Ala chyba jednak zagubiła się na tych swoich rondach, bo nie może do siebie trafić :evil_lol: Rok temu postawili koło Szczecina market Auchan. Jest trochę na uboczu i nie ma kolejek nawet w sobotę. Jest to ostatni sklep w którym pakują zakupy w foliowe torebki[/QUOTE] u nas jeszcze tesco pakuje Quote
sota36 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Wpadam do Was z nadzieja, ze juz powoli imprezujecie sylwestrowo i sie z Wami napije ....kompociku z truskawek;) Quote
Alicja Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Izabela124.']Ale ładne ozdoby świąteczne. A Ozuulec jakiś taki znudzony świętami[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo ani śniegu ani piłki , to co to za święta [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']I wy, ludzie, chcecie to wszystko na stole zjeść...? [URL]http://images6.fotosik.pl/591/43cd95c648d1c0d0.jpg[/URL] Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzy by poradził ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']Alice super choina ile pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysznosci - shit a ja już na diecie ;) jako rehabilitator muszę zwrócić twoją uwagę na jeden szczegół PIES CI SIĘ GARBI : pa[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przywioze go na rehabilitacje [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb'][URL]http://images6.fotosik.pl/591/9d5950f409224d4b.jpg[/URL] mój serniczek :loveu::loveu::loveu: Tylko co on tam robi :hmmmm: Już wiem. Podglądnęłaś z mojego wątku przepisik :czytaj:[/QUOTE] [FONT=Arial][B]:oops:[COLOR=Red]no.... podgladnęłam [/COLOR][/B][/FONT] [quote name='Aga K']Witaj Alu :buzi: Ozzuuulek :) [URL]http://global.images6.fotosik.pl/591/43cd95c648d1c0d0.jpg[/URL] przesliczne choineczki i aniolki ahh :) pozdrawiam[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Aga :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cola']:errrr: akurat na czasie, bo na brzuchu to mu nie pokażę jak się jeździ :diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ładnie by było ...z bujaniem ;)[/B][/COLOR][/FONT] i nie było czerwone w czarne kropki?? :diabloti::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] fotki świąteczne super :p tylko Ozzulek wielce znudzony tymi świętami...[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nudne filmy puszczali [/B][/COLOR][/FONT]:roll: [quote name='rwpb']Przecież widać, że jest: [URL]http://images6.fotosik.pl/591/9d5950f409224d4b.jpg[/URL] [/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] niepraffda [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] [quote name='Cola']:ices_bla: ciekawe czy smakowało tak jak smakują biedronki, czyli obrzydliwie gorzko :megagrin:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja nie próbowałam :shake:...biedronek ma sie rozumieć [/B][/COLOR][/FONT]:megagrin: Quote
Alicja Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='rwpb']Widziałem reklamę w TV soku z biedronki. Gość pił i się wcale nie krzywił, więc może nie jest aż tak gorzko. Swoją drogą jak można wycisnąć litr soku z biedronki?[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pił pocukrowane :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cola']to wszystko sprawka E wszelakiej numeracji :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][B]no tak ...chemia [/B][/FONT] [quote name='Martens']A ta mąka to może i teraz lepiej się nadaje, ale jak ja kilka lat temu kupiłam, to brązowa była :p[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] pewnie kupilas żytnią :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']a ja właśnie pije kawe z biedronki , fakt lekko gorzka jest :diabloti: a ja bardzo lubię sklep o nazwie Biedronka , który otworzyli niedaleko mnie .. bo o ile wszędzie przed świętami były dzikie tłumy , to w tej biedronce - przyjemny luz :) bo tam ciężko dojechać HA[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też lubię ten sklepik :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Martens']Ja u siebie nie mogłam tak powiedzieć, Biedronka była najbardziej zapchanym sklepem w całym mieście; kolejka do kas zaczynała się jakieś 10 m po wejściu na sklep :roll: Weszłam i wyszłam, bo nie dało się nawet do półek nigdzie podejść, cały sklep był jedną wielką kolejką do kasy. Ja w ogóle lubię łazić po spożywczaku i wymyślać co by tu zjeść , ale nie przed świętami, kiedy są trzy kolejki - jedna po wózek, druga do mięsa, trzecia do kasy :p[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to chodź do naszej :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']tam, gdzie jest moja Biedronka, to są 4 domy na krzyż , tory kolejowe , nie ma autobusów - totalne zadupie. Dwa , to ta Biedronka nie jest we Warszawie , a nie wypada jechać do hiper market na prowincji , bo co ludzie powiedzą ? obciach na całą gminę :diabloti: Nieopodal jest tylko hotel pracowniczy , więc nawet jak jest mala kolejka , to idzie szybko , bo panowie robotnicy , to bułę , kawałek kiełbasy i browara biorą .. no mnie klną ,bo ja robie zakupy na cały tydzień , więc zajmuje dwa wózki i przy kasie troche do liczenia jest. Do Tesco , lidla tudzież innego markieta , nawet przed świętami nie podjeżdżałam , opinie co się tam dzieje , słyszałam na CB radiu .. a Biedroneczka w Ożarowie - puściutka , wszystko świeżutkie , pułki pełne :multi:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pełne dopóki nie przyszłaś na zakupy ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Apbt_sól']Laseczki szukam kogos na wizyte przed adopcyjną Dla Mikiego! szczeni AST!![/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]juz przekazane [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Agga'][B]Alu[/B] witaj po świętach. [URL]http://images42.fotosik.pl/49/95ac0f024b96276c.jpg[/URL] Ozulec wygląda tutaj jakby zesztywniał.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Cioteczko Aggo w naszych progach [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]też mamy takiego anioła na rynku,ale nie świeci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]popsułaś ??[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']szybkie zdołowane czesc[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]podnieś się [/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [B][I]Dobrywieczorek ;-) ja mam biedronke i lidla a i tak jezdze do ałszana oddalonego o kilka km ...;-) hihihihihi[/I][/B] Quote
Alicja Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='rwpb']Ala chyba jednak zagubiła się na tych swoich rondach, bo nie może do siebie trafić :evil_lol: Rok temu postawili koło Szczecina market Auchan. Jest trochę na uboczu i nie ma kolejek nawet w sobotę. Jest to ostatni sklep w którym pakują zakupy w foliowe torebki[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie zgubiła ...tylko do pracy już chodzi:roll: ... a wczoraj i dziś jeszcze była w odwiedzinkach :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre'][B][COLOR=#8b0000]Witamy się po świętach :multi::multi::multi: Jak zwykle miałam trochę nadrabiania, ale dla takich zjeżdżających Ozzulków warto było :evil_lol: Kapitalne foty :multi:[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]witaj Dinusiowa :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='sota36']Wpadam do Was z nadzieja, ze juz powoli imprezujecie sylwestrowo i sie z Wami napije ....kompociku z truskawek;)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]popijam herbatkę z cytrynką :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']jak tam biedroneczko :lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj ...żuczku :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Martens Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] pewnie kupilas żytnią :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] Pszenną tortową :p I w domu dostałam ataku śmiechu, że będę miała bury biszkopt :lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Martens']Pszenną tortową :p I w domu dostałam ataku śmiechu, że będę miała bury biszkopt :lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B] kakao było dosypać ;)[/B][/COLOR] Quote
Cola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja nie próbowałam :shake:...biedronek ma sie rozumieć [/B][/COLOR][/FONT]:megagrin:[/QUOTE] to ciesz się ciesz :evil_lol: nic smacznego...próbowałam różnych stworzonek :roll: tak to już jest jak się lata zbyt szybko po lesie Quote
rwpb Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]kakao było dosypać ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] Ja to zamiast kakao mam lepszy sposób i dużo tańszy. Przed robieniem ciasta nie myję rąk przez dwa dni :diabloti: Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='rwpb']Ja to zamiast kakao mam lepszy sposób i dużo tańszy. Przed robieniem ciasta nie myję rąk przez dwa dni :diabloti:[/QUOTE] sama ekologia:) Quote
rwpb Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Olcia']sama ekologia:)[/QUOTE] I wygoda i oszczędność. Tylko ostatnio był mały problem, bo jak robiłem sernik Ali to potrzebne było ciasto białe i ciemne. Musiałem umyć wtedy jedną rękę Quote
Maga100 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Olcia']u nas jeszcze tesco pakuje[/QUOTE] a u mnie wszystkie wsiowe sklepy nie są eko :diabloti: Alicjo, rozumiem, że przybywasz 4 stycznia i stoimy razem pod oknem szpitalnym? :diabloti: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='rwpb']Ja to zamiast kakao mam lepszy sposób i dużo tańszy. Przed robieniem ciasta nie myję rąk przez dwa dni :diabloti:[/QUOTE] hahahahhaha zapamiętać - nie kusić się na ciasto :evil_lol: [quote name='Maga100'] Alicjo, rozumiem, że przybywasz 4 stycznia i stoimy razem pod oknem szpitalnym? :diabloti:[/QUOTE] a co jest 4 stycznia :roll: mogę postać z wami :diabloti: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 debe zaopatrz się w sporo nospy, bo nic innego nie będziesz mogła brać przynajmniej tak było u mnie pierwszy dzień po cesarce domięśniowo ketanol żeby jaknajszybciej wstać a już później tylko nospa i chyba paracetamol Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Olcia']debe zaopatrz się w sporo nospy, bo nic innego nie będziesz mogła brać przynajmniej tak było u mnie pierwszy dzień po cesarce domięśniowo ketanol żeby jaknajszybciej wstać a już później tylko nospa i chyba paracetamol[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czemu ale po mojej bezproblemowej ciąży w fabryce ospy wisi mój plakat "klient roku" na gwiazdkę dostałam tira próbek nospy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nospe mam wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wezmę i wypakuje swoja walizkę i schowam "towar" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Olcia']debe zaopatrz się w sporo nospy, bo nic innego nie będziesz mogła brać przynajmniej tak było u mnie pierwszy dzień po cesarce domięśniowo ketanol żeby jaknajszybciej wstać a już później tylko nospa i chyba paracetamol[/QUOTE] no co ty? :crazyeye: ja dostałam domięśniowo dolargan (narkotyczny :cool3:), bo cierpiałam okrutnie, a potem miałam ketonal na każde zawołanie :p Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Maga100']no co ty? :crazyeye: ja dostałam domięśniowo dolargan (narkotyczny :cool3:), bo cierpiałam okrutnie, a potem miałam ketonal na każde zawołanie :p[/QUOTE] juuuuuuuuuuuuuuuuuuhu bedzie ćpanko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='dbsst']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wiem czemu ale po mojej bezproblemowej ciąży w fabryce ospy wisi mój plakat "klient roku" na gwiazdkę dostałam tira próbek nospy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nospe mam wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wezmę i wypakuje swoja walizkę i schowam "towar" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] debe normalnie Jasiek jest wszędzie myślałam że to twój topic a teraz patrzę a to ozulcowy:):) dzień dobry ozulcu:) Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Olcia']debe normalnie Jasiek jest wszędzie myślałam że to twój topic a teraz patrzę a to ozulcowy:):) dzień dobry ozulcu:)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo my jesteśmy jak bluszcz wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trochę mnie zdziwiło, że U Ali mi tu Jaśkujecie ale Ala powinna być przyzwyczajona do tego że sis xero jej zawsze bałagani w czystym topiku :diabloti: Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Maga100']no co ty? :crazyeye: ja dostałam domięśniowo dolargan (narkotyczny :cool3:), bo cierpiałam okrutnie, a potem miałam ketonal na każde zawołanie :p[/QUOTE] u nas nie dawali żeby małe człowieki się od razy nie wciągneły:):), to widać że co szpital to inny obyczaj, a ja osobiście czas po cesarce bardzo miło kojarze , po prau godzinach już sama śmigałam i tylko ciut bolało Quote
Olcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='dbsst']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo my jesteśmy jak bluszcz wszędzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trochę mnie zdziwiło, że U Ali mi tu Jaśkujecie ale Ala powinna być przyzwyczajona do tego że sis xero jej zawsze bałagani w czystym topiku :diabloti:[/QUOTE] nie warto czytać tytułu wątku bo i tak |Jasiek Quote
Recommended Posts