zuzolandia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='rwpb']Wisła, Istebna, Karpacz, Kudowa, Gołąb, Okolice :shake: A kiedy ruszycie nad morze? Jakby nie patrzec w te wymienione okolice NAM hanysom jest zdecydowanie blizej ;-) hihihi witankooo podrózniczko;-) Quote
Agga Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ja w sobotę i niedzielę będę w Wiśle i Istebnej ... ale bez Ozzulka .... bo to wyjazd z pracy ,więc liczę na jakieś widoczki z gór Czyli mały wypadzik się szykuje. Cześć Alutka. Quote
AlKil Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :cunao:Witaj Alutku! Wszystkiego naj w tym Nowym Roczku!!! Quote
halgre Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='zuzolandia']Jakby nie patrzec w te wymienione okolice NAM hanysom jest zdecydowanie blizej ;-) hihihi witankooo podrózniczko;-) Tak żeście mi przypomnieli ... Byłam kiedyś na kuligu w Ustroniu-Polanie, który zorganizował ksiądz który niegdyś uczył mnie religii w kościele Piotra-Pawła na Mikołowskiej /potem się przeniósł do Ustronia?/ Ależ było wspaniale ! Potem oczywiście przepyszny obiad, jego strrrrasznie wesoła gosposia Ale to byłam se wtedy jeszcze taką panienką A co do podróży nad morze - to kiedyś mieliśmy z męzem darmowe bilety na kolej N i se tak jeździliśmy gdzie jak leciało ... Np. do Gdyni na 1. dzień ! Na dni morza ! Quote
zuzolandia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='halgre']Tak żeście mi przypomnieli ... Byłam kiedyś na kuligu w Ustroniu-Polanie, który zorganizował ksiądz który niegdyś uczył mnie religii w kościele Piotra-Pawła na Mikołowskiej /potem się przeniósł do Ustronia?/ Ależ było wspaniale ! Potem oczywiście przepyszny obiad, jego strrrrasznie wesoła gosposia Ale to byłam se wtedy jeszcze taką panienką A co do podróży nad morze - to kiedyś mieliśmy z męzem darmowe bilety na kolej N i se tak jeździliśmy gdzie jak leciało ... Np. do Gdyni na 1. dzień ! Na dni morza ! a co roku jezdze na kulig do WISŁY -CZARNE który organizuje moja kumpela pani prezesowa chóru koscielnego ;-) naturalnie z sacrum nie ma on nic wspolnego ...jest zaje2biscie hihihi nad morze bym chciała ale cholernie daleko a nie wiem czy nasza Fela by zdzierżyła taką podróż ;-) Quote
rwpb Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Narzekacie tylko. My z Atosem to sobie nawet pojechaliśmy na łykend za Wrocław. A nad morze wcale nie jest daleko. Tylko 96km :evil_lol: ode mnie Quote
Alicja Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='rwpb']Wisła, Istebna, Karpacz, Kudowa, Gołąb, Okolice :shake: A kiedy ruszycie nad morze? z Ozzym i TZtem w maju lub czerwcu ;) najprawdopodobniej w okolice Kołobrzegu do Grzybowa [quote name='Maga100']jeżeli będziesz wstawiała zdjęcia na dogo, to jakiś czas wytrzymam, przynajmniej aż się porządnie wyśpię i wynudzę :diabloti: oczywiście że oczywiście ;) [quote name='Olcia']dzień dobry Panie Oz:) witaj Matko pracująca ;) [quote name='Iv_']Dzień dobry Alu z Ozulkiem :loveu: beruś Ivuś :loveu: [quote name='zuzolandia']Jakby nie patrzec w te wymienione okolice NAM hanysom jest zdecydowanie blizej ;-) hihihi witankooo podrózniczko;-) ano zdecydowanie bliżej :grins: [quote name='Agga']Czyli mały wypadzik się szykuje. Cześć Alutka. będę się dotleniać ;) Witaj [quote name='AlKil']:cunao:Witaj Alutku! Wszystkiego naj w tym Nowym Roczku!!! :multi: Ewunia [quote name='halgre']Tak żeście mi przypomnieli ... Byłam kiedyś na kuligu w Ustroniu-Polanie, który zorganizował ksiądz który niegdyś uczył mnie religii w kościele Piotra-Pawła na Mikołowskiej /potem się przeniósł do Ustronia?/ Ależ było wspaniale ! Potem oczywiście przepyszny obiad, jego strrrrasznie wesoła gosposia Ale to byłam se wtedy jeszcze taką panienką A co do podróży nad morze - to kiedyś mieliśmy z męzem darmowe bilety na kolej N i se tak jeździliśmy gdzie jak leciało ... Np. do Gdyni na 1. dzień ! Na dni morza ! oj my kiedyś nad morze co roku ...ale było fajowsko ....pod namioty [quote name='zuzolandia']a co roku jezdze na kulig do WISŁY -CZARNE który organizuje moja kumpela pani prezesowa chóru koscielnego ;-) naturalnie z sacrum nie ma on nic wspolnego ...jest zaje2biscie hihihi nad morze bym chciała ale cholernie daleko a nie wiem czy nasza Fela by zdzierżyła taką podróż ;-) no ja sie boje jak Ozzy sie będzie zachowywał :hmmmm: [quote name='rwpb']Narzekacie tylko. My z Atosem to sobie nawet pojechaliśmy na łykend za Wrocław. A nad morze wcale nie jest daleko. Tylko 96km :evil_lol: ode mnie cffaniaki ;) Quote
zuzolandia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='rwpb']Narzekacie tylko. My z Atosem to sobie nawet pojechaliśmy na łykend za Wrocław. A nad morze wcale nie jest daleko. Tylko 96km :evil_lol: ode mnie ale dowcipny hihihi ........j fcale nie narzekamy ;-)ja bym raczej powiedziała ze leń nas tropi i budżet ;-) Quote
rwpb Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Morza szum ptaków śpiew złota plaża pośród drzew... Wszystko to w letnie dni... Ale to trzeba przeżyć na żywo Quote
zuzolandia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='rwpb']Morza szum ptaków śpiew złota plaża pośród drzew... Wszystko to w letnie dni... Ale to trzeba przeżyć na żywo .........jezeli nic nie stanie na przeszkodzie to wybieramy sie do Białogóry na kilka letnich dni ;-) ......... ..........plaze jak na Dominikanie .....białe....... foty widziałam ;-) Quote
halgre Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='zuzolandia']ale dowcipny hihihi ........j fcale nie narzekamy ;-)ja bym raczej powiedziała ze leń nas tropi i budżet ;-) Budżet, budżet !!!!!!!!! A leń - to swoją drogą !!!!! A nad morze to i tak pojadę jeszcze przed śmiercią ... Quote
Alicja Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='zuzolandia']ale dowcipny hihihi ........j fcale nie narzekamy ;-)ja bym raczej powiedziała ze leń nas tropi i budżet ;-) otóż to ...budżet ...... [quote name='rwpb']Morza szum ptaków śpiew złota plaża pośród drzew... Wszystko to w letnie dni... Ale to trzeba przeżyć na żywo oj było sie nie raz ;) [quote name='zuzolandia'].........jezeli nic nie stanie na przeszkodzie to wybieramy sie do Białogóry na kilka letnich dni ;-) ......... ..........plaze jak na Dominikanie .....białe....... foty widziałam ;-) my latem odpada , boOzzulek by sobie po plaży nie pobiegał a poza sezonem jest szansa na bieganko [quote name='halgre']Budżet, budżet !!!!!!!!! A leń - to swoją drogą !!!!! A nad morze to i tak pojadę jeszcze przed śmiercią ... gdzie tam jeszcze do setki ;) Quote
Tengusia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 a ja jesli wszystko pojdzie po mojej mysli za rok na wiosne albo na jesien (to zalezy od mojego funduszu na koncie hihi :roll:) wybiore sie znow do siostry :bigcool::Cool!::bigcool: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jak obiecała fotki, to niech teraz wstawia! pzdr. Quote
agnes1 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 a ja właśnie wróciłam z... zaqpów :grins: skoro dyskusja o WYPADACH :diabloti: Quote
agnes1 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [FONT=Arial]:cool3: sces mafeffke?? :grins:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='rwpb']Tak myślę, że może nad morze w niedzielę? zaś snokfiosz :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='rwpb']Tak myślę, że może nad morze w niedzielę? [FONT=Arial]yhmmmm , ale w maju ;)[/FONT] [quote name='agnes1']a ja właśnie wróciłam z... zaqpów :grins: skoro dyskusja o WYPADACH :diabloti: [FONT=Arial]no tak .... mówili że był napad na Centra Handlowe ;):evil_lol:[/FONT] [quote name='agnes1'][FONT=Arial]:cool3: sces mafeffke?? :grins:[/FONT] [FONT=Arial]:diabloti::evil_lol::evil_lol:scem :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: tylko gdzie ją włożyć ;)[/FONT] [quote name='zuzolandia']zaś snokfiosz :diabloti::diabloti: [FONT=Arial]za błozna nas robi :mad:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:diabloti::evil_lol::evil_lol:scem :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: tylko gdzie ją włożyć ;)[/FONT] [FONT=Arial] twoja marfeffka, twoja brocha..... TFU! sprawa.... bałwanku :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] twoja marfeffka, twoja brocha..... TFU! sprawa.... bałwanku :roll:[/FONT] [FONT=Arial]..... bawłanica ;)[/FONT] Quote
rwpb Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]yhmmmm , ale w maju ;)[/FONT] W maju też. A jak będzie znośna pogoda to jutro Quote
Olcia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 dzień dobry oZ:) dziś ciotka się późno wita , bo wawke zasypało i ledwo do pracy dojechałam normalnie po zaspach:) Quote
Alicja Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 rwpb napisał(a):W maju też. A jak będzie znośna pogoda to jutro jest wyjście , jak zacznie się odwilż to ...prosto do morza ;) Olcia napisał(a):dzień dobry oZ:) dziś ciotka się późno wita , bo wawke zasypało i ledwo do pracy dojechałam normalnie po zaspach:) witaj Olcia , ranny ptaszku :multi: U nas w nocy padał deszcz :roll: ciekawe jaka pogoda będzie w górach i czy warto taszczyć tego aparata :hmmmm: Quote
Recommended Posts