Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 rwpb napisał(a):To się tyczy także tych przyszłych Nieważne, młoda jeszcze jestem, to mogę sobie pozwolić... ;) Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ach starsze, to mają najwięcej wigoru! :eviltong: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wyspanie mnie boli głowa - tylko nie wiem od czego hahahahhahahahhaha Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [FONT=Arial]Witam WAs Wszystkich w Nowy ..oby lepszym Roku :hand: za pomyślność [/FONT] Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wszystkie fotki z zeszłego roku. Nie masz nowych? Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 rwpb napisał(a):Wszystkie fotki z zeszłego roku. Nie masz nowych? nic nowego nie mam ....wczoraj tylko potrzymałam aparat w łapkach i poszedł leżeć ...jak się wykuruję to obiecuję się poprawić ;) Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Na kurację polecam alkaprim. Jest skuteczny :lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 rwpb napisał(a):Na kurację polecam alkaprim. Jest skuteczny :lol: [FONT=Arial]ale ja mam Biseptol , apo-naproxen , fluimucil , herbatki z miodem , tantum verde i inne badziewie:placz:a jutro miałam jechać do Klocków :placz: [/FONT] Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Alicja napisał(a):obiecuję się poprawić ;) To jest postanowienie noworoczne? Ja mam tylko jedno postanowienie: nic nie postanawiać :lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 rwpb napisał(a):To jest postanowienie noworoczne? Ja mam tylko jedno postanowienie: nic nie postanawiać :lol: to nie noworoczne postanowienie ...ja Wam tak zawsze oki mydle tym że sie poprawie :grins: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nic się nie poprawiać, tylko być lepszym w tym co się robi! Quote
Iv_ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Noworoczne dzień dobry :loveu: :evil_lol: Kaca niet, bo po dwóch kieliszkach szampana być nie może :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst ćwiczenia w nowym roku masz jak w banku - wiesz ile kilometrów się na spacerkach z dzieckiem robi :D... i dietę też jak ci się trafi bardziej aktywny maluch - na jedzenia czasu nie będzie ;). a ja wyglądam jak wyglądam, bo Smoku od urodzenia był leniem i biegać za nim nie musiałam :D Alicja tobie to tylko braku bólu glowy w nowym roku życzyć... i dotrzymania wszystkich obeitnic noworocznych ;) Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):jak urodzi się Jan nie będzie mnie już na dg SŁOWO :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiscie, ze cię nie będzie :shake: będziesz zajęta myciem, sterylizowaniem, praniem, a wszystko żeby wygonić zarazki :diabloti: Olcia napisał(a): coś ciężko mi się widzi dzisiejsza noc bo co głośniej strzelą Alan się co chwila wybudza u nas strzelali wszyscy sąsiedzi, a sąsiad z posesji obok walił nam akurat nad ogródkiem :diabloti: Pod oknem tadziowym :diabloti: Właściciel okna jednak oka nie otwarł :p Alicja napisał(a):[FONT=Arial]raczej się nie zapowiada ... dopadła mnie w nocy jakaś zaraza... oczy mam zapuchnięte , z nosa sie leje a głos mam jak ropucha :placz::placz::placz:[/FONT] a mówilam, mówilam, zrób na wódeczce, a nie na spirycie :diabloti: dbsst napisał(a):jejcia ja juz nie moge sie doczekac jak bęe mogla wrócic do ćwiczeń to mi najbardziej teraz doskwiera :D mnie kazali czekać pół roku :shake: ale to i tak nie ma znaczenia, bo i tak mi się nie chce :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 bonsai_88 napisał(a):dbsst ćwiczenia w nowym roku masz jak w banku - wiesz ile kilometrów się na spacerkach z dzieckiem robi :D... i dietę też jak ci się trafi bardziej aktywny maluch - na jedzenia czasu nie będzie ;). tak tak tak tak mi mów :loveu::evil_lol: Maga100 napisał(a):oczywiscie, ze cię nie będzie :shake: będziesz zajęta myciem, sterylizowaniem, praniem, a wszystko żeby wygonić zarazki :diabloti: mnie kazali czekać pół roku :shake: ale to i tak nie ma znaczenia, bo i tak mi się nie chce :evil_lol: będę latać na mopie i wyparzac cycki BĘDĘ :evil_lol: A myślisz, że ja 05 juz pójdę na silke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Noworoczne buzaki przyslam Ci dac ;-) ale tak z dalekaaa coby te Twoje zarazki na mnie nie przelazły ;-) Quote
halgre Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Witamy w Nowym Roku [/FONT] Quote
Aga K Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jejku. ale sie rozgadaliscie ;) Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Alu :) Quote
Agga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Alu Tobie i całej rodzince wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ala na przeziębienie, grypkę itp. najlepsza jest herbatka parzona z suchych łodyg malin. Przy okazji spróbuj Quote
bonsai_88 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 O... że herbatka z owoców malin [słodzona sokiem malinowym :P] jest świetna to wiedziałam, ale o łodygach nie... Quote
Recommended Posts