Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rwpb napisał(a):
Wszystkie fotki z zeszłego roku. Nie masz nowych?

nic nowego nie mam ....wczoraj tylko potrzymałam aparat w łapkach i poszedł leżeć ...jak się wykuruję to obiecuję się poprawić ;)

Posted

rwpb napisał(a):
Na kurację polecam alkaprim. Jest skuteczny :lol:

[FONT=Arial]ale ja mam Biseptol , apo-naproxen , fluimucil , herbatki z miodem , tantum verde i inne badziewie:placz:a jutro miałam jechać do Klocków :placz:
[/FONT]

Posted

rwpb napisał(a):
To jest postanowienie noworoczne? Ja mam tylko jedno postanowienie: nic nie postanawiać :lol:

to nie noworoczne postanowienie ...ja Wam tak zawsze oki mydle tym że sie poprawie :grins:

Posted

dbsst ćwiczenia w nowym roku masz jak w banku - wiesz ile kilometrów się na spacerkach z dzieckiem robi :D... i dietę też jak ci się trafi bardziej aktywny maluch - na jedzenia czasu nie będzie ;).

a ja wyglądam jak wyglądam, bo Smoku od urodzenia był leniem i biegać za nim nie musiałam :D

Alicja tobie to tylko braku bólu glowy w nowym roku życzyć... i dotrzymania wszystkich obeitnic noworocznych ;)

Posted

dbsst napisał(a):
jak urodzi się Jan nie będzie mnie już na dg SŁOWO :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oczywiscie, ze cię nie będzie :shake:
będziesz zajęta myciem, sterylizowaniem, praniem, a wszystko żeby wygonić zarazki :diabloti:

Olcia napisał(a):

coś ciężko mi się widzi dzisiejsza noc bo co głośniej strzelą Alan się co chwila wybudza

u nas strzelali wszyscy sąsiedzi, a sąsiad z posesji obok walił nam akurat nad ogródkiem :diabloti: Pod oknem tadziowym :diabloti: Właściciel okna jednak oka nie otwarł :p

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]raczej się nie zapowiada ... dopadła mnie w nocy jakaś zaraza... oczy mam zapuchnięte , z nosa sie leje a głos mam jak ropucha :placz::placz::placz:[/FONT]

a mówilam, mówilam, zrób na wódeczce, a nie na spirycie :diabloti:
dbsst napisał(a):
jejcia ja juz nie moge sie doczekac jak bęe mogla wrócic do ćwiczeń
to mi najbardziej teraz doskwiera :D

mnie kazali czekać pół roku :shake:
ale to i tak nie ma znaczenia, bo i tak mi się nie chce :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
dbsst ćwiczenia w nowym roku masz jak w banku - wiesz ile kilometrów się na spacerkach z dzieckiem robi :D... i dietę też jak ci się trafi bardziej aktywny maluch - na jedzenia czasu nie będzie ;).

tak tak tak tak mi mów :loveu::evil_lol:

Maga100 napisał(a):
oczywiscie, ze cię nie będzie :shake:
będziesz zajęta myciem, sterylizowaniem, praniem, a wszystko żeby wygonić zarazki :diabloti:

mnie kazali czekać pół roku :shake:
ale to i tak nie ma znaczenia, bo i tak mi się nie chce :evil_lol:

będę latać na mopie i wyparzac cycki BĘDĘ :evil_lol:
A myślisz, że ja 05 juz pójdę na silke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: