rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Łodygi suszy się w pęczku, potem zaparza w garnuszku. Najlepsze jednak są takie, które naturalnie wyschną. Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Iv_']Noworoczne dzień dobry :loveu: :evil_lol: Kaca niet, bo po dwóch kieliszkach szampana być nie może :diabloti: [FONT=Arial]na ja piłam miętkę :diabloti:[/FONT] [quote name='bonsai_88']dbsst ćwiczenia w nowym roku masz jak w banku - wiesz ile kilometrów się na spacerkach z dzieckiem robi :D... i dietę też jak ci się trafi bardziej aktywny maluch - na jedzenia czasu nie będzie . [FONT=Arial]eeee debe MUSI mieć czas na jedzenie ;)[/FONT] a ja wyglądam jak wyglądam, bo Smoku od urodzenia był leniem i biegać za nim nie musiałam :D Alicja tobie to tylko braku bólu glowy w nowym roku życzyć... i dotrzymania wszystkich obeitnic noworocznych ;) [FONT=Arial]:lol:ale mi nikt nic nie obiecywał [/FONT] [quote name='Maga100']oczywiscie, ze cię nie będzie :shake: będziesz zajęta myciem, sterylizowaniem, praniem, a wszystko żeby wygonić zarazki :diabloti: [FONT=Arial]mopem parowym [/FONT] u nas strzelali wszyscy sąsiedzi, a sąsiad z posesji obok walił nam akurat nad ogródkiem :diabloti: Pod oknem tadziowym :diabloti: Właściciel okna jednak oka nie otwarł :p [FONT=Arial]przyznaj sie co mu dałaś [/FONT] a mówilam, mówilam, zrób na wódeczce, a nie na spirycie :diabloti: [FONT=Arial]ale TZ mówił że likarstwo na szpyrolu sie robi :roll:[/FONT] mnie kazali czekać pół roku :shake: ale to i tak nie ma znaczenia, bo i tak mi się nie chce :evil_lol: [quote name='dbsst']tak tak tak tak mi mów :loveu::evil_lol: będę latać na mopie i wyparzac cycki BĘDĘ :evil_lol: A myślisz, że ja 05 juz pójdę na silke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]cycki też mopem ??[/FONT] [quote name='zuzolandia']Noworoczne buzaki przyslam Ci dac ;-) ale tak z dalekaaa coby te Twoje zarazki na mnie nie przelazły ;-) [FONT=Arial]przez maseczkę Zuzolku ;)[/FONT] [quote name='rwpb']Ala się obija i żałuje zdjątek :shake: [FONT=Arial]i ty przeciwko mnie ??[/FONT] [quote name='halgre'][FONT=Georgia]Witamy w Nowym Roku [/FONT] [FONT=Arial]witaj Halinko [/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Aga K']jejku. ale sie rozgadaliscie ;) Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Alu :) [FONT=Arial]podziękował ;)[/FONT] [quote name='anetta']Cześć Ala w Nowym roku :multi: [FONT=Arial]witaj Anetko :multi:[/FONT] [quote name='Agga']Alu Tobie i całej rodzince wszystkiego dobrego w Nowym Roku. [FONT=Arial]Agga :calus:[/FONT] [quote name='rwpb']Ala na przeziębienie, grypkę itp. najlepsza jest herbatka parzona z suchych łodyg malin. Przy okazji spróbuj [FONT=Arial]miałam suszone owoce i liście ale wyszły :shake:[/FONT] [FONT=Arial]póki co pije z cytryną i miodem wrzosowym [/FONT] [quote name='bonsai_88']O... że herbatka z owoców malin [słodzona sokiem malinowym :P] jest świetna to wiedziałam, ale o łodygach nie... [FONT=Arial]susz zaparzany na świezo najlepszy [/FONT] [quote name='rwpb']Łodygi suszy się w pęczku, potem zaparza w garnuszku. Najlepsze jednak są takie, które naturalnie wyschną. [FONT=Arial]w cieniu i w przeciagu [/FONT] [quote name='dbsst']boje sie coś powiedziec [FONT=Arial] nic nie mów :roll:[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:lol:ale mi nikt nic nie obiecywał [/FONT] Ja o tych twoich obietnichach, co to ich nigdy dotrzymać nei potrafisz pisałam ;) Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='bonsai_88']Ja o tych twoich obietnichach, co to ich nigdy dotrzymać nei potrafisz pisałam ;) to pomówienie :roflt: jak nie potwierdzone u notariusza to nic nie było :roflt: no dobra obiecałam foty ...będą ...kiedyś tam ..... i chyba nic więcej nie obiecałam :hmmmm: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst']przyszłam zakręcić se loka i spadam :P mowiłam KUP PAPILOTY :diabloti: Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Alicja']i chyba nic więcej nie obiecałam :hmmmm: A strucel? :diabloti: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='rwpb']A strucel? :diabloti: oj to spoko ...przecie to nie noworoczne ;) [quote name='Vectra']melduje się noworocznie :diabloti: żyjesz :multi: Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a czemu mam nie żyć ? cóż ten świat by począł bez mojej osoby :diabloti: Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Też Wan dogo chodzi jak samochód na pierwszej godzinie nauki jazdy? Skokami do przodu? Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 rwpb napisał(a):Też Wan dogo chodzi jak samochód na pierwszej godzinie nauki jazdy? Skokami do przodu? świetne porównanie :evil_lol: Quote
halgre Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Doberek Coś to dogo dzisiaj za pomału chodzi ! Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 milcze odezwe sie ale...........................................haahaha Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']a czemu mam nie żyć ? cóż ten świat by począł bez mojej osoby :diabloti: [FONT=Arial]myślałam , żeś poległa w Pierdach :lol:[/FONT] [quote name='rwpb']Też Wan dogo chodzi jak samochód na pierwszej godzinie nauki jazdy? Skokami do przodu? :evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']świetne porównanie :evil_lol: :evil_lol: [quote name='halgre']Doberek Coś to dogo dzisiaj za pomału chodzi ! [FONT=Arial]pewnie na kacu noworocznym ;)[/FONT] [quote name='dbsst']milcze odezwe sie ale...........................................haahaha [FONT=Arial]i tak się nie boisz :hmmmm: normalnie w szoku jezdem :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 boje się ale przywiązanie jest silniejsze ja jak pies z twojego opisu hahahahhahahahahahhahaha Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']boje się ale przywiązanie jest silniejsze ja jak pies z twojego opisu hahahahhahahahahahhahaha mam nadzieje że się nie ślinisz tak jak on :roflt: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja']mam nadzieje że się nie ślinisz tak jak on :roflt: a ja mam nadzieje ze nie wali mi z papy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']a ja mam nadzieje ze nie wali mi z papy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wąchać nie będę :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja']wąchać nie będę :evil_lol: ja mam katar , to i tak nic nie czuje, a ona blisko mnie :diabloti: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']ja mam katar , to i tak nic nie czuje, a ona blisko mnie :diabloti: no tak ja też :diabloti: Quote
rwpb Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Tu nie ma niczego do śmiacia, to jest chyba próba wytrzymałości userów Quote
Recommended Posts