Alicja Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 DIXON ZAPRASZAhttp://www.dogomania.pl/forum/f99/zalapkuj-samochod-pomoz-przywrocic-nadzieje-dixonowi-do-30-07-a-141115/#post12541022 Quote
jonQuilla Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 cześć Mamcia :multi::loveu: przyszłam Cię sprawdzić :diabloti::eviltong: Quote
ice_t Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 doberk, obiadek zjedzony, idę sie zrelaksowac przy kawie ;) Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='jonQuilla']cześć Mamcia :multi::loveu: przyszłam Cię sprawdzić :diabloti::eviltong: :loveu::eviltong: [quote name='Medorowa']Doberek przy kawusi:loveu::loveu: doberek ...przy kawusi i pączusiu :p [quote name='ice_t']doberk, obiadek zjedzony, idę sie zrelaksowac przy kawie ;) no to pijemy razem ;) Quote
*zaba* Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 witanko, cos tu czytalam o ilosci zdjec psiowych. Moi Rodzice juz kilkakrotnie pisali,ze chcieliby wreszcie dostac zdjecia wnukow,a nie Kamela :diabloti: Quote
Vectra Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Alicja']:roll: Warszawa: �mierdz�ca hodowla ps�w w domku jednorodzinnym [WIDEO] i pomyśleć że ta dzielnica jest tuż tuż kołomnie :shake: czy to się kiedyś skończy ? ja rozumiem bezrobocie .. ale można złom zbierać Quote
Wyjątek Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Cześć Alu! U Was też taki upał? Ja się rozpływam. Pół dnia na dworzu spędziłam ale juz nie dawałam rady. Skryłam się w cieniu mieszkania i robię spóźnione wiosenne porządki ;) Pozdrawiamy! Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='*zaba*']witanko, cos tu czytalam o ilosci zdjec psiowych. Moi Rodzice juz kilkakrotnie pisali,ze chcieliby wreszcie dostac zdjecia wnukow,a nie Kamela :diabloti: :roll: moi już milczą w temacie :evil_lol: [quote name='Vectra']i pomyśleć że ta dzielnica jest tuż tuż kołomnie :shake: czy to się kiedyś skończy ? ja rozumiem bezrobocie .. ale można złom zbierać nooo , a ja też zawsze musze coś wyszperać :angryy: [quote name='Wyjątek']Cześć Alu! U Was też taki upał? Ja się rozpływam. Pół dnia na dworzu spędziłam ale juz nie dawałam rady. Skryłam się w cieniu mieszkania i robię spóźnione wiosenne porządki ;) Pozdrawiamy! masakra ...nie ma czym oddychać , bo ziemia paruje :cool1: Quote
Rinuś Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Vectra']i pomyśleć że ta dzielnica jest tuż tuż kołomnie :shake: czy to się kiedyś skończy ? ja rozumiem bezrobocie .. ale można złom zbierać Taaa ze studzienek i potem można wpaść w takową dziurę i się utopić :shake: U nas rozebrali stadion Unibaxu...było kilka studzienek i już sa pokradnięte przykrywy...taka studzienka odsłonięta w wysokiej trawie jest serio niebezpieczna... Ciekawe co będzie z psami z tej "hodowli"... [quote name='Alicja'] masakra ...nie ma czym oddychać , bo ziemia paruje :cool1: U nas to samo:shake: ale na wieczór zrobiło się przyjemniej...szkoda , że mieszkam na parterze u muszę mieć zamknięty balkon na noc :shake: Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Rinuś'] U nas to samo:shake: ale na wieczór zrobiło się przyjemniej...szkoda , że mieszkam na parterze u muszę mieć zamknięty balkon na noc :shake: ja na szczęście 4 piętro ... więc spoczko pootwierane , bo mam saune w domu :razz::razz: Quote
Matusz Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 u nas to samo, sauna za darmochę :diabloti: na szczęście okno całe otwarte:p Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Matusz']u nas to samo, sauna za darmochę :diabloti: na szczęście okno całe otwarte:p :roll: kurde chyba nie jestem pasjonatką sauny :razz::razz:...dobra spadówa spać ...o 5.15 pobudka ....dziecka od 6 stoją pod przedszkolem :diabloti:...normalnie aż zal :shake: Quote
Matusz Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Alicja'] ....dziecka od 6 stoją pod przedszkolem :diabloti:...normalnie aż zal :shake: hahaha:evil_lol: Branocka :) Quote
Rinuś Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Alicja'] :roll: kurde chyba nie jestem pasjonatką sauny :razz::razz:...dobra spadówa spać ...o 5.15 pobudka ....dziecka od 6 stoją pod przedszkolem :diabloti:...normalnie aż zal :shake: 6?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Albo rodzice ostro zapracowani albo przepisy jakieś posrane :shake: Dobranoc :loveu: ps.ja ledwo na 8 się wyrabiam do pracy :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Matusz']hahaha:evil_lol: :mad: nie śmiać sie z dziecków .... ja tam być musze o tej porze ...ale dzieci po co :hmmmm::diabloti: Quote
Matusz Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Alicja']:mad: nie śmiać sie z dziecków .... ja tam być musze o tej porze ...ale dzieci po co :hmmmm::diabloti: bo tego... sobie wyobraziłem jak to komicznie musi wyglądać :evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 czesc :hand: przyszlam ci powiedziec ze do pracy ide i wcale ale to wcale mi sie nie chce :placz: Quote
Alicja Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Matusz']bo tego... sobie wyobraziłem jak to komicznie musi wyglądać :evil_lol::evil_lol: :mad: co w tym komicznego :razz::razz::eviltong: [quote name='Tengusia']czesc :hand: przyszlam ci powiedziec ze do pracy ide i wcale ale to wcale mi sie nie chce :placz: ooo jak ty to pisałaś to ja już siedziałam w pracy :razz::razz: Pamietaj , ze masz mi napisać plan :razz::evil_lol: na poniedzialek Quote
Vectra Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ja mieszkam na parterze :evil_lol: okno balkonowe otwarte na roścież , furtka otwarta .... znaczy kluczem nie zakluczona - ale kto do mnie wejdzie ? :evil_lol: dziś jest paskudna pogoda :shake: duchota znowu i muchi gryzą :angryy: Quote
Tengusia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Alicja'] ooo jak ty to pisałaś to ja już siedziałam w pracy :razz::razz: Pamietaj , ze masz mi napisać plan :razz::evil_lol: na poniedzialek pamietam pamietam :grins: Quote
halgre Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :hand::hand::hand: Ale waliły grzmoty dzisiaj :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dindek akurat na spacerku był ... i jak wyrwał w tył zwrot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prosto do domu :eviltong: Potem już tylko w łazience sobie leżał ... :roll: Quote
Basia&Safi Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Nooo pamietam pamietam jak mnie rano targali do psiećkola :evil_lol: a jak nie bylo psieckola to do baci albo sasiadki i tak se bylo fajnie :loveu: Quote
Matusz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Alicja']:mad: co w tym komicznego :razz::razz::eviltong: no to jak te dziecioki stoją i czekają :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts