Alicja Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Matusz']hej Alicjo :loveu: [FONT=Arial] :hand: :loveu::loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 witam w ten kiepski pogodowo dzień :loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]o dżisys jaka Ty radosna :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:życie jest pięęękne :beerchug::beerchug:[/FONT] Quote
Tengusia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:życie jest pięęękne :beerchug::beerchug:[/FONT] czy ty wiesz cos czego my nie wiemy zes taka radosna :hmmmm: Quote
Selket Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Cześć Alusiu :loveu: :loveu: Przyszłam Ci zrobić "puuupuuuppuuuu" :grins: :grins: Quote
Alicja Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Witamy. :) Jak mija dzionek? :p [FONT=Arial]ciekawie :p[/FONT] [quote name='e.v.a']witam w ten kiepski pogodowo dzień :loveu::loveu: :loveu: [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:życie jest pięęękne :beerchug::beerchug:[/FONT] [FONT=Arial] ale masz werwę :evil_lol:[/FONT] [quote name='Tengusia']czy ty wiesz cos czego my nie wiemy zes taka radosna :hmmmm: [FONT=Arial]no dziwna siakaś :p[/FONT] [quote name='Selket']Cześć Alusiu :loveu: :loveu: Przyszłam Ci zrobić "puuupuuuppuuuu" :grins: :grins: [FONT=Arial]ale ja nie stoje na torach :grins:[/FONT] Quote
halgre Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]ale masz werwę :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no dziwna siakaś :p[/FONT] [FONT=Georgia]A mam ... a co ... :diabloti: Dziwna :crazyeye: ??? :crazyeye: Nierozumieć ja tego ... :shake::evil_lol: A tak wogle to dzieńdoberek [/FONT] Quote
Alicja Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]A mam ... a co ... :diabloti: Dziwna :crazyeye: ??? :crazyeye: Nierozumieć ja tego ... :shake::evil_lol: A tak wogle to dzieńdoberek [/FONT] [FONT=Arial] :multi::multi::multi:berek wesołku :p[/FONT] [quote name='agbar']Zyje,melduje sie,cmokam:loveu: :multi::loveu: [quote name='Bullila.nl']Witamy sie goraco:diabloti: [FONT=Arial] wg aury to odwituję mokro :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
bianka19 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Witam :p:p Jestem tu pierwszy raz i będe często zaglądać.. Ozzy jest śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: Zapraszam do mnie Quote
XXL Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='anastacia']a proszę ;) A tu mała stafficzka, hodowla bodajże z Wrocławia Bawilem sie z tym malestwem :) Quote
Alicja Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='bianka19']Witam :p:p Jestem tu pierwszy raz i będe często zaglądać.. Ozzy jest śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: Zapraszam do mnie [FONT=Arial] witaj u Nas :p[/FONT] [quote name='XXL']Bawilem sie z tym malestwem :) [FONT=Arial]pokazał byś lepiej Agrafcię :loveu:[/FONT] Quote
halgre Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://i42.tinypic.com/2qw1zwz.jpg [FONT=Georgia]Słodka ta mała [/FONT]:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='halgre58']http://i42.tinypic.com/2qw1zwz.jpg [FONT=Georgia]Słodka ta mała [/FONT]:loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]aż by się chciało takiego słodziaka :loveu:[/FONT] Quote
Matusz Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dobry wieczór :p ja poproszę o fotiszony Ozzulca:lol::lol: Quote
halgre Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]aż by się chciało takiego słodziaka :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Och ... kłaniam się jak nie wiem co ... w ponurą narazie sobotę ...:grins::grins::grins: A tego słodziaka - owszem - chciałoby się mieć, ale niech zostanie taka jaka jest ... :grins::grins::grins: będę bezpieczna :grins::grins::grins: [/FONT] Quote
Bowtruckle Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]w ponurą narazie sobotę ...:grins::grins::grins: [/FONT] oby tylko na razie :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Matusz']Dobry wieczór :p ja poproszę o fotiszony Ozzulca:lol::lol: [FONT=Arial]wiedziałeś kiedy przyjść ;)[/FONT] [quote name='halgre58'] [FONT=Georgia]Och ... kłaniam się jak nie wiem co ... w ponurą narazie sobotę ...:grins::grins::grins: A tego słodziaka - owszem - chciałoby się mieć, ale niech zostanie taka jaka jest ... :grins::grins::grins: będę bezpieczna :grins::grins::grins: [/FONT] [FONT=Arial]wstań ...kolanka sobie poobcierasz :grins: u nas już 2 nawalnice przeszły ...może jeszcze urosnę od tego deszczu :razz:[/FONT] [quote name='Bowtruckle']oby tylko na razie :shake: :evil_lol: [FONT=Arial]ooooo otóż to ...czekamy na sUonko ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts