Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Vogue napisał(a):Boze jestem wielka oferma.Ciezko mi bylo w starym dogo. Do tej pory nie nauczylam sie wstawiac zdjec, cytowac etc:-D:-D A tu taka tragedia.:vamp: NOWE DOGOto ciesz się , że nie musiałaś się 2 razy uczyć ;-) .Teraz już chyba tak zostanie to zacznij ćwiczyć 8-) .To się da przejść , jak ja netowe beztalencie coraz wiecej łapię to i ty poradzisz :lookarou: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Powiadomienia już się normują :flasings: Juz dostaję po góra dwie, trzy wiadomości, a potem koniec, dopóki nie zajrzę do danego topicu. Jest nadzieja :flasings: Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Maga100 napisał(a):Powiadomienia już się normują :flasings: Juz dostaję po góra dwie, trzy wiadomości, a potem koniec, dopóki nie zajrzę do danego topicu. Jest nadzieja :flasings:Hahaha, raczej tobie coś szwankuje, bo nic się nie normuje :evilbat: Ech, biorę boorki na spacer, a na Dogo nie wiem kiedy zawitam, bo mnie szlag trafił potężny!!! :evil: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 asher napisał(a):Hahaha, raczej tobie coś szwankuje, bo nic się nie normuje :evilbat: Ech, biorę boorki na spacer, a na Dogo nie wiem kiedy zawitam, bo mnie szlag trafił potężny!!! :evil: ucieczka to nie metoda 8-) naprawdę już dostaje tylko po jednym powiadomieniu... :flasings: Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 ja zmieniłam w ustawieniach ale nadal mi niestety wysyła 8-) :motz: Quote
malawaszka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 :drinka: dupadupadupa nie mam powiadomień żadnych aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja bez tego nie umiem Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 A dziś była u nas taka pogoda ;-) Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ala Piotr mój ukochany powiedziałze fajną pogodę macie u nas 1 cm sniegu i tez nieźle ale śnieg zacznie padac dopiero jak będzie + taki urok Torunia ... Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 A wieczorkiem byliśmy na spacerku zajączek z mamcią poszukiwania kopię Quote
sota36 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 A u nas slonko - bylo!! I blekitne niebo - a przeciez Rybnik to rzut beretem (moherowym) od Chorzowa! Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 malawaszka napisał(a)::drinka: dupadupadupa nie mam powiadomień żadnych aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja bez tego nie umiem wy to jakieś psuje jesteście :flasings: Ja mam powiadomienia i wszystko jak trzeba :-D Quote
sota36 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ja tez! Ja tez! juz mam powiadomienia - ustawilam sobie!!! Zuch dziewczyna ze mnie Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 A mi przed chwilą zezarło 2 fotki i pisanko:puppydog: Quote
Alka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 mnie też zjadło napisane posty:wallbash: Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 a mnie postów nigdzie nie zjada :haha: Quote
malawaszka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 dupadupadupa siedze i siedze n tym dogo i nie moge chyba sie wyniose stąd na zawsze :puppydog: :nonono2: :haha: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 malawaszka napisał(a):dupadupadupa siedze i siedze n tym dogo i nie moge chyba sie wyniose stąd na zawsze :puppydog: :nonono2: :haha: Waszko, nie daj się pokonać 8-) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Aluś, super zimowe fotki Ozzulca, a mnie jakoś brak czasu żeby ufocić na polku Oskarka :( Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 malawaszka napisał(a):dupadupadupa siedze i siedze n tym dogo i nie moge chyba sie wyniose stąd na zawsze :puppydog: :nonono2: :haha:No własnie weźmy się kurde wszyscy przenieśmy na jakieś normalne forum :evil: Bo mnie też szlag trafia!!!! :evil: Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 asher napisał(a):No własnie weźmy się kurde wszyscy przenieśmy na jakieś normalne forum :evil: Bo mnie też szlag trafia!!!! :evil: tylko rzeknij gdzie 8-) Quote
Camara Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 asher napisał(a):No własnie weźmy się kurde wszyscy przenieśmy na jakieś normalne forum :evil: Bo mnie też szlag trafia!!!! :evil: a mnie co chwila ów serwer pisze, że jest zajęty ważniejszymi sprawami (w wolnym tłumaczeniu) i zjada mi posty :puppydog: chyba ma mnie w :lmaa: przynajmniej Ozzik jest śliczny :-D idę sie :drinka: Quote
mmbbaj Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Jesssssu, ale mam zapchaną skrzynkę!:-o W życiu chyba tego dogo nie ogarnę...Nie zamawiałam żadnych powiadomień! I mówicie, że posty zjada?:-o Jeszcze tego nie przerabiałam, ale nie miałam czasu...może ten mi zje?Chyba się nie przyzwyczaję! Quote
Moniś Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 malawaszka napisał(a):dupadupadupa siedze i siedze n tym dogo i nie moge chyba sie wyniose stąd na zawsze :puppydog: :nonono2: :haha: jak będziecie sie wynosić to dajcie znać :-D:lookarou: podąże za Wami :-D ;-);-);-);-);-) Quote
Recommended Posts