Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vogue napisał(a):
Boze jestem wielka oferma.Ciezko mi bylo w starym dogo. Do tej pory nie nauczylam sie wstawiac zdjec, cytowac etc:-D:-D A tu taka tragedia.:vamp: NOWE DOGO
to ciesz się , że nie musiałaś się 2 razy uczyć ;-) .Teraz już chyba tak zostanie to zacznij ćwiczyć 8-) .To się da przejść , jak ja netowe beztalencie coraz wiecej łapię to i ty poradzisz :lookarou:

Posted

Powiadomienia już się normują :flasings:
Juz dostaję po góra dwie, trzy wiadomości, a potem koniec, dopóki nie zajrzę do danego topicu.
Jest nadzieja :flasings:

Posted

Maga100 napisał(a):
Powiadomienia już się normują :flasings:
Juz dostaję po góra dwie, trzy wiadomości, a potem koniec, dopóki nie zajrzę do danego topicu.
Jest nadzieja :flasings:
Hahaha, raczej tobie coś szwankuje, bo nic się nie normuje :evilbat:
Ech, biorę boorki na spacer, a na Dogo nie wiem kiedy zawitam, bo mnie szlag trafił potężny!!! :evil:

Posted

asher napisał(a):
Hahaha, raczej tobie coś szwankuje, bo nic się nie normuje :evilbat:
Ech, biorę boorki na spacer, a na Dogo nie wiem kiedy zawitam, bo mnie szlag trafił potężny!!! :evil:

ucieczka to nie metoda 8-)

naprawdę już dostaje tylko po jednym powiadomieniu... :flasings:

Posted

Ala Piotr mój ukochany powiedziałze fajną pogodę macie u nas 1 cm sniegu i tez nieźle ale śnieg zacznie padac dopiero jak będzie + taki urok Torunia ...

Posted

malawaszka napisał(a):
:drinka: dupadupadupa nie mam powiadomień żadnych aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja bez tego nie umiem

wy to jakieś psuje jesteście :flasings:
Ja mam powiadomienia i wszystko jak trzeba :-D

Posted

malawaszka napisał(a):
dupadupadupa siedze i siedze n tym dogo i nie moge chyba sie wyniose stąd na zawsze :puppydog: :nonono2: :haha:

Waszko, nie daj się pokonać 8-)

Posted

malawaszka napisał(a):
dupadupadupa siedze i siedze n tym dogo i nie moge chyba sie wyniose stąd na zawsze :puppydog: :nonono2: :haha:
No własnie weźmy się kurde wszyscy przenieśmy na jakieś normalne forum :evil: Bo mnie też szlag trafia!!!! :evil:

Posted

asher napisał(a):
No własnie weźmy się kurde wszyscy przenieśmy na jakieś normalne forum :evil: Bo mnie też szlag trafia!!!! :evil:

a mnie co chwila ów serwer pisze, że jest zajęty ważniejszymi sprawami (w wolnym tłumaczeniu) i zjada mi posty :puppydog: chyba ma mnie w :lmaa:

przynajmniej Ozzik jest śliczny :-D

idę sie :drinka:

Posted

Jesssssu, ale mam zapchaną skrzynkę!:-o W życiu chyba tego dogo nie ogarnę...Nie zamawiałam żadnych powiadomień! I mówicie, że posty zjada?:-o Jeszcze tego nie przerabiałam, ale nie miałam czasu...może ten mi zje?Chyba się nie przyzwyczaję!

Posted

malawaszka napisał(a):

jak będziecie sie wynosić to dajcie znać :-D:lookarou:
podąże za Wami :-D
;-);-);-);-);-)