anetta Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Coz to za walki pani z psem 8) piekne, brawo :lol: Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 :o o rany a j w panikę wpadłam jak mi na chwilę wywaliło prad 8) . W zeszłym roku było podobnie , ludzie po kilka dni bez prądu byli :( . Nas to jakoś szczęśliwie omija , samo Centrum też :roll: Quote
Vogue Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 :D :D Jaki slodziak z Ozziego Ciekawe kiedy pokaze czego sie nauczyl :wink: :wink: Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 A kto to Maksio? Maksio to był nasz króliczek 8) Kuba dostał go jak miał 7 lat .Maxio był z nami 4 i pół roku , kiedy odszedł Harley bardzo za nim tęsknił / o nas nie wspomnę , bo był to naprawdę wspaniały królcio :roll: Quote
aga1215 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Ala - oglądasz "Duże dzieci" z Manem? Na Polonii powtarzają właśnie odcinek o zwierzętach :lol: :lol: :lol: fajnie - teraz dopiero ten post poszedł??? oczywiście program już się skończył ... Quote
Alka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dziś Ozzy przechodził lekcję ,, Jak atakować moherowe berety'' 8) sądząc po fotach ciasteczek dzisiaj nie piekłaś :roll: :wink: Quote
XXL Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='Alka'][quote name='Alicjarydzewska']Dziś Ozzy przechodził lekcję ,, Jak atakować moherowe berety'' 8) sądząc po fotach ciasteczek dzisiaj nie piekłaś :roll: :wink: ciasteczka ja chce ja chce :P skladam zamowienie :) odrazu muwie ze bylem grzeczny w tym roku hahahah;) :wink: Quote
Alka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 XXL,jak masz ochotę to zajrzyj do Tufikowej galerii... smacznego :wink: :D Quote
XXL Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Alka napisał(a):XXL,jak masz ochotę to zajrzyj do Tufikowej galerii... smacznego :wink: :D juz widzialem :cry: ja chce takie cos :| Quote
Lucy* Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Kurcze.. teraz jak Ala ma aparat to mam wrażenie że Ozzi ma minę w stylu "dopadają mnie w każdej minucie mojego życia" :evilbat: :lol: Quote
sota36 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ala - a nie boisz sie o brylki??? Bo takie "ataki" astmana to moga drogo kosztowac! My jak zaczynamy bawic sie z Gutkiem, to je zdejmujemy, w mysl hasla mojej Mamy - 'Dziob sie wyleczy, gorzej z brylami"????? P.S. co tam na drzwiach pisze????? Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 o rany, czy wy to widzicie? ja widzę i nie mogę się odnaleźć Alicja, twoja galeria ma ponad 600 stron! I czy może mnie ktoś uświadomić, jak się dodaje emotikonki? I w ogóle czemu one takie beznadziejne? Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 sota36 napisał(a):Ala - a nie boisz sie o brylki??? Bo takie "ataki" astmana to moga drogo kosztowac! My jak zaczynamy bawic sie z Gutkiem, to je zdejmujemy, w mysl hasla mojej Mamy - 'Dziob sie wyleczy, gorzej z brylami"????? P.S. co tam na drzwiach pisze?????Joluś na drzwiach są zapisani wszyscy byli i teraźniejsi mieszkańcy pokoju : Maxio , Harley , Ozzy i Kuba Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Maga100 napisał(a):o rany, czy wy to widzicie? ja widzę i nie mogę się odnaleźć Alicja, twoja galeria ma ponad 600 stron! I czy może mnie ktoś uświadomić, jak się dodaje emotikonki? I w ogóle czemu one takie beznadziejne? Maga ja jestem załamana , ja nie wiem gdzie TU coś sie znajduje .JEST GORZEJ NIŻ BYŁO i też nie umię dodać emotek :( Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga ja jestem załamana , ja nie wiem gdzie TU coś sie znajduje .JEST GORZEJ NIŻ BYŁO i też nie umię dodać emotek :( dramat. wygląda na to, jakby emotikonek nie można było dodawać do postu..... ale czekam aż się wypowie ktoś mądrzejszy ode mnie. a widzisz, że połowa galerii jest zablokowana???? a i tak można pisać... nie rozumiem Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Maga100 napisał(a):dramat. wygląda na to, jakby emotikonek nie można było dodawać do postu..... ale czekam aż się wypowie ktoś mądrzejszy ode mnie. a widzisz, że połowa galerii jest zablokowana???? a i tak można pisać... nie rozumiemale jak dodać fotki :( Quote
Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ale jak dodać fotki :( Fotki to chyba tak samo, wstawiasz link i już Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 qrczaki to ja już wolę ten padajacy śnieg :???: dzisiaj juz emotki można wstawiać Ala nie oblałysmy 500 i 600 strony 8-) :lookarou: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Maga100 napisał(a):Fotki to chyba tak samo, wstawiasz link i jużznalazły się mi emotki , a na fotki to taki obrazeczek jak znaczek pocztowy też jest . Rany jak na przebudzenie to za ostra jazda . Dziś rano Ozzy jak mnie pociągnal to póściłam smych i się ślizgłam na kałuży i padłam na kolano , boli jak diabli i jest sine , i jeszcze mnie to Dogo dobiło :vamp: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='sayma']qrczaki to ja już wolę ten padajacy śnieg :???: dzisiaj juz emotki można wstawiać Ala nie oblałysmy 500 i 600 strony 8-) :lookarou:Sayma to czas to uczynić ;-) Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Ja nic zaleźć nie moge :puppydog: Do doopy, nieczytelne nie wiem o co chodzi, koszmar Emotek, tez nie mialam, ale juz mam i nawet nie wiem jak się znalazły :-o Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Pełna załamka na dzień dobry :nonono2: Quote
Recommended Posts