Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']

Maluśki piesek z wielka bombką :lol: Bombowe zdjęcie :klacz:

Alu, no nareszcie ruszyła galeria Ozulca. Bo juz miałam pisac, że chyba niepotrzebnie ten debet na Debeta sobie robiłaś :evilbat:Jak teraz zacznę to mnie wyrzucą z galerii :wink:
Nareszcie skończył mi się w pracy ten najgorszy natłok roboty , już po kiermaszu , fanty na Wigilię dla Każdego zrobione , nowe meble w sali ustawione , dekoracje gotowe , wiec można trochę odsapnać , tym bardziej , że szaleje ospa wietrzna i mało dzieci chodzi 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
[/ a TZ chciał zabrać DEBETA do pracy :evil: , ale zrobiłam awanturę , że on mi jest niezbędny 8) :lol: :lol: :lol: , no i weźmie innym razem :wink:

hahaha, jak mój TZ chciał wziąć Stefana na sobotni swój wyjazd do rodziny pod Warszawą, to omało w histerię nie wpadłam :lol: :lol: Zapytałam się, czy zwariował - rodzinę będzie fotografował? :lol: A po co?? 8)
Maga je jestem przerażona , bo On go i tak któregoś dnia zabierze :-? , no ale ja od jednego z jego znajomych z pracy miałam 2 razy pożyczonego Soniaczka , wiec muszę mu go udostępnić chociaż na pół dnia / na dłuzej nie dostanie :evilbat: /
Maga masz rację , kto to widział fotografować rodzinę :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
[/ a TZ chciał zabrać DEBETA do pracy :evil: , ale zrobiłam awanturę , że on mi jest niezbędny 8) :lol: :lol: :lol: , no i weźmie innym razem :wink:

hahaha, jak mój TZ chciał wziąć Stefana na sobotni swój wyjazd do rodziny pod Warszawą, to omało w histerię nie wpadłam :lol: :lol: Zapytałam się, czy zwariował - rodzinę będzie fotografował? :lol: A po co?? 8)

Buahahahahh - obśmiałam sie jak norka - to sobie wyobraźcie co ja musiałam przeżywać, kiedy mój TZ zabrał mojego Kanonka na... mecz piłkarski we Francji!!!!! :evil: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

:lol: :lol: widze że już sie zaczynają boje o DEBETA :lol: :lol:
Tak to jest - każdy chce sie nim nacieszyć i pochwalić 8) Miałam to samo.
Jak mój mężyk wziął kiedyć aparacik do pracy to mi go akurat strasznie brakowało :wink: :lol: :lol:

Eeeeextra zdjecie

Posted

Oj to cieszę się , że wszystkie rozumiecie moje rozterki dotyczace DEBECIKA .Przecież jemu beze mnie będzie źle :wink:
Ale najgorsze jest to , że ja za Kubą jestem daleko w tyle , on już go bardzo rozpracował i wie gdzie co / napewno nie wszystko ale duzo/ a ja nadal jeszcze błądzę/ ale podobno Błądzić jest rzecza ludzką :wink: /
po południu napewno będa fotki 8)

Posted

Gosiek napisał(a):
Oj bo z płcią męską to już tak jest - wszystko co związane z techniką łapią szybko :wink:
za to my potem robimy ładniejsze zdjęcia :evilbat:
najlepirj to idzie Kubie a TZ to w drugiej kolejności , ewentualnie od spraw ściśle tech. ale urzadzeń mniej precyzyjnych 8)
Ja też łapię ale zawsze mam cykora że coś zepsuję :oops: :lol:

Posted

Ala, mam nadzieję ,że przyjdziesz z Debecikiem do mnie , w końcu to mój sąsiad :wink:

juz wiesz jakie będziesz ciastka piekła ?

Marcin przywozi mi dziś nakrętkę z wzorami to porobię trochę takich kręconych przez maszynkę , wiesz jego mama przyjeżdża prawie przed samymi świętami to i liczy że mu coś ciastek odpale :wink: :D

Posted

Alka napisał(a):
Ala, mam nadzieję ,że przyjdziesz z Debecikiem do mnie , w końcu to mój sąsiad :wink:

juz wiesz jakie będziesz ciastka piekła ?

Marcin przywozi mi dziś nakrętkę z wzorami to porobię trochę takich kręconych przez maszynkę , wiesz jego mama przyjeżdża prawie przed samymi świętami to i liczy że mu coś ciastek odpale :wink: :D
to ja wpadnę zrobić serię fotek ,, Alicja przy pieczeniu ciasteczek'' :wink:

A ciasteczka myślę , że wg twojego przepisu :wink:

Posted

Marcin ma dzisiaj przywieżć aparacik , mam nadzieje ,że dowiezie i ufoce ciasteczka z każdej strony :B-fly:

wysłałam mu sms-a coby niczego nie zapomniał , bo młody a już ma skleroze :wink:

Posted

Kati napisał(a):
Ozzy jest sliczny. :D
a jak z jego zdrowiem?
za miesiąc powtórne badanie krwii .Teraz dietka lekkostrawna 8) .Złe wyniki mogły być efektem ubocznym min zastrzyku przeciwwstrząsowemu i antybiotyków .Musimy jakoś ten miesiąc przetrwać .Mam ogromną nadzieję , że następne wyniki będą już dobre :wink:

Posted

Kati napisał(a):
a jak z jego zdrowiem?
za miesiąc powtórne badanie krwii .Teraz dietka lekkostrawna 8) .Złe wyniki mogły być efektem ubocznym min zastrzyku przeciwwstrząsowemu i antybiotyków .Musimy jakoś ten miesiąc przetrwać .Mam ogromną nadzieję , że następne wyniki będą już dobre :wink:

ala ja ci juz mowilem uspokui sie bo w psychoze wpadasz :) 3 glebokie wdechy i nawet nie bierz pod uwage ze cos moze byc nie tak :P :wink:

Posted

XXL napisał(a):
Kati napisał(a):
a jak z jego zdrowiem?

ala ja ci juz mowilem uspokui sie bo w psychoze wpadasz :) 3 glebokie wdechy i nawet nie bierz pod uwage ze cos moze byc nie tak :P :wink:
Tak jest psze pana :wink:

Posted

[quote name='mmbbaj']Alu, dopiero weszłam na dogo... :o o co chodzi z tą przerwą? coś wiecie? :-?nie będzie dogo od 1 do rana :( .Rozgryzłaś aparata :wink:

Posted

nie będzie dogo od 1 do rana

od 1 to już 17.12, a piszą 16.12.2005, no , ale dobrze, że działa!

:( .Rozgryzłaś aparata :wink:

wiesz, u mnie to chyba tak jak u ciebie :-? mąż się dorwał do aparata, a ja do sprzątania :lol: Do rozgryzienia to nam daleko, ale trochę próbowaliśmy, zaraz wkleję te pierwsze próbki 8) Aparat jest w każdym razie super i ma mnóstwo możliwości tylko trzeba się naumieć :D

Posted

Ala - popatrz co napisali - PAP 21.35 :o :evil:
Śląsk: 200 tys. mieszkańców bez prądu
Około 200 tys. mieszkańców Śląska zostało wieczorem pozbawionych prądu - szacują przedstawiciele Górnośląskiego Zakładu Elektroenergetycznego (GZE). Przyczyną awarii jest porywisty wiatr, wiejący w regionie od kilku godzin.
Rzecznik GZE powiedział, że w wyniku uszkodzeń linii energetycznych zasilania jest pozbawionych około 550 stacji średniego napięcia. Chociaż część uszkodzeń udało się już zlikwidować, ciągle pojawiają się nowe awarie. Poza pracownikami GZE nad ich usuwaniem pracują też wynajęte, zewnętrzne ekipy.
Według danych GZE, do największych uszkodzeń doszło na przedmieściach Rybnika, a także m.in. w Pyskowicach, Raciborzu, Knurowie i Mikołowie. Takich kłopotów nie ma w centrum aglomeracji górnośląskiej, chociaż do lokalnych awarii może dochodzić w całym województwie - zaznaczył Zimnoch.
W wielu miejscach przywracanie energii elektrycznej może potrwać do rana. Ekipy przez cały czas pracują, jednak pogoda nie ułatwia im zadania - silnemu wiatrowi w wielu miejscach towarzyszą opady śniegu.
Dużo pracy mają też strażacy. Dyżurny Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Katowicach powiedział PAP, że od piątkowego późnego popołudnia do wieczora byli oni około 150 razy wzywani do usuwania konarów i powalonych wichurą drzew.