Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):o nie teraz to Szpilakowata czuje sie dotknieta bo ona baba a jaj niet ;)o a tu to się mylisz , bo Szpila to jak najbardziej baba z jajami ;-) / tylko jaja nienamacalne ale charakterne :sg168: / Quote
XXL Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):o a tu to się mylisz , bo Szpila to jak najbardziej baba z jajami ;-) / tylko jaja nienamacalne ale charakterne :sg168: / ??? eee o czym mowa? Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 XXL napisał(a):??? eee o czym mowa? o JAJACH :D Quote
mmbbaj Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Alu, jak znalazłam wreszcie trochę czasu, po pracowitym dniu, to dogo chodzi mi tak wolno, że chyba przy nim zasnę, czy wam też?:roll: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):o JAJACH :D:-D dokładnie ;-) Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='mmbbaj']Alu, jak znalazłam wreszcie trochę czasu, po pracowitym dniu, to dogo chodzi mi tak wolno, że chyba przy nim zasnę, czy wam też?:roll:oj bardzo , bardzo wolno:puppydog: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 A mi się wyładowały bateryjki , a drugie gdzieś mi wcięło:puppydog: Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A mi się wyładowały bateryjki , a drugie gdzieś mi wcięło:puppydog: nie nie nie nie opowiadaj takich horrorow Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):nie nie nie nie opowiadaj takich horrorowno i foty dopiero jak badziewie się załaduje :puppydog: Quote
Tusia_is Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Wreszcie do Was trafiliśmy nic tylko sie zakochac OZZY JESTES SUPER....... A ZDJECIA REWELACJA..... teraz bedziemy Was odwiedzać częściej....Pozdrawiamy bardzo gorąco............:):):) Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Tusia_is napisał(a):Wreszcie do Was trafiliśmy nic tylko sie zakochac OZZY JESTES SUPER....... A ZDJECIA REWELACJA..... teraz bedziemy Was odwiedzać częściej....Pozdrawiamy bardzo gorąco............:):):)bardzo się cieszkam , że do Nas trafiliście , no i zapraszamy częściej .Dziś niestety fotkowa posucha :puppydog: , ale jutro będzie lepiej :sg168: Quote
Tusia_is Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Hm..........naogladalismy sie od poczatku wiec my mielismy ich sporo..........:):):):)Pozdrawiamy Quote
sota36 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 A ja myslalam, ze jak Ala bedzie miec wymarzona cyfrowke, to zdjec bedzie!!! Ze druga DG trza bedzie szykowa - a tu taka posucha Ala - :nono: Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Rany ten serwer ciagle zajety jest, strasznie zapracowany facet :vamp: Ala to mnie rozczarowałas staszliwie :( tak nie pomyslevc o naladowaniu bateryjek :nonono2: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 PIKA napisał(a):Rany ten serwer ciagle zajety jest, strasznie zapracowany facet :vamp: Ala to mnie rozczarowałas staszliwie :( tak nie pomyslevc o naladowaniu bateryjek :nonono2::puppydog: były zapasowe ale gdzieś je wetło :puppydog: / to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168: Quote
LAZY Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::puppydog: były zapasowe ale gdzieś je wetło :puppydog: / to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168: Mądra zapobiegawcza kobita jestes...;-) Quote
PiotrekJ Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::puppydog: były zapasowe ale gdzieś je wetło :puppydog: / to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168: Tak to jest jak kobiecie powierzy się odpowiedzialne zadanie :vamp: ;-) ... Quote
PIKA Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): to ja je tak schowałam żeby się nie zawieruszyły :sg168: Acha, :roll: ja schowalam prezent pod choinke dla TZ-ta i tez go nie mogę znaleźć :roll: Quote
LAZY Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 PIKA napisał(a):Acha, :roll: ja schowalam prezent pod choinke dla TZ-ta i tez go nie mogę znaleźć :roll: Buahahahahahha....powiedz mu w Wigilie ze prezent gdzies jest a zeby sie nie nudzil to go musi sam znalezc, tak dla rozrywki i kłopot z głowy, jak nie nzajdzie to bedziesz miała na następne swięta prezent gotowy;-) Quote
Maga100 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Alu, ja wiem, jak znaleźć te zapasowe baterie :angel: Musisz dokupić następne, to te poprzednie zaraz, natychmiast się znajdą 8-) Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 O widze , że nie tylko ja taka zdolna jestem;-) Quote
Agga Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 LAZY napisał(a):Buahahahahahha....powiedz mu w Wigilie ze prezent gdzies jest a zeby sie nie nudzil to go musi sam znalezc, tak dla rozrywki i kłopot z głowy, jak nie nzajdzie to bedziesz miała na następne swięta prezent gotowy;-) Ale będzie miał rozrywke przez świeta. Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='Maga100']Alu, ja wiem, jak znaleźć te zapasowe baterie :angel: Musisz dokupić następne, to te poprzednie zaraz, natychmiast się znajdą 8-) a myślisz co jutro zrobię ;-) idę po akumulatorki:-D Quote
agabass Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 PIKA napisał(a):A to zdjęcie to chyba do Palyboya, albo inszego CKM :-o Czy Ozzule sobie wietrzy klejnoty rodzinne :-D Quote
Recommended Posts