Maga100 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] POTRZEBUJĘ CHYBA PSYCHOLOGA !!!:silly: :silly: :silly: Tutaj nawet on ci nie pomoże :siara: Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 malawaszka napisał(a):A JA TERAZ DOSTAJĘ PO 10 POWIADOMIEŃ Z KILKU TOPICÓW KTÓRE ZDĄŻYŁAM ODWIEDZIĆ OD TEJ OKROPNEJ ZMIANY!!!Wszyscy, któzy sobie zaznaczyli tę opcje tak dostają... Miałam nadzieję, że to jakis błąd, który Admin poprawi, ale własnie sie okazało, że nie - wszystko jest ok :evilbat: A jak nam źle, to se możemy zaznaczyc opcje powiadamiania raz dziennie. No po prostu super :evilbat: Quote
aga1215 Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 może zadziała QR??? Dobranoc Alu :)))) zadziałał :hmmmm: a emoty można pisac literkami :shock: Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dogo nowe a przyzwyczajenia Ozzulca stare ;-) A to zdjęcie to chyba do Palyboya, albo inszego CKM :-o Quote
Patka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 No nie mogę jajek wietrzenie ale się uśmiałą a ta mina ... :laugh2_2: BOSKA!!!! Quote
Camara Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dogo nowe a przyzwyczajenia Ozzulca stare ;-) :roflt: pełny loozik... ta fotka to hit sezonu :-D Quote
PiotrekJ Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Camara napisał(a)::roflt: pełny loozik... ta fotka to hit sezonu :-D Tia, no nie mogę :cunao: ... Ozzy jest najlepszy :cool: ;-) ... Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):Alu gdzie jestes !!!!!!!!!!!o jeżu kolczasty , kto to wymyślił swięta :nonono2: Dziś udało nam się w końcu wybrać na zakupy , rodzinne :vamp: .Ozzulec został u babci , a my uzupełnielismy niedobory;-) Do tego ta stłuczona noga :vamp: .Narazie mam stabilizator , ale nie wiem jak to dalej będzie wyglądać , bo siniak imponujący :haha: . Przed chwilą skończyłam poobiednie sprzątanie .No i nie mam jeszcze świątecznej gałąchy kupionej:puppydog: . Chyba zrobię sobie kawę:kaffee_2: i pożrę ciasteczka / świateczne:sabber: / Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 no i ja wlasnie jem ciasteczka pomagaja ;) :D na WSZYSTKO łacznie z dieta :D Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):no i ja wlasnie jem ciasteczka pomagaja ;) :D na WSZYSTKO łacznie z dieta :Dno to zarzadzę w domciu podwieczorek :sg168: Kurde i ja nawet dziś nie miałam czasu Ozzulcowi zrobić fotki :nonono2: Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 naszczescie wieczor nastaje i beda fotki ;) fotelowe :D Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):naszczescie wieczor nastaje i beda fotki ;) fotelowe :D:-D Ozzy dziś tylko przewala ciało z kata w kąt / czyli z kanapy na kanape i na fotele 8-) /U babci to wogóle miał frajdę bo się poszedł wyczochrać na sypialniane wyrko :-D Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::-D Ozzy dziś tylko przewala ciało z kata w kąt / czyli z kanapy na kanape i na fotele 8-) /U babci to wogóle miał frajdę bo się poszedł wyczochrać na sypialniane wyrko :-D hahaha to tak jak moj kannappon :D to dawaj te wyrkowo foty :D Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):hahaha to tak jak moj kannappon :D to dawaj te wyrkowo foty :Djeszcze nic nie mam :lookarou: Quote
Cimi Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Boskie, boskie i boskie :lol:. Szkoda, że jeszcze nie ma pilota w łapie i tv :lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Cimi , dokładnie tego mu brakuje ;-) Mrówka , Ozzy to pies z jajami :sg168: Quote
Alka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Witam! Kilka razy próbowałam wysłac post ale jakiś błąd wyskakiwał ...:evil: Ala, gdzie byliście na zakupach? Ja również dzisiaj buszowałam po sklepach, aż mnie nogi bolą .Jeszcze wszystkiego nie kupiłam,brakuje mi kilku prezentów, ale w tygodniu z TZ się wybierzemy i dokupimy...;-) nasza choineczka leży na balkonie i czeka na ubranie :-D Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Alka napisał(a):Witam! Kilka razy próbowałam wysłac post ale jakiś błąd wyskakiwał ...:evil: Ala, gdzie byliście na zakupach? Ja również dzisiaj buszowałam po sklepach, aż mnie nogi bolą .Jeszcze wszystkiego nie kupiłam,brakuje mi kilku prezentów, ale w tygodniu z TZ się wybierzemy i dokupimy...;-) nasza choineczka leży na balkonie i czeka na ubranie :-DByliśmy w REALU , bo najspokojniej , a konkretnie to jechałam po Moją Kawę ;-) , a wydałam duuuużo więcej :puppydog: . Mnie omija kupowanie prezentów , bo my mamy aparacik a Kuba dziś dostał odtwarzacz MP3 i pod choinkę to już tylko chyba baterie będzie miał 8-) .My po gałązkę dzis nie zdążylismy . więc będzie chyba we wtorek lub w środę .A potem to już tylko .....MOCZKA ;-) Quote
Alka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 ja zajme sie słodkimi wypiekami a TZ resztą menu na świąteczny stół on jest specjalistą od moczki... Quote
Hanna R. Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy to pies z jajami :sg168: ALCJA !!!! Gezio czuje się DOTKNIĘTY !!!! Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska']ALCJA !!!! Gezio czuje się DOTKNIĘTY !!!! oj Haniu , to powiedz Geziowi , że tu nie o TO znaczenie chodzi ale to INNE ;-) / no np może być baba z jajami itp :sg168: / Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 o nie teraz to Szpilakowata czuje sie dotknieta bo ona baba a jaj niet ;) Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 o nie teraz to Szpilakowata czuje sie dotknieta bo ona baba a jaj niet ;) Quote
Recommended Posts