Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
A JA TERAZ DOSTAJĘ PO 10 POWIADOMIEŃ Z KILKU TOPICÓW KTÓRE ZDĄŻYŁAM ODWIEDZIĆ OD TEJ OKROPNEJ ZMIANY!!!
Wszyscy, któzy sobie zaznaczyli tę opcje tak dostają... Miałam nadzieję, że to jakis błąd, który Admin poprawi, ale własnie sie okazało, że nie - wszystko jest ok :evilbat: A jak nam źle, to se możemy zaznaczyc opcje powiadamiania raz dziennie.
No po prostu super :evilbat:

Posted

dbsst napisał(a):
Alu gdzie jestes !!!!!!!!!!!
o jeżu kolczasty , kto to wymyślił swięta :nonono2:
Dziś udało nam się w końcu wybrać na zakupy , rodzinne :vamp: .Ozzulec został u babci , a my uzupełnielismy niedobory;-)
Do tego ta stłuczona noga :vamp: .Narazie mam stabilizator , ale nie wiem jak to dalej będzie wyglądać , bo siniak imponujący :haha: .
Przed chwilą skończyłam poobiednie sprzątanie .No i nie mam jeszcze świątecznej gałąchy kupionej:puppydog: .
Chyba zrobię sobie kawę:kaffee_2: i pożrę ciasteczka / świateczne:sabber: /

Posted

dbsst napisał(a):
no i ja wlasnie jem ciasteczka pomagaja ;) :D na WSZYSTKO łacznie z dieta :D
no to zarzadzę w domciu podwieczorek :sg168:
Kurde i ja nawet dziś nie miałam czasu Ozzulcowi zrobić fotki :nonono2:

Posted

dbsst napisał(a):
naszczescie wieczor nastaje i beda fotki ;) fotelowe :D
:-D Ozzy dziś tylko przewala ciało z kata w kąt / czyli z kanapy na kanape i na fotele 8-) /U babci to wogóle miał frajdę bo się poszedł wyczochrać na sypialniane wyrko :-D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:-D Ozzy dziś tylko przewala ciało z kata w kąt / czyli z kanapy na kanape i na fotele 8-) /U babci to wogóle miał frajdę bo się poszedł wyczochrać na sypialniane wyrko :-D

hahaha to tak jak moj kannappon :D

to dawaj te wyrkowo foty :D

Posted

Witam!
Kilka razy próbowałam wysłac post ale jakiś błąd wyskakiwał ...:evil:

Ala, gdzie byliście na zakupach?
Ja również dzisiaj buszowałam po sklepach, aż mnie nogi bolą .Jeszcze wszystkiego nie kupiłam,brakuje mi kilku prezentów, ale w tygodniu z TZ się wybierzemy i dokupimy...;-)

nasza choineczka leży na balkonie i czeka na ubranie :-D

Posted

Alka napisał(a):
Witam!
Kilka razy próbowałam wysłac post ale jakiś błąd wyskakiwał ...:evil:

Ala, gdzie byliście na zakupach?
Ja również dzisiaj buszowałam po sklepach, aż mnie nogi bolą .Jeszcze wszystkiego nie kupiłam,brakuje mi kilku prezentów, ale w tygodniu z TZ się wybierzemy i dokupimy...;-)

nasza choineczka leży na balkonie i czeka na ubranie :-D
Byliśmy w REALU , bo najspokojniej , a konkretnie to jechałam po Moją Kawę ;-) , a wydałam duuuużo więcej :puppydog: .
Mnie omija kupowanie prezentów , bo my mamy aparacik a Kuba dziś dostał odtwarzacz MP3 i pod choinkę to już tylko chyba baterie będzie miał 8-) .My po gałązkę dzis nie zdążylismy . więc będzie chyba we wtorek lub w środę .A potem to już tylko .....MOCZKA ;-)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']ALCJA !!!! Gezio czuje się DOTKNIĘTY !!!! oj Haniu , to powiedz Geziowi , że tu nie o TO znaczenie chodzi ale to INNE ;-) / no np może być baba z jajami itp :sg168: /