apple Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja...przyszłam na przeszpiegi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 No dobra... skoro pan prezydent taki zabawny to ja chcę, żeby dał nam 3.200 zł miesięcznie na przeżycie :diabloti: Quote
Poświata Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Poświatko , jak robótka [/B][/COLOR][/FONT][/quote]Robótki już wstawione na bazarku, wpadnij Alu zobaczyć :cool3:. U mnie właśnie zaczął prószyć śnieg :roll:. I na przekór pogodzie życzę miłego dnia !!! Quote
Selket Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dzień dobru Alu :loveu: U nas wczoraj nasypało śniegu po kolana :roll: A dzisiaj jest chlapa :roll: Mam nadzieję, że w sobotę już będzie ładnie, wszak jest Pierwszy Dzień Wiosny :loveu: Buziaki i udanego dnia ;) Quote
Iv_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cześć Alu :loveu::multi: Co Ty dzisiaj zaspałaś, że Cię tu nie ma :crazyeye: oj titi popraw się :mad::diabloti: u mnie ciągle pada śnieg brrrrrrrrrrr :roll: :roll: :roll: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Pfiiii i on sie uważa za prezydenta.. nie wie nawet ile przecietny, pracujący człowiek zarabia... To że on dostaje kokosy za siedzenie i pierdzenei w stołek nie znaczy ze cała polska tak ma...:roll: 3,2 tys zł...... żeby tyle każdy zarabiał to nie było by głodu, bezdomnych ludzi itd..... Witaj niezastąpiona Alu:loveu:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano tak to jest , że pkt widzenia zależy od miejsca siedzenia :angryy: Witaj Emi :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='bonsai_88']No dobra... skoro pan prezydent taki zabawny to ja chcę, żeby dał nam 3.200 zł miesięcznie na przeżycie :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]też bym sobie życzyła :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja...przyszłam na przeszpiegi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] oooooszpiegowczyni z Krainy Deszczowców :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Poświata']Robótki już wstawione na bazarku, wpadnij Alu zobaczyć :cool3:. U mnie właśnie zaczął prószyć śnieg :roll:. I na przekór pogodzie życzę miłego dnia !!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam , naprawdę śliczna robota :cool2: U nas dziś na przemian zima i wiosna :mad:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a dzionek mam od 6 totalnie zaganiany :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Alu :loveu::multi: Co Ty dzisiaj zaspałaś, że Cię tu nie ma :crazyeye: oj titi popraw się :mad::diabloti: u mnie ciągle pada śnieg brrrrrrrrrrr :roll: :roll: :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A nie :p nie zaspałam .... dziś już o 5:58 otwierałam przedszkole , potem jechałam do ortopedy teraz obiad i na 15 rehabilitacja i jutro znów na 6 , zaraz padne na twarz :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Selket']Dzień dobru Alu :loveu: U nas wczoraj nasypało śniegu po kolana :roll: A dzisiaj jest chlapa :roll: Mam nadzieję, że w sobotę już będzie ładnie, wszak jest Pierwszy Dzień Wiosny :loveu: Buziaki i udanego dnia ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]buziaki śnieżne i nadal sypie :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]oooooszpiegowczyni z Krainy Deszczowców :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] raczej szpiegowczyni z ..................kurnika :cool1::evil_lol::diabloti: Quote
agnethka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 allloooo...Alu :razz: nas zasypało PO PAS :placz: Quote
emdziolek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano tak to jest , że pkt widzenia zależy od miejsca siedzenia :angryy: Witaj Emi :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Szczególnie jak sie siedzi na wysokim stołku to problemy innych wydają sie takie małe:angryy: A no witaj witaj popołudniowo :loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Iv_']raczej szpiegowczyni z ..................kurnika :cool1::evil_lol::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ..... kokoszka :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='agnethka']allloooo...Alu :razz: nas zasypało PO PAS :placz:[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial] buuuuuuu...u nas na szczęście stopniało :razz::razz:ale zimno jak jasny pieron :diabloti: [/FONT][/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial] buuuuuuu...u nas na szczęście stopniało :razz::razz:ale zimno jak jasny pieron :diabloti: [/FONT][/B][/COLOR][/quote] przejechała straż pożarna i nas odśnieżyli :multi: teraz przed bramą mamy zaspę po cycki :lol: Quote
apple Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] oooooszpiegowczyni z Krainy Deszczowców :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote]raczej szpiegowczyni z ..................kurnika :cool1::evil_lol::diabloti:[/quote][quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ..... kokoszka :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooo sooooo......:oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] witam sie gorąco w ten lodowaty dzień:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytajta se [URL="http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6401523,kuria_odpowiada__mamy_prawo_informowac_parafie__kto.html?skad=rss"]ciekawostka [/URL][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytajta se [URL="http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6401523,kuria_odpowiada__mamy_prawo_informowac_parafie__kto.html?skad=rss"]ciekawostka [/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ktoś kiedys zrobił błąd wprowadzając religię do szkół i teraz mamy takie właśnie kwiatki... głupota, cynizm czy pazerność... pzdr. Quote
agnethka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 batmanom się we łbach przewraca... :diabloti: Quote
fioneczka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 a ja niesmiało :oops: chciałam cioteczki na bazarek zaprosić [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/duzo-muzyki-roznej-na-hotelik-dla-astkow-zeuska-rokiego-nuki-do-10-kwietnia-133893/#post11989150[/URL] Quote
apple Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytajta se [URL="http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6401523,kuria_odpowiada__mamy_prawo_informowac_parafie__kto.html?skad=rss"]ciekawostka [/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kościołowi wara od edukacji:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kościołowi wara od edukacji:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] dokładnie ....jestem przeciwna religii w szkole [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnethka']batmanom się we łbach przewraca... :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] i jest coraz gorzej :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Ktoś kiedys zrobił błąd wprowadzając religię do szkół i teraz mamy takie właśnie kwiatki... głupota, cynizm czy pazerność... pzdr.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ktoś chciał tym sobie wyleczyć pewnie swoje komplexy i przypodobać się pewnej publice jego czasy minęły a my zbieramy te apfale :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='ice_t']dobry wieczorek, u mnie też sypie brrrrrrrr[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] bryyyyy u mnie za oknem też biało :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts