Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Poświatko , jak robótka [/B][/COLOR][/FONT][/quote]Robótki już wstawione na bazarku, wpadnij Alu zobaczyć :cool3:.
U mnie właśnie zaczął prószyć śnieg :roll:.
I na przekór pogodzie życzę miłego dnia !!!

Posted

Dzień dobru Alu :loveu: U nas wczoraj nasypało śniegu po kolana :roll: A dzisiaj jest chlapa :roll: Mam nadzieję, że w sobotę już będzie ładnie, wszak jest Pierwszy Dzień Wiosny :loveu:
Buziaki i udanego dnia ;)

Posted

Cześć Alu :loveu::multi:
Co Ty dzisiaj zaspałaś, że Cię tu nie ma :crazyeye: oj titi popraw się :mad::diabloti:
u mnie ciągle pada śnieg brrrrrrrrrrr :roll: :roll: :roll:

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Pfiiii i on sie uważa za prezydenta.. nie wie nawet ile przecietny, pracujący człowiek zarabia... To że on dostaje kokosy za siedzenie i pierdzenei w stołek nie znaczy ze cała polska tak ma...:roll:
3,2 tys zł...... żeby tyle każdy zarabiał to nie było by głodu, bezdomnych ludzi itd.....

Witaj niezastąpiona Alu:loveu:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano tak to jest , że pkt widzenia zależy od miejsca siedzenia :angryy:

Witaj Emi :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonsai_88']No dobra... skoro pan prezydent taki zabawny to ja chcę, żeby dał nam 3.200 zł miesięcznie na przeżycie :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]też bym sobie życzyła :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja...przyszłam na przeszpiegi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
oooooszpiegowczyni z Krainy Deszczowców :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Poświata']Robótki już wstawione na bazarku, wpadnij Alu zobaczyć :cool3:.
U mnie właśnie zaczął prószyć śnieg :roll:.
I na przekór pogodzie życzę miłego dnia !!![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam , naprawdę śliczna robota :cool2:

U nas dziś na przemian zima i wiosna :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

a dzionek mam od 6 totalnie zaganiany :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Alu :loveu::multi:
Co Ty dzisiaj zaspałaś, że Cię tu nie ma :crazyeye: oj titi popraw się :mad::diabloti:
u mnie ciągle pada śnieg brrrrrrrrrrr :roll: :roll: :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]A nie :p nie zaspałam .... dziś już o 5:58 otwierałam przedszkole , potem jechałam do ortopedy teraz obiad i na 15 rehabilitacja i jutro znów na 6 , zaraz padne na twarz :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Dzień dobru Alu :loveu: U nas wczoraj nasypało śniegu po kolana :roll: A dzisiaj jest chlapa :roll: Mam nadzieję, że w sobotę już będzie ładnie, wszak jest Pierwszy Dzień Wiosny :loveu:
Buziaki i udanego dnia ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]buziaki śnieżne i nadal sypie :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]oooooszpiegowczyni z Krainy Deszczowców :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
raczej szpiegowczyni z ..................kurnika :cool1::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano tak to jest , że pkt widzenia zależy od miejsca siedzenia :angryy:

Witaj Emi :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkOrange][B]Szczególnie jak sie siedzi na wysokim stołku to problemy innych wydają sie takie małe:angryy:

A no witaj witaj popołudniowo :loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Iv_']raczej szpiegowczyni z ..................kurnika :cool1::evil_lol::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ..... kokoszka :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka']allloooo...Alu :razz: nas zasypało PO PAS :placz:[/quote]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]
buuuuuuu...u nas na szczęście stopniało :razz::razz:ale zimno jak jasny pieron :diabloti:
[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]
buuuuuuu...u nas na szczęście stopniało :razz::razz:ale zimno jak jasny pieron :diabloti:
[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

przejechała straż pożarna i nas odśnieżyli :multi:
teraz przed bramą mamy zaspę po cycki :lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
oooooszpiegowczyni z Krainy Deszczowców :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote]raczej szpiegowczyni z ..................kurnika :cool1::evil_lol::diabloti:[/quote][quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ..... kokoszka :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooo sooooo......:oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

witam sie gorąco w ten lodowaty dzień:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytajta se

[URL="http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6401523,kuria_odpowiada__mamy_prawo_informowac_parafie__kto.html?skad=rss"]ciekawostka [/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytajta se

[URL="http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6401523,kuria_odpowiada__mamy_prawo_informowac_parafie__kto.html?skad=rss"]ciekawostka [/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ktoś kiedys zrobił błąd wprowadzając religię do szkół i teraz mamy takie właśnie kwiatki...
głupota, cynizm czy pazerność...

pzdr.

Posted

a ja niesmiało :oops: chciałam cioteczki na bazarek zaprosić
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/duzo-muzyki-roznej-na-hotelik-dla-astkow-zeuska-rokiego-nuki-do-10-kwietnia-133893/#post11989150[/URL]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytajta se

[URL="http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6401523,kuria_odpowiada__mamy_prawo_informowac_parafie__kto.html?skad=rss"]ciekawostka [/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kościołowi wara od edukacji:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kościołowi wara od edukacji:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
dokładnie ....jestem przeciwna religii w szkole [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agnethka']batmanom się we łbach przewraca... :diabloti:[/quote]
i jest coraz gorzej :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']Ktoś kiedys zrobił błąd wprowadzając religię do szkół i teraz mamy takie właśnie kwiatki...
głupota, cynizm czy pazerność...

pzdr.[/quote]

ktoś chciał tym sobie wyleczyć pewnie swoje komplexy i przypodobać się pewnej publice jego czasy minęły a my zbieramy te apfale :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='ice_t']dobry wieczorek, u mnie też sypie brrrrrrrr[/quote]

bryyyyy u mnie za oknem też biało :mad:[/B][/COLOR][/FONT]