Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Ala :loveu:

Ładne to fotaski porobiłaś :razz: i w dodatku masz świetnego modela, więc to Ci ułatwia zadanie :cool3:
a tak na poważnie, to rzeczywiście masz oko do fotografii :multi: ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo TZ też mówił , że najlepiej jego noga wyszła ...idealnie poszła ostrość :evil_lol:

Witanko Iv w mokry poranek :razz::razz:...

kurde uszy mi zatyka:angryy: , tarczyca mi skacze :angryy:. ciśnienie 112/67 ...puls 87 ... ide se umrzeć :angryy:

Posted

[quote name='Basia&Safi']aluuu nie rob nam tego :mad: zabrania sie umierania heheh

a jakoś se nie umarłam ...pospałam troszkę :razz::razz:

[quote name='anetta']Filmik już wczoraj widziałam :)

Ale mordulec potężny przy panience :oops:

a panienka też wcale nie szczypioreczek :loveu:

[quote name='Basia&Safi']widziałaam filmik jakos w 10 minucie jest siostra eldo :):):) bawi sie chyba z bokserkiem :)

zaraz skoczę zobaczyć raz jeszcze ;)

Posted

Ja sobie też kimnęłam dziś popołudniu, po powrocie ze szpitala myślałam, że natychmiast padnę, ale jeszcze zdołałam obiad zrobić. A potem - dwugodzinna drzemka.... Ech, coś wspaniałego :)

Miłego wieczoru Alusiu :)

Posted

Dzień dobry :)

Postanowiłam, że dziś NIC NIE ROBIĘ! Tylko się bawię :) A co. Należy mi się jeden dzień nieróbstwa ;)

A co u Ciebie Alusia?

Posted

[quote name='Alicja']

kurde uszy mi zatyka:angryy: , tarczyca mi skacze :angryy:. ciśnienie 112/67 ...puls 87 ... ide se umrzeć :angryy:

nooo stressss.... ja nie słysze na jedno ucho już :hmmmm: 9 dni :grins: ciśnienie to mi skacze przez niefart życiowy... i jeszcze nie umarłam :diabloti::diabloti:
ni ma tak HOP! cza sie najsamprzód namęczyć na tym ziemskim padole :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='jbk']Ja sobie też kimnęłam dziś popołudniu, po powrocie ze szpitala myślałam, że natychmiast padnę, ale jeszcze zdołałam obiad zrobić. A potem - dwugodzinna drzemka.... Ech, coś wspaniałego :)

Miłego wieczoru Alusiu :)

Miłego poniedziałkowego wieczorku :multi:

[quote name='jonQuilla']no no trzeba przyznac że Ozzy ma gust :)
nie dość że śliczna to jeszcze taka niewinna....Aureola :lilangel:

i jaki szczęśliwy :)
pewnie nie może się doczekać spotkanka :) :cool3::cool3::cool3:
http://images6.fotosik.pl/445/6dedeadbd04b2eca.jpg

;) nie wiedział , ze się spotka , bo i my nie wiedzieliśmy że akurat tam na siebie trafimy :evil_lol:

[quote name='clockwork']
nooo stressss.... ja nie słysze na jedno ucho już :hmmmm: 9 dni :grins: ciśnienie to mi skacze przez niefart życiowy... i jeszcze nie umarłam :diabloti::diabloti:
ni ma tak HOP! cza sie najsamprzód namęczyć na tym ziemskim padole :eviltong::eviltong:

a to sie tak szybko nie umiera :hmmmm::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a ja myślałam że raz raz i już :grins: ....mi ciśnienie nie skacze ino spadowywuje :mad:

Pożyczysz mi to słyszące ucho ??:razz::razz:

Posted

[quote name='Tengusia']no to pogratulowac :grins: a ja wlasnie wstalam z popoludniowej drzemki :loveu: jakos tak mnie scielo :cool3:

nio :grins: jestem z siebie dumna ....MNie też ścinało ...i dlatego zaczęłam myć okno

Posted

[quote name='Alicja']

UMYŁAM OKNO

porąbało cie do reszty??? :crazyeye::crazyeye:
deszcze zapowiadają w nieskończoność a ta okna myje :mdleje:

jak nie masz co zrobić z nadmiarem energii to przekaż troche...

ja sie zsynchronizowałam z Tengusią i położyłam sie na DRZEMKE:sleep2: o 18tej i.... właśnie wstałam :siara:
ciekawe o której tera zasne :flaming:

Posted

[quote name='Iv_']Czeeee Ala :loveu: przyniesłam Ci kfiatka

Ala chooooo do mnie ja mam okna jeszcze nie umyte :razz:

Ja mam jeszcze 2 brudaśne :p jak obrobie moje to wpadne ;)

:calus: dzięki za kffiatuszek

Posted

Klocuś, Tengusia to już jesteśmy 3 "drzemiące" :eviltong:... chociaż u mnie to już norma, że po treningu z Birmą ja muszę iść spać, a Birma.. a Birma zaczepia wszystkich do zabawy, bo ją energia roznosi :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']

porąbało cie do reszty??? :crazyeye::crazyeye:

jeszcze nie :grins:

deszcze zapowiadają w nieskończoność a ta okna myje :mdleje:

od jutra rybeńko ciepełko :loveu:

jak nie masz co zrobić z nadmiarem energii to przekaż troche...

ja sie zsynchronizowałam z Tengusią i położyłam sie na DRZEMKE:sleep2: o 18tej i.... właśnie wstałam :siara:
ciekawe o której tera zasne :flaming:

posyłam do Cia ENERGIĘ

mogę wpaść pomóc.....

Posted

[quote name='bonsai_88']Klocuś, Tengusia to już jesteśmy 3 "drzemiące" :eviltong:... chociaż u mnie to już norma, że po treningu z Birmą ja muszę iść spać, a Birma.. a Birma zaczepia wszystkich do zabawy, bo ją energia roznosi :diabloti:

ja też bym drzemała ....wstałam o 5:diabloti: zasnęłam o 1:roll:... ale jakbym się walła do wyra to zaś nici ze spania :cool3:

Posted

[quote name='bonsai_88']Klocuś, Tengusia to już jesteśmy 3 "drzemiące" :eviltong:... chociaż u mnie to już norma, że po treningu z Birmą ja muszę iść spać, a Birma.. a Birma zaczepia wszystkich do zabawy, bo ją energia roznosi :diabloti:

jak Ale :diabloti:

daj Birmie szmate niech myje okna :diabloti::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='jbk']Ja umyłam wszystkie okna w sobotę, pewnie temu leje.....

:razz::razz::razz: ciiiiii.....u Nas nie leje i podobno nie ma być deszcza ;)

Bereczek :multi::multi: