Alicja Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Ala :loveu: Ładne to fotaski porobiłaś :razz: i w dodatku masz świetnego modela, więc to Ci ułatwia zadanie :cool3: a tak na poważnie, to rzeczywiście masz oko do fotografii :multi: ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo TZ też mówił , że najlepiej jego noga wyszła ...idealnie poszła ostrość :evil_lol: Witanko Iv w mokry poranek :razz::razz:... kurde uszy mi zatyka:angryy: , tarczyca mi skacze :angryy:. ciśnienie 112/67 ...puls 87 ... ide se umrzeć :angryy: Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 aluuu nie rob nam tego :mad: zabrania sie umierania heheh Quote
anetta Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Filmik już wczoraj widziałam :) Ale mordulec potężny przy panience :oops: Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 widziałaam filmik jakos w 10 minucie jest siostra eldo :):):) bawi sie chyba z bokserkiem :) Quote
Alicja Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='Basia&Safi']aluuu nie rob nam tego :mad: zabrania sie umierania heheh a jakoś se nie umarłam ...pospałam troszkę :razz::razz: [quote name='anetta']Filmik już wczoraj widziałam :) Ale mordulec potężny przy panience :oops: a panienka też wcale nie szczypioreczek :loveu: [quote name='Basia&Safi']widziałaam filmik jakos w 10 minucie jest siostra eldo :):):) bawi sie chyba z bokserkiem :) zaraz skoczę zobaczyć raz jeszcze ;) Quote
jbk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja sobie też kimnęłam dziś popołudniu, po powrocie ze szpitala myślałam, że natychmiast padnę, ale jeszcze zdołałam obiad zrobić. A potem - dwugodzinna drzemka.... Ech, coś wspaniałego :) Miłego wieczoru Alusiu :) Quote
jonQuilla Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 no no trzeba przyznac że Ozzy ma gust :) nie dość że śliczna to jeszcze taka niewinna....Aureola :lilangel: i jaki szczęśliwy :) pewnie nie może się doczekać spotkanka :) :cool3::cool3::cool3: http://images6.fotosik.pl/445/6dedeadbd04b2eca.jpg Quote
jbk Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dzień dobry :) Postanowiłam, że dziś NIC NIE ROBIĘ! Tylko się bawię :) A co. Należy mi się jeden dzień nieróbstwa ;) A co u Ciebie Alusia? Quote
clockwork Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Alicja'] kurde uszy mi zatyka:angryy: , tarczyca mi skacze :angryy:. ciśnienie 112/67 ...puls 87 ... ide se umrzeć :angryy: nooo stressss.... ja nie słysze na jedno ucho już :hmmmm: 9 dni :grins: ciśnienie to mi skacze przez niefart życiowy... i jeszcze nie umarłam :diabloti::diabloti: ni ma tak HOP! cza sie najsamprzód namęczyć na tym ziemskim padole :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='jbk']Ja sobie też kimnęłam dziś popołudniu, po powrocie ze szpitala myślałam, że natychmiast padnę, ale jeszcze zdołałam obiad zrobić. A potem - dwugodzinna drzemka.... Ech, coś wspaniałego :) Miłego wieczoru Alusiu :) Miłego poniedziałkowego wieczorku :multi: [quote name='jonQuilla']no no trzeba przyznac że Ozzy ma gust :) nie dość że śliczna to jeszcze taka niewinna....Aureola :lilangel: i jaki szczęśliwy :) pewnie nie może się doczekać spotkanka :) :cool3::cool3::cool3: http://images6.fotosik.pl/445/6dedeadbd04b2eca.jpg ;) nie wiedział , ze się spotka , bo i my nie wiedzieliśmy że akurat tam na siebie trafimy :evil_lol: [quote name='clockwork'] nooo stressss.... ja nie słysze na jedno ucho już :hmmmm: 9 dni :grins: ciśnienie to mi skacze przez niefart życiowy... i jeszcze nie umarłam :diabloti::diabloti: ni ma tak HOP! cza sie najsamprzód namęczyć na tym ziemskim padole :eviltong::eviltong: a to sie tak szybko nie umiera :hmmmm::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a ja myślałam że raz raz i już :grins: ....mi ciśnienie nie skacze ino spadowywuje :mad: Pożyczysz mi to słyszące ucho ??:razz::razz: Quote
Tengusia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Alicja'] UMYŁAM OKNO no to pogratulowac :grins: a ja wlasnie wstalam z popoludniowej drzemki :loveu: jakos tak mnie scielo :cool3: Quote
Alicja Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Tengusia']no to pogratulowac :grins: a ja wlasnie wstalam z popoludniowej drzemki :loveu: jakos tak mnie scielo :cool3: nio :grins: jestem z siebie dumna ....MNie też ścinało ...i dlatego zaczęłam myć okno Quote
Iv_ Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Czeeee Ala :loveu: przyniesłam Ci kfiatka Ala chooooo do mnie ja mam okna jeszcze nie umyte :razz: Quote
clockwork Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Alicja'] UMYŁAM OKNO porąbało cie do reszty??? :crazyeye::crazyeye: deszcze zapowiadają w nieskończoność a ta okna myje :mdleje: jak nie masz co zrobić z nadmiarem energii to przekaż troche... ja sie zsynchronizowałam z Tengusią i położyłam sie na DRZEMKE:sleep2: o 18tej i.... właśnie wstałam :siara: ciekawe o której tera zasne :flaming: Quote
Alicja Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Iv_']Czeeee Ala :loveu: przyniesłam Ci kfiatka Ala chooooo do mnie ja mam okna jeszcze nie umyte :razz: Ja mam jeszcze 2 brudaśne :p jak obrobie moje to wpadne ;) :calus: dzięki za kffiatuszek Quote
bonsai_88 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Klocuś, Tengusia to już jesteśmy 3 "drzemiące" :eviltong:... chociaż u mnie to już norma, że po treningu z Birmą ja muszę iść spać, a Birma.. a Birma zaczepia wszystkich do zabawy, bo ją energia roznosi :diabloti: Quote
Alicja Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='clockwork'] porąbało cie do reszty??? :crazyeye::crazyeye: jeszcze nie :grins: deszcze zapowiadają w nieskończoność a ta okna myje :mdleje: od jutra rybeńko ciepełko :loveu: jak nie masz co zrobić z nadmiarem energii to przekaż troche... ja sie zsynchronizowałam z Tengusią i położyłam sie na DRZEMKE:sleep2: o 18tej i.... właśnie wstałam :siara: ciekawe o której tera zasne :flaming: posyłam do Cia ENERGIĘ mogę wpaść pomóc..... Quote
Alicja Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='bonsai_88']Klocuś, Tengusia to już jesteśmy 3 "drzemiące" :eviltong:... chociaż u mnie to już norma, że po treningu z Birmą ja muszę iść spać, a Birma.. a Birma zaczepia wszystkich do zabawy, bo ją energia roznosi :diabloti: ja też bym drzemała ....wstałam o 5:diabloti: zasnęłam o 1:roll:... ale jakbym się walła do wyra to zaś nici ze spania :cool3: Quote
clockwork Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='bonsai_88']Klocuś, Tengusia to już jesteśmy 3 "drzemiące" :eviltong:... chociaż u mnie to już norma, że po treningu z Birmą ja muszę iść spać, a Birma.. a Birma zaczepia wszystkich do zabawy, bo ją energia roznosi :diabloti: jak Ale :diabloti: daj Birmie szmate niech myje okna :diabloti::diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='clockwork'] jak Ale :diabloti: daj Birmie szmate niech myje okna :diabloti::diabloti::eviltong: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
jbk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ja umyłam wszystkie okna w sobotę, pewnie temu leje..... Quote
Alicja Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='jbk']Ja umyłam wszystkie okna w sobotę, pewnie temu leje..... :razz::razz::razz: ciiiiii.....u Nas nie leje i podobno nie ma być deszcza ;) Bereczek :multi::multi: Quote
agaciaaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Witanko :multi: http://images6.fotosik.pl/445/adde24fc0083b77b.jpg Ozzulec zadowolony.. z wiosny i pięknej kobity u boku :lol: :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 jbk napisał(a):Ja umyłam wszystkie okna w sobotę, pewnie temu leje..... U mnie w kuchni takie brudne ze masiakra:oops: ale czekam na lepsza pogode Czesc Aluniaaaa masz wiosne? Quote
Recommended Posts