Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bullila.nl']nic mnie sie nie snilo dzis:diabloti:

Doberek All;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ja tam nie za bardzo lubiam snów ...mojemu TZtowi śniło się ostatnio że jeździł na słoniu :p[/B][/COLOR][/FONT]

:hand:

[quote name='furciaczek']Ja mialam oststanio strasznego koszmara, okropne to bylo:shake:

Na kawe wpadlam :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no cho na kaff bo nie mam teraz z kim wypić ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][quote name='Medorowa']Witajpracujaca Alu:multi::multi:[/quote]

witaj odpoczywająca Madziu :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Zastanawiam się, jakbym teraz w biurze położyła głowę na stole i zasnęła, to co by mi się śniło?[/quote]
pewnie coś miłego ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ja raz zasnęłam w pracy ..przyszłam na 5.30 wsobotę [pracujące kiedyś były ] i czekałam na dzieci ... leżaki były rozłożone wiec sie położyłam ... no i obudziła mnie o 7 intendentka :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='bonsai_88']Melduję posłusznie, że u mnie śnieg zaczyna topnieć :cool3:[/quote]
u nas też :razz::razz: tylko idzie się jeszcze gorzej niż w śniegu :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='NUTELLASTELLA']Witaj Alicjo! :cool3::multi:

jak dzisiaj po pracy się czujeta? :evil_lol:[/quote]
spoko ...jutro będę zdychać ...idę na 6 do 15 i mam 4 godziny w 4-5 latkach i 5 godzin w zerówce :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Witamy :multi:[/quote]
:multi::multi:eloł

[COLOR=DarkSlateBlue]
Bazarki dla milusińskich [/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/fundacja-sos-mega-bazar-na-hotel-dla-naszych-psow-do-08-03-09-a-131954/index2.html#post11855251[/URL]

[/B][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-boogiego-do-1-04-abc-przyrody-ksiega-kosmosu-desery-ogrod-jak-jest-132117/#post11841823[/URL][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B][COLOR=Red]
rewelacyjne książeczki [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Klockowa dostała arbuzika a ja co od macochy?:placz:
Ja chcę winogronka:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja będziesz w ciąży to Ci przyniosę :grins:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][B] nie ryc :calus:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=red]spoko ...jutro będę zdychać ...idę na 6 do 15 i mam 4 godziny w 4-5 latkach i 5 godzin w zerówce :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To ty pracujesz jako przedszkolanka? :cool3:
Fajnie, zawsze lubiłam i lubię zajmować się dzieciakami. Lubię dzieci. :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja będziesz w ciąży to Ci przyniosę :grins:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][B] nie ryc :calus:[/B][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To już tak bez ciąży to nic tak........pffffffff:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]pewnie coś miłego ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]Ja raz zasnęłam w pracy ..przyszłam na 5.30 wsobotę [pracujące kiedyś były ] i czekałam na dzieci ... leżaki były rozłożone wiec sie położyłam ... no i obudziła mnie o 7 intendentka :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]u nas też :razz::razz: tylko idzie się jeszcze gorzej niż w śniegu :shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]spoko ...jutro będę zdychać ...idę na 6 do 15 i mam 4 godziny w 4-5 latkach i 5 godzin w zerówce :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a kyore gorsze? te male czy starszaki?:roll:
czesc Alutka:loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano pracuję ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o jeny nie fochaj no .... mam te winogrona ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
:grins::grins::grins:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']To ty pracujesz jako przedszkolanka? :cool3:
Fajnie, zawsze lubiłam i lubię zajmować się dzieciakami. Lubię dzieci. :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano pracuję ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To już tak bez ciąży to nic tak........pffffffff:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o jeny nie fochaj no .... mam te winogrona ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[CENTER][IMG]http://www.papugi.resnet.pl/images/artykuly/winogrona1.jpg[/IMG]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ano pracuję ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Fajnie. Ja to mam tyle zawodów... Chciałabym zostać nauczycielką, przedszkolanką, badaczką takich różnych roślin itp, yy... to znaczy się pracować w parku narodowym, nie wiem jak ti fachowo się nazywa i wiele, wiele innych. :evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='lolka75']a kyore gorsze? te male czy starszaki?:roll:
czesc Alutka:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Loluś :loveu:

akurat w tym roku to ,,moje,, są 4-5 latki ....żywotne jak diobli , ale do nich już jestem przyzwyczajona ;)
do 6 chodzę tylko raz w tygodniu i ciężko mi się z nimi zgrać :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Świetne czapki
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-czapeczki-kolekcja-dla-doroslych-ponad-40-roznych-modeli-132257/#post11852701[/url][/B][/COLOR][/FONT]