Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ja tam nie wiem co działa co nie :p jakoś tak sie przyzwyczaiłam że na dogo wsio skrzaczone więc spoko :evil_lol:

A ja se byłam cały dzionek u Klocusiowej i teraz siedzę z TZtem ...znaczy on paląc tytonia dotrzymuje mi towarzysta ...aha fotek brak ;)
za to fastastyczny ...zajebiaszczy wręcz watek na dogo :razz::razz:

[/B][U][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/f25/potrzebna-pomoc-od-posiadacza-ast-apbt-130434/index11.html[/url][/B][/U][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][URL="http://www.filmiki.jeja.pl/5752,gumowe-zwierzaki.html"]REKLAMA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=548075715]KOZACKIE KUBRAKI DLA PSA-KUPUJĄC RATUJESZ ŻYCIE! (548075715) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
ciekawe czy to puści zaborcze dogo :angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']Witamy :multi:
Zmieniłaś serwerek na fotki?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Robię test ;) ponieważ z Fotosika znika mi limit za każdy transfer linka fotki z fotosika
mam limit 5 GB w tym miesiącu nie dałam ANI 1 FOTKI bo robię test i mam tak [/B][/COLOR][/FONT]
[B]Pozostało Ci jeszcze 4.749 GB transferu do wykorzystania[/B]

[B]Statystyki transferu[/B] [B]Miesięczny limit transferu [/B] 5 GB [B] - Wykorzystany transfer w tym miesiącu [/B] 0.251 GB [B](5.02 %)[/B] [B] - Dostępny transfer w tym miesiącu [/B] 4.749 GB [B](94.98 %)[/B]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Rozumie limit na wrzucanie fotek ale na to że ktoś skopiuje np na dogo i to już ściągają jako zużycie transferu :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Cześć Alutka :) Fajne te kubraczki, ale swoim nie muszę niczego zakładać, bo by mi psiaki się zapociły ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja to tak wrzucam w celach reklamowych ;)może ktoś kto potrzebuje zakupi tam a nie w bogatym sklepie i wspomoże psiaczki

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='an1a']Ala przerzuć się na photobucket.com :diabloti: zrezygnowałam już dawno z Fotosika, to syf :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
na Photobuckecie nie wiedziałam o so cho :oops: a potrzebowałam na szybko ... a na tym syfie Fotosiku to abonament mam wykupiony :angryy::angryy::angryy:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Robię test ;) ponieważ z Fotosika znika mi limit za każdy transfer linka fotki z fotosika [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]mam limit 5 GB w tym miesiącu nie dałam ANI 1 FOTKI bo robię test i mam tak [/COLOR][/FONT][/B]
[B]Pozostało Ci jeszcze 4.749 GB transferu do wykorzystania[/B]

[B]Statystyki transferu[/B] [B]Miesięczny limit transferu [/B] 5 GB [B] - Wykorzystany transfer w tym miesiącu [/B] 0.251 GB [B](5.02 %)[/B] [B] - Dostępny transfer w tym miesiącu [/B] 4.749 GB [B](94.98 %)[/B]
[FONT=Arial][COLOR=red][B]Rozumie limit na wrzucanie fotek ale na to że ktoś skopiuje np na dogo i to już ściągają jako zużycie transferu :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No ja się też wkurzyłam ostatnio na fotosik, ale jakoś nie chce mi się szukać nowej miejscówki.....

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja to tak wrzucam w celach reklamowych ;)może ktoś kto potrzebuje zakupi tam a nie w bogatym sklepie i wspomoże psiaczki [/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Wiem, że reklamujesz, ja to zawsze zaglądam na linki, które wstawiasz :) Trza psiakom pomagać :)

Posted

[quote name='Alicja'][B]Pozostało Ci jeszcze 4.749 GB transferu do wykorzystania[/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][/COLOR][/FONT][/quote]

:roll: boszszsz jakimś obcym językiem Ala mówi :roll: i ja nic, a nic nie kumam :shake:
ale co tam.............zawsze można na inny temat zakumać :cool3:

Alu, wstawiaj te swoje linki, bo ja zawsze zaglądam na nie i dzięki temu trafiam tam, gdzie czasem mogę i ja coś pomóc ;) albo poczytać o bezmiarze ludzkiej głupoty :roll:

A tak w ogóle to dzień dobry w ten pochmurny dzień :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
na Photobuckecie nie wiedziałam o so cho :oops: a potrzebowałam na szybko ... a na tym syfie Fotosiku to abonament mam wykupiony :angryy::angryy::angryy:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Się zarejestruj to Ci powiem :evil_lol: przynajmniej można 40 zdjęć na raz wrzucać :diabloti:

Posted

[quote name='Wyjątek']:oops::oops:Ja tyz nie wiem o czym wy godocie :oops::oops:
Używam Fotosika i z żadnym transferem czy czyms tam nie miałam problemu. A nic nie wykupowywałam ;)[/quote]
To się zdziwisz jak będziesz chciała hurtem wrzucić zdjęcia pręgusa o 1000 imion :eviltong:

Posted

[quote name='an1a']To się zdziwisz jak będziesz chciała hurtem wrzucić zdjęcia pręgusa o 1000 imion :eviltong:[/quote]
Wrzucam po 5 bo mi blueconnect inaczej nie wyrabia :eviltong:

Posted

[quote name='Wyjątek']Wrzucam po 5 bo mi blueconnect inaczej nie wyrabia :eviltong:[/quote]

Ja juz dostałam piśmidło, że przekroczę transfer i jak nie zapłacę, to żegnaj Gienia i pousuwają mi foty..... :angryy:

Posted

[quote name='jbk']Ja juz dostałam piśmidło, że przekroczę transfer i jak nie zapłacę, to żegnaj Gienia i pousuwają mi foty..... :angryy:[/quote]
:-o:-o:-o
Może mnie przeoczyli:evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']No ja się też wkurzyłam ostatnio na fotosik, ale jakoś nie chce mi się szukać nowej miejscówki.....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja mam opłacony fotosik ale póki co nie korzystam z niego ....muszę mieć czarne na białym jak ładują ludzi w konia ....potem będziemy prowadzic korespondencje

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Iv_']:roll: boszszsz jakimś obcym językiem Ala mówi :roll: i ja nic, a nic nie kumam :shake:
ale co tam.............zawsze można na inny temat zakumać :cool3:

Alu, wstawiaj te swoje linki, bo ja zawsze zaglądam na nie i dzięki temu trafiam tam, gdzie czasem mogę i ja coś pomóc ;) albo poczytać o bezmiarze ludzkiej głupoty :roll:

A tak w ogóle to dzień dobry w ten pochmurny dzień :loveu: :multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Fajniutko ze moje lineczki przynoszą jakąś korzyść ;). [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='an1a']Się zarejestruj to Ci powiem :evil_lol: przynajmniej można 40 zdjęć na raz wrzucać :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oki jak już sie zdecyduję to się zgłoszę ;)[/B][/COLOR][/FONT]