Alicja Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Iv_']:hmmmm: da się bez kompa dzionek spędzić miło :crazyeye: :crazyeye: wolę jednak nie próbować :cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nio ....da ...jak się jedzie do Klocusiowej :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to witaj wśród żywych:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:witaj [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [COLOR=Navy][B]hej powrócona :loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
rwpb Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bez kompka ma się sporo czasu i można duuuużo fotek zrobić :diabloti: Witamy zezpowrotem na powrót :multi: Quote
Alicja Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Iv_']:loveu: aaaaa to jak do zafasolkowanej, to rozumiem można bez kompecka wytrzymać :cool3: ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:nio :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chwila bez Dogo i nagle się okazuje jak tego brakuje:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]brakuje ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ludzieńków ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej powrócona :loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/quote] :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:heyka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Teraz mogę powiedzieć ze AVG jest do doopy .... powpuszczał wiry pomimo aktualizacji , skanów , jeden wir wlazł w plik systemowy :mad: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie łaź po stronach z gołymi d....i, to nie załapiesz wirów :diabloti: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='rwpb']Nie łaź po stronach z gołymi d....i, to nie załapiesz wirów :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tera Mi to mówisz :diabloti:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale tak serio serio ....najprawdopodobniej ściągnęłam ze stronki szukając scenariuszy do zajęć komputerowych z dzicmi bo dostałam ostrzeżenie ze ktoś sobie ściągnąłstamtąd wira ....ale u Mnie skan nic nie pokazał ;/[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='evaxon']czesc naprawiona:loveu::loveu::loveu:[/quote] :loveu::loveu::multi: Quote
agbar Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Czesc Alunia:multi: Sezon grypowy to i kompik zlapal wirusa:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='jbk']Alutka, dzień dobry kochana :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj porannie:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='agbar']Czesc Alunia:multi: Sezon grypowy to i kompik zlapal wirusa:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze :multi::multi::multi: my som zdrowe :p[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]smaże naśelniczki :p komu komu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT];) Quote
agbar Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]cze :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]my som zdrowe :p[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]smaże naśelniczki :p komu komu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT];)[/quote] A ze z czym te one beda:razz: Ja z racji ,ze spac nie moge ostatnio, gotowalam dzis w nocy bigosik:roll: Quote
Selket Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-409.gif[/IMG]Cześć[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-409.gif[/IMG] Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]cze :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]my som zdrowe :p[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]smaże naśelniczki :p komu komu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT];)[/quote] To zależy, z czym one będą ;) A ja zapraszam do mojej ulubionej pizzerii ;) [url=http://www.pizzeria-verona.eu/skoczow.htm]Pizzeria Verona Skoczów[/url] Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Ja na kawe.......[/quote] Kawa może być do naleśniczków ;) Quote
e.v.a Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Alu moze ty mi powiesz..... po cholere w styczniu snieg??:placz::placz::placz: Quote
Bullila.nl Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Ja na kawe.......[/quote] ja tez :sweetCyb:ja tez:diabloti: Quote
Wyjątek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='evaxon']Alu moze ty mi powiesz..... po cholere w styczniu snieg??:placz::placz::placz:[/quote] Jak to po co?? Żeby było ładnie!:multi::multi::multi: Gooooopia! :eviltong: Quote
jbk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Wyjątek']Jak to po co?? Żeby było ładnie!:multi::multi::multi: Gooooopia! :eviltong:[/quote] Wcale nie! Po to, żeby psiaki się mogły wytarzać :) Quote
Iv_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Śnieg jest po to, żeby znienawidzieć odśnieżanie samochodu :roll::roll::roll: Naleśniczki lubiem :eating: Quote
Recommended Posts