Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: da się bez kompa dzionek spędzić miło :crazyeye: :crazyeye:
wolę jednak nie próbować :cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nio ....da ...jak się jedzie do Klocusiowej :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to witaj wśród żywych:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:witaj [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']:loveu: aaaaa to jak do zafasolkowanej, to rozumiem można bez kompecka wytrzymać :cool3: ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:nio :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chwila bez Dogo i nagle się okazuje jak tego brakuje:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]brakuje ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ludzieńków ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej powrócona :loveu::loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/quote]
:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:heyka [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Teraz mogę powiedzieć ze AVG jest do doopy .... powpuszczał wiry pomimo aktualizacji , skanów , jeden wir wlazł w plik systemowy :mad: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie łaź po stronach z gołymi d....i, to nie załapiesz wirów :diabloti:

Posted

[quote name='rwpb']Nie łaź po stronach z gołymi d....i, to nie załapiesz wirów :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tera Mi to mówisz :diabloti:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale tak serio serio ....najprawdopodobniej ściągnęłam ze stronki szukając scenariuszy do zajęć komputerowych z dzicmi bo dostałam ostrzeżenie ze ktoś sobie ściągnąłstamtąd wira ....ale u Mnie skan nic nie pokazał ;/[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Czesc Alunia:multi:
Sezon grypowy to i kompik zlapal wirusa:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze :multi::multi::multi:
my som zdrowe :p[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]smaże naśelniczki :p komu komu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT];)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]cze :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]my som zdrowe :p[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]smaże naśelniczki :p komu komu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT];)[/quote]

A ze z czym te one beda:razz:

Ja z racji ,ze spac nie moge ostatnio, gotowalam dzis w nocy bigosik:roll:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]cze :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]my som zdrowe :p[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]smaże naśelniczki :p komu komu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT];)[/quote]

To zależy, z czym one będą ;)

A ja zapraszam do mojej ulubionej pizzerii ;) [url=http://www.pizzeria-verona.eu/skoczow.htm]Pizzeria Verona Skoczów[/url]

Posted

[quote name='evaxon']Alu moze ty mi powiesz..... po cholere w styczniu snieg??:placz::placz::placz:[/quote]

Jak to po co??
Żeby było ładnie!:multi::multi::multi:
Gooooopia! :eviltong:

Posted

[quote name='Wyjątek']Jak to po co??
Żeby było ładnie!:multi::multi::multi:
Gooooopia! :eviltong:[/quote]

Wcale nie! Po to, żeby psiaki się mogły wytarzać :)