bonsai_88 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Wyjątek']Jesssu ale tu narzekajom baby :evil_lol:[/quote] No nie... nawet tutaj narzekajom na narzekanie :diabloti: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Lubie taki las :][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] to takie próbki , a że nie mam co dać to wrzuciłam ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Las jak las, ale takie badylki zamarznięte w wodzie - cudo! [URL]http://images6.fotosik.pl/377/c3ad7392b0dd72cb.jpg[/URL] Pzdr.[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]i widać piach :razz::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='Iv_']Śliczne :loveu: [URL]http://images6.fotosik.pl/377/29dca52960d60f6d.jpg[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]w naturze śliczniejsze [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bonsai_88']No nie... nawet tutaj narzekajom na narzekanie :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Doberek ..... pojawiam się i znikam ..........:hand: Wszystkim Babciom ....najlepsiejszego :Rose: jeśli takowe tu są ;) choć wątpię :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Psypomniałaś mi :cool3:... Mam zadzwonić do mamy jak Smok się rozgada i dać jej porozmawiać na poważnie z wnukiem :diabloti:. Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Witam :) I nie narzekam ;) Uśmiecham się, mimo kaca ;) No dobra, w sumie to nie mam kaca, nieco główka przymulona :) Quote
rwpb Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Wyjątek']Jesssu ale tu narzekajom baby :evil_lol:[/quote] To znaczy, że nie ja :lol: Fajne lody :loveu:. Pozdrawiamy :lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawie słyszę jak szemra:loveu: [url]http://images6.fotosik.pl/377/29dca52960d60f6d.jpg[/url] Alusia.........witaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Spać czy nie spać, oto jest pytanie..... A odpowiedź prosta - wracać do pracy, a nie marzyć! Witanko Alusia :) Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='jbk']Spać czy nie spać, oto jest pytanie..... A odpowiedź prosta - wracać do pracy, a nie marzyć! Witanko Alusia :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]na szczęście ja już wróciłam :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawie słyszę jak szemra:loveu: [URL]http://images6.fotosik.pl/377/29dca52960d60f6d.jpg[/URL] Alusia.........witaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj szemrzące Dżapuszko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='rwpb']To znaczy, że nie ja :lol: Fajne lody :loveu:. Pozdrawiamy :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Witamy ;) zadowolonego , niemarudzącego faceta :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='evaxon']wpadłam na poranną kafff:loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]popołudniową :razz::razz:;)...:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='bonsai_88']Psypomniałaś mi :cool3:... Mam zadzwonić do mamy jak Smok się rozgada i dać jej porozmawiać na poważnie z wnukiem :diabloti:.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]I jak ...dzwonił Smok do Babci ;):razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj szemrzące Dżapuszko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co ty tak pojawiasz się i znikasz?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ja też już uciekam do domku, jutro mnie nie będzie, więc zostawiłam kilo fotek na do zobaczenia :) Buziaczki :** Miłego wieczorku :) Quote
rwpb Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witamy ;) zadowolonego , niemarudzącego faceta :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To mnie??? Hmmm... Witam PańcięconiemożepoliczyćfotekOzzulka :evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co ty tak pojawiasz się i znikasz?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] noooo tak to czasem bywa ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Ja też już uciekam do domku, jutro mnie nie będzie, więc zostawiłam kilo fotek na do zobaczenia :) Buziaczki :** Miłego wieczorku :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] miłego i do zaklikania ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']To mnie??? Hmmm... Witam PańcięconiemożepoliczyćfotekOzzulka :evil_lol::loveu::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooo Cie :p... a z tym liczeniem to serio serio nie sposób to zliczyć [/B][/COLOR][/FONT]:cool1: Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja mam wszystkie fotki na swoim serwerku i wiem ile czego jest. Niemiecki porządek :lol: Witam z ranka :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Witam z mojego rana[IMG]http://www.smerfy.zolnierz.pl/img/spioch.gif[/IMG] Quote
bonsai_88 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Smoku z babcią sobie pogadał na skype :diabloti:. Za to przez telefon nawijał MOJEJ babci, jak zadzwoniłam jej życzenia złożyć :evil_lol:. Normalnie świsnął mi telefon gad jeden :mad:. Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zaje2biście mnie głowo napiernicza:cool1: Masz coś od bólu bo zwariuję:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zaje2biście mnie głowo napiernicza:cool1: Masz coś od bólu bo zwariuję:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] poczeka mam recepte ....dostałam od ortopedy :grins:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] podobno skuteczny :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bonsai_88']Smoku z babcią sobie pogadał na skype :diabloti:. Za to przez telefon nawijał MOJEJ babci, jak zadzwoniłam jej życzenia złożyć :evil_lol:. Normalnie świsnął mi telefon gad jeden :mad:.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ciekawe po kim taki gaduła :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='SZPiLKA23']Witam z mojego rana[IMG]http://www.smerfy.zolnierz.pl/img/spioch.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witam :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']Ja mam wszystkie fotki na swoim serwerku i wiem ile czego jest. Niemiecki porządek :lol: Witam z ranka :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops: no i teraz stydam .... no dopsz ...jestem bagałaniara :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] poczeka mam recepte ....dostałam od ortopedy :grins:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] podobno skuteczny :razz:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] :modla::modla::modla: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zaje2biście mnie głowo napiernicza:cool1: Masz coś od bólu bo zwariuję:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]nie trza pic alkuhulu z ranca :diabloti::diabloti:[/B][/I] [B][/B] [B][I]doberek dużaaaa Alicyjo :loveu::loveu:[/I][/B] Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple']:modla::modla::modla:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: febro ...cośtam ....tak napisane ze nie poczytam :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts