Alicja Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='BeaC']:razz::razz::razz: ozzul to chyba lubi śniegowe zabawy witka wieczorowa porĄ:eviltong: :multi:a witam witam ...Ozzul uwielbia śnieg ... właśnie wrócił obrażony z podwórka bo gonił z Fąflem a pańcio kazał do domu :diabloti: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Robię porządeczki i znalazłam 5 fotek z soboty ....zachód słonka , ptaszek i zamarzniety Pniowiec ...w oddali domek mojej cioci ... Quote
Pandisia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 O Pniowiec, jak ja tam dawno nie byłam :cool3:. Za zimno na spławianie psa to nie jeździmy :eviltong:. Strasznie długo tu nie zaglądałam :oops: aż wstyd :loveu: Fotki masz fajne :multi: Quote
rwpb Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 jbk napisał(a):Ja to jednak wolę oliwki niż kawior ;) I słusznie, też nie bardzo lubię kawioru. Fajne zachody :loveu: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Pandisia']O Pniowiec, jak ja tam dawno nie byłam :cool3:. Za zimno na spławianie psa to nie jeździmy :eviltong:. Strasznie długo tu nie zaglądałam :oops: aż wstyd :loveu: Fotki masz fajne :multi: My spławialiśmy Ozzulka na lodzie .... zamarznięte do dna prawie :razz::razz: Quote
Pandisia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja']My spławialiśmy Ozzulka na lodzie .... zamarznięte do dna prawie :razz::razz: No tak. My nie możemy na lodzie bo Pando ma dysplazję :evil_lol: zreszta przyszła odwilż :eviltong: :evil_lol: Quote
rwpb Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ala, a jak Ozzulek? Bardzo cierpiał dzisiaj? Quote
agaciaaa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 http://images43.fotosik.pl/50/b13a079c64a7d007.jpg a gdzie łyżwy? :lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Co te psy maja z tym śniegiem to ja nie wiem, brykaja, wywalaja sie, jedza, szaleja chyba mało który nie lubi :evil_lol: [quote name='jbk']Ja to jednak wolę oliwki niż kawior ;) Witka Alusia :) Czemu nie daliście Ozzulkowi z Fąflem polachać? ja kawior ;)ogólnie różne cuda z rybek lubię Szalał z Fąflem , ale ilez można :razz::razz:...wczoraj urwisował z Goldenem Czwartkiem i beaglem Norkiem i 5 letnim Michałem ...nie pytajcie jak wygladał Michał po zabawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='rwpb']I słusznie, też nie bardzo lubię kawioru. Fajne zachody :loveu: ;)miło że się podobają .... dzis był piękny ale nie miałam akurat aparatu [quote name='Pandisia']No tak. My nie możemy na lodzie bo Pando ma dysplazję :evil_lol: zreszta przyszła odwilż :eviltong: :evil_lol: ano taaaaa:razz::razz: My byliśmy w sobotę ...dziś raczej już bym się nie wypuściła na lód [quote name='rwpb']Ala, a jak Ozzulek? Bardzo cierpiał dzisiaj? Ozzy dzielny chłopak ;) [quote name='agaciaaa']http://images43.fotosik.pl/50/b13a079c64a7d007.jpg a gdzie łyżwy? :lol: nie było takich maleńkich :evil_lol: Quote
rwpb Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ja tylko wpadłem powiedzieć dobranoc :sleeping::sleep: Quote
zoil Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 rwpb napisał(a):Ja tylko wpadłem powiedzieć dobranoc :sleeping::sleep: a ja dzien dobry:razz: btw.. kto wymyslil poranki? powinno sie go wykastrowac na kilka pokolen wstecz!:mad: dzien powinien zaczynac sie od poludnia!:diabloti: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Witaj Alutka ;) Do nas dziś lub jutro przyjeżdża w odwiedziny Parsonek, ciekawa jestem, jak się białaski będą zachowywać ;) Buziaczki na dzień dobry :) Kawusię pijesz? Quote
Pandisia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Berczysław :lol:. Ja mam dzisiaj kolędę :diabloti: Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='rwpb']Ja tylko wpadłem powiedzieć dobranoc :sleeping::sleep: oooo:multi::multi::multi: to ja teraz powiem Dzień Doberek :multi::evil_lol: [quote name='zoil']a ja dzien dobry:razz: btw.. kto wymyslil poranki? powinno sie go wykastrowac na kilka pokolen wstecz!:mad: dzien powinien zaczynac sie od poludnia!:diabloti: ooooo tak tak zgadzam się :multi: ano myślę że będzie dobry ;) bo jak mawiała moja Babcia ...jaki poniedziałek taki cały tydzień a poniedziałek był w miarę ok ;) Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Pandisia']Berczysław :lol:. Ja mam dzisiaj kolędę :diabloti: załatwimy to teraz ;) Berczysław :multi: Quote
e.v.a Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [CENTER]:multi:dzien dobry :multi: [/CENTER] Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='jbk']Witaj Alutka ;) Do nas dziś lub jutro przyjeżdża w odwiedziny Parsonek, ciekawa jestem, jak się białaski będą zachowywać ;) Buziaczki na dzień dobry :) Kawusię pijesz? no to liczę na fotorelację :multi: Kawusię ....oczywiście ze oczywiście :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='evaxon']:multi:dzien dobry :multi: Bry Effuś :multi: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Oczywiście, że będzie fotorelacja, niedużo, bo roboty mam tyle, że pewnie dużo czasu nie spędzimy razem, ale coś na pewno ;) Zamiast gadać z rodzinką będę latać z aparatem za psami ;) Quote
Bullila.nl Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Przyszlam tutaj z kaffa:kaffee_2:.... doberek:multi: Quote
rwpb Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 jbk napisał(a):Zamiast gadać z rodzinką będę latać z aparatem za psami ;) I to jest bardzo słuszne podejście :diabloti: Witanko :hand: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 rwpb napisał(a):I to jest bardzo słuszne podejście :diabloti: Witanko :hand: No proszę :) A myślałam, że zostanę potępiona, że ludzie są najważniejsi :diabloti: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Tak...jak zwykle....byłam i cię nie zastałam.....ehh nie ma to jak mieć szczęście:cool1: Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Bullila.nl']Przyszlam tutaj z kaffa:kaffee_2:.... doberek:multi: chętnie nawet teraz :multi::multi: [quote name='jbk']Oczywiście, że będzie fotorelacja, niedużo, bo roboty mam tyle, że pewnie dużo czasu nie spędzimy razem, ale coś na pewno ;) Zamiast gadać z rodzinką będę latać z aparatem za psami ;) musowo ;) [quote name='rwpb']I to jest bardzo słuszne podejście :diabloti: Witanko :hand: witanko ;) u nas też jak zwierzaki to znaczy ze cza focić :evil_lol: [quote name='jbk']No proszę :) A myślałam, że zostanę potępiona, że ludzie są najważniejsi :diabloti: zarty :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Tak...jak zwykle....byłam i cię nie zastałam.....ehh nie ma to jak mieć szczęście:cool1: masz to szczęście ze wróciłam do domku :p Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Alicja'] masz to szczęście ze wróciłam do domku :pa jednak powiedzenie się sprawdza:roll: Quote
Recommended Posts