Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']:razz::razz::razz:

ozzul to chyba lubi śniegowe zabawy

witka wieczorowa porĄ:eviltong:

:multi:a witam witam ...Ozzul uwielbia śnieg ... właśnie wrócił obrażony z podwórka bo gonił z Fąflem a pańcio kazał do domu :diabloti:

Posted

O Pniowiec, jak ja tam dawno nie byłam :cool3:. Za zimno na spławianie psa to nie jeździmy :eviltong:. Strasznie długo tu nie zaglądałam :oops: aż wstyd :loveu:

Fotki masz fajne :multi:

Posted

[quote name='Pandisia']O Pniowiec, jak ja tam dawno nie byłam :cool3:. Za zimno na spławianie psa to nie jeździmy :eviltong:. Strasznie długo tu nie zaglądałam :oops: aż wstyd :loveu:

Fotki masz fajne :multi:

My spławialiśmy Ozzulka na lodzie .... zamarznięte do dna prawie :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']My spławialiśmy Ozzulka na lodzie .... zamarznięte do dna prawie :razz::razz:

No tak. My nie możemy na lodzie bo Pando ma dysplazję :evil_lol: zreszta przyszła odwilż :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Co te psy maja z tym śniegiem to ja nie wiem, brykaja, wywalaja sie, jedza, szaleja

chyba mało który nie lubi :evil_lol:

[quote name='jbk']Ja to jednak wolę oliwki niż kawior ;)

Witka Alusia :) Czemu nie daliście Ozzulkowi z Fąflem polachać?

ja kawior ;)ogólnie różne cuda z rybek lubię

Szalał z Fąflem , ale ilez można :razz::razz:...wczoraj urwisował z Goldenem Czwartkiem i beaglem Norkiem i 5 letnim Michałem ...nie pytajcie jak wygladał Michał po zabawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='rwpb']I słusznie, też nie bardzo lubię kawioru. Fajne zachody :loveu:

;)miło że się podobają .... dzis był piękny ale nie miałam akurat aparatu

[quote name='Pandisia']No tak. My nie możemy na lodzie bo Pando ma dysplazję :evil_lol: zreszta przyszła odwilż :eviltong: :evil_lol:

ano taaaaa:razz::razz:

My byliśmy w sobotę ...dziś raczej już bym się nie wypuściła na lód

[quote name='rwpb']Ala, a jak Ozzulek? Bardzo cierpiał dzisiaj?

Ozzy dzielny chłopak ;)

[quote name='agaciaaa']http://images43.fotosik.pl/50/b13a079c64a7d007.jpg a gdzie łyżwy? :lol:

nie było takich maleńkich :evil_lol:

Posted

rwpb napisał(a):
Ja tylko wpadłem powiedzieć dobranoc :sleeping::sleep:

a ja dzien dobry:razz:

btw.. kto wymyslil poranki? powinno sie go wykastrowac na kilka pokolen wstecz!:mad: dzien powinien zaczynac sie od poludnia!:diabloti:

Posted

Witaj Alutka ;) Do nas dziś lub jutro przyjeżdża w odwiedziny Parsonek, ciekawa jestem, jak się białaski będą zachowywać ;)

Buziaczki na dzień dobry :) Kawusię pijesz?

Posted

[quote name='rwpb']Ja tylko wpadłem powiedzieć dobranoc :sleeping::sleep:

oooo:multi::multi::multi: to ja teraz powiem Dzień Doberek :multi::evil_lol:

[quote name='zoil']a ja dzien dobry:razz:

btw.. kto wymyslil poranki? powinno sie go wykastrowac na kilka pokolen wstecz!:mad: dzien powinien zaczynac sie od poludnia!:diabloti:

ooooo tak tak zgadzam się :multi:

ano myślę że będzie dobry ;) bo jak mawiała moja Babcia ...jaki poniedziałek taki cały tydzień a poniedziałek był w miarę ok ;)

Posted

[quote name='jbk']Witaj Alutka ;) Do nas dziś lub jutro przyjeżdża w odwiedziny Parsonek, ciekawa jestem, jak się białaski będą zachowywać ;)

Buziaczki na dzień dobry :) Kawusię pijesz?

no to liczę na fotorelację :multi:

Kawusię ....oczywiście ze oczywiście :evil_lol:

Posted

Oczywiście, że będzie fotorelacja, niedużo, bo roboty mam tyle, że pewnie dużo czasu nie spędzimy razem, ale coś na pewno ;) Zamiast gadać z rodzinką będę latać z aparatem za psami ;)

Posted

rwpb napisał(a):
I to jest bardzo słuszne podejście :diabloti:
Witanko :hand:

No proszę :) A myślałam, że zostanę potępiona, że ludzie są najważniejsi :diabloti:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Przyszlam tutaj z kaffa:kaffee_2:....

doberek:multi:

chętnie nawet teraz :multi::multi:

[quote name='jbk']Oczywiście, że będzie fotorelacja, niedużo, bo roboty mam tyle, że pewnie dużo czasu nie spędzimy razem, ale coś na pewno ;) Zamiast gadać z rodzinką będę latać z aparatem za psami ;)

musowo ;)

[quote name='rwpb']I to jest bardzo słuszne podejście :diabloti:
Witanko :hand:

witanko ;)

u nas też jak zwierzaki to znaczy ze cza focić :evil_lol:

[quote name='jbk']No proszę :) A myślałam, że zostanę potępiona, że ludzie są najważniejsi :diabloti:

zarty :evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']Tak...jak zwykle....byłam i cię nie zastałam.....ehh nie ma to jak mieć szczęście:cool1:

masz to szczęście ze wróciłam do domku :p