apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cześć Aluniu:loveu:.........na kawkę tradycyjnie wpadłam bo oki mi się zamykają samoistnie:roll: Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Alicja']do lodówki się nie mieszczę :cool1:...za ciasne badziewie....... kladę okład żelowy :evil_lol: Kurde, musisz zmienić lodówkę ;) Reflektujesz na velvecika? Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='apple']Cześć Aluniu:loveu:.........na kawkę tradycyjnie wpadłam bo oki mi się zamykają samoistnie:roll: witaj :multi::loveu: [quote name='jbk']Kurde, musisz zmienić lodówkę ;) Reflektujesz na velvecika? no to we 3 pijemy Velvecika ;) Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Alicja']witaj :multi::loveu: no to we 3 pijemy Velvecika ;) Bo velvecik jest the best ;) Quote
agbar Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja bym tez sciala kaweeee....siedze i dumam nad lista prezentow i czacha mi dymi...:roll: Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='agbar']Ja bym tez sciala kaweeee....siedze i dumam nad lista prezentow i czacha mi dymi...:roll: to siadaj do kawusi :p o rany ...przeca Ci nie podpowiem :roll:... wiem ze Aga prosiła o jasne szkło ;):evil_lol: Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wiem, co ja bym chciała dostać, za resztę nie ręczę ;)) Quote
agbar Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Alicja'] to siadaj do kawusi :p o rany ...przeca Ci nie podpowiem :roll:... wiem ze Aga prosiła o jasne szkło ;):evil_lol: zasiadlam:grins: Aga prosila o jasne i DLUGIE szklo:evil_lol: Dla pana meza mam juz,dla bratowej mam juz,dla brata mam a to nawet nie cwierc osob z listy:roll:latam po necie i szukam natchnienia... Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='jbk']Wiem, co ja bym chciała dostać, za resztę nie ręczę ;)) :roll: ja też :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='agbar']zasiadlam:grins: Aga prosila o jasne i DLUGIE szklo:evil_lol: Dla pana meza mam juz,dla bratowej mam juz,dla brata mam a to nawet nie cwierc osob z listy:roll:latam po necie i szukam natchnienia... podać śmietankę :razz::razz: no wiem że DŁUGIE :roll: teraz masz 2 wyjścia albo skrócić liste albo latać po necie ;) Quote
an1a Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dzień dobry :) Widzę, że szaleństwo prezentowe już w pełni :evil_lol: Ja jeszcze nie myślę... zacznę myśleć w przyszłym tygodniu :eviltong: Quote
Selket Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dzień dobry Kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Alicja']podać śmietankę :razz::razz: no wiem że DŁUGIE :roll: teraz masz 2 wyjścia albo skrócić liste albo latać po necie ;) juz zapomlas ze ja czarnulce pijam:razz: i bardzo sie ciesze ze wiesz ze dluugie i jasne:loveu::razz::diabloti: Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Zrobiłam najgorsze, więc przyszłam sprawdzić, co się tu dzieje ;)) Alutka, a co Ty byś chciała pod choinkę? Quote
Asiaczek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Tyle stron rozgadanych, a fotek ni ma... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='an1a']Dzień dobry :) Widzę, że szaleństwo prezentowe już w pełni :evil_lol: Ja jeszcze nie myślę... zacznę myśleć w przyszłym tygodniu :eviltong: ja nie muszę myśleć ... u nas tradycyjnie robimy sobie upominki cały rok :grins: [quote name='Selket']Dzień dobry Kochana:loveu::loveu::loveu::loveu: berek Selkecikowa :loveu: [quote name='agbar']juz zapomlas ze ja czarnulce pijam:razz: jakoś pamiętam że z każdym wyjściem na zakupy kupowałaś mleczko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i bardzo sie ciesze ze wiesz ze dluugie i jasne:loveu::razz::diabloti: i bardzo dobrze pamiętam że chcesz DŁUGIE i JASNE :p [quote name='jbk']Zrobiłam najgorsze, więc przyszłam sprawdzić, co się tu dzieje ;)) Alutka, a co Ty byś chciała pod choinkę? a ja myję i sprzątam i sprzątam i zrobiłam porzadek w szafie i mam kurtki do wysłania dla psiaków a co bym chciała :hmmmm: zdrówko i święty spokój ;) [quote name='Asiaczek']Tyle stron rozgadanych, a fotek ni ma... Pzdr. Asiaczku ...ale tam na wsteczu było mnóstwo fotasków :evil_lol::evil_lol:a tak na serio to nie mam natchnienia do focenia :cool1: kompletnie , na dodatek ta moje boleści wcale mnie nie mobilizują do tego :shake: Quote
Asiaczek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Taaaa, fotki były... ale dawno. A tak z 5-6 stron wstecz to "niczego nie ma"...:placz: Pzdr. Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Asiaczek']Taaaa, fotki były... ale dawno. A tak z 5-6 stron wstecz to "niczego nie ma"...:placz: Pzdr. gdzieś w okolicach postu 58882 były :roll: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Aluchnaaaaaaa Ty mi nie mów ze nie bedziesz tego 20 u mnie !!!!!!! Nie przyjmuje takiej opcji do wiadomosci........jak bedzie trzeba to po Was przyjedziemy i odwieziemy !!!!!!! Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='zuzolandia']Aluchnaaaaaaa Ty mi nie mów ze nie bedziesz tego 20 u mnie !!!!!!! Nie przyjmuje takiej opcji do wiadomosci........jak bedzie trzeba to po Was przyjedziemy i odwieziemy !!!!!!! Inuś już wszystko wiesz :razz: [quote name='SZPiLKA23']yooooooooooooo :evil_lol::evil_lol: Pati popiła ;) [quote name='jbk']Velvecik? Ja już piję :) :multi:dobra dołączam się Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Mamcia :multi::loveu: cześć Córcia :multi::loveu: Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 http://big.photos.nasza-klasa.pl/3150210/357/main/9f63171065.jpeg - oto mój świeżutki velvecik ;)) Jak długo może być spuchnięty palec? Po jakim czasie powinnam zacząć się martwić? Ile Cię bolały plecki, zanim poszłaś do lekarza, Alu? Quote
Recommended Posts