jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Nie wiem, o czym mówicie ;) Ja wątpię we wszystko, wierzę tylko w to, co mogę sama pomacać. A multi się nie da pomacać teraz! Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]multi cytowanie ....ten łon dinks nie da sie nacisnać [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=11028417"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/multiquote_off.gif[/IMG][/URL][/B][/COLOR][/FONT] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27057"][/URL] Quote
agnethka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]multi cytowanie ....ten łon dinks nie da sie nacisnać [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=11028417"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/multiquote_off.gif[/IMG][/URL][/B][/COLOR][/FONT] [/quote] trzeba kogoś zmotywować do naprawy :mad: Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='agnethka']trzeba kogoś zmotywować do naprawy :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]widzę że motywację trzymasz w ręce :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :mad: Wszyscy weźmy motywację w dłoń :mad: na kogo ruszamy? Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i co z tej waszej pałowej motywacji.........nadal mnie nie dziala ten jak to Ala powiedziała łon:roll: ....ten dinks:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i co z tej waszej pałowej motywacji.........nadal mnie nie dziala ten jak to Ala powiedziała łon:roll: ....ten dinks:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Najwyraźniej nie trafiłyśmy pałą na żadną osobą z mocami decyzyjnymi :mad: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='jbk']Najwyraźniej nie trafiłyśmy pałą na żadną osobą z mocami decyzyjnymi :mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to na kogo wy tymi pałami machacie......ja myślałam że tylko na decyzyjnych.......bo jak nie to ja spadam bo jeszcze się mnie dostanie:scared:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='jbk']Najwyraźniej nie trafiłyśmy pałą na żadną osobą z mocami decyzyjnymi :mad:[/quote] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i co z tej waszej pałowej motywacji.........nadal mnie nie dziala ten jak to Ala powiedziała łon:roll: ....ten dinks:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to jest test multi - mogę cytować to co jest PRZED ostatnim wpisem w danym temacie :roll: Quote
apple Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='agnethka']to jest test multi - mogę cytować to co jest PRZED ostatnim wpisem w danym temacie :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja nadal nie moge sie wypowiedzieć w wersji multi:placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja nadal nie moge sie wypowiedzieć w wersji multi:placz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie przejmuj się, bo ja też już nie mogę.... :roll: Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A ja nie dość że nie mogę multi-cytować to jeszcze nie miałam teraz dogo :cool1: byłam sobie i Ozzulkowi zrobić relaxa , potem byliśmy na zakupach ... teraz będę robić :splat: gołąbki :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [COLOR=DarkRed][B]witaj zrelaksowana.............. przedgołabkowa :diabloti::diabloti::diabloti: a może już w trakcie?? [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 wpadłam na gołąbka :multi::multi::multi::multi: Quote
lolka75 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]A ja nie dość że nie mogę multi-cytować to jeszcze nie miałam teraz dogo :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]byłam sobie i Ozzulkowi zrobić relaxa , potem byliśmy na zakupach ... teraz będę robić :splat: gołąbki :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] golabki som super:cool2:..... ale tylko te kapuscianoryzowomiesne:multi:....bo te na dachu to latajace paskudy:roll: czesc Alusia:loveu: a jaki bedzie sosik do golabeczkow:sabber: Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Gołąbki będą w sosiku pomidorowym :p jestem w trakcie walki z kapustą :diabloti:...przyturlałam dziś taką 5 kg do domu :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Mmmmmmm gołąbki :lol: [url]http://images39.fotosik.pl/17/33d10a17d4c538d1.jpg[/url] piękne! :) Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B][SIZE=4]Zapraszam na Bazarek wystawiony przez Malawaszkę [/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122308[/URL] [SIZE=2]O Agatka :multi::multi::multi:.... na tej focie w oddali czeskie góry ... widok był rewelacyjny :loveu:[/SIZE] [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
agbar Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 HA! pierwszaaaa:multi: Dzien dobry:loveu: Dawaj golebia mniam mniam:sabber: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ja też na gołąbka bym się chciała załapać, został Ci jakiś z wczoraj?? A najlepiej dwa, bo jeden to tak jakoś śmierdzi.... malizną :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć mamcia :loveu::multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja na te gołabki przyszłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Chyba Ali nie wystarczy tych gołąbków, jak się tyle sępów zleciało..... Quote
Alicja Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Aguś ...Dziewica Ty Nasza... Doberek :loveu: ... są gołąbki ...są ;) jbk...( jak Ci na imionko :p) gołąbki robiłam wczoraj na dzisiaj i na jutro :grins: i są ;) Żonkilka :multi::loveu:cześć Córcia Dżapuszkowa ....no oć [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B];) [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wiecie jakie to szczęście mieć WEEKEND :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
lolka75 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Aguś ...Dziewica Ty Nasza... Doberek :loveu: ... są gołąbki ...są ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]jbk...( jak Ci na imionko :p) gołąbki robiłam wczoraj na dzisiaj i na jutro :grins: i są ;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Żonkilka :multi::loveu:cześć Córcia [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Dżapuszkowa ....no oć [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B];)[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][FONT=Arial][COLOR=red][B]Wiecie jakie to szczęście mieć WEEKEND :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] no to ja tez haka wbijam na golabza:multi: a co do weekendu to ja mam jeszcze lepiej bo zaczely sie wlasnie ASTROWE WAKACJE:loveu::multi::multi::loveu: bede spac do poludnia codziennie:p czesc Alusia:loveu: Quote
Recommended Posts