Alicja Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Fajne widoczki :loveu: U Klockowej :razz: bry :p jak wsio będzie dobrze a i pogoda dopisze w niedzielę to TZ będzie próbował zabrać Mnie i Ozzulka na jakąś zieloną trawkę ...mam ochotę na Bezludzie ale nie wiem czy da rade o kulach i 1 nodze przekuśtykać po wertepach :shake::roll:... to może Ozzulkowi porobiłabym fotaski :loveu: Quote
Tengusia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Alicja']Bereczek :multi::loveu: to w Jebiu u Klocusiowej :grins: Klocusiowa fajowskie te widoczki u ciebie :diabloti: Quote
rwpb Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Witamy sympatycznego grubaska :loveu::loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/336/e10d27a969da63f9.jpg - bez ogona :mad: Quote
Alicja Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Tengusia']Klocusiowa fajowskie te widoczki u ciebie :diabloti: przekażę Klocusiowej :grins: [quote name='rwpb']Witamy sympatycznego grubaska :loveu::loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/336/e10d27a969da63f9.jpg - bez ogona :mad: witamy :multi::multi::multi: jak bez ogonka :razz::razz:....no jak :cool1:....mamy najlegalniejszy sińcowytwarzacz .... o taki taki:loveu::multi: http://images31.fotosik.pl/332/ce9314eade9820f9.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Matusz']dzień dobry wieczór :loveu::loveu: bry wieczór :loveu: Quote
lolka75 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :loveu:fajnie znow widziec znajome czcionki:multi: ponadrabiam jak wroce do domku bo na razie jestem jeszcze w kraju przodkow:roll:;) pozdrowki serdeczne:loveu: Quote
Sallcia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Witamy , my tu w goscinie pierwszy raz.:diabloti: zaprszam tez do nas.:loveu: Quote
Alicja Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='lolka75']:loveu:fajnie znow widziec znajome czcionki:multi: ponadrabiam jak wroce do domku bo na razie jestem jeszcze w kraju przodkow:roll:;) pozdrowki serdeczne:loveu: :multi::multi::multi:Loluś :loveu: [quote name='apple']:hand:.......................... :hmmmm: .....:hand: [quote name='Sallcia']Witamy , my tu w goscinie pierwszy raz.:diabloti: zaprszam tez do nas.:loveu: witamy u Nas :multi: Quote
Alicja Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='furciaczek']Z kawa przyszlam:loveu: [quote name='Bullila.nl']Ja to wlasnie tez na kaffe:cool3: o rany ...już podaję :multi::multi::multi: Quote
Pandisia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Cześć, ja jeszcze nie piłam kawki i widzę, że przyszłam w bardzo dobrym momencie :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Fenris']Brydzień :p w ten jakże pikny dzionek :p u nas wcale nie taki piękny :shake:...po deszczu , chłodno , bez słonka [quote name='Pandisia']Cześć, ja jeszcze nie piłam kawki i widzę, że przyszłam w bardzo dobrym momencie :multi: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałaś kiedy przyjść :multi: Pan C. dziś już kilka razy podniósł nogę :multi::multi::multi::multi:........ale nie tak jak Ozzy :grins: Quote
Pandisia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Alicja'] Pan C. dziś już kilka razy podniósł nogę :multi::multi::multi::multi:........ale nie tak jak Ozzy :grins: Ala dosłownie Cię uwielbiam :Rose: :eviltong: Quote
Selket Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Cześć :loveu: :loveu: Jeśli ne jak Ozzy...to jak inaczej??? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Alicja'] Pan C. dziś już kilka razy podniósł nogę :multi::multi::multi::multi:........ale nie tak jak Ozzy :grins: :multi: Witaj:multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 witam witam :hand: i na urlopik niedlugo znikam :mdrmed: Quote
rwpb Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Chyba gospodynię piesa wyprowadził na spacerek :lol: Kto to jest Pan C.? Quote
agaciaaa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Witanko :multi: http://images26.fotosik.pl/262/33da55dc52318041.jpg ładnie tam :) Quote
Recommended Posts