Alicja Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Bullila.nl']Kaffka byla super:crazyeye: mniam :lol: bo ja robię tylko dobrą kaff :roll:;) [quote name='rwpb']O, kaff!! Ja też mogie? mogiesz mogiesz ...częstuj się czym chata bogata ;) [quote name='Pandisia']Ala dosłownie Cię uwielbiam :Rose: :eviltong: :oops::oops: [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: Jeśli ne jak Ozzy...to jak inaczej??? :evil_lol: no Ozzy na bok ... a Pan C.w górę :multi::eviltong: [quote name='Medorowa'] Witaj:multi: witaj kochanieńka :multi: [quote name='Tengusia']witam witam :hand: i na urlopik niedlugo znikam :mdrmed: buuuu będę tęsknić :oops: [quote name='anetta']Witam :multi: witanko :multi: [quote name='rwpb']Chyba gospodynię piesa wyprowadził na spacerek :lol: Kto to jest Pan C.? piesek zaliczył 4 psacerki ;) Pan C. to Mój osobisty ...no dobra Nasz TZ :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: http://images26.fotosik.pl/262/33da55dc52318041.jpg ładnie tam :) ano ładnie tylko dyskomfort ...kilka metrów dalej jest schronisko dla psów :roll: Zameldowywuję ze ŻYJEMY ;)wszystkie ;)ile tam NAS :evil_lol: Quote
LAZY Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Witajcie...Ja jedynie po łebkach, bo całego nie dam rady. Ale całusy za to całe przesyłamy! Quote
Vectra Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 wpadłam z http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/WzmocnionaKawa.jpg a tatko to już może śmigac ? :hmmmm: Quote
Alicja Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='LAZY']Witajcie...Ja jedynie po łebkach, bo całego nie dam rady. Ale całusy za to całe przesyłamy! :loveu::loveu::loveu:Paulinka :multi::multi: [quote name='Vectra']wpadłam z http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/WzmocnionaKawa.jpg a tatko to już może śmigac ? :hmmmm: :p tatko to śmigać nie powinien :roll:.... i nie śmiga :shake:, ale musi ćwiczyć czarcie kopytko :p , więc dziś wyciągnęłyśmy Go na wycieczkę :evil_lol::evil_lol:samochodzikiem , bo to też gimnastyka :roll:...znaczy ma swoją szoferkę ;):loveu:.... ale ogólnie to siedzi i spoziera na TV :pa tera to se ze mną pije browca :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='teqquila']Witanoso :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tyśkowa :multi:...żyjesz :p Quote
teqquila Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no zyje zyje powrocilam juz do swiata nie z bajki :-( Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='teqquila']no zyje zyje powrocilam juz do swiata nie z bajki :-( :glaszcze: to ja zaraz tu wstawie kociki ;) Quote
teqquila Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 tam to byla bajka zero cywilizacji i sztorm :) a tutaj no coz szara rzeczywistosc ide wstawic zdjecia :) i napisac historyjke :diabloti: Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='teqquila']tam to byla bajka zero cywilizacji i sztorm :) a tutaj no coz szara rzeczywistosc ide wstawic zdjecia :) i napisac historyjke :diabloti: to ić wstawiaj i pisaj :p Quote
Selket Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ala :multi: :multi: :multi: Cześć :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 teraz będą kociki :p...dużo , bez segregacji , bo sie mnie nie chciało :grins: KOCIKI :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Selket']Ala :multi: :multi: :multi: Cześć :loveu: :loveu: :loveu: :multi::loveu:cześććććć Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='teqquila']ale sliczny kociuszek :loveu: [quote name='Selket']Cudny kociaczek :loveu: :loveu: kociaki są 2 :p...fot ......dużo :roll::oops::evil_lol: Quote
teqquila Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 o i drugi sliczny kociuszek :loveu:Ala skad masz te kociuszki :diabloti: Quote
Recommended Posts