Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']Dziennikarstwo i komunikacja społeczna ;-)

o kolejny men na dogo :)[/quote]

Aaa ... wybitnie nie mój świat :p
Nooo ... czasem się czuję jakbym był tu niemal jedyny :roll: ale jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza :p

[IMG]http://www.peoriadefense.com/photo_host/BuildingaBetterCorn.PopcornThatis_C73D/popcorn.jpg[/IMG]

Oto popcornik :grins:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]No własnie u mnie na mozilli kisielu :evil_lol::evil_lol: ale nie jestem pewna czy mozilla nie kłamie :diabloti:[/B][/I][/quote]
Na moje też lepiej brzmi kiślu :evil_lol:

Posted

[quote name='Fenris']Aaa ... wybitnie nie mój świat :p
Nooo ... czasem się czuję jakbym był tu niemal jedyny :roll: ale jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza :p

[/quote]

mi też nie:p

Posted

[quote name='Matusz']oo, Olsztyn ;) ode mnie rzut beretem, też tam składam na DiKS ;-)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wnuś nie rzucaj beretem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Cześć :calus:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]siedem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Fenris']DiKS ? Ja nie obcykany ja dwa lata na wsteczu haha pracować mi się zachciało zamiast od razu studia zaczynać :roll: no ale co, zwierzątkom pomóc trza było, wciągnęli mnie w wyciąganie schronisk na prostą :p

[FONT=Arial][COLOR=Red][COLOR=Black][FONT=Verdana]Dzienne :p tatuś mię w d* kopsnął, że mam walić taką robotę (względem mega zapieprzu i minipensji :roll:), tylko iść na studia i on to opłaci to co mi zostało :roll: jeszcze samochód dorzuca :roll::diabloti:[/FONT][/COLOR]
[/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
o masz ......szkoda że to nie mój tatuś :razz::razz:

korzystaj ...jedyna okazja ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Jestem ZA :diabloti::diabloti::diabloti: będzie fight :evil_lol: a może walka w kisielu ? w kiślu? jak to się odmienia? :evil_lol:[/B][/I][/quote]
ha ha ......ale bedzie fajowsko :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Fenris']Wedle mozilli kisielu :p to ja idę zrobić popcorn :diabloti:[/quote]
weź też cole .....;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

korzystaj ...jedyna okazja ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
Wiesz co ... zależy ... niewiem co mu do łba strzeliło więc korzystam bo to rzeczywiście jedyna okazja haha

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]To ja otwieram piwo do pop cornu :diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
No patrz, z piwem mie tu wyskakujesz jak ja już spać miał iść, a moje 3 piwka samotnie siedzą w lodówce bom nie miał z kim wypić ... cole też mam ale pić nie będę, bojkotuję bo wspierają chiny :obrazic:winc pijam pepsi :p

Posted

[quote name='Fenris']No patrz, z piwem mie tu wyskakujesz jak ja już spać miał iść, a moje 3 piwka samotnie siedzą w lodówce bom nie miał z kim wypić ... cole też mam ale pić nie będę, bojkotuję bo wspierają chiny :obrazic:winc pijam pepsi :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie no to odbezpieczamy browce .......pssssssyT:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie no to odbezpieczamy browce .......pssssssyT:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
I cała moja silna wola uleciała z tym psytnięciem :roll::diabloti: lece po piwo :p

[quote] Pepsi jest mniej słodka i duzio lepsiejsza :loveu: I siem nie wygazowuje tak szybko ;-)[/quote] zgadzam się w 1000% ale w sklepie dziś nie mieli, a mama jak nie ma rano colopodobnego napoju to robi borute :p

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja tam mam Cole z Biedronki :grins:

browca zresztą dziś też :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Cola Tęcza ?? my to zwalim scierwokola :p i do tego ten popcorn za 2zł i okocimie mocne i oto pełne bierdonkowe wyposażenie na wypad nad jeziorko :p

Posted

[quote name='Fenris']Cola Tęcza ?? my to zwalim scierwokola :p i do tego ten popcorn za 2zł i okocimie mocne i oto pełne bierdonkowe wyposażenie na wypad nad jeziorko :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie nie tecza :shake:....Cola Original :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie nie tecza :shake:....Cola Original :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Eeee tęcza lepsza, bardziej tru :p

Posted

[quote name='Fenris']Eeee tęcza lepsza, bardziej tru :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no teraz spadam ......rano pobudka i do pracki :razz::razz:jeszcze 2 dni ;)

:hand: DOgoBRANOC:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

I mię tak w połowie piwa zostawiasz ?? Ale masz spust, dopiero pssstttt a już wypite, szok :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
DOgoBRANOCKA :p kolorowych itd. :p

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

haha o tym samym pomyślałam :evil_lol:

[quote name='Fenris']I cała moja silna wola uleciała z tym psytnięciem :roll::diabloti: lece po piwo :p

zgadzam się w 1000% ale w sklepie dziś nie mieli, a mama jak nie ma rano colopodobnego napoju to robi borute :p[/quote]

nie mam piwa, nie mam coli :placz: pić mi się chce - lece zespsami do nocnego :evil_lol:

pieski pieski pieski pieski :diabloti:

****ki ****ki ****ki ???????

Posted

[quote name='Fenris']I mię tak w połowie piwa zostawiasz ?? Ale masz spust, dopiero pssstttt a już wypite, szok :evil_lol:
DOgoBRANOCKA :p kolorowych itd. [/quote]
pić mi się chciało :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']haha o tym samym pomyślałam :evil_lol:

nie mam piwa, nie mam coli :placz: pić mi się chce - lece zespsami do nocnego

pieski pieski pieski pieski :diabloti:

****ki ****ki ****ki ???????[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaczynam się zastanawiać czy to faza przejściowa z powodu upałów czy już tak zostanie :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]uaaaaaaaaa....

popcornimy się !!!! :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja miałam jeszcze orzeszki

Dzień doberek .......:hand:

lecę bom już spóźniona .....dziś będą fotaski :grins: bo mam i stare i nowe [/B][/COLOR][/FONT]