Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Matusz']Dziennikarstwo i komunikacja społeczna ;-) o kolejny men na dogo :)[/quote] Aaa ... wybitnie nie mój świat :p Nooo ... czasem się czuję jakbym był tu niemal jedyny :roll: ale jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza :p [IMG]http://www.peoriadefense.com/photo_host/BuildingaBetterCorn.PopcornThatis_C73D/popcorn.jpg[/IMG] Oto popcornik :grins: Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]No własnie u mnie na mozilli kisielu :evil_lol::evil_lol: ale nie jestem pewna czy mozilla nie kłamie :diabloti:[/B][/I][/quote] Na moje też lepiej brzmi kiślu :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']Aaa ... wybitnie nie mój świat :p Nooo ... czasem się czuję jakbym był tu niemal jedyny :roll: ale jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza :p [/quote] mi też nie:p Quote
Selket Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No to teraz mi ślinka pociekła ino trzasło :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']Na moje też lepiej brzmi kiślu :evil_lol:[/quote] [I][B]dobrze, że nie jestem sama :evil_lol:[/B][/I] Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Matusz']oo, Olsztyn ;) ode mnie rzut beretem, też tam składam na DiKS ;-)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wnuś nie rzucaj beretem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć :calus:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]siedem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']DiKS ? Ja nie obcykany ja dwa lata na wsteczu haha pracować mi się zachciało zamiast od razu studia zaczynać :roll: no ale co, zwierzątkom pomóc trza było, wciągnęli mnie w wyciąganie schronisk na prostą :p [FONT=Arial][COLOR=Red][COLOR=Black][FONT=Verdana]Dzienne :p tatuś mię w d* kopsnął, że mam walić taką robotę (względem mega zapieprzu i minipensji :roll:), tylko iść na studia i on to opłaci to co mi zostało :roll: jeszcze samochód dorzuca :roll::diabloti:[/FONT][/COLOR] [/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] o masz ......szkoda że to nie mój tatuś :razz::razz: korzystaj ...jedyna okazja ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Jestem ZA :diabloti::diabloti::diabloti: będzie fight :evil_lol: a może walka w kisielu ? w kiślu? jak to się odmienia? :evil_lol:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ha ha ......ale bedzie fajowsko :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Fenris']Wedle mozilli kisielu :p to ja idę zrobić popcorn :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] weź też cole .....;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]To ja otwieram piwo do pop cornu :diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] o masz ......szkoda że to nie mój tatuś :razz::razz: korzystaj ...jedyna okazja ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Wiesz co ... zależy ... niewiem co mu do łba strzeliło więc korzystam bo to rzeczywiście jedyna okazja haha Quote
Selket Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Nie pin pifff,.................. :mad: Niedobre :mad: Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]To ja otwieram piwo do pop cornu :diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] No patrz, z piwem mie tu wyskakujesz jak ja już spać miał iść, a moje 3 piwka samotnie siedzą w lodówce bom nie miał z kim wypić ... cole też mam ale pić nie będę, bojkotuję bo wspierają chiny :obrazic:winc pijam pepsi :p Quote
Selket Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pepsi jest mniej słodka i duzio lepsiejsza :loveu: I siem nie wygazowuje tak szybko ;) Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']No patrz, z piwem mie tu wyskakujesz jak ja już spać miał iść, a moje 3 piwka samotnie siedzą w lodówce bom nie miał z kim wypić ... cole też mam ale pić nie będę, bojkotuję bo wspierają chiny :obrazic:winc pijam pepsi :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie no to odbezpieczamy browce .......pssssssyT:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie no to odbezpieczamy browce .......pssssssyT:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] I cała moja silna wola uleciała z tym psytnięciem :roll::diabloti: lece po piwo :p [quote] Pepsi jest mniej słodka i duzio lepsiejsza :loveu: I siem nie wygazowuje tak szybko ;-)[/quote] zgadzam się w 1000% ale w sklepie dziś nie mieli, a mama jak nie ma rano colopodobnego napoju to robi borute :p Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja tam mam Cole z Biedronki :grins: browca zresztą dziś też :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja tam mam Cole z Biedronki :grins: browca zresztą dziś też :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cola Tęcza ?? my to zwalim scierwokola :p i do tego ten popcorn za 2zł i okocimie mocne i oto pełne bierdonkowe wyposażenie na wypad nad jeziorko :p Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']Cola Tęcza ?? my to zwalim scierwokola :p i do tego ten popcorn za 2zł i okocimie mocne i oto pełne bierdonkowe wyposażenie na wypad nad jeziorko :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie nie tecza :shake:....Cola Original :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie nie tecza :shake:....Cola Original :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Eeee tęcza lepsza, bardziej tru :p Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Fenris']Eeee tęcza lepsza, bardziej tru :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no teraz spadam ......rano pobudka i do pracki :razz::razz:jeszcze 2 dni ;) :hand: DOgoBRANOC:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 I mię tak w połowie piwa zostawiasz ?? Ale masz spust, dopiero pssstttt a już wypite, szok :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOgoBRANOCKA :p kolorowych itd. :p Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] o masz ......szkoda że to nie mój tatuś :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] haha o tym samym pomyślałam :evil_lol: [quote name='Fenris']I cała moja silna wola uleciała z tym psytnięciem :roll::diabloti: lece po piwo :p zgadzam się w 1000% ale w sklepie dziś nie mieli, a mama jak nie ma rano colopodobnego napoju to robi borute :p[/quote] nie mam piwa, nie mam coli :placz: pić mi się chce - lece zespsami do nocnego :evil_lol: pieski pieski pieski pieski :diabloti: ****ki ****ki ****ki ??????? Quote
jonQuilla Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]uaaaaaaaaa.... popcornimy się !!!! :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [quote name='Fenris']I mię tak w połowie piwa zostawiasz ?? Ale masz spust, dopiero pssstttt a już wypite, szok :evil_lol: DOgoBRANOCKA :p kolorowych itd. [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] pić mi się chciało :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']haha o tym samym pomyślałam :evil_lol: nie mam piwa, nie mam coli :placz: pić mi się chce - lece zespsami do nocnego pieski pieski pieski pieski :diabloti: ****ki ****ki ****ki ???????[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaczynam się zastanawiać czy to faza przejściowa z powodu upałów czy już tak zostanie :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]uaaaaaaaaa.... popcornimy się !!!! :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja miałam jeszcze orzeszki Dzień doberek .......:hand: lecę bom już spóźniona .....dziś będą fotaski :grins: bo mam i stare i nowe [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts