clockwork Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='pędzelopka']co jo mom? :hmmmm::hmmmm: rację? nie ma w słowniku!!Ala co ty mi za słownik dałas jakiś popsuty :multi::multi: racje racje ... pięknie :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='clockwork'] eeee :roll: toś ty jeszcze zuzoli chyba nie czytała... nawet ja nie wiem co ona pisze tak jedzie tym ślunskim :evil_lol: ooo własnie oo prosze jak ładnie- chyte chytej mosz recht, na nauka nigdy nie jest za późno ;) cze Alutka...... cze Madziuchna .... cmoknij odemnie pana C. i powiedz że martwiam o niego :-( jadę wycmokać i powiem :calus: [quote name='pędzelopka']co jo mom? :hmmmm::hmmmm: rację? nie ma w słowniku!!Ala co ty mi za słownik dałas jakiś popsuty taaaaaa pieknie :multi: [quote name='malawaszka']Noo do macro w lusterku to obiektyw z funkcją macro potrzebny :razz: se dokupię ;) [quote name='Mi.']hello Allu :bigcool: hello Mi:p [quote name='clockwork']:multi::multi: racje racje ... pięknie :loveu::loveu: zdolna no nie ;) A teraz :hand: Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 widziałam zalane listki :drinking: cześć Mamcia :multi::multi::loveu: Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Witanko :multi: zaległości fotkowe nadrobione :grins: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='jonQuilla']widziałam zalane listki :drinking: cześć Mamcia :multi::loveu: :razz:...zalewają siem bo lubiom:p [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: zaległości fotkowe nadrobione :grins: dzielna Agatka :loveu: [quote name='Selket']Cześć Potfornicka :loveu: :obrazic: cze Fochistka :evil_lol: melduję się żem wrócona i ....................................:hand: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja']będą ...mam taką nadzieje ...tylko nie wiem kiedy :shake: Czy już jest to "nie wiem kiedy"?:roll: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']Czy już jest to "nie wiem kiedy"?:roll: ...............................:shake: Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja']...............................:shake: no to kiedy bedzie:roll: to zrób jakąś inną fote, tak dziwnie jak u ciebie nie ma ciągle nowych fotów:cool1: Quote
Selket Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Cześć :multi: Pozdrów i wymiziaj pana C :loveu: Quote
lolka75 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 http://images29.fotosik.pl/231/46d813723b3b1313.jpg :mdleje: bossskie:loveu: Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 przyszłam powiedzieć dobry :diabloti: w ten jakże piękny , cudowny i udany dzionek :evilbat: a co jest tatkowi ? Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple']no to kiedy bedzie:roll: to zrób jakąś inną fote, tak dziwnie jak u ciebie nie ma ciągle nowych fotów:cool1: chciałam zrobić ale siem nie udało ...z Dulką sie nie da robić fotek :evil_lol: [quote name='malawaszka']Zdrówka dla Pana C :loveu: dziękulki :p [quote name='Selket']Cześć :multi: Pozdrów i wymiziaj pana C :loveu: za uszkiem mogę ;) [quote name='lolka75']http://images29.fotosik.pl/231/46d813723b3b1313.jpg :mdleje: bossskie:loveu: Loluś :loveu: [quote name='evaxon']czesc wam Ozzulki:multi: cześć Wam Tigerki:multi: [quote name='Vectra']przyszłam powiedzieć dobry :diabloti: w ten jakże piękny , cudowny i udany dzionek :evilbat: ehmmmm udany i cudowny :diabloti: a co jest tatkowi ? tatko leży sobie w szpitalu :razz: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Selket']Leniu****e sobie i wypoczywa :razz: taaaaa i teraz barrrrrdzoooooooooo długo będzie sobie odpoczywał :shake: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Pandisia']Witaj Alu :loveu: Witanko :multi::loveu: Quote
zuzolandia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Hejoo,,,,,,,, jo fcale niy fanzola ,,,,gryfnie ino godom bom frelka ze slunska a co!!!! Snokfioo Gutkowo....a morał z tego taki ze niy rombej drzewa w ortalionie ;-) hihihi ooooooooo........co ja tu czytam...ze pan C chorany? .... ...no to zycze MU szybkiego powrotu do pelni sił i to szybciutko bo latooo sie zbliza... buzioleeee koffana;-) Quote
anetta Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :loveu: Ala, pięknie go ufociłaś http://images23.fotosik.pl/231/3b52fc1f96e40144.jpg Te kolory, achhhhh. Konika również. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dobry wieczór rozgadane dziewuchy ;) Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='zuzolandia']Hejoo,,,,,,,, jo fcale niy fanzola ,,,,gryfnie ino godom bom frelka ze slunska a co!!!! Snokfioo Gutkowo....a morał z tego taki ze niy rombej drzewa w ortalionie ;-) hihihi ooooooooo........co ja tu czytam...ze pan C chorany? .... ...no to zycze MU szybkiego powrotu do pelni sił i to szybciutko bo latooo sie zbliza... buzioleeee koffana;-) buziole :loveu:...musza wykurować pana C. dyć lato idzie a mieli my na grilla na Halymba jechać :razz::razz: [quote name='anetta']:loveu: Ala, pięknie go ufociłaś http://images23.fotosik.pl/231/3b52fc1f96e40144.jpg Te kolory, achhhhh. Konika również. :multi:ja sie jeszcze nauczę ;) dzięki ze się podobają [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór rozgadane dziewuchy ;) witaj Milczku :p Quote
zuzolandia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 buziole :loveu:...musza wykurować pana C. dyć lato idzie a mieli my na grilla na Halymba jechać :razz: no dyc o tym ta godkaaaa!!!!!!......jo niecierpliwie czekom...... Quote
Recommended Posts