Alicja Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Selket']No so co Ty????????Ty wsystko potrafis :evil_lol: [FONT=Arial]:splat: zapomnialam że ja jak Makgajwer :diabloti:[/FONT] [quote name='BeaC']witaj Ozziowa...............chcialam napisac panienko:cool3: alem sie w klawiature ugryzla [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]nie gryź klawiaturki ....bo ją to boli [/FONT][FONT=Arial]:placz:[/FONT][FONT=Arial]:placz:[/FONT][FONT=Arial]:placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]A ja śledzę od 2 czy 3 dni Czarne Kwiatki i wątek Chacko ......i jestem oszołomiona pewnymi faktami .......osoby które ze mną na ten temat rozmawiały wcześniej zapewne załapią o co biega ....wiadomo trwa wojna pomiędzy ARKĄ i Pajunią ....do tego się chyba wszyscy przyzwyczaili ...ale przy szukaniu domu dla Qdłaczka miałyśmy do czynienie z niejakimi siostrami z Niemiec ....przed nimi pośrednio KTOŚ Nas ostrzegł tego kogoś inny ktoś i przed jeszcze jednym ktosiem kazał uwazać a tu naraz wychodzi w praniu że oba ktosie nawzajem się wspierają i dodatkowo są w jednym obozie z siostrami...a na domiar wszystkiego jeden z ktosi ...kiedy siostry dostały odmowe dostania w swe ręce Qdłaczka klikał do mnie na GG że zapłaci wszystko ....chipa , paszport , kastracje i weźmie go za granice ....głowa mala by to pojąć ........ .......ide spać ...........DogoBranoc[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Alicjo - z okazji nieobchodzonych Imienin ja takze przyłączam się do zyczeń: DUżO... WSZYSTKIEGO.... NAJ.... ... ... ... pZDR. Quote
Alicja Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Asiaczek']Alicjo - z okazji nieobchodzonych Imienin ja takze przyłączam się do zyczeń: DUżO... WSZYSTKIEGO.... NAJ.... ... ... ... pZDR. [FONT=Arial]Asiaczku DZIĘKUJĘ ...:Rose:[/FONT] Quote
Selket Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Cześć :multi: :multi: :multi: obaczjakie cudo :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10356673#post10356673 Quote
Alicja Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: :multi: :multi: obaczjakie cudo :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10356673#post10356673 [FONT=Arial] widziałam wczoraj :-( Cześć :multi::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [FONT=Georgia]cześć Mamcia :multi::multi::loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeeeszczeeee jedennn i jeeeeeeeeeszczeeeeee razzzzzzz:drink1: Quote
Pandisia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Alicjii nie odpala się dogo :shake: i dlatego jej tu nie ma :loveu: Quote
Alicja Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Mamcia :multi::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]cześć Córcia :multi::loveu:[/FONT] [quote name='evaxon']iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeeeszczeeee jedennn i jeeeeeeeeeszczeeeeee razzzzzzz:drink1: [FONT=Arial]Effuś ......już po imprezce :evil_lol:[/FONT] [quote name='Pandisia']Alicjii nie odpala się dogo :shake: i dlatego jej tu nie ma :loveu: [FONT=Arial]już jestem Basieńko :multi:oddali mi dogo :multi:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]A ja śledzę od 2 czy 3 dni Czarne Kwiatki i wątek Chacko ......i jestem oszołomiona pewnymi faktami .......osoby które ze mną na ten temat rozmawiały wcześniej zapewne załapią o co biega ....wiadomo trwa wojna pomiędzy ARKĄ i Pajunią ....do tego się chyba wszyscy przyzwyczaili ...ale przy szukaniu domu dla Qdłaczka miałyśmy do czynienie z niejakimi siostrami z Niemiec ....przed nimi pośrednio KTOŚ Nas ostrzegł tego kogoś inny ktoś i przed jeszcze jednym ktosiem kazał uwazać a tu naraz wychodzi w praniu że oba ktosie nawzajem się wspierają i dodatkowo są w jednym obozie z siostrami...a na domiar wszystkiego jeden z ktosi ...kiedy siostry dostały odmowe dostania w swe ręce Qdłaczka klikał do mnie na GG że zapłaci wszystko ....chipa , paszport , kastracje i weźmie go za granice ....głowa mala by to pojąć ........ [/FONT] masakra z tym jest nie? człowiek chce coś dobrego zrobić to zaraz się zlatują sępy :angryy: wystrzelałabym takich :angryy: Quote
Alicja Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='malawaszka']masakra z tym jest nie? człowiek chce coś dobrego zrobić to zaraz się zlatują sępy :angryy: wystrzelałabym takich :angryy: [FONT=Arial]powiem Ci ze jestem zaskoczona obrotem spraw ...bo ktoś wydawał sie tak bardzo wiarygodny powołując się na znane mi dobrze osoby :angryy:[/FONT] Quote
Pandisia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]już jestem Basieńko :multi:oddali mi dogo :multi:[/FONT] No to mają szczęście :mad: łobuzy :evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Pandisia']No to mają szczęście :mad: łobuzy :evil_lol: :loveu: [FONT=Arial]:razz:wiesz jak mi ulgło :multi:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ooooooooooo a ja przepracowalam imprezke hihhih ........ no to WSZYSTKIEGO NAJIMIENINKOWEGO NIECO SPOZNIONE ALE SZCZEREEEEE!!!!! ZYCZONKA WSIEGO NAJLEPSIEJSZEGOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='zuzolandia']Ooooooooooo a ja przepracowalam imprezke hihhih ........ no to WSZYSTKIEGO NAJIMIENINKOWEGO NIECO SPOZNIONE ALE SZCZEREEEEE!!!!! ZYCZONKA WSIEGO NAJLEPSIEJSZEGOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [FONT=Arial]:calus: pracusiu Ty Nasz :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [FONT=Arial]Zachód słońca z okien samochodu :p......kierowca nie miał ani grama szcunku dla sztuki i pędził :angryy: nie powiem ile bo by mandat przyszedł do zapłaty :roll: zaznaczam wszystkie takie same :p [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: :multi: [FONT=Arial]Cześć :multi::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [FONT=Georgia]kaki śliczny nieb! :) :loveu::loveu: jak zwykle ;) i widzę że ktoś nie chciał przystanąć żebyś mogła w spokoju zdjęcia robić :evil_lol: witam Mamciu :loveu::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]kaki śliczny nieb! :) :loveu::loveu: jak zwykle ;) i widzę że ktoś nie chciał przystanąć żebyś mogła w spokoju zdjęcia robić :evil_lol: witam Mamciu :loveu::multi: [/FONT] [FONT=Arial]cześć Córcia :multi::loveu:......no widzisz jak to z kierowcami bywa :mad:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 hiellooooooooooo przyszlam powiedziec ze...........przyszlam ;-) hihihihiihi Quote
Pandisia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cześć Ala a zgadnij gdzie dzisiaj byliśmy :razz: Quote
emdziolek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cześc Ali lali!:loveu::multi: Dawno mnie nie było bom zabiegana strasznie:shake: Ale przyszłam powiedzieć ze żyje ino nie wiem jeszcze jakim cudem:evil_lol: A to dla Ciebie::Rose::Rose: Zmykam dalej nadrabiać, i buziaczkuje mocno:buzi: Quote
Recommended Posts