pędzelopka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oo prosze jak ładnie- chyte chytej mosz recht, na nauka nigdy nie jest za późno ;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] co jo mom? :hmmmm::hmmmm: rację? nie ma w słowniku!!Ala co ty mi za słownik dałas jakiś popsuty Quote
malawaszka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] jak sie dorobie lustra to zaszaleje z makro:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Noo do macro w lusterku to obiektyw z funkcją macro potrzebny :razz: Quote
clockwork Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='pędzelopka']co jo mom? :hmmmm::hmmmm: rację? nie ma w słowniku!!Ala co ty mi za słownik dałas jakiś popsuty[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi: racje racje ... pięknie :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] eeee :roll: toś ty jeszcze zuzoli chyba nie czytała... nawet ja nie wiem co ona pisze tak jedzie tym ślunskim :evil_lol: [COLOR=Red]ooo własnie [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oo prosze jak ładnie- chyte chytej mosz recht, na nauka nigdy nie jest za późno ;) cze Alutka...... [COLOR=Red] cze Madziuchna ....[/COLOR] cmoknij odemnie pana C. i powiedz że martwiam o niego :-( [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jadę wycmokać i powiem :calus:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='pędzelopka']co jo mom? :hmmmm::hmmmm: rację? nie ma w słowniku!!Ala co ty mi za słownik dałas jakiś popsuty[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaaaa pieknie :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']Noo do macro w lusterku to obiektyw z funkcją macro potrzebny :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]se dokupię ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Mi.'][I]hello Allu :bigcool:[/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]hello Mi:p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi: racje racje ... pięknie :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] zdolna no nie ;) A teraz :hand: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]widziałam zalane listki :drinking: cześć Mamcia :multi::multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Witanko :multi: zaległości fotkowe nadrobione :grins: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]widziałam zalane listki :drinking: cześć Mamcia :multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:...zalewają siem bo lubiom:p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: zaległości fotkowe nadrobione :grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzielna Agatka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć Potfornicka :loveu: :obrazic:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Fochistka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] melduję się żem wrócona i ....................................:hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]będą ...mam taką nadzieje ...tylko nie wiem kiedy :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czy już jest to "nie wiem kiedy"?:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czy już jest to "nie wiem kiedy"?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...............................:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]...............................:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no to kiedy bedzie:roll: to zrób jakąś inną fote, tak dziwnie jak u ciebie nie ma ciągle nowych fotów:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Selket Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Cześć :multi: Pozdrów i wymiziaj pana C :loveu: Quote
lolka75 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [URL]http://images29.fotosik.pl/231/46d813723b3b1313.jpg[/URL] :mdleje: bossskie:loveu: Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 przyszłam powiedzieć dobry :diabloti: w ten jakże piękny , cudowny i udany dzionek :evilbat: a co jest tatkowi ? Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no to kiedy bedzie:roll: to zrób jakąś inną fote, tak dziwnie jak u ciebie nie ma ciągle nowych fotów:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]chciałam zrobić ale siem nie udało ...z Dulką sie nie da robić fotek :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']Zdrówka dla Pana C :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziękulki :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Cześć :multi: Pozdrów i wymiziaj pana C :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]za uszkiem mogę ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75'][URL]http://images29.fotosik.pl/231/46d813723b3b1313.jpg[/URL] :mdleje: bossskie:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']czesc wam Ozzulki:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cześć Wam Tigerki:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']przyszłam powiedzieć dobry :diabloti: w ten jakże piękny , cudowny i udany dzionek :evilbat: [COLOR=Red][B][FONT=Arial]ehmmmm udany i cudowny :diabloti:[/FONT][/B][/COLOR] a co jest tatkowi ?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tatko leży sobie w szpitalu :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Selket']Leniu****e sobie i wypoczywa :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaaa i teraz barrrrrdzoooooooooo długo będzie sobie odpoczywał :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Pandisia']Witaj Alu :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Hejoo,,,,,,,, jo fcale niy fanzola ,,,,gryfnie ino godom bom frelka ze slunska a co!!!! Snokfioo Gutkowo....a morał z tego taki ze niy rombej drzewa w ortalionie ;-) hihihi ooooooooo........co ja tu czytam...ze pan C chorany? .... ...no to zycze MU szybkiego powrotu do pelni sił i to szybciutko bo latooo sie zbliza... buzioleeee koffana;-) Quote
anetta Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :loveu: Ala, pięknie go ufociłaś [URL]http://images23.fotosik.pl/231/3b52fc1f96e40144.jpg[/URL] Te kolory, achhhhh. Konika również. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dobry wieczór rozgadane dziewuchy ;) Quote
Recommended Posts