Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']No cóż jak nie urok to .... ;) ale warto moim skromnym zdaniem :Djezdzimy sobie tak 2 razy w tygodniu ,a dojazd wcale nie taki zły 15-20 min.Najlepiej jest w niedzielę przed południem bo żywego człeka nie uświadczysz

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']myśliciel

:lol:

ileż w tym spojrzeniu zrozumienia dla problemów trzeciego świata, kwestii ratowania lasów tropiklanych i oglądalności reklam płatnych przedwyborczych... ech... życie to nie bajka ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']zastanawia mnie czym RR oddycha :roll:no jak to czym nochalopaguskiem :wink:

ale nochalopagusek jest duszony :roll:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']zastanawia mnie czym RR oddycha :roll:no jak to czym nochalopaguskiem :wink:

:lol: :lol: :lol: rewelacyjna fota :lol:

Posted

[quote name='daga10011'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']zastanawia mnie czym RR oddycha :roll:no jak to czym nochalopaguskiem :wink:

oczy wypaliło :lol:

Posted

[quote name='Weron_ciau'][quote name='daga10011'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']zastanawia mnie czym RR oddycha :roll:no jak to czym nochalopaguskiem :wink:

oczy wypaliło :lol:no cóż i Mordulce czasem śpią :wink:

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska']myśliciel

:lol:

ileż w tym spojrzeniu zrozumienia dla problemów trzeciego świata, kwestii ratowania lasów tropiklanych i oglądalności reklam płatnych przedwyborczych... ech... życie to nie bajka ...no i jeszcze jak tu rodzine utrzymać......w ryzach , co by sie beze mnie nie szwendali :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
no i jeszcze jak tu rodzine utrzymać......w ryzach , co by sie beze mnie nie szwendali :wink:

Pies pasterski? :o

Posted

PIKA napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
no i jeszcze jak tu rodzine utrzymać......w ryzach , co by sie beze mnie nie szwendali :wink:

Pies pasterski? :o
:lol: :lol: prawie :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Weron_ciau'][quote name='daga10011'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']zastanawia mnie czym RR oddycha :roll:no jak to czym nochalopaguskiem :wink:

takie są wtedy łagodne :evilbat:

Posted

[quote name='Weron_ciau'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Weron_ciau'][quote name='daga10011'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']zastanawia mnie czym RR oddycha :roll:no jak to czym nochalopaguskiem :wink:

takie są wtedy łagodne :evilbat:oj czasem przez sen warczą :lol: :lol: