Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia za płotem to młodziutka klucha labradorka , a Mini to szalona ASTka rodem z Pokerowego Żywota /hodowla/, koleżanka Ozzyego i Tufficzka ,jej panem jest Marcin obecny na wielu zdjęciach z Ozzym :wink:
Ozzy będąc u Mini na odwiedzinach tak szalał z dziewczyną po podwórzu że o mały włos auto Marcina potrzebowało by wizyty u blacharza :wink:
Jak ładnie poprosicie Alę to wam pokarze jak Mini wygląda teraz 8)

Posted

dbsst napisał(a):
a ja wlasnie zrywam sie na sesyjke

i jestem na dogo duuzo ale malo pisze

boshe jakie sliczne piecholowatye systkie tSZy
u wasz nie pada :o

Posted

[quote name='Patka']Znów muszę się powtórzyć ;) cudowne :D
Wirtualna koleżanka kłania się :D i pięknie pozuje dla Ozzego :D w końcu prawdziwa z niej dama ;)

oj Lilith :calus: zapraszamy częściej :P

Posted

jakoś ciągle nie ma czasu i okazji by ją jej sprawić :wink: :D ale postaram sie spełnić życzenie :D niedługo mam nadzieję. Alu może sprawisz Ozzemu przyjaciólkę "niedoli" Lilith ma koty ... :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A u Nas dziś dzień szczególny
dziś minął rok odkąd nie ma z Nami Naszego UKOCHANEGO HARLEY'a

:cry:

Alicja... :( i nic nie mówię, bo sama 16 lipca przeżywałam odejście Czarka... tego się nie zapomina i po roku dalej boli :cry:

Posted

:( i nawet na tej fotce taki smutny :( ja mam taki dzień 19 czerwca :cry: wtedy odszedł mój pierwszy pies, z którym się wychowałam od 11 roku życia - wybłagany, wypłakany, wyproszony od zawsze :(