Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 dbsst napisał(a):och nasz przystojniaczek systkie nagrody by zdobyl i wastach i w yorkach i w ogole we systkich rasach :Do pinczerach nie wspomniałaś :evil: Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):och nasz przystojniaczek systkie nagrody by zdobyl i wastach i w yorkach i w ogole we systkich rasach :Do pinczerach nie wspomniałaś :evil: i nawet w gończych 8) :wink: :lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):och nasz przystojniaczek systkie nagrody by zdobyl i wastach i w yorkach i w ogole we systkich rasach :Do pinczerach nie wspomniałaś :evil: i nawet w gończych 8) :wink: :lol:o , otóż to , to typowy gończy jak zwieje to trudno złapać /kurde albo ja startne w gończych :roll: / Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):och nasz przystojniaczek systkie nagrody by zdobyl i wastach i w yorkach i w ogole we systkich rasach :Do pinczerach nie wspomniałaś :evil: i nawet w gończych 8) :wink: :lol:o , otóż to , to typowy gończy jak zwieje to trudno złapać /kurde albo ja startne w gończych :roll: / jest jedna podstawowa zasada - nie goniać za gończym :wink: 8) :lol: jak zgłodnieje - sam wróci :P :P :P Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):och nasz przystojniaczek systkie nagrody by zdobyl i wastach i w yorkach i w ogole we systkich rasach :Do pinczerach nie wspomniałaś :evil: i nawet w gończych 8) :wink: :lol:o , otóż to , to typowy gończy jak zwieje to trudno złapać /kurde albo ja startne w gończych :roll: / jest jedna podstawowa zasada - nie goniać za gończym :wink: 8) :lol: jak zgłodnieje - sam wróci :P :P :Pto ja sie nadaje :oops: :lol: Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): kurde albo ja startne w gończych :roll: jest jedna podstawowa zasada - nie goniać za gończym :wink: 8) :lol: jak zgłodnieje - sam wróci :P :P :P to ja sie nadaje :oops: :lol: czy ruszają Ci sie uszy na widok nowego Chappi ? 8) :wink: :lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): kurde albo ja startne w gończych :roll: jest jedna podstawowa zasada - nie goniać za gończym :wink: 8) :lol: jak zgłodnieje - sam wróci :P :P :P to ja sie nadaje :oops: :lol: czy ruszają Ci sie uszy na widok nowego Chappi ? 8) :wink: :lol:nie ale na widok szaszłyków z grila to pycho mi sie cieszy :wink: to chyba dobrze :-? Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): kurde albo ja startne w gończych :roll: jest jedna podstawowa zasada - nie goniać za gończym :wink: 8) :lol: jak zgłodnieje - sam wróci :P :P :P to ja sie nadaje :oops: :lol: czy ruszają Ci sie uszy na widok nowego Chappi ? 8) :wink: :lol:nie ale na widok szaszłyków z grila to pycho mi sie cieszy :wink: to chyba dobrze :-? oj dobrze, dobrze ..... mniam, ale bym takiego szaszłyczka wciągnął - uhm...., chyba pójdę pobuszować w lodówce - bo jakiegoś ślinotoku doznałem :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'] kurde albo ja startne w gończych :roll: jest jedna podstawowa zasada - nie goniać za gończym :wink: 8) :lol: jak zgłodnieje - sam wróci :P :P :P to ja sie nadaje :oops: :lol: czy ruszają Ci sie uszy na widok nowego Chappi ? 8) :wink: :lol:nie ale na widok szaszłyków z grila to pycho mi sie cieszy :wink: to chyba dobrze :-? oj dobrze, dobrze ..... mniam, ale bym takiego szaszłyczka wciągnął - uhm...., chyba pójdę pobuszować w lodówce - bo jakiegoś ślinotoku doznałem :lol: :lol: :lol:a to miłego buszowania i owocnego zyczę a ja już udaję się na spoczynek :wink: Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Wojtecki napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'] kurde albo ja startne w gończych :roll: jest jedna podstawowa zasada - nie goniać za gończym :wink: 8) :lol: jak zgłodnieje - sam wróci :P :P :P to ja sie nadaje :oops: :lol: czy ruszają Ci sie uszy na widok nowego Chappi ? 8) :wink: :lol:nie ale na widok szaszłyków z grila to pycho mi sie cieszy :wink: to chyba dobrze :-? oj dobrze, dobrze ..... mniam, ale bym takiego szaszłyczka wciągnął - uhm...., chyba pójdę pobuszować w lodówce - bo jakiegoś ślinotoku doznałem :lol: :lol: :lol:a to miłego buszowania i owocnego zyczę a ja już udaję się na spoczynek :wink: DOBRANOC :wink: Quote
PIKA Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Wojtecki napisał(a): ] jest jedna podstawowa zasada - nie goniać za gończym :wink: 8) :lol: jak zgłodnieje - sam wróci :P :P :P :hmmmm: a jak se coś upoluje i zje? :roll: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 PIKA napisał(a):Wojtecki napisał(a): ] jest jedna podstawowa zasada - nie goniać za gończym :wink: 8) :lol: jak zgłodnieje - sam wróci :P :P :P :hmmmm: a jak se coś upoluje i zje? :roll:to musi bedzie że nie wróci :-? Quote
Weron_ciau Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 PIKA napisał(a):Weron_ciau napisał(a): A pierdziec też pierdzi? :o :o a widzialaś ssaka, ktory nie pierdzi? :o :lol: widziec to tego się nie widzi :evilbat: raczej czuje :roll: Quote
Maga100 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Acha, jakie wdzięczne tematy :wink: Mój Leon przez sen najczęściej popiskuje albo warczy, bączysławów prawie w ogóle nie puszcza (grzeczny piesek), ale za to dzisiaj w nocy puścił pawika wprost na pańciowe prześcieradło :-? Muszę mu teraz zakraplać oko, więc jak biore kropelki do ręki, mój pies nagle znika :o Robi się taki maluteńki, płaski i znika np. pod łóżkiem :lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Maga100 napisał(a):Acha, jakie wdzięczne tematy :wink: Mój Leon przez sen najczęściej popiskuje albo warczy, bączysławów prawie w ogóle nie puszcza (grzeczny piesek), ale za to dzisiaj w nocy puścił pawika wprost na pańciowe prześcieradło :-? Muszę mu teraz zakraplać oko, więc jak biore kropelki do ręki, mój pies nagle znika :o Robi się taki maluteńki, płaski i znika np. pod łóżkiem :lol:hi hi mój pod wyrko sie już nie miesci , ale pod biurko wieje aż sie chodniczek zwija :lol: Ozzy morowe powietrze robi tylko po gotowanej marchwi :o oj a co sie stało że pawi był :o Quote
Maga100 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):oj a co sie stało że pawi był :o Niestrawiony patyczek :-? Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):oj a co sie stało że pawi był :o Niestrawiony patyczek :-?no tak pewno chcieli zabrac i w pośpiechu patola siamał :wink: Quote
Weron_ciau Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Acha, jakie wdzięczne tematy :wink: Mój Leon przez sen najczęściej popiskuje albo warczy, bączysławów prawie w ogóle nie puszcza (grzeczny piesek), ale za to dzisiaj w nocy puścił pawika wprost na pańciowe prześcieradło :-? Muszę mu teraz zakraplać oko, więc jak biore kropelki do ręki, mój pies nagle znika :o Robi się taki maluteńki, płaski i znika np. pod łóżkiem :lol:hi hi mój pod wyrko sie już nie miesci , ale pod biurko wieje aż sie chodniczek zwija :lol: Ozzy morowe powietrze robi tylko po gotowanej marchwi :o oj a co sie stało że pawi był :o Gotowana marchew... hm a po surowej? jak to sie pisało? Quote
Maga100 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): no tak pewno chcieli zabrac i w pośpiechu patola siamał :wink: Tak, pańcia się nie chciała się zgodzić, żeby wniósł mokry patyk do domu, więc Leon szybko go zjadł i koniec końców postawił na swoim :-? Patyk znalazł się w domu. a nawet na łóżku :-? Quote
sota36 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alu - a jak tam zrrowko dzis Twego Killera (hihihi - czytaj: "zalizywacza") ??? Quote
agabass Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 o co ja tu widzę trujące tematy no ja wiem coś o tym mój mały rudzielec też potrafi takiego kwasa puścić że aż szczypie w oczy i kaleczy nozdrza hahahaha Quote
Weron_ciau Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ekhmm mój chomik nie puszcza bączusiów 8) :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no pinczerki i goncze to logiczne ze wezmie w przedbiegach 8) :lol: hehehehee a tak na serio to sie posiusialam jak poczytalame te wasze wywody jestescie niezli :D Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 dbsst napisał(a):no pinczerki i goncze to logiczne ze wezmie w przedbiegach 8) :lol: hehehehee a tak na serio to sie posiusialam jak poczytalame te wasze wywody jestescie niezli :Da to ty nie wiesz ze zanim zasiądziesz do komputera to odwiedzić należy WC :wink: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):no pinczerki i goncze to logiczne ze wezmie w przedbiegach 8) :lol: hehehehee a tak na serio to sie posiusialam jak poczytalame te wasze wywody jestescie niezli :Da to ty nie wiesz ze zanim zasiądziesz do komputera to odwiedzić należy WC :wink: hehehe juz myslalam ze mam to za soba a okazuje sie ze nigdy nic nie wiadomo :D Quote
Recommended Posts