KaRa_ Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ale on różowy w środku :lol:nie zawsze :-? Ozzy lubi patyki z ogniska , no to wtedy już nie jest taki Różowy Landrynek :lol: Hihi wie co dobre :lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ale on różowy w środku :lol:nie zawsze :-? Ozzy lubi patyki z ogniska , no to wtedy już nie jest taki Różowy Landrynek :lol: Hihi wie co dobre :lol:Smakosz :wink: :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Mam L4 od szkolenia PT i w domu nudy...... :-? a misie nadal namaka :roll: Słodka szczęka ;) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Werona nio nie wiem czy taka slodka moze Cie polknac w calosci taki tygrys ;) Quote
Weron_ciau Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):Werona nio nie wiem czy taka slodka moze Cie polknac w calosci taki tygrys ;) a no tak ale nei zmienia faktu ze słodka ;) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 agabass napisał(a):och matko co za japa :lol: o prosze przyszla drobniusia delikatniusia dziewczyneczka 8) Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 [quote name='agabass']och matko co za japa :lol:pokażę Ci jęzor Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 [quote name='Alka']a ja pokaże swój :evil_lol: MINI a przystoi to panience z dobrego domu jęzorek pokazywać publiczne :lol: :lol: :lol: Quote
Alka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 delikatnie sie oblizuję po pysznym żarełku, mniam, mniam... :eating: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Alka napisał(a):delikatnie sie oblizuję po pysznym żarełku, mniam, mniam... :eating:to poślij mailem trochę :wink: Quote
Camara Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Alka napisał(a):delikatnie sie oblizuję po pysznym żarełku, mniam, mniam... :eating: jak to jest delikatnie... to jak wygląda nie delikatnie :o :o :o chyba wtedy jęzorkiem uszy wymiata :lol: Quote
Alka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Nie powiem, potrafę uszy czyścic jęzorem :wink: ale mam osoby,które to lepiej robią :grins: Quote
Camara Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='Alka']Nie powiem, potrafę uszy czyścic jęzorem :wink: ale mam osoby,które to lepiej robią :grins: :o jęzorem ?????? Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 [quote name='Camara'][quote name='Alka']Nie powiem, potrafę uszy czyścic jęzorem :wink: ale mam osoby,które to lepiej robią :grins: :o jęzorem ?????? :lol: :lol: :lol: chiba palcyma :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Mam L4 od szkolenia PT i w domu nudy...... :-? a misie nadal namaka :roll: To jest Rumakowy Rumak ??? Taki modny, różowy ??? Rumak ???? Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska']Mam L4 od szkolenia PT i w domu nudy...... :-? a misie nadal namaka :roll: To jest Rumakowy Rumak ??? Taki modny, różowy ??? Rumak ????no taki Różowy Randrynek :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 nie mamy profesjonalnego sprzętu ale mamy takie mini fotki z telefonu :wink: ,coś w temacie kulinarnym 8) czekam na am mam kostke parówek :lol: obżarłem się :wink: Quote
PIKA Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']nie mamy profesjonalnego sprzętu ale mamy takie mini fotki z telefonu :wink: ,coś w temacie kulinarnym 8) czekam na am Po oczach widać, że już dłuuugo czeka :( Pańcia się coś spóźnia :evil: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']nie mamy profesjonalnego sprzętu ale mamy takie mini fotki z telefonu :wink: ,coś w temacie kulinarnym 8) czekam na am Po oczach widać, że już dłuuugo czeka :( Pańcia się coś spóźnia :evil:nie to Ozzy ma takie dni ze jadłby non stop :evil: Quote
PIKA Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): nie to Ozzy ma takie dni ze jadłby non stop :evil: Saba to ma codziennie takie dni :roll: Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): nie to Ozzy ma takie dni ze jadłby non stop :evil: Saba to ma codziennie takie dni :roll:bo ona pojemniejsz od RR jest 8) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 no nie wyspa skarbow jest kosmiczna :D u nas tez ostatnio ten styl spania preferowany jest :oops: znaczy u mojej coreczki Quote
Recommended Posts