Alicja Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Selket napisał(a):Słodkich snów :sleep2: już wstałam agbar napisał(a):Dzien dobry:roll: :hmmmm: noooo.........dobry ;) nawet nie pada i jest względnie ciepło :roll:....znaczy jest +10 ale bez wiatru :p Quote
lolka75 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 dziendobry:multi: :loveu: Alunia, jaki humorek??:loveu: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Selket napisał(a):Pada, pada :placz: :placz: :shake:...u Nas nie ...tylko jest szaro :roll:a tak bym chciała słoneczko zobaczyć :placz: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 lolka75 napisał(a):dziendobry:multi: :loveu: Alunia, jaki humorek??:loveu: :multi::multi:witanko :loveu: na razie humorek dopisuje ;) Quote
Pandisia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cześć, oglądnęłam słonko chociaż ono nie dla mnie:evil_lol: Fajne. Witaj cioteczko Ozzulkowa, wrócił mój osobisty kierowca :diabloti: muszę go pomęczyć co by się do B-szowic wybrał :eviltong: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Selket napisał(a):Czymaj słoneczko: :multi::multi:dzięki :calus: Pandisia napisał(a):Cześć, oglądnęłam słonko chociaż ono nie dla mnie:evil_lol: Fajne. Witaj cioteczko Ozzulkowa, wrócił mój osobisty kierowca :diabloti: muszę go pomęczyć co by się do B-szowic wybrał :eviltong: to męczaj go i rozmiękczaj :multi::multi: jonQuilla napisał(a):witam rozmiękczeni :loveu::loveu::multi: witanko :multi: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='anetta']Witam w pochmurny dzionek :( :hand: Witanko :multi:...u nas właśnie zaczęło padać :cool1: PROSIMY o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domeczku :razz:...Magda dziś znalazła ogłoszenie i zaraz zabrała się do roboty :cool2: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10193277#post10193277 Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 U nas pogoda doopy i wyssała ze mnie całą enrgię... Już byłam na wąteczku ;) ŚLiczny psiuńcio, idę coś porobić z ogłoszeniami. Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Selket']U nas pogoda doopy i wyssała ze mnie całą enrgię... Już byłam na wąteczku ;) ŚLiczny psiuńcio, idę coś porobić z ogłoszeniami. u nas już padało nawet :cool1: [quote name='evaxon']czesc Ci Aluu:multi: cześć Ci Effo :multi: [quote name='Selket']Żyjesz? Czy Cię również pogoda wyssała? ;) wessało mnie w zlewozmywaku w kuchni :roll:a teraz bedę robić serniczek na zimno z rodzynkami a na górę bananki i truskaweczki :loveu: ale ja tu i tam też ;) wrócę Quote
emdziolek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cze Alu jedyna najwspanialsza:multi::loveu::diabloti: Byłam , nie wiem czy foty były, nie chce mi sie nadrabiać bom padnięta na pysio:roll: Zapraszamy do nos na foty Vegowo-Bobisiowo-Sarciowo-lunowe:multi: Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Bosze..coś Ty robiła, że tyle przy zlewie stałaś? :evil_lol: Serniczek na zimno to nie..... Nie masz czegś innego ;) Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='emdziolek']Cze Alu jedyna najwspanialsza:multi::loveu::diabloti: Byłam , nie wiem czy foty były, nie chce mi sie nadrabiać bom padnięta na pysio:roll: Zapraszamy do nos na foty Vegowo-Bobisiowo-Sarciowo-lunowe:multi: witanko :multi::multi: zaraz się do Was doczłapię ;) [quote name='Selket']Bosze..coś Ty robiła, że tyle przy zlewie stałaś? :evil_lol: Serniczek na zimno to nie..... Nie masz czegś innego ;) zmywałam :diabloti: uwielbiam to robić , szczególnie myć kuchenkę :cool1::roll: Quote
clockwork Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 cze Aluchna :multi::multi: żyjesz??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Przyjedź do mnie szorować kuchenkę ;) I myć garnki z jednego obiadu ;) Nawet Ci trochę pomogę.......Nie wiem dlaczego ale jak robię obiad na dwie osoby to mam komory zlewu zapchane na max :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Selket']Przyjedź do mnie szorować kuchenkę ;) I myć garnki z jednego obiadu ;) Nawet Ci trochę pomogę.......Nie wiem dlaczego ale jak robię obiad na dwie osoby to mam komory zlewu zapchane na max :evil_lol: no to witaj w klubie :loveu::loveu::loveu: tysz tak mam.... i naświnione wszędzie dookoła :roll::oops: Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witajcie piątkowo :loveu: witanko :multi: [quote name='clockwork']cze Aluchna :multi::multi: żyjesz??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Madziuchna :multi::multi::multi:żyję :grins: Quote
Selket Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='clockwork'] no to witaj w klubie :loveu::loveu::loveu: tysz tak mam.... i naświnione wszędzie dookoła :roll::oops: Jak miło, że nie jestem sama w tej kwestii:diabloti: Aha, i mój TZ zawsze bierze się pichcenie na kuchni kiedy ją wypucuję od razu coś mi kapnie, wykipi etc:mad: Quote
Recommended Posts