Alicja Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='apple']To ty mi lepiej powiedz jak twój robi po 28 czerwca:evil_lol: Pasztet powiadasz? :cool3: kurcze jak policzę w kalendarzu to Ci powiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noooo pasztet zajęczy :diabloti: Quote
gops Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 helow ;) nadrobilam 10 stron zostalo mi jeszcze 10 ale to juz pozniej zobacze :roll: fotki piekne te co widzialam a te co nie to pewnie tez piekne :loveu: Quote
pędzelopka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 A ja też wpadłam do Ozzy'ego w odwiedziny.:loveu: Jaki on napakowany...co ty go na siłkę ganiasz? Ta masa jak leci za tą piłką.. ..nie chciałabym stać na jego drodze w takim momencie:crazyeye: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='gops']helow ;) nadrobilam 10 stron zostalo mi jeszcze 10 ale to juz pozniej zobacze :roll: fotki piekne te co widzialam a te co nie to pewnie tez piekne :loveu: jaka Ty dzielna jesteś :multi::multi::multi:doberek [quote name='pędzelopka']A ja też wpadłam do Ozzy'ego w odwiedziny.:loveu: Jaki on napakowany...co ty go na siłkę ganiasz? Ta masa jak leci za tą piłką.. ..nie chciałabym stać na jego drodze w takim momencie:crazyeye: :multi::multi::multi:witamy :multi: Taki sie nam egzemplarz trafił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wazy 37 z haczykiem :roll::oops: Co do stania na jego drodze ....tffu leżenia :roll: to masz rację ....wczoraj doświadczyłam to na własnym ciele ....do teraz boli mnie nos :diabloti:i skroń ...a on już był wyhamowany :cool1:......bawił się z TZtem :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 hej mamcia :multi::loveu: oglądnięta jestem w fotki Ozzula i kwiatki :eviltong: Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 jestem w pracy:roll:- Dogo mnie wpuściło- normalnie w tym szoku przybiegłam prosto do Ciebie:loveu: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Kiłi']Halooo Ozzulki:diabloti: Helloł 3 psiowa :evil_lol: [quote name='Fenris']Jaki tam zajec, przytyta sarenka ;) :evil_lol::evil_lol:... jelonek ;) [quote name='jonQuilla']hej mamcia :multi::loveu: oglądnięta jestem w fotki Ozzula i kwiatki :eviltong: witaj oglądnięta córciu :multi: [quote name='apple']jestem w pracy:roll:- Dogo mnie wpuściło- normalnie w tym szoku przybiegłam prosto do Ciebie:loveu: oć w me ramionka :calus: Quote
zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 http://images33.fotosik.pl/265/1650636ec549ad04.jpg to mnie przypomina PANIA KACZOROWĄ ;-) tzn żone KACZORA DONALDA ;-) zeby nie było niedomowien hihihihihihihihihihihihihi buziowanko zdyŃkowana ALUSIU;-) Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja'] oć w me ramionka :calus:jestem:multi: A polejesz kawusi:roll: Quote
BoJa2 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']jestem:multi: A polejesz kawusi:roll: Też b ym się napiła;) Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 No to som my dwie a kawci jak nie było tak nie ma:roll: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images33.fotosik.pl/265/1650636ec549ad04.jpg to mnie przypomina PANIA KACZOROWĄ ;-) tzn żone KACZORA DONALDA ;-) zeby nie było niedomowien hihihihihihihihihihihihihi buziowanko zdyŃkowana ALUSIU;-) [quote name='apple']jestem:multi: A polejesz kawusi:roll: [quote name='BoJa']Też b ym się napiła;) [quote name='apple']No to som my dwie a kawci jak nie było tak nie ma:roll: buzianko :loveu:......przyniosłam kaff Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jeeeeeeeee:multi: Jaka piękna:loveu:Podziękowal:loveu: Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Zmęczony pies= szczęśliwy pies:loveu: Ależ zoomlaś Ozziego:crazyeye::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Jeeeeeeeee:multi: Jaka piękna:loveu:Podziękowal:loveu: prosiam :p [quote name='apple']Zmęczony pies= szczęśliwy pies:loveu: Ależ zoomlaś Ozziego:crazyeye::evil_lol: nooooo zoomnęłam go na maxa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Widziałam Ozzulca utylizującego odpad:p:lol::lol: Quote
Recommended Posts