apple Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyszłam na popołudniową porcję Ozzulka:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Matusz Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [COLOR=Navy][B]hej,hej mła b.:multi::loveu::multi:[/B][/COLOR] Quote
gops Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 o kurcze jaki zastoj od 17 nikt tu nie gada :razz: normalnie to nienormalne jest :diabloti: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyszłam na popołudniową porcję Ozzulka:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dżapuszko :multi::multi: nie naprawili ci programu do księgowania :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej,hej mła b.:multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]hej , hej mła w.;):loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='gops']o kurcze jaki zastoj od 17 nikt tu nie gada :razz: normalnie to nienormalne jest :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czasem trzeba dać se na luz ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Kcialam powiedziec ze cie KCM.......i spadam Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dżapuszko :multi::multi: nie naprawili ci programu do księgowania :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Naprawili:lol: chyba sąsiadka Klockowej zadzialała:diabloti: Witaj mła droga Alutko:loveu: Muuuuuaaa[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='zuzolandia']Kcialam powiedziec ze cie KCM.......i spadam[/quote] [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG] [quote name='XXL']pozdrowka od agrafki:)[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]dziękulki :multi:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Naprawili:lol: chyba sąsiadka Klockowej zadzialała:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red]ma kobita wtyki :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT] Witaj mła droga Alutko:loveu: Muuuuuaaa[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Dżapuszkowa [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][FONT=Arial][COLOR=Red]ma kobita wtyki :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Aż strach się bać tych wtykófff:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 prosze mi strescic o co kaman:grins: dzien dobry bardzo:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Naprawili:lol: chyba sąsiadka Klockowej zadzialała:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pewnie w dupie ją szczykało że japkowa siedzi w pracy i sie nudzi :roll: bo nie wątpie że ona o tym wie :evil_lol::evil_lol: cze Alutka- choróbsko i mnie łapie :placz: ide do pracy powynosić reszte tych gratów ... a tak mi sie nie chce.... późna jesień działa na mnie masakrycznie źle :shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pewnie w dupie ją szczykało że japkowa siedzi w pracy i sie nudzi :roll: bo nie wątpie że ona o tym wie :evil_lol::evil_lol: :shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myślisz:crazyeye: Bosszzz i jeszcze mi powiedz że wykapuje komu trzeba:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Aż strach się bać tych wtykófff:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooooo:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']prosze mi strescic o co kaman:grins: dzien dobry bardzo:loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie bardzo dobry dzień ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pewnie w dupie ją szczykało że japkowa siedzi w pracy i sie nudzi :roll: bo nie wątpie że ona o tym wie :evil_lol::evil_lol: [COLOR=Red]ha ha .... bo Ona wie wszystko oprócz tego ze auto u blachrza stoi :evil_lol:[/COLOR] cze Alutka- choróbsko i mnie łapie :placz: [COLOR=Red]buuuu :glaszcze: nie daj siem choróbsku :shake:[/COLOR] ide do pracy powynosić reszte tych gratów ... a tak mi sie nie chce.... późna jesień działa na mnie masakrycznie źle :shake: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B] u mnie działa tak że nie mam motywacji do niczego:shake:i zimno MI :placz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myślisz:crazyeye: Bosszzz i jeszcze mi powiedz że wykapuje komu trzeba:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a komu ...komu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to komu- BOSSU:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: no taaaaaa :roll: bo ja mam styki pozamarzane :placz::placz::placz:i slabo myślę :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='agbar']a ze czemu nie bardzo dobry?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:bo zimno .....a moje wszystkie golfiki leżą na dnie kosza na pranie :oops:bo miało być :angryy:lato:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a komu ...komu :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to komu- BOSSU:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Qrdwa ....odpisałam Wam na posty i oba są wysoko wysoko :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Witajcie zmarzluchy i phihające i inne zwierzoluby . U mnie znowu brak dogo -wlazłam teraz przez bramkę proxy ale inną niż mi Alutka podałaś kiedyś bo tam też już nie da rady. Proszę o przekazanie Selket i Furciaczkowej że przelewy zrobione, Prywatnej wiadomości osobiście nie mogę wysłać. Sorki za kłopot, dzięki i pozdrawiam. Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:bo zimno .....a moje wszystkie golfiki leżą na dnie kosza na pranie :oops:bo miało być :angryy:lato:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dogo umiera....:shake:masakra co sie dzieje:shake:dobrze ze dalas wyjasnienie bo bym nie pomyslala zeby szukac tyyyyle postow wyzej...... wysle co golfik nawet dwa a najlepiej dawaj do mnie na wczasy:loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='Pandisia']Witajcie zmarzluchy i phihające i inne zwierzoluby . U mnie znowu brak dogo -wlazłam teraz przez bramkę proxy ale inną niż mi Alutka podałaś kiedyś bo tam też już nie da rady. Proszę o przekazanie Selket i Furciaczkowej że przelewy zrobione, Prywatnej wiadomości osobiście nie mogę wysłać. Sorki za kłopot, dzięki i pozdrawiam.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj witaj :multi::multi::multi: wszystko przekażę ;) Pozdróweczka i buziak dla Pati ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']dogo umiera....:shake:masakra co sie dzieje:shake:dobrze ze dalas wyjasnienie bo bym nie pomyslala zeby szukac tyyyyle postow wyzej...... [FONT=Arial][COLOR=Red][B]qrde to wkurzajace jest na kompie mam inną godzine na dogo też inną i te wbijające sie posty ....zresztą nie tylko ja tak mam :angryy: połowa ludkowia wejść nie potrafi i nikt sie tym nie przejmuje :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] wysle co golfik nawet dwa a najlepiej dawaj do mnie na wczasy:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale poślesz mi w różu i fiolecie :loveu::loveu::loveu: poczeka ...pakuje kostium kapielowy :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]Czy ktoś jeszcze zagłosuje na Fundację AST :razz::razz: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776&start=120[/url] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :loveu::loveu::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
lolka75 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 czesc zmarzluszku Alusku:loveu::multi::loveu: mozesz tez do mnie przyjechac na wczasy...jak chcesz....znow goraco i pyli:angryy:. Ja chce na Alaske:placz: Quote
Recommended Posts